Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
и аз не си затварям темата:)) та това, което съм видяла като час-явно не е вярно Laughing
Благодаря за интервюто с Башак Flowers Hibiscus, много ми хареса Blush
има някои неясноти, но в тази група рускините превеждат с Гугъл.
Къванч изглежда пак ужасно слаб, надявам се да е повече от снимката!! Hands Pray
Диве Flowers Hibiscus оххх Чънчо Joy
давам им последен шанс на Мави- около 13 Wink
Феми, няма проблем Wink

Токио е отговарял на въпроси
за излъчването на нашия сериал- Мисля, че ще бъде в края на 2021 г. или в първите месеци на 2022 г

....................

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 21:50 от Airra

# 121
Момичета нося ви една новина .
Актьорът познат на всички ни от Хартиен Живот ,който играе приятелят на Мехмет Али и не го остави нито за миг и му помагаше се присъединява към Подводната Лодка с Киво.
Засега няма инфо къв ще го играе но актьора ме впечатли . Браво радвам се.
Е аркадашите, имат късмет с колеги и каст.

Пуснаха фрагмент на Йешилчама и изглежда ще има цуни гуни. През тела и слабия нет нищо не се отваря да вида.

Ох Чънчо Joy  ми така де ама не съм от оня отбор нали знаете . Да си пишат бана не .
Още неща мислих да пиша нещо са развълнувах.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 22:48 от femmi2

# 122
.

Здравейте, момичета и Христос Воскресе!

Не бях  влизала известно време тук. Но тази вечер наминах, прочетох интервюто на Башак и ми се прииска да споделя с вас моята възхита от нея. Явно умна жена, но това го бях споделила и преди доооста  време. Но тук ми прави впечатление и с  каква бърза мисъл е, и с адекватни отговори. Бих казала витиевати...Определено има леко царствено излъчване. Някой може да каже, че малко пресилено се изказвам, може и да е, но е интересна, обрана, с добри обноски и маниери. Браво на нея!

Преди няколко месеца споделих с вас къде на шега, къде наистина една моя хрумка, че  Мави може и да нямат клип-реклама. Не  ме замеряйте с клавиши, но толкова време мина, а реклама йок!  Освен, ако този въздесъщ вирус не я е забавил. Ако!

На Дива да й честит рожденият ден с малко закъснение.

Лека!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 15:02 от ORS/KRISI

# 123
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes от снимката е, джанъм. Нали видяхме, че си е баш тамам момчето на други. Ох, забравих да отбележа Чънчо Laughing на Дивето
Наистина имаше неща, които не разбрах, особено това за суровото пиле Stuck Out Tongue Closed Eyes Американките са го превели, виж дали е по-разбрано
Скрит текст:
Феми Hug благодаря за новината! Много го харесах как играе този актьор, супер, че се е присъединил към каста на подводницата Hands Plus1 Знаем, знаем, че не си от онези Чачови фенки.
Орси Hug радвам се, че влезе ! Ще видим, може и наистина да няма реклама този сезон ...
И на мен много ми хареса интервюто на Башак, заради това го и преведох Hands Plus1 Въпреки глупавите въпроси, които и задаваха Laughing
Ето, тези колажи наистина ми харесаха

Хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 09:51 от queen_fenka

# 124
Много ефектни колажи, Фенче!

"Въпреки глупавите въпроси, които и задаваха"

Те си бяха нарочни такива! То е и малко или много провокация. Затова ми хареса много как Башак светкавично реагира. Влезе им в тона и даде адекватни отговори. Но го има и малко тъпият момент, да!

Хубав ден със слънце днес!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 15:00 от ORS/KRISI

# 125
Хелоуу!!
Орси Hug, радвам се, че Башак те е провокирала да наминеш Blush
Фенче Kissing Heart , това е от Глобалната група.........
Би ли яла сурово пиле заради някого?
БТ-Бих яла всичко, ако трябва да помогна на някой, но не и заради нечие искане.

......................

https://www.takvim.com.tr/galeri/magazin/kocasini-cok-seviyor-ki … emen-degistirdi/7
Къванч се бил помайтапил сред приятели, че сега жените имали двойни фамилии-а преди не било така
и Башак наистина си е променила името в ИГ само на ..........
...................................
и още една интересна новина Hands V
Йозге Й. ще се снима в сериал за блутв с партньор Салих Бадемджи. Реж-р- Джем Карджъ.
явно след като свършат снимките на нашия. не си губи времето Wink
.........................
Хубави са последните колажи, понеже познавам в нета- фенките на Къванч, които правят наистина хубави артове, тези са на французойка-Beatrice Dugua.

ахххх Heart Eyes

Орси,
Цитат
Преди няколко месеца споделих с вас къде на шега, къде наистина една моя хрумка, че  Мави може и да нямат клип-реклама. Не  ме замеряйте с клавиши, но толкова време мина, а реклама йок!
ами шефа на Мави, като е видял новата му визия и е казал-"Много си слаб брато, не ставаш за реклама" Laughing/шегичка!! /

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 16:00 от Airra

# 126
Орси Hug Остроумна ни е снахата, няма две мнения ! Hands Plus1
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Мммм ... Heart

Благодаря за новинките! Flowers Hibiscus
Браво на Башак, умница ни е тя и още веднъж показа колко обича този неин скорпи Heart Eyes За да го подхвърли Киво, дори и на шега, явно все пак се е дразнел от двойната и фамилия, знам ли, така си мисля  Thinking Е, поне хейтърките, които ги развеждат от 5 години ще я оставят поне заради това на мира, а и мъжът и ще е щастлив Laughing А както се шегуват подругите -
Цитат
ну да возрази попробуй в таком захвате) 😂

Йозге добре си подбира партньорите, и Салих е страхотен актьор, браво на нея! Дано това да значи, че скоро приключват със снимките Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще следим кога ще излезе този сериал. Защото и аз мога да отговоря като Токио Smile
Много е красиво през нощта!

Тази Беа действително прави уникални колажи! Hands Plus1

Цитат
ами шефа на Мави, като е видял новата му визия и е казал-"Много си слаб брато, не ставаш за реклама" Laughing/шегичка!! /
Днес РД празнува Бурджу, да е жива и здрава и още много професионални успехи и желая! Heart И дано се сбъдне желанието ми да ги видя заедно с Киво в сериал или филм Hands Pray

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 17:19 от queen_fenka

# 127
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Орси 🤗
Айра, те журналистите са присъствали на разговора и знаят защо Башак си е променила името. Попълват си страничните според мен.
И аз прочетох това за Йозге, все още нямам никакво мнение за нея, а Селих най- после ще има главна роля. Видях, че дават по Диемата филм с нея и уж да я погледна, но все забравям 🤭 Но пък снимките на новия й сериал щели да почнат през юни, което означава, че сигурно има още малко да снимат.
Другото, което прочетох, че в момента снимат втори сезон на нашия сериал. 🤔 Дали е възможно? И другото, че снимат без да са прекъсвали. Възможно е Толга да е снимал часта в подводницата, а Омут да продължава историята на душата ?  По този повод вчера като писах, че хората харесали В нощта сигурно ще погледнат и нашия сериал всъщност важи и обратното, че феновете на Къванч са погледнали В нощта. По този повод, снощи в Тийми имаше информация за класацията на турските филми в IBDM  и въпреки, че нашия сериал още не е завършен вече е в тяхната класация?! 
Аааа, Орси, логиката ми говори,че ще има реклама 😜 Приемам това, което е написала Дива, с малко изменение, аз залагам за 17 май. Не само заради края на карантината, а защото е понеделник, а от Айра знам, че винаги пуснат реклама в понеделник.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 128
Привет, привет, привет! Heart Eyes

Ех, за няколко дни ще липсвам и ще има раздвижване.
Винаги става така, но нищо, де.
Благодаря ви искрено за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Надявам се, че сте прекарали празничните дни чудесно
и сте се заредили с много положителна емоция.
Времето е чудесно и предпочитам да прекарвам
свободното си време навън с любими хора. Nature High Brightness

Много чаровен Къванч на новите снимки, особено на втората.
Нямам търпение да му се наслаждаваме, гледайки сериала.
На мен от известно време ми изглежда слаб, та и сега и така.
Но според мен това не е притеснително.
А нощните снимки от гората са много ефектни.
Представям си действително какви ще бъдат. Nature Sparkles
Интересна история ще ни поднесат Къванч и екип.
Не мисля, че драмата ще е сърдцераздирателна.
По- скоро ще е нещо приключенско, с фантастични нотки.
На мен такива проекти много ми харесвааааат. Smiling Imp
Онзи ден гледах филм на Хичкок - Зад прозореца.
Много ми хареса, все те държи под напрежение.
Мисля, че и тази история може да ни поднесе нещо такова.
А Мави и със Серенай страшно малко снимки пуснаха,
какво ли им става. Joy

С много голямо удоволствие прочетох блиц интервюто на Башак,
благодаря за превода! Flowers Hibiscus
Хааа, за фамилията аз не бях забелязала, че е оставила само новата.
На мен също не ми харесва новия начин - с двете фамилии.
Или едното, или другото. Средно положение няма. Joy
Съгласна съм с нея, не трябва да се споделят твърде лични неща.
Снимка с любимия - защо не, но до там. Simple Smile

Скрит текст:
Относно хейтът, на същото мнение съм. Не знам защо е нужно постоянно да бъдат оплювани някои хора. Ако не ти харесва нещо- окей, съвсем нормално е. Но не е нужно да бълваш огън и жупел. Представям си колко ужасно е, аз не бих понесла такива коментари по мой адрес. Трябва психиката ти да бъде много силна и да не обръщаш внимание...

Браво на Йозге, щом иска да работи.
Следя я аз в ИГ, но не качва почти нищо с Къван, за жалост.
Надявах се поне на някое селфи от сета, ала няма.
И така...
Оставям Ви за сега и до скоро!
Много хубава вечер да имате! Heart

# 129

Фенчеее , този гиф е страхотееен Heart Eyes
 хайде и един палав продуцент. Целува бившата , ухажва малката Тюлин .
 Не му е лесно на Семих . Голема скица е като мен JoyBlushBlush
 Но Ча играе с вълнение образа .

Stuck Out Tongue Winking Eye по коментарите харесват Семих и Джансу .  Искам продължение нещо по така .

# 130
Това го качвам,за да ви започне деня с усмивка 😍🤗😍

# 131
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря! Kiss Как да не ти е хубаво утрото с такива усмивки! Браво на Джери, да е жив и здрав,  че е споделил такава хубава снимка! Hands Clap

Цитат
🆕 На съёмках сериала "История подводной лодки". Из инстаграм актёра Джерри Хоффмана. (Он в сериале играет роль Феликса)
Подпись к фото: "Всегда смеёмся с Кыванчем 🙏🕊"
Не се и съмнявам, че отново весели всички нашият шутник, както го наричат подругите Heart Eyes
Надявам се да си права за МАВИ Hands Fist
Ире Heart Eyes добре си наминала! Kiss Благодаря за споделеното Flowers Hibiscus
Много сладък този малчо Генч Heart

Много ми е любопитно дали и като Арман Киво ще смени визията си няколко пъти, както прави в почти всичките си сериали Thinking Наистина, май само като Халил и Кадир не го направи. И в Перла , и в ЗП, и в КГ и в КСШ и в ДиК се промени външно най- малко по 3, 4 пъти, наистина не си спомням някой друг така да сменя визията си само в един сериал  Thinking

На последната серия на Фатма съм. Не мога да се откъсна ... Невероятна роля прави Бурджу в този сериал, евала!
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 10:41 от queen_fenka

# 132
Привеет!! Blue Heart

Пепи Hug видях я и аз снощи!
Браво на Джери, голям сладур Blush
написвайки и - "Винаги се смеем с ето този "
Цитат
Другото, което прочетох, че в момента снимат втори сезон на нашия сериал. 🤔 Дали е възможно? И другото, че снимат без да са прекъсвали.
според мен са се объркали, снимат си първи сезон, като имаха известно прекъсване, след оттеглянето на Толга.
Видях това за филмите в Имдб.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1758951
знам, че пишеш от телефон, иначе бих те помолила като видиш нещо интересно да слагаш и линк!
давайте да залагаме за реклама на Мави..... аз мисля, че няма да има, но пък дано не позная Wink
Фенче Kissing Heart
е каква промяна на визията му  искаш за 8 кратки серии? : )
видяхме в началото на снимките беше със спусната коса, към края сигурно е с вързана! Wink
Скрит текст:
освен да му правят различни прически с дългата коса
О значи си изгледала Фатма, за Бурджу е ясно, но хареса ли ти историята?
имам си още един лайк от Башак, и за последната й снимка с Генч! Blush
Скрит текст:

Ире Kissing Heart, радвам се да те видя Blush
Цитат
По- скоро ще е нещо приключенско, с фантастични нотки.
за сериала да, ние говорихме за бъдещия филм.
много ще му пасне приключенски жанр с романтична линия, но турците не правят такива филми...

от реж-а ни...красиво е!

Феми Hug аз попогледах 3 серии от Йешилчама, готин е Чънчо, ама чакам да ми стане по-интересно Wink

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 12:29 от Airra

# 133
Много красива снимка от мястото където снимат.Heart Eyes
Казах ви че Умут споделя стига да иска.
Има готини неща от Защитника.

И аз си мисля че си действат по първи сезон. Инеса понякога ги говори по инерция . Ако бяха завършили сезона и почнали втори няма как екипа да не го напише и сподели. Токио казва неща ,които и ние може да отговорим. Така че нищо ново.

Айре , това Чънчо ми е като некой виц името Joy Ама когато ме ядосва с неговата изгорЪ  така ще му викам. Хайде чЕкаме ги двамата рибари лятото да ги щракнат .
Това с халките не е истинско . Камък ми падна от сърцето.  За  него кариерата е чок важна. Онази ша търпи.  Има спойлер че във втори сезон на проекта ще видим Семих Атеш след пет години.
Айре Hug И аз така нещо скука е или не разбираме тая епоха . Турските зрители и фенове го харесват и резултатите по гледаемост хич не са лоши.
Танците раздвижиха нещата искам пак да денси и да има такава сцена . People Dancers

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 14:57 от femmi2

# 134
"Аааа, Орси, логиката ми говори,че ще има реклама 😜"

Пепи, дано, мила, дано! Че и аз го искам, разбира се! Ще се види, когато има, ако няма - няма!  А  за логиката..., какво да ти кажа, не винаги се следва.. Сега нали все се говори за новата нормалност, та така и с логиката. Светът се променя към своя пореден скок в   развитието си.

Я да ви попитам: знае ли се нещо за Кенан Имирзалъолу /ли беше/. Видях го на снимка тук и се сетих. Може и да има тема, но не ми се търси. Май не е снимал отдавна и той.

Общи условия

Активация на акаунт