от Башак

..
Феми
, оки няма да му казвам така на Чачо.Инеса понякога преувеличава за него....ама като му е фенка, разбирам я

Орси -Кенан води турското Стани богат, и имаше преди сериал за интернет платформа.

, оки няма да му казвам така на Чачо.

благодаря!
Лелее, Башак не е мръднала! Те затова хейтърките завистливо и викат вещица 

Много различен филм, също като този на Ойкю, дори не мога да обясня защо ме хвана, но е факт. А Бурджу е наистина великолепна! Играе и наш Баръш Хакмен, забравих му името на актьора 

така е, ако има реклама, много ще се радвам, но и да няма, няма да страдам. Важното е да имаме сериал още тази година, това ме вълнува.

и аз като теб съм 50 / 50 , пък каквото такова.

Загледах снощи Йешилчам, на 3 серия съм. На мен ми е интересен за сега, не е нещо уау, но е нещо различно, допада ми идеята, актьорският каст е добър, а Чаго играе много добре ролята си.
Е, нормално при първа роля, може после да се е разиграл, не зная. Обаче след това изгледах целия ПО, който пък ти не долюбваш, аз заради Хазар и Баръш Фалай го загледах, пък взе, че ми хареса. Виж, там твоя любимец играеше вече значително по-добре, после изгледах почти целия Вътре, добър беше като Сарп, но и там повече ме впечатли Арас с играта си, една серия на Протектора и това е. Визията му не ме е вълнувала и преди, за да ме интересува как изглежда в момента, много ми е симпатичен и сега, по - важното е, че видях колко е задобрял като актьор, браво!
Харесвам и уважавам актьори, които здраво работят, за да развиват и усъвършенстват талантът си, а не лежат на стари лаври. И които не ги е страх да рискуват и пробват всякакви роли. Не случайно са си допаднали с Киво, те са от една порода. Да видим нататък как ще е сериала, за сега ми харесва.
Честит Гергьовден!
за всичко споделено!! 

ти започна да трупаш практика с гледането на сериали в нета 

оки, по някое време......
благодаря за споделеното!
Готин колаж! 

оказва се, че не само харесваме едни и същи актьори и сериали, но и не одобряваме еднакво именно това
И да бяха само някои фенки на Чаго, с мед да ги намажеш, ама и на друг техен актьор на фенките му също им е голям трън в з...а Къванч, необяснимо защо
Е, нали техните любимци са най най най, тогава какво ги притеснява ?
Със сигурност и ние отстрани сме смешни понякога, когато прекалим с дитирамбите
Според мен е нормално, за нас е най-добрия, но това дали ни пречи да признаваме и оценяваме талантът и трудът и на други много добри актьори ? Не! И не боли

..и друг път сме го коментирали, няма смисъл да се слагат феновете под общ знаменател и да се сравняват фенските общности. Но това, че оценяваме таланта и на други актьори- няма спор! 

Ами обсъждали сме го, и отново го обсъдихме, така се случи
И не, не слагам всички фенове на Чачо под общ знаменател, ясно е коя руска група имах най- вече предвид. Както и да е.
Ти изгледа ли я ? Ами уж започнахме да го коментираме, ама до там ... Сега я започвам и ще споделя след това 

благодаря!
Съгласна съм с теб, няма друг!
Да са живи и здрави всички! 

Привет!! 

и ти си сложила превод от руски, моя е от англ, но няма да трия....
..... и май ми се появи желание да проследя наново любовната им история с Инджи, другите ще ги пропускам..не са ми интересни;)
, страхотни гифчета!!
...много любима 
благодаря!
Няма да триеш, естествено
Все по-любопитен ми става героят на Киво след прочетеното 
И тя си отиде без време ... Да почива в мир! 
Много харесвам Налан като образ! Кефи ме и приятелката и! Как се смях като каза, че леля Фериде можела да бъде и нормална
И когато мъжа на Джана каза на Налан : " Добре дошла в болница Короолу за нервни и психични болести, Налан! " Или когато Гюлджихан каза, че отива в търговския център
Музо също ми хареса, той май е единствения нормален в това семейство. Защо ли си мисля, че те с Налан ще се влюбят на края
Всички актьори си играят страхотно ролите, само Танер все едно не е излизал от ролята на Тахсин бей
Явно така са му казали да играе, видяхме, че може да играе и по друг начин в ИН