💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 434
  • 992
  •   1
Отговори
# 690
Е, слаби, слаби, колко да са слаби. 2/3 от завърналите се се справиха със задачата. А вътре стоят разни спасявани по 3-4 пъти, щото са много сладки.
Не знам защо решихте, че Стефи и Анжело печелят. Знаем, че играта е свършила, това, че те  заминават нанякъде, нищо не означава.

# 691
  • ENGLAND
Дочаках момента когато Поли ще почервенее от яд, че са загубили, а и на последно място днес. Не ме напуща чувството, че са подготвени, но по друга линия. За мен в доста от игрите знаеха точните отговори, имах чувството, че знаеха предварително какво трябва да отговорят. Не знам дали са заслужили победа, но съм абсолютно сигурна, че ако се случи същото както миналата година на финала, те ще си приберат парите и хич и няма да им пука за другите. Надявам се да отпаднат тази седмица, писна ми от умните и излияния. А Мо е един мухльо, мъж на жена си, пионка.
Какво ще стане със звърналите се ще видим в следващите седмици. За мен Стефи и Анджело са пълна противоположност на трите млади, "умни" двойки. И не говоря за външност.
А и с какво Яница е заслужила да бъде толкова близо до финала, колко пъти ги спасяваха? Същата история и с Д2, Тинчето и тя като другите две кифли. Просто случайността ги доведе до тук. От петте останали май Тяна и Иво са най-добре.
Радвам се, че се завърнаха трите двойки.

# 692
  • Далечният изток
Яница голямо театро изигра... Ние вече си я знаем, ама все пак да докаже колко е зле.

# 693
  • София
Папурче,
по-спокойно.
Нали има опцията да се преглеждат мненията? Хайде направи си труда да ми намериш всички мнения по темата. Поне три пъти категорично заявих, че това не е правилно и не е справедливо. В смисъл не и на толкова късен етап. И в други формати се прави това, но на много по-ранен етап.
И да, след като от продукцията са взели това решение, ние с нищо не можем да го променим, и защото нищо не зависи от нас, и защото всичко вече отдавна е приключило.
Формата не ми е толкова значим и любим като Сървайвър, Фермата или ИВ, че да се впрягам толкова. Казал съм, че не е справедливо и това е. Мисля, че е предостатъчно.
Толкоз по темата.

В анкетата гласувах с:
Не / Стефи и Анжело.

Според мен не са върнали нарочно Стефи и Анжело с две възрастни двойки, за да им е по-лесно. Писах вече защо е това. Това са първите три отпаднали двойки. Има една по-ранно отпаднала двойка, германците. Но според мен са отказали. Гадая, но е логично да е точно това логиката на продукцията.

Хареса ми едно мнение което прочетох. Че на продукцията може да им се иска да минат метър и ако спечели някоя двойка от върнатите за втори шанс, то тя ще си отиде с много по-малко спечелени пари. Все пак нали има криза и може и това да им е пъкления план. Да икономисат някой и друг лев. В случая хич не малък. Не знаем разбира се, но не е като да няма логика... :о

# 694
  • UK
Миналата година някой не беше ли казал, че за всеки снимачен ден се плащат пари на участниците?

Тина изобщо не е толкова глупава, на колкото се прави. Общата ѝ култура и начинът ѝ на изразяване може да не са особено добри, но се ориентира в игрите много по-бързо, отколкото Яница например.
Яница определено преигра, явно не е влизала в ескейп стая и мисълта, че ще трябва да използва мозък я изнерви. Все в игрите, в които трябва да се вложи мисъл я не е разбрала, я играла друга игра, ето че и панически атаки започна да изпитва уж. Ама едно е да бъркаш в аквариум със змия, друго да правиш стратегии и да отговаряш на въпроси. 
От гледна точка на това как на някои двойки се даваш шансове отново и отново, Стефания и Анжело заслужават да са върнати, да. Според мен това имат предвид, че другите двойки никога не им дадоха втория шанс и сега от продукцията им го дават. И за мен е тъпо, че зарязват кучето на роднини, докато се разкарват насам-натам, съмнява ме да са спечелили обаче, според мен от продукцията не биха позволили такъв тип комуникация от тяхна страна. Според мен обаче трябваше да върнат точно двойките, на които втора възможност не бе дадена.

Тюх, Полина я изтървах и не видях физиономии и реакции, освен след загубената игра. Еми, никой не обича да губи, особено когато в играта неочаквано се появят нови конкуренти.

# 695
Някои коментари за Поли и Мишо в темата напомнят раздразнението и злобата, които предизвикват отличниците в училище. Другите деца им се дразнят и ги обиждат, само защото първите учат, знаят и се справят по-добре от тях.
Аз пък винаги искам най-добрият да победи, без значение дали е симпатичен, сладък, миличък и т.н.
Редно е да побеждават хората, които се стараят и работят за победата, а не онези, минаващи вечно между капките или приземяващи се директно на финала по незнайно какви неведоми пътища.
Обратното е супердемотивиращо и обезкуражаващо - значи колкото и да се стараеш и да се бориш, това няма никакъв смисъл и значение, защото накрая ще дойде този с връзките или сладката муцка и всички положени усилия ще отидат на вятъра.

# 696
Хареса ми епизода днес. Според мен Тяна беше искрена като се разплака, стана й мило, че Зори и Вальо са се върнали. Все пак те гласуваха да останат. Полина от друга страна, според мен изобщо не се зарадва като видя Стефания и Анжело. То си личеше, нищо че замаза с “аз просто не знаех как да реагирам, бях толкова изненадана” 🤣
Вижте как всички казаха, че в къщата вече се усещала много тягостна обстановка и връщането на двойките е като глътка свеж въздух.
Дали е честно - може би не, но Емо нали каза, че ще има 2 класации и нещата за върналите се, ще са малко по-различни. Отделно, от 3-те двойки ще остане само една.
За играта ... аз малко се изненадах как Тина дето “хич я няма” се усети за ботушите и ключа, пък други - не 🙄 амааа може и късмет да е било.

На Тяна буквално не й достигнаха секунди, иначе накрая се усети за ботушите и щеше да се справи.
Полина определено не може да губи, толкова си личи. Но нея донякъде я разбирам, защото й е пределно ясно, че стигнат ли до елиминации, са вън, моментално. И това я кара да изпада в ужас, защото тя се вижда победител.

А и нещо друго. Гледам, че никой не коментира постъпката на Яница. Само на мен ли ми се стори, че малко преигра, защото се усети, че няма да се справи, тъй като й е трудно да си използва мозъка 🙄

Е супер грозен коментар бих казал аз. Това си е беше баш паник атака... Познавам човек, който изпада в такава. Баш това си е....

Много ви моля да спрете с всякакви конспирации и тези относно кой бутат и кой не... Видя се, че ако бутаха Тяна и Иво, както повечето псевдо познавачки твърдяха, щяха да им обяснят играта. /примерно/ Гледайте си предаването и си се ядосвайте, смейте, колкото искате, но в един момент става грозотия тука. Кой кум, кой брат, кой на булката сват...

# 697
  • София
Само да вметна, че Стефи и Анжело се представяха доста добре в игрите, разбира се без да блестят, но си личеше, че са силни и бяха фаворити на много от нас тук. И при първата номинация веднага им биха шута. Докато на всички остнали млади и откровено кухи двойки им даваха шанс след шанс, защото видите ли са толкова млади и смели и заслужавали. Не, всъщност са посредствени и то много.
Колко пъти бяха на елиминация Тина/Миро, Дени/Дани и Яница/Момчил??? Ако не се лъжа 8 пъти общо. Всяка седмица една от тези двойки е на пангара.
Супер заслужили са да, спор няма... Grinning

# 698
  • София

Един за друг (27.04.2021)
Сезон 2 Епизод 29

# 699
  • София
Дяволо, ясно е, че са първите три двойки, но защо, няма логика? По-добра би било да са всички, които не са получили втори шанс. Тогава може да се каже, че все пак и повечето от финалистите са получили втори шанс, нека се даде на отпадналите. Сега обаче се губи логиката.

Аз по принцип съм за връщане, нека първите отпаднали получат шанс отново, все пак в началото всички са неориентирани. Връщането обаче да става докато са отпаднали три двойки и те да се борят. Сега е твъъърде късно.

# 700
Точно реакциите към отличниците са към Полина и Мишо, но бих казала, че и отличниците са различни. Има такива, които се справят с интелигентност, други с усилена работа. Има и такива, които зазубрят материала и при крачка встрани се пукат като сапунен мехур. А има и натегачи, които със всякакви средства се опитват да стигнат желаната цел. Това бяха изявените комсомолци, противни на всички, които се опитваха да влияят по всякакви начини върху останалите. Така че, за мен отличникът не е непременно човек, който се старае и работи.
И аз нямам нищо против да спечели най-добрият. Рядко имам любимци, които държа да спечелят. Специално пък в това предаване и този сезон - изобщо нямам, все едно ми е кой ще спечели, но ми се ще да има някаква справедливост.
Поли се опитва да се представя като тип природно интелигентен отличник, но всъщност е зубрач и натегач и затова обира отрицания.

# 701
  • Далечният изток
Скрит текст:
Хареса ми епизода днес. Според мен Тяна беше искрена като се разплака, стана й мило, че Зори и Вальо са се върнали. Все пак те гласуваха да останат. Полина от друга страна, според мен изобщо не се зарадва като видя Стефания и Анжело. То си личеше, нищо че замаза с “аз просто не знаех как да реагирам, бях толкова изненадана” 🤣
Вижте как всички казаха, че в къщата вече се усещала много тягостна обстановка и връщането на двойките е като глътка свеж въздух.
Дали е честно - може би не, но Емо нали каза, че ще има 2 класации и нещата за върналите се, ще са малко по-различни. Отделно, от 3-те двойки ще остане само една.
За играта ... аз малко се изненадах как Тина дето “хич я няма” се усети за ботушите и ключа, пък други - не 🙄 амааа може и късмет да е било.

На Тяна буквално не й достигнаха секунди, иначе накрая се усети за ботушите и щеше да се справи.
Полина определено не може да губи, толкова си личи. Но нея донякъде я разбирам, защото й е пределно ясно, че стигнат ли до елиминации, са вън, моментално. И това я кара да изпада в ужас, защото тя се вижда победител.

А и нещо друго. Гледам, че никой не коментира постъпката на Яница. Само на мен ли ми се стори, че малко преигра, защото се усети, че няма да се справи, тъй като й е трудно да си използва мозъка 🙄

Е супер грозен коментар бих казал аз. Това си е беше баш паник атака... Познавам човек, който изпада в такава. Баш това си е....

Много ви моля да спрете с всякакви конспирации и тези относно кой бутат и кой не... Видя се, че ако бутаха Тяна и Иво, както повечето псевдо познавачки твърдяха, щяха да им обяснят играта. /примерно/ Гледайте си предаването и си се ядосвайте, смейте, колкото искате, но в един момент става грозотия тука. Кой кум, кой брат, кой на булката сват...
Моля?! Паник атака?!
Ще пораснеш и ти все някой ден. И може би ще започнеш да усещаш някои женски тактики. Може би казвам. Но още си много малък да ги разбереш. Вярвай на Яница, на Стефи, на усмивки, на паник атаки...
А със защитата на Стефи и гадже вече ставате смешни някои хора в темата. Според мен нямат никакво място обратно в предаването. Както и другите две върнати двойки. Просто не е справедливо спрямо останалите - и тези, които са в предаването, и спрямо другите отпаднали.

# 702
  • earth
А на някой да му хрумна, че Стефи и Анджело може да са станали доброволци. Има такива програми за младежи до 25 към УНИЦЕФ , помагат в страни от 3 свят, с минимален бюджет. Не сме сигурни , че са спечелили.

Аз познавам няколко такива съседски деца, които ходеха доброволци. Плащаха си по 5-10хил $ за “доброволстването.” Целта - да си подобрят CV-то преди кандидатстване.
Сигурен съм, че там където ходеха да доброволстват биха предпочели да им изпратят парите, които биха похарчили за пътни разноски и да си стоят вкъщи.  Местните сигурно се чудят какво да ги правят като се изтапанят там.

# 703
Ами той по принцип животът не е много справедлив, та младите да свикват. Ако от предаването отпадаха все най-слабите, разбирам да има възмущение, че връщат двойки. Ама тук досега се гонят и спасяват по симпатии - Тинчето невинна и добричка, Момчи много готин, Денитата сладки...Колко по-стабилни двойки и семейства си заминаха, явно не са един за друг според концепцията на предаването.

# 704
Яница, че поигра театро - поигра, защото И този път не знаеше какво да предприеме. Съобразителност, мобилизация...не са нейното. Веднъж игра смислено и зряло - на платформата, остави Момчил да отг.на въпросите, а тя го крепеше, да не се срива психически от страх. Слаба двойка са М и Ян , но колко шанса получиха и все оставаха, а после , след много закани да се раздадат на сто процента и да мачкат, да се мобилизират ..., пак все на дъното и сред несправилите се бяха. Колко пъти заради тях отпадаха по-читави хора! Е, каква справедливост, какви пет лева.
Двойките били влезли почти преди финала...е, ми , както са влезли, така и ще излязат. Вкараха ги за глътка свежест и интрига в игрите.Ще има някаква изненада от страна на продукцията и пак ще ги изкарат, така мисля.
Като сме подхванали темата за справедливо... няма що - много честно да остават кухолейкови и несправящи се, а други при първото заставане пред ТВ и изгонване!

Общи условия

Активация на акаунт