💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 391
  • 992
  •   1
Отговори
# 915
Аз също няма да се изненадам ако това за Мохамед се окаже вярно. Стана ясно, още в една от игрите, че парите им трябват много. Станимир тогава го каза, но много тактично спомена, че въпросът е личен и не иска да говори повече, но Полина била споделила на Тина. Така е и редно де.
Стефания и Анжело отпаднаха, защото са изключителна силна двойка и заплаха за всички. Само Тина си призна, че гласува стратегически, но абсолютно ВСИЧКИ двойки гласуваха така, просто не го казаха. Абсолютно съм убедена, че Полина и Мохамед само това чакаха, да изгонят двойката, която така им наруши спокойствието и ги извади от зоната им на комфорт. Амааа, уж им симпатизираха и много се радваха, че са вътре, а? Wink
Аз само не разбрах защо искаха да изгонят Тяна и Иво, това ми е странно. Особено на фона на Полина и Мохамед ... 🙄
Яница и Денислава даже не искам и да ги коментирам. Изобщо не заслужават внимание даже. Жалко, че младото поколение ще им подражава и ще си мисли, че са “готони”.

# 916
  • Somewhere beyond the moon and stars
За пореден път се изненадвам (приятно) колко интелигентно си играе играта Тина.
Много успешна стратегия да е глупавичката, наивна и добричка девойка, която всички харесват; и всички подценяват.

Вярно имаше много злоба в този епизод; Яница има късмет, че Момчил е много харесван от мъжете в къщата; определено тя зададе тон.

# 917
  • София

Един за друг (29.04.2021)
Сезон 2 Епизод 31 - 29.04.2021

,директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и 

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 918
Аз пък се надявам По и Мо да спечелят напук на цялата злоба и завист в къщата и зад екраните.
Нито ме интересуват за какво ще си харчат парите, нито какъв е бил Мишо.

Благодаря Mari mar без теб сме за никъде. Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 23:57 от bonbonka6

# 919
Има ли линкове към фб профилите на участниците?

# 920
Може ли някой по-добре разбрал да ми обясни, какъв беше смисъла на първите две игри от върнатите, щом само с днешната извършиха едната двойка, а другата чрез гласуване. Защо беше усилието и залагането и какво спечелиха С&А, че си взеха игрити? Недомислено ми дойде всичко, за мен трябваше само игрите да определят връщането, по този начин беше ясно че ще бъде изгонена най-силната двойка без никакъв шанс за нея да се спаси. Щом така или иначе направиха тази глупост с връщането, поне да го бяха измислили по-справедливо.

# 921
Аз пък се надявам По и Мо да спечелят напук на цялата злоба и завист в къщата и зад екраните.
Нито ме интересуват за какво ще си харчат парите, нито какъв е бил Мишо.

Благодаря Mari mar без теб сме за никъде. Simple Smile

Още малко ще изкараш, че седим пред компютрите и се изяждаме от злоба? и завист? към участниците в някакво слабо гледано предаване? Сто пъти съм написала, че мие все едно кой ще спечели. Общо-взето седим и си уплътняваме времето като се опитваме да направим анализ на поведението на хора, които са в някаква затворена среда и се състезават помежду си, изразяваме симпатии и антипатии, всеки прави аналогии със случки и лица в собственият му живот. Най-безумната работа ми се струва да се вживяваш и злобееш за телевизионни герои, което ти се опитваш да вмениш на кротко пишещите в темата.

# 922
Признавам, сгреших за Стефи и Анжело. Наистина мислех, че от продукцията ги гласят за победата и ги тикат напред. Изобщо не очаквах, че оставането им ще се решава от останалите в къщата. Така беше ясно, че нямат никакъв шанс, което тотално обезсмисли връщането им. От трите върнати двойки те бяха най-силните, но Зорница и Валентин - най-харесваните. А и все пак Зори и Вальо не са реална конкуренция, за разлика от Стефи и Анжело.
Сега вече като знам, че не са нарочно бутани и с връзки, ми е малко мъчно за тях. Силна двойка, но не им се даде никакъв шанс от останалите. С този регламент е така, добрите и силни двойки трябва да се стремят никога да не излизат на елиминации, защото тъпоъгълниците се подкрепят.
Желая искрено успех и късмет на Стефи и Анжело, явно все пак заминават със свои средства, несправедлива бях! Дано успеят в начинанията си!

Аз пак с училищни аналогии, но Яница ми е като побойницата в училище. Груба, нагла и злобна жена. Много ми е неприятна! Определено тегли Момчил назад.

Дани - пълен некадърник! Единствено умение - да духа! Trollface И Дени е глупава, но поне е амбициозна и има някакъв спортен хъс. Тя тегли двойката напред. Докато Дани няма и едно качество, за което да се хванеш - ни визия, ни интелект, ни воля и силен дух. Сал едни анаболни мускули и самочувствие до небето. Груб и арогантен, с ужасно пренебрежително отношение към жените. Пълна нула!

Аз съм доволна, че тази вечер нямаше елиминации сред титулярите, така е редно и справедливо. Мислех си, че между Тяна и Поли щяха да изгонят Поли, но вече не съм сигурна. С този регламент наистина не знам какво да очаквам, което от една страна е добре, тъй като прави играта и победителите непредвидими. Иначе щеше да е твърде ясно кой печели на база на резултата му досега.

Обаче все пак смятам, че тези елиминации на база симпатии или да елиминираме конкуренцията са ужасни. Много ми е мъчно, когато дадена двойка не получи подкрепа от никого, унизително е. Така си тръгват и качествени двойки, а остават тъпоъгълниците, които по правило винаги се сдушват и така групирани си кютат до финал.

# 923
  • Испания

Ще каже човек, че са им опрели пистолет в челата, за да участват.

# 924
Нали Стефания беше заслужила и щяха да се доказват...Сега пък са щастливи,  че са изгонени...
Объркани млади хора.

# 925
Поли нали скоро са си купили жилище.Възможно е да са ползвали кредит и да се стремят да спечелят,за да си го изплатят по-бързо.Аз също ако имам  възможност да спечеля пари и да изплатя нещо ,което ще го мисля 10+ години по-бързо,ще се стремя към победата.

# 926
Естествено, че не са щастливи, но ако са прочели и една десета от написаното тук, нормално е да сложат такава снимка. На никой не му е приятно, когато губи, а и не получиха никаква подкрепа. Ако бях на мястото на последният гласувал, щях да отида при тях - резултата няма да се промени, но все пак да усетят някакво отношение.
Относно регламента - много се пише тук и се критикува регламента, но нали все пак това предаване трябва да е с нещо различно от купищата останали подобни. Явно такива формати се харесват, но не могат да бъдат 1:1 еднакви. Все пак трябва да има нещо характерно. А и няма да е интересно някоя двойка да дръпне в началото и от първите няколко епизода да е ясно, че е победител. В случая точно този хлъзгав регламент характеризира предаването.

# 927
Жалко за Стефи и Анжело, изключително силна двойка. Много несправедливо накрая да се решава пак с прегръдките. Така нали се избира между две изгубили двойки? Никаква логика да изправиш победители и победени и тълпата да избира по симпатии и стратегии. Грозна картинка и подигравка с тези млади и способни хора.

# 928
Не може да се отрече, че Стефания и Анжело са много силна двойка. Абсолютен фаворит за спечелване. Имат мозъци и ги използват, за разлика от Яници, Тини, Денислави. Нормално е да ги изгонят, кофти, но според мен и те са го очаквали.
Желая им успех, със сигурност имат много по-големи амбиции и шансове за успех от кухите лейки вътре.

# 929
  • Sunshine state
Никаква логика няма, наистина. Колкото и да ми бяха безразлични, ме хвана яд, че А&С се стараха толкова, за да бъдат изгонени по симпатии. 🤦🏼♀
Аз подкрепям Поля и Мохамед, Тина и Станимир за финала. 👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт