Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро на Великден, дружки! Hug

Светъл празник на всички, бъдете здрави и благословени! Heart

Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Така е, никой сценарий до сега не е бил дословно по книгите, вземи ЗЛ, КСШ ... вземат само идеята сценаристите.
Защо всички да са грозни в сериалите на Нетфликс ? Какво и е на Берен в Атийе, на Ойкю, на Бурджу ? Просто не са гримирани и с прости дрехи, зависи сюжета какъв е. А наш Арман видяхме, че ще е красив, споко Smile

Радвам се, че ти е допаднала играта на Бурджу, някак си знаех, че ще я харесаш, защото с теб имаме сходен вкус! Hands Plus1
Хубав празничен ден! Hug

# 106

Христос Воскресе!!
Нека има здраве, мир и благоденствие за всички ни!
..........................................
Пепи Hug
Цитат
Тая жена в колко става сутрин? Или посреща Къванч от нощни снимки?
предполагам:) и после с кучетата в гората Wink
пак има споделено от оператора и реж-а, че са снимали през нощта!
Мави ме разочароваха и не ми се коментират.....
За това, че са грозни в сериалите за НФ....
зависи от ролята-на Ойкю и Бурджу-такива са им персонажите и това, че са без грим и със забрадки е търсен ефект.
Чачо във филма му също-заради ролята, за Защитника-беше си нормален, Берен също си беше хубава, макар и не с много грим.
В НФ дизитата-няма лукс и блясък, по-нестандартни са.
Цитат
В края на краищата ако не ги знам кои са едва ли бих погледнала тези филми. Като за първо показване по световна платформа не е ли по-добре да изглеждат хубави.
има логика, но по това се познава истинския актьор, е аз подкрепям твоите искания за Киво!!
Цитат
Много малко общо има с книгата и ми се струва, че е неправилно да се казва,че сериала е по тази книга. По скоро трябва да се каже, че някакви идеи са взети от нея, защото така човек остава с убеждението, че всичко това се е случвало в действителност, а това не е така.
съгласна съм!
Фенче Kissing Heart
клипчето с Кузей и Джемре- не бях го гледала, много ми хареса!!
авторката е правила и с Кузей и Зейнеп Stuck Out Tongue Winking Eye
ехх много ми липсва сериала.......Heart

Феми Hug, пращай ми, няма нужда да ме питаш Blush
интересно клипче с Хазал!

и от Йозге..не мога да го разгадая, но предполагам е свързано със снимките
https://www.instagram.com/stories/ozpirincci/2564413148422919369/

......................
#tb Muscat Film Festival - March 2012

Хубав празничен ден!!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 11:44 от Airra

# 107

Христос Воскресе !!!
Здраве и благоденствие за всички ♥️
Снимките си вървят, поне това е ясно, дори в събота. Дали вървят по график или бързат да изпреварят нови евентуални ограничения ? Важното е да имаме сериал през есента.
А лятото Къванч да се снима и филм.
Айра, Фени, напълно съм съгласна, че това е роля и добрия артист трябва да опита различни роли. Имам чувството, че Нетфликс се опитва да избяга от наложеното мнение за турски сериал. Това, което съм гледала е свързано все с някакви социални проблеми. А на мен ми се иска просто да видя красива история, с красиви герои, снимани на красиви места. Затова и написах, че ми се струва, че като за първо представяне на световна платформа това ми се струва по логично, но така мисля аз, а в Нетфликс явно не. Все пак ако направя сравнение едва ли американките биха луднали по Къванч в образа му в ОР 2, добре че преди това са го гледали в КСШ., т.е искам да кажа, че първо са завладени от красива история и актьори, а после могат да сравняват актьорския талант на Къванч. За нашия сериал мисля, че положително е, че е спин офф на Нощта, така че, би трябвало да се очаква да го гледат и хора, които не познават Къванч, но пък са харесали В нощта.
Много ми се иска филма, който ще снима Къванч да бъде точно красива история, но ще видим какво ще ни поднесат.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 108

Честит Великден !
 Да сме здрави и Бог да ни пази ! Амин !

Айре как няма да те питам , неудобно ми е така джанъм Hug
 При мен езгифа се бъгна и не ще да се оправи , моя трябва да го ръчне ама не му се занимава с мойте неща .
 Аз ги права както мога с резервен вариант.
 Кво ли не търпи горкия . Онзи ден пускам да си гледам любимеца и да му слушам гласа и интонацията и съм надула звука и моя се побърка Joy  Вика ша ставам или го намали и мустакати при това . Твоя сега чичка ли играе Joy Ох умрех да се хиля ама не ми дреме как изглежда .

От сватбата на Хазал . Колегите от  ЗП .
 Много мило ми става като е запазила искрени отношения с колегите и се забавляват и виждат .
 Чаго също   , те са специални двамата Wink
 И още едно танго в нейно изпълнение .
 Учила е балет и танци .
 Начи ко научи Ча на страстно танго и го изтанцуват ша се пръсна от кеф и щастие Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
и това е готино как и дава знак хайде маце Heart Eyes
 и още танго с Бехлюл и Бихтер . Уникални са !

ето и линкове
и тука комедийната част . Зрители са ги оприличили като бой с лапи между котки Joy
 Има забавни неща но ролята му не е комедийна .  Диалозите са много и наистина си трябва добър превод .
 На моменти е скучно и превъртам ама ....
 Танците ми харесаха .
https://twitter.com/diiiv_/status/1388226730184347650
и пак денси продуцента

Дуда се прай на интересна в ИГ.Animal Speak No Evil

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 21:52 от femmi2

# 109
най-после нашата красотичка на хоризонта!!! Heart

https://www.instagram.com/p/COYVkIKnFfx/
снимката е от Бодрум Thinking
момчето до него е скуба дайвър.

Пепи, за споделеното! Hands V
Всеки сам си избира проекта, сценария, ролята...но е факт, че сериалите за НФ са нестандартни.
Цитат
А на мен ми се иска просто да видя красива история, с красиви герои, снимани на красиви места.
НФ не е точното място за такива истории...
ако искаш нещо подобно-ромкомите!! Laughing
Цитат
Много ми се иска филма, който ще снима Къванч да бъде точно красива история, но ще видим какво ще ни поднесат.
чакаме драма....пак нещо различно, което е хванало Къванч, не вярвам да е любовна история.

Феми, пратих ти гифчетата на ЛС Blush
разсмя ме с твоя човек Laughing

мислех, че днес ще наминат повече дружки за празника....но здраве да е Smirk
лека вечер! Hug

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 22:10 от Airra

# 110
Айре Heart Eyes благодаря за красотичката ни и за всичко споделено! Kiss

И на мен много ми липсва сериала ни, но точно Зейнеп, никак Laughing Иначе и този клип е супер.
Пепи Heart Eyes Имаш право, напълно съм съгласна с теб! Ако не бяха привлечени американките от красивия Сеит на екрана, много се съмнявам, че щяха да загледат изобщо турски сериал. Още повече със субтитри. Та нали така се получи и при мен самата Satisfied Но, пък от друга страна виждаме, че в Нетфликс гледат историите, независимо колко са красиви героите в него Thinking Но, и на мен ми се иска да го видят Киво в целия му блясък, и освен талантът му да обикнат и красотата и харизмата му!

Hands Plus1
Цитат
За нашия сериал мисля, че положително е, че е спин офф на Нощта, така че, би трябвало да се очаква да го гледат и хора, които не познават Къванч, но пък са харесали В нощта.
Дано наистина си имаме и филм лятото, такива бяха плановете му, дано нещо не се промени Hands Pray По принцип Киво избира стойностни истории за филмите си, но нека този път да не е така драматична, иска ми се вече нещо по - различно от драма ... да видим!
Феми Hug ще ме скъсаш от смях с тази твоя Дуда, само тя ти е в главата Smile И какво ще направиш, ако вземат да се оженят наистина ? Satisfied Разсмя ме и с твоичкия Stuck Out Tongue Closed Eyes И ММ така ме бъзикаше на времето за Киво, после свикна и вече не обръща внимание какво гледам  Stuck Out Tongue Winking Eye
Много са хубави гифчетата ти, надявам се да го преведат сериала Hands Plus1
Аз съм на 2 серия на Фатма ... нещо не ми върви особено, може би защото е на руски, не че ми е проблем, но някак не ми прави толкова кеф, обаче сериала ми харесва и ще го изгледам.
Лека и синеока! Hug

Диве Hug Честит рожден ден, мила! Да си много здрава, обичана и щастлива! Kiss

Работят си хората ... да видим кога най- после ще приключат снимките, много време им отнеха тези 8 серии, дано си заслужава чакането! На интересни снимки попаднах Thinking

Хубав понеделник! Hug

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 10:41 от queen_fenka

# 111
Привет в понеделник!

Фенче Kissing Heart
Цитат
иска ми се вече нещо по - различно от драма ... да видим!
иска ти се, ама Онур Г., каза, че ще е драма Wink

снимали са в гора....

а снимката от вчера с Киво, е новосподелена, не е нова.
.................................

Диве Hug ЧРД!!! Hearts
Пожелавам ти крепко здраве, късмет и много положителни емоции!!

...........................
ново клипче с Джесур от Маука

ооо Фенка пак не е изчакала моя пост Wink
Цитат
да видим кога най- после ще приключат снимките, много време им отнеха тези 8 серии, дано си заслужава чакането!
имаха едно прекъсване и сега явно бързат да наваксат...и предполагам работата е по-сложна и изисква повече време.

Феми Wink
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/05/blog-post_15.html

хубава нова седмица Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 11:19 от Airra

# 112
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ами чаках, чаках ... от 8.00 ч. чаках някой да се размърда, ама йок  Laughing
Страхотен клип на Маика! Hands Clap
А Онур Гювенатам дано да се е объркал Laughing Шака, шака ! Добре, де, нека да  е драма пак филма, но да не е толкова тежка като СП и ХбС, не ми се плаче отново ...
Да, предполагам, че сцените са по-сложни, още повече, че снимат през нощта, но дано успеят, за да може да си го гледаме тази година още. Разбрах, че Клуб с Гьокче Бахадър и Баръш А. май е готов вече, говори се, че ще го пуснат септември Thinking
Много хубаво го е казала Дуйгу, това е самата истина Hands Plus1
Цитат
"Толкова е сложно, когато всеки жест на твоя възлюбен е следен в социалните мрежи. Хората са като огледала и много бързо превръщат мрака в светлина, а злото в добро. Забелязва се, че жените са по-склонни към словесно насилие в отношенията на други жени, затова при двойките често страдат спътниците на знаменитите актьори", допълва Саръшан.  
Почна се с колажите , както с всяка нова снимка на патрона, хората нямат никакво търпение вече Smiley

# 113
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честит рожден ден, Дива ! Желая ти здраве, спокойствие и хармония 😍

Имаме си нова/стара снимка. В първия момент като прочетох, че е от Бодрум се обърках, какво става, но сега ми се изясни. Тези нощни снимки много ми харесват. Е, за това говоря, просто изглежда красиво, нищо, че е през нощта. Та нищо не пречи да е драма и пак да е снимано красиво. Пример е Хайде, сине за мен. Не е задължително да е любовна история.
Феми, и на мен ми е смешно с твоята Дойгу 😜 Няма ли да ти е по лесно просто да я приемеш ? Та те са толкова години заедно. На Чаго явно му се отразява добре. И наистина какво ще направиш ако са се или оженят, ще го разлюбиш ли ? Честно казано въобще не мога да разбера това отношение. Най- често се изтъква, че тя го държи с нещо / чела съм такива и за Башак/, което веднага за мен поставя актьора в положение, че е направил или престъпление или нещо неморално. Другото, което често се изтъква, че така му е удобно и затова я търпи , което пак за мен, превръща този човек в някаква безволева личност, която се движи по течението. Така че, аз мисля, че неприемането на личния избор на любимците ни говори единствено лошо за тях ,а не за партньорките им или партньорите им./ ох, сетих се и за Елчин, но там вече съм видяла много големи крайности/.
 Та по повод на съпругите / приятелките
видях ново блиц интервю с Башак  за някакво списание. Умна жена е тя ,за пореден път се убеждавам.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 114
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
в 8 часа Thinking, аз като влязох в темата към 10 - видях, че си била последно активна във форума, в малките часове на нощта? Wink
Цитат
но да не е толкова тежка като СП и ХбС, не ми се плаче отново ...
не свързвам филмите с плач, а с 2 много стойностни и сърцераздирателни истории..нямам нищо против да е също толкова драматично, плюс това продуцентите са други и филма ще е за НФ. но първо да дочакаме старта на снимките, да не слагаме каруцата пред коня Grinning
За Дуйгу Hands Plus1
на втория колаж-Къванч са го направили ужасен Expressionless...охх много съм претенциозна към този вид фенско творчество Wink

Пепи Hug, голямо конско й удари на Феми Grinning
това й е болната тема на нея, по-добре да не я закачаме Wink
Цитат
Та нищо не пречи да е драма и пак да е снимано красиво. Пример е Хайде, сине за мен. Не е задължително да е любовна история.
няма спор!!
и на мен много ми харесват последните нощни снимки-мистично изглеждат.
........................
Башак има интервю за Хюриет Hands V
хубаво е, но не говори за Къванч.
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/basak-dizer-tatlitug … n-vermem-41802188

# 115
Айре Hug Тенкю за гифките ,много са хубави.

Драма ще е филма на Киво щом го е съобщил продуцента. Те такива наблягат и прават . И на Ча клошарския филм е чок  драма и тъжно детство. Още един път да си кажа че много  се гордея с него ,успеха международния и тази роля . Heart Eyes
Между другото мернах инфо че сценаристите ,които пишат Йешилчама са сключили договор с ОГМ за още проекти.
Веднага ми изникна в съзнанието за филмите на аркадашите.

Казала тя назубрила нещо и голямата умница . В началото сама е казвала че едно кафе немой да направи.
Какво ще направа ко се ожени за нея или некоя друга. Ще си поплача ,ще ми разбие сърчицето . Ся аз се майтапа за Босфора. Дали ще го разлюбя не знам.
Те си знаят що са двамата заедно.
 Да стои далеч от проектите му.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 15:18 от femmi2

# 116
е тази май е нова! Heart
прилича ми на околностите около къщата им.

Феми Hug ще ти правя още гифчета, ама целия ти пост/разбирам ти емоционалността Grinning/ е извън темата ни!

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 15:09 от Airra

# 117
Ох много хубава снимка с Киво Heart Eyes

Айренце знам че ме разбираш . Овнетата сме такива. Пък сме ревностни.
Щях да го сложа в спойлер но съм през телефона. Затова оставих частта с отговора на въпроса . Мисля че така е добре. Ако кажите ще изтрия и останалото.

Видяхте ли Баръш Ардуч с мустаци ?
Не го познах  . Ще е таксиметров шофьор за ролята.

# 118
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Весели празници на всички!!!
Благодаря за поздравите и пожеланията!!!
Бъдете здрави!!!

Благодаря ви за споделеното!!!
Радвам, се на новите снимки от сета с Къванч!
Интересни теми повдигате. Да, има такова нещо, че Нефликс не са по  красивите неща.
Американски стил имат. Малко красиви кадри успях да извадя от Атийе.
И не се сърдете на мави. Последния път пуснаха много повече реклами с Къванч.
Но пък и 13-ти май предстои. Надявам се на изненада.

Иначе още не съм погледнала проекта на Чънчо.
Ама има добри гифчета >>>

Скрит текст:

# 119
Айре Heart Eyes
Скрит текст:
Не знам къде и какво гледаш, но аз от много време изобщо не затварям нашата тема, та да се налага да влизам отново в нея Laughing
Ето я и от друг ъгъл новата снимка. Мисля, че е нова, де. Изглежда супер! Heart

Аз пък не искам отново чак толкова сърцераздирателна история, имам чувството, че такива филми го изцеждат емоционално и после му трябва дълга почивка да се възстанови психически, Киво всяка роля я прокарва през сърцето си. Но, каквото си е избрал, това ще гледаме, да видим.
И на мен не ми харесват доста от сътворените колажи, дори тези и двата не ми харесват, сякаш са му отрязали главата Smile но исках да ви покажа какво се случва, когато излезе някоя негова нова снимка Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за Али и Ефе! Kiss
Пепи Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Тези нощни снимки много ми харесват. Е, за това говоря, просто изглежда красиво, нищо, че е през нощта. Та нищо не пречи да е драма и пак да е снимано красиво. Пример е Хайде, сине за мен. Не е задължително да е любовна история.
Скрит текст:
Напълно съм съгласна с теб за това плюене на фенове по жените до любимците, така принизяват вкуса и чувствата на самите актьори, но не се усещат изобщо. А при Баръш и Елчин направо е страшно, имам чувството, че някои фенове наистина не са нормални, особено някои чужденки, които са в групата във ФБ Thinking
Ето и интервюто на Башак, на който му е интересно Hands Plus1
Скрит текст:
Ясен отговор на този въпрос от Башак Дизер Татлъту - „Няма да допусна лош край!“
Тя е красива, необикновено елегантна и толкова сдържана, че може да бъде наречена „потайна“. Тя е омъжена за най-популярния мъж в страната, но никога няма да видите публикации като „моят мъж ",  "моят свят ", " дъното на любовта“ в социалните медии. Тя не прави сензационни изявления и  рядко ги виждат на улицата. Работата й е свързана с модата. Разбира се, това е още по-интригуващо, тъй като тя много обича модните фотосесии. Това е всичко - Башак Дизер Татлъту с нейния домашен стил, малки радости и жизнена философия.
 Противоположното на любовта: омразата или безразличието ?
- Безразличието, разбира се. Когато сте влюбени, вие се намирате на едно и също място с всичките си клетки. Очевидно ли е това или не ... Вие повече от всичко се „преструвате“ (Смее се).
Коя е тройката, която най - добре определя състоянието ви в къщата: телефон -YouTube - социални мрежи или пижама -чехли -телевизор?
- PTT! Защото е по-социално. Цялото семейство може да направи това заедно. Зима, сняг, студено време, топъл дом, одеяло ... Оооо.
Изгрев или залез?
- Винаги залез. Това е визуален празник. И най-много от всичко обичам нощите.
Кое е по-загадъчно: намигване или свеждане на очи?
- По - загадъчно е да сведеш очи (смее се).
Кого от тях е по-трудно да издържиш на масата: лакомия или бъбривия ?
- Никой от тях никога не ме притеснява. Аз съм от типа, който яде малко и говори малко. Такъв човек е много добър на масата.
Плачете сама или плачете на нечие рамо?
- Сама ... Не мога да се отпусна, като говоря за проблемите си. Когато споделям, проблемите ми стават все по-големи. Нека да кажем така, че аз съм фен на споделянето на щастието си.
 Кога бялата лъжа може да бъде приятна ? Когато Ви обичат или когато сте обичани? Thinking
 - Разбира се, основното намерение е важно, но лъжата е лъжа за мен.
Да простиш или да забравиш ?
- Простете и незабавно забравете. Защото такъв живот е по-лесен, по - прост. Такива чувства ме нараняват и ми причиняват болка и само болка, измъчваща съзнанието ми.
Кой е най-лошият сценарий: да не се влюбиш в никого или лошо да свършва всяка любов, която имаш?
- Това няма как да свърши лошо. Лошият край, меланхолията не е за мен. По някакъв начин превръщам този лош край в добър (смее се).
Сурово пиле заради саке: ядат ли го или не? Thinking
- Не забравяйте, че ям всичко, ако помощта ми е важна в нещо, а не при поискване.
Измислили сте машина на времето, къде бихте отишли: в миналото или в бъдещето?
- Винаги в бъдещето. В космоса, в паралелна вселена, в космоса към други планети ... Много ми е любопитно: какво има в най, най, най - последното място ?
 Twitter или Instagram?
- Twitter. Там е налична твърде много информация. Обичам да събирам информация, данни, идеи.
 Какво Ви привлича повече? Пепеляшка или Снежанка?
- Пепеляшка.
Планирате ли нещо през нощта или оставяте за сутринта?
- Девиз: планирайте през нощта, прилагайте сутрин.
Някой, когото не си спомняте, се отнася към вас много искрено ... Казвате направо, че не си спомняте, или се опитвате да разберете кой е с усукващи въпроси?
- Усукващи  (смее се) За да не го обидя. Защото си казвам, че проблемът е в мен.
 Логика или инстинкт?
- Винаги логика, защото съм Овен по хороскоп.
Влияли ли са майка ви или баща ви върху решенията, които вземате днес?
- Баща ми. Той е моята идея, решение, логика, моята страна на ума.
Обратно на 20 години или Саит Халим паша? Thinking
- Предпочитам да се върна на 20 години и да изживея отново всички хубави неща.
 Истанбул ... анадолската част или европейската ?
- Винаги европейската част. Защото работата ми е от тази страна и не искам да стана жертва на пътното чудовище.
Коя е по-красива: анадолската част на Босфора или европейската ?
- Целият ни град е красив, но за залеза, ако искате да видите красота, ще ви заведа откъм анадолската част ...
 Ако трябваше да се откажете от нещо ... червено месо или морски дарове?
- Лесно се отказвам от червеното месо. Аз съм вегетарианец и се отказах от месо в продължение на шест месеца.
Какъв инструмент бихте избрали, ако имате възможност: да можете да свирите на всички музикални инструменти или да имате възможност да практикувате всякакви спортове?
- Толкова много бих искала да се занимавам с всякакви спортове ... Има ли хоби, което да е толкова добро, колкото спорта ? Четири сезона  активни, динамични, здрави!
 Чия е най-добрата лодка? Твоята или на твоя приятел?
- Лодката не е моят стил на свободно време. По-добре би било моят приятел. Кратко и ясно.
 Шах или табла ?
- Не зная да играя нито табла , нито шах. И не съм проявявала любопитство към тях. Аз съм портфейл! Thinking
Море - пясък - слънце, гора - дърво - чист въздух?
- Море -пясък - слънце. Защото топлината през всичките три до четири месеца от годината винаги е ценна.
 Не сте харесали кюфтенцата на партито за барбекю. Оставяте го в чинията или го давате на кучето?
- Вижте, дори да харесвам наистина храната, тези кюфтета винаги отиват при кучето.
 В дома ви е дошъл гост, който през нощта силно хърка. Ще продължите да спите или ще се лишите от сън?
- Това не е проблем за мен. Слагам си слушалките, включвам звук на дъжд, спя така, сякаш нищо не се случва.
В самолета / автобуса има леля, която спи през цялото време на рамото ви ... Ще я бутате ли внимателно или ще се оплачете на стюардесата?
- Да се оплача  ?! Какъв труден въпрос! Очаквам моят съпътник да се събуди, разбуден от нежни движения.

Черни мисли ви притискат -  какво ще предпочетете - добър роман или добър филм за преодоляване на това състояние?
- Филм.
 Бодрум или Чешме?
- Чешме.
С кого бихте искали да бъдете съседи: Мерилин Монро или Брижит Бардо?
- Мерилин.
Миризми или звуци?
- Миризми.
 Заради кого се смеете повече: Джем Йълмаз или Ата Демирер?
- Джем Йълмаз се смее по-умно, това ми харесва.
От Йешилчам: Tюркан Шорай или Филиз Акън?
- Филмите на Филиз Акън обикновено са по-цветни и забавни.
 Тарък Акън или Кадир Инанер?
- Филиз Акън и Тарък Акън до него.
Кой най-добре пасва на старата памет: Сезен ? Аджа?
- Аджа. Защото, слушайки я ме кара да се чувствам позитивно настроена.
Феми Heart Eyes Голяма скица си Smile
Диве Hug Flowers Hibiscus
Не се отказваш от 13 май ти Smile Да видим, че и аз вече се отказах да чакам реклама тази пролет ...

Мммм ...

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 19:18 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт