💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 404
  • 992
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Според мен Поли и Мишо няма да отпаднат днес. Стискам им палци. Няма ли някой спойлер?

# 811
  • earth
...ако са се видели отстрани и са решили да коригират впечатлението.

Видели и чели бг мама!

Трябва да се подготвим и за останалите като излязат (или те вече са?).  Един списък от материали/препоръки за обогатяване на общата култура Simple Smile Аз имам някои предложения, но засега ще се въздържа.

# 812
Детелин не може да се коригира .все същия кисел мрънкач е

# 813
  • Sofia
Нямам любимци, все едно ми е кой ще спечели. Прави сте, че има промяна в поведението на върнатите двойки. Дори да не са се "гледали отстрани" са коментирали с роднини, близки и приятели. Стефания не изглежда толкова "напушена", и се старае да е по-обрана. При Детелин също има леки наченки към промяна. Вальо и Зори са си такива, каквито са. Каквото и да е причината за връщането им, предаването живна, успяха да изкарат "старите" двойки от зоната им на комфорт. При някои доста видимо.

# 814
Полинчето вчера рязко забрави бавното мяукащо говорене . Направо беше бясна

# 815
  • Sofia
Полинчето вчера рязко забрави бавното мяукащо говорене . Направо беше бясна
А, именно! Simple Smile Толкова е лицемерна и фалшива горката, че понякога се чудя дали самата тя знае, коя е.

# 816
Влизането на новите стари двойки им дойде като гръм от ясно небе,затова се сринаха психически.Съквартирантите им в стаята им пречат да си направят нови стратегии,и затова,както видяхме,се изложиха в последните две изпитания.А ако рекат от продукцията да вкарат другата седмица и останалите стари двойки,линейка ще и трябва на Полина (че и на Мохамед).От последната игра се видя,че Мохамед май хич не е наясно с желанията на Полина.

# 817
От високо се пада най - лесно и много боли. По и Мо така се сгромолясаха на играта вчера, че забравиха да позират и да се преструват колко са щастливи.
Злобата на Полина няма как да бъде скрита, каквото и да говори.
Мохамед, горкия, като объркано дете, сгафил, гузен...

# 818
Със сигурност ,ВД и СА,са гледали, или чели коментари ,има промяна , внимават какво казват,по -малко лигаване в СА ,и Детелин се старае  да е по -спокоен.
И това е още една причина ,да е несправедливо връщането им.
Но пък Зори и Вальо нямат промяна 🙂

# 819
  • София
На какъв принцип са избрани старите двойки с шанс за повторно участие? Има ли яснота за това?

Аз си мисля, че просто са вкарали тези, които са се съгласили.
Другите са отказали. Всъщност по-интелигентните са отказали.

# 820
Яд ме е за Поля и Мохамед, дано останат тази седмица, защото никак няма да е редно да си тръгнат...
Не са ми любимци,но няма да е никак Честно  /морисей,обърни внимание/,  ако отпаднат точно  тази седмица.

# 821
Колко да са по-обрани Стефания и Анжело? “Бебчосват” се постоянно 🙄 “бебче, бебче, бебинко, любов” 🙄 лигави са, но както казах и снощи, поне имат нещо в главите. Тина е малко по-голяма от Стефания, но няма 2 гр мозък, Дени също не пращи от акъл, но е борбена и спортна натура.
При Детелин има промяна в поведението, аз я виждам. По-обран е и най-малкото се държи една идея по-добре с Валя.

# 822
В снощната игра водещи бяха мъжете. Умните мъже успяха да обяснят и насочат жените си . В двойката По и Мо, Поли е водеща и умна. Мохамед не е особено. По интересно е , че не отговори на елементарни въпроси свързани с Поли, а уж много се познават и допълват. Струва ми се,  че и тая хармония е една поза . При другите видяхме доста повече от истинските отношения, при По и Мо едва вчера

# 823
На какъв принцип са избрани старите двойки с шанс за повторно участие? Има ли яснота за това?

Аз си мисля, че просто са вкарали тези, които са се съгласили.
Другите са отказали. Всъщност по-интелигентните са отказали.

Май не съобщиха.И аз смятам,че са тези,които са се съгласили.Обаче,не разбирам що за тъпа игра е-да отстраняваш противници и в каря да ти ги връщат.Ми,да върнат всички и сначале...Аз вече не го и следя това шоу,де Simple Smile
Тази Стефания си ме напряга от самото начало.Не намирам нищо забавно в нея.Дори дъщеря ми и съученичките и на 13 год.са по-читави от тази жена,която отдавна е минала детската възраст.

# 824
Не, че харесвам Поли и Моханед, но ми допадаше уж отношението им един към друг и че показват, че са силни и се познават добре, и че не криеха, че са дошли да спечелят все пак смятам, че всеки там е заради наградата. Но след вчерашния епизод.. при една загуба показаха си другата страна.. Мохамед не успя на някакви елементарни въпроси да отговори и накрая обвини нея.. Мисля си, че ако те отидат на елиминации ще бъдат изгонени, защото са силни в игрите попринцип.

Общи условия

Активация на акаунт