💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 091
  • 992
  •   1
Отговори
# 945
Аз вече се обърках - кой имаше проблеми с носа? Момчил или Станимир? Защото преди Яница да ги прати във водата, Тина избра именно тази игра за Станимир и Иво. И още си спомням, че Станимир най-добре се справи от всички мъже в една игра с душене, а Момчил го нямаше никакъв там. Също така Момчил постави антирекорд за най-кратко време във водата.

След тази игра Тина ми стана още по-симпатична и ще се радвам да стигнат до финала.

# 946
Харесвам Стефани и Анджело и се радвам, че си тръгнаха снощи. Много обичам теории на конспирациите, а още повече обичам да гледам как същите тези теории се разбиват на пух и прах. Даже и за Европата отпътуваха с парите, дето ги спечелиха от победата. Smiley
Необяснимо за мен е какво правят Яница и Денислава почти на финал. Предпочитам да гледам малката сладка лигла Стефани вместо вечно намусената 21-годишна лелка (по манталитет, не по възраст) Яница, но това е положението. Smiley Надявам се да спечели някоя от другите двойки, сякаш най-симпатични (или по-скоро най-малко дразнещи) са ми Тяна/Иво и Станимир/Тина. Но твърд фаворит, за разлика от миналата година, нямам. Този сезон е много по-слаб от предишния.

# 947
Яница е единствения участник, за който не мога да кажа нищо добро. На Момчил също не симпатизирам, като гледам каква жена си е избрал. Изборите, които правим ни определят и като личности.

# 948
Аз само да вметна, че мен лично Яница не ме издразни с избора си на Мохамед. Това е игра и всеки решава как ще я играе. Подразниха ме тонът, излишните коментари и нацупените стойки. Все едно гледам 16 годишна агресорка в междучасието. Такива типажи трябва да бъдат поучавани и превъзпитавани в подходящата възраст. А що се отнася до годините и 21 - та тя изглежда на 37 с цялата помада по нея.

# 949
  • София
Разбира се, че това е игра и всеки може да се откаже като му е трудно, но Яница и Дени с такава злоба казваха своя избор, чак удоволствие все едно им доставяше, че някой ще страда. Лицата им се изкривиха. Много грозно изглеждаха отстрани.

При Поли това натъртване, че трябва да го направи за Сами и споделянето по-рано от страна на Миро, че парите им трябват за по-важно нещо от на останалите, ми прозвуча сякаш има проблем с детето. Преди мислех, че става въпрос, че искат още едно дете и се налага инвитро примено, но сега ми прозвуча по друг начин.

# 950
Не съм сигурна. Мисля, че Поли се опитва по всякакъв начин да го надъхва и нахъсква, затова използва детето им. Би ми било обидно по такъв елементарен начин да ме насъскват. Явно има нещо при тях, което премълчават. Полина е изградила някаква поведенческа стратегия към която се придържат, но звучат изкуствено.

# 951
Тя и Тяна вчера така окуражаваше Иво- мисли за децата!

# 952
Кои бяха твърдящите, че Анжело и Стефи пътуват за сметка на Един за друг с наградния фонд ?! Че и тежки думи и генерализиране... Ако някой е весел и усмихнат, бил напушен, ако си обаче бронзиран и лъщЯщ, арогантен и самодоволен дърдорко - може. На ви сега , гледайте си яница - прекрасница. Който е стабилен, мислещ и добронамерен , е вън, който е слаб противник - остава. Предтекстът е - прекрасни хора, с чувство за хумор ...душата на къщата и на компанията ...

Кметът и кметицата и те наредени сред участниците , щото са слаби и с колебливи постижения/успехи , не са сериозна заплаха.
Нямаха полезен ход С и А, каквото и да направят, заплаха и конкуренция са.

# 953
  • Далечният изток
Оф, защитата на тези двамата вече ми идва ту мъч....

# 954
Кои бяха твърдящите, че Анжело и Стефи пътуват за сметка на Един за друг с наградния фонд ?! Че и тежки думи и генерализиране... Ако някой е весел и усмихнат, бил напушен, ако си обаче бронзиран и лъщЯщ, арогантен и самодоволен дърдорко - може. На ви сега , гледайте си яница - прекрасница. Който е стабилен, мислещ и добронамерен , е вън, който е слаб противник - остава. Предтекстът е - прекрасни хора, с чувство за хумор ...душата на къщата и на компанията ...
Нямаха полезен ход С и А, каквото и да направят, заплаха и конкуренция са.

Аз твърдях. И какво от това? Не трябваше да връщат нито една двойка. А за Стефка и Ангелчо ми идва в повече  тяхното величаене колко са млади, пък колко хубави, пък умни, пък  са най-най-най- . Язък им за най- , а се наредиха пред телевизора още преди месец и не можахме да видим нито колко е умна Стефка , нито колко е смел Ангелчо.

# 955
Трябвало, не трябвало, щом са го решили, поне да бяха оставили най-добрите в постиженията, а не слабите, понеже са безобидни.
Една млада двойка да имаше нормална, и веднага ги изгониха, защото не се вписват. Сплотени, съобразителни, умни и интелигентни, разбират се от половин дума, ама не - дай да оставим мрънкалото и академиците, че лесно ще ги бием.

От останалите съм за Тина/Станимир и Тяна/Иво. Вторите са ми по-заслужили, ама първите повече имат нужда от парите.

# 956
  • earth
Тези, които имат нужда от пари и обмислят да се запишат в реалити шоу, за да ги спечелят, да погледнат по-старите ми постове. Там съм описал как със същото (или по-малко) услилие, за същото време, могат да си дадат същия шанс да спечелят такава сума без да се излагат по телевизията.

# 957
  • Берлин
Аз съм доволна от развръзката, но донякъде. Прочетох ви. Стефка и Ангел аут-ок, ама Шумните са останали. Ще се борят за финал и те ли??? Пак не е честно.
А иначе очаквах да спестят елиминациите.

# 958
  • Далечният изток
Възможно е и да има хора, които участват в такъв тип предаване само заради парите, но не вярвам. Пак ще кажа, че според мен просто има такива хора, с мераци да ги дават по телевизора, да се рекламират, да станат известни, па макар и за 5 минути.

Шуменци мисля, че са следващите аут.

# 959
  • Бургас
Вярвам, че Яница все още има шанс да се оправи/промени. Основите, които са положени във възпитанието, разбиранията и поведението са сгрешени. И то тотално. В самото начало мислех, че иска да изглежда бойна и намахана, което за един млад човек в наши дни, когато истинските ценности са недостатъци, е много хубаво, дори полезно. Уверените хора вървят по-лесно през живота, дори и да грешат.
Но, на втората вечер вече изумях. Това момиче е тотална махленка и грубиянка. Каква е ползата да си правиш прическа, да си вапцал лицето си до неузнаваемост, да лепиш по клепачите си изкуствен мигли (гледам, че и Зори, Тина и други имат налепени мигли, на мен ми приличат все едно хлебарка се е гътнала и вирнала краката), когато си кофти човек с гадно държание, груб речник и отвратителни постъпки.
Ако очаква че така ще прокопса, силно се съмнявам, че ще се случи.
Дано успее да осъзнае нуждата от промяна и да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт