💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 427
  • 992
  •   1
Отговори
# 705
  • Далечният изток
Ами игра, правила, ние какво да направим.
Щом правилата са, че ще се гонят чрез гласуване от двойките във вилата, ние зрителите какво да направим. Ами няма регламент да гласуват зрителите. Гласуват между тях си и един по един си тръгват. Точка. Ама аз харесвам Зорница, ама аз харесвам Стефка, ама аз..... Никой не ни пита.

# 706
Може да не е честно, но такъв е регламента и това се знае. Докато парашутисти няма в регламента.

# 707
Яница според мен попресоли манджата и преигра. Аз не видях толкова да е нещо страшно или панильосващо. Някак не можа да се жертва заради Момчил. Познах, както си и мислех, че една двойка ще остане и, че ще има борба за оставане между тях. Иначе Тина голяма късметлийка излезе в тази игра, но с въпросите пак беше така.

# 708
За мен лично, най-кофти от регламента на играта, е точно начина на отпадане на двойките, а именно чрез гласуване от другите в къщата. Затова се получава така, че доста стойностни двойки отпаднаха в началото, а кухи лейки останаха, защото им се дадоха много шансове.

# 709
  • София
По принцип върната двойка/участник или нов участник вкаран на по-късен етап не е/са печелили формат, или поне аз не знам за такъв случай. Но някои формати не съм гледал. Така че според мен шансът Стефи и Анжело да спечелят е почти нулев. Обикновено продукцията вкарва такива участници за изненада и рейтинг и после или самата случайност елиминира участника или те се намесват на по-късен етап и така нагласят нещата, че да нямат реален шанс за победата.
Това че Стефи/Анжело са решили да предприемат нещо ново и да обикалят из Европа не значи, че са спечелили формата. Може да има много други причини и фактори, за които не знаем.

От това което гледам напоследък все повече си мисля, че Тина и Станимир ще спечелят. Не знам, някакво такова натрапчиво усещане имам, дано бъркам...

# 710
Аз имам чувството, че по-възрастни нямат шанс. Все по-рано отпадат по-възрастните двойки. Може би по-правионо е да има състезание между последните две двойки или да си тръгва последния в класирането всяка седмица.

# 711
  • Sunshine state
Не ми хареса, че връщат двойки никак. Не ме интересува кои са, просто не обичам подобни връщания.
Яница изигра абсолютно театро, след като разбра, че няма да успее да вземе играта. Жалка картинка. Браво на Тина! Анджело и неговата не са ми интересни никак.

# 712
Не ми хареса новото включване на отпадналите двойки (между другото и трите са ми неприятни по различни причини). Някак много готовански ми се видя. Другите минаха през толкова трудни изпитания и се бориха истински. И изведнъж, уж за разнообразие, им вкарват нови конкуренти. Ами не е честно! Искам финалистите да са минали всички предизвикателства - със змиите, мишките и  останалите гадости. Иначе върнатите -така изсулени, по втория начин, да вземат и да спечелят - ще си е една кражба! Не вярвам да го докарат до такъв скандал... Лигльовците Стефи и Анжело са играли кажи-речи една игра до момента на отпадането им и хоп .... с парашута пак вътре! А както чета предишни мнения, нищо чудно и те да са победителите!

Тия превземки с посрещането им отново също бяха пресилени, чак пък такава радост... Айде разбирам да са имали време да си станат близки, ама някак не мисля, че с тези ударни срокове за снимки е било възможно.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 05:49 от Greene

# 713
  • Sofia
Скрит текст:
Точно реакциите към отличниците са към Полина и Мишо, но бих казала, че и отличниците са различни. Има такива, които се справят с интелигентност, други с усилена работа. Има и такива, които зазубрят материала и при крачка встрани се пукат като сапунен мехур. А има и натегачи, които със всякакви средства се опитват да стигнат желаната цел. Това бяха изявените комсомолци, противни на всички, които се опитваха да влияят по всякакви начини върху останалите. Така че, за мен отличникът не е непременно човек, който се старае и работи.
И аз нямам нищо против да спечели най-добрият. Рядко имам любимци, които държа да спечелят. Специално пък в това предаване и този сезон - изобщо нямам, все едно ми е кой ще спечели, но ми се ще да има някаква справедливост.
Поли се опитва да се представя като тип природно интелигентен отличник, но всъщност е зубрач и натегач и затова обира отрицания.
Адмирации за мнението! Simple Smile
Бих добавила, че обикновено зубрачите са и натегачи, и точно този тип не се спират през нищо, и никой за да постигнат "заветната цел".

# 714
Голямо въображение имат някои потребители, от една подадена сламка става слон Joy - щом Стефи и Анжелл тръгвали нанякъде, то вероятно са спечелили формата, замогнали са се, е в краен случай може и към УНИЦЕФ да са Joy

А някой ако е виждал паник атака от близо, веднага ще разбере, че Яница преигра яко. Паник атаката е нещо страшно, самия човек мисли, че умира и околните в началото също, защото наистина изглежда страшно отстрани. Но явно паник атаката на Яница е като фобията на Поли, която всъщност не била точно фобия ...

И аз съм против връщане на двойки, но ако са решили да връщат щеше да е доста по-интересно и справедливо да върнат последните три отпаднали двойки.

# 715
Не знам дали е преиграла, но не всяка паник атака е чувство, че умираш. Нека не умяловажявяме подобна ситуация. И аз получавам паник атаки и се изразяват в различни неща.

Не ми хареса колко пренавита беше Стефи...дразнещо е. И при Поли ме дразни това. Няма лошо да имаш хъс, но тяхното е доста натрапчиво.

# 716
Тука си пролича кой е бил отличник в у-ще и кой не. Ми на двойкаджиите, отличниците все зубъри им изглеждат. Като е толкова лесно, ми да научат и те и да се представят добре.
Това са оправдания на лузъри.
Май Поли и Мо ще са на елиминации.Ако е така пътуват.

# 717
  • софия
Миналият сезон като усещане беше съвсем различен. Този ми идва малко повече нагласен и не така искрен.
Жалко, че се продължава с традицията вторите сезони да развалят успешните първи.

# 718
Според мен не са спечелили захарчетата С и А, тъй като сигурно са обвързани с договор победителите после да участват в предавания, интервюта и ако са у чужбинско няма как да изпълнят това задължение. Не ги харесвам тях и не харесвам По и Мо- и двете двойки са изкуствени и фалшиви.
Единствено от трите двойки Зорница и Вальо ми допадат, обаче и аз смятам, че ако връщат някой, това трябва да са последните три отпаднали двойки, не първите.

# 719
Даа, изгубиха живеца някак във втори сезон...водещ - същият, екип - предполагам същият...от кастинга ли идва проблема, от игрите ли...
В миналия сезон двойките не знаеха какво да очакват ( имали са само най-обща представа , предполагам ) и всичко беше по-непринудено и приятно.
Във втори сезон участниците са наизустили първия ( Поли и германците) , уговорили са се какво ще говорят ( Мохамед , Тяна ) , рекламират се ( Тяна и мъж ) и доста по-репетирано и сухичко се получава.
Няма лошо да назубриш предишния сезон , но ако го ползваш правилно. Германците дадоха фира рано-рано. Ако и Поли/Мохамед не са от финалистите , излиза, че предварителната подготовка и пренавитост може и да са проблем.

Общи условия

Активация на акаунт