💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 439
  • 992
  •   1
Отговори
# 675
Какво искаме да видим...От навлеците...
Аз искам да им видя гърба.
Жалко, ако са спечелили,  всяка друга двойка от стигналите до тук , заслужава повече. Не съм фен на Поли или Тяна, или пък на Тина , Дени , Яница...Но те поне наистина си заслужиха да стигнат до тук, особено Поли.

# 676
И на мен ми се вижда глупаво така да се издават, но то и ние не успяхме да видим почти нищо от тях - глупави ли са, умни ли са, що са... Директно се приземиха с парашута почти на финал.
За Анжело ми е странно - той нали учеше магистратура във Военната академия, как така тръгва да обикаля и зарязва всичко, преди учебната година още да е приключила.
То и намериха кога да си правят пътешествия и обиколки - баш по време на Ковид.
И към кученцето голяма любов беше, а сега отново го зарязват на грижите на роднините за незнайно време.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 23:00 от ПiПiруда

# 677
  • София
Против съм на такива връщания на отпаднали участници - претоплена манджа. Не съм фен на Полина и Мохамед, но за мен са най-подготвени участници за играта. Записали са се, за да спечелят. Други пък са се записали, за да се тестват-няма лошо. Харесвам предаването, но си признавам, че имах повече очаквания към втория сезон.

# 678
  • Велико Търново
Въобще не вярвам да са спечелили. Не биха се издали по тоя начин, нали веднага ще ги "сръфат" за нарушаване на договора...

В анкетата гласувах с "Не" на първия въпрос " с "Нито една от трите" на втория. Никога не съм харесвала подобни връщаници. Най-малкото защото не е честно спрямо тези, което са минали през много други препятствия, за да стигнат дотук.

# 679
И на мен ми станаха противни. Поне да бяха казали, че им е даден шанс, а не че са си го извоювали. И по кой начин, че не разбрахме? И ги връщат точно с най-лабавите двойки. Защо не ги върнаха с Лейля и Иван и със Здравка? Много ясно, че Детелин и Валя, които са хора на години, а освен това отпаднаха лесно и нямат никакъв опит, са най-лесните конкуренти. Надявам се С и А да отпаднат още веднъж, както заслужават.

# 680
  • Испания
Когато са тествали днешната игра, Елена не се е справила и не е спасила Пламен.

# 681
Развалиха го втория сезон с това "иди ми, дойди ми", първият сезон повече ми допадаше.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 11:21 от Анонимен

# 682
  • Берлин
А ясно ли е кога ще е финалът?

# 683
Пфф, влогъри щели да стават... Всичко живо с голямо самочувствие, без покритие и некадърно да се реализира на работа с нормален трудов договор е решило да покорява света и да се показва я с гащи, я без гащи. Мноого важно и интересно, няма що.
 Та така и тези двамцата... Лягат на някаква известност, ама много се лъжат.

# 684
Както миналогодишните участници се опитваха да продават тениски и други глупости, но не чувам за някакви феноменални успехи.

# 685
Избързвате със заключенията. Не е ясно кой е спечелил. Това, че тръгват да пътешестват, не значи , че имат готови пари от награда.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 23:30 от *Камея

# 686
  • София
Калина от миналия сезон стана инфлуенсър, доста последователи има и само рекламира разни неща. Ама то и ако се очаква от рапа на Емо да се издържат.

И за мен не е честно Стефи и Анжело да се изправят срещу слаби двойки и като цяло връщането, де. Ама ако те спечелят, продукцията ще намаже, ще си спестят голямата сума, която биха дали на По и Мо, Тяна и Иво и другите.

# 687
  • Sofia
Представете си, че на хората от екипа на предаването им е писнало от "великите" стратегии и "дълбокомислени" анализи на госпожа Последна Инстанция. Все тя знае и може, и пак тя най-добра. Ние виждаме съвсем незначителна част от изявите й, мога само да си представям, какво са видели и чули очите, и ушите им!

# 688
А с какви пари тръгват, от тотото ли са спечелили? Все пак и работа са напуснали, няма да продължат да работят дистанционно. Странно ми е такова внезапно замогване от толкова млади хора.

Това, което обаче ме подразни най-много, е самочувствието, което извади Стефания. Вместо да покаже смирение и благодарност за дадения шанс, тя смята, че той им се полага по право. Залужавали били. И защо, на какво отгоре?! Защото са млади "сладки шматки, левче-кефче, ала-бала"?! Защото са един за друг след колосалното време заедно от...1 година?! С какво са по-заслужили от останалите отпаднали двойки?! Самочувствие тип "и сме по-красиви, и сме по-добри". Че и зрителите няма да имат нищо против, просто защото са симпатяги.

Жалко, в началото много ги харесвах и ми бяха фаворити. Много мразя парашутисти и подобни несправедливости. Ако бяха достойни хора, нямаше да се съгласят на подобно нечестно завръщане.
Е, то е ясно, че трябва да си луд или светец да откажеш, но наистина поне малко смирение да покажат, все пак, за да се озоват на елиминации, значи не са били достатъчно силни в игрите.

# 689
Хареса ми епизода днес. Според мен Тяна беше искрена като се разплака, стана й мило, че Зори и Вальо са се върнали. Все пак те гласуваха да останат. Полина от друга страна, според мен изобщо не се зарадва като видя Стефания и Анжело. То си личеше, нищо че замаза с “аз просто не знаех как да реагирам, бях толкова изненадана” 🤣
Вижте как всички казаха, че в къщата вече се усещала много тягостна обстановка и връщането на двойките е като глътка свеж въздух.
Дали е честно - може би не, но Емо нали каза, че ще има 2 класации и нещата за върналите се, ще са малко по-различни. Отделно, от 3-те двойки ще остане само една.
За играта ... аз малко се изненадах как Тина дето “хич я няма” се усети за ботушите и ключа, пък други - не 🙄 амааа може и късмет да е било.

На Тяна буквално не й достигнаха секунди, иначе накрая се усети за ботушите и щеше да се справи.
Полина определено не може да губи, толкова си личи. Но нея донякъде я разбирам, защото й е пределно ясно, че стигнат ли до елиминации, са вън, моментално. И това я кара да изпада в ужас, защото тя се вижда победител.

А и нещо друго. Гледам, че никой не коментира постъпката на Яница. Само на мен ли ми се стори, че малко преигра, защото се усети, че няма да се справи, тъй като й е трудно да си използва мозъка 🙄

Общи условия

Активация на акаунт