Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
В момента има нова инициатива в ИГ-да се споделят снимки от около 20-та годишнина.
от Башак

..
Феми Hug, оки няма да му казвам така на Чачо.
Инеса понякога преувеличава за него....ама като му е фенка, разбирам я Wink

Орси -Кенан води турското Стани богат, и имаше преди сериал за интернет платформа.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 16:55 от Airra

# 136

Айре , казвай му  щом искаш ,  исках да кажа че на мен ми е смешно  и аз ще ползвам това, което Дивето измисли  само когато ме ядосва .  
 Инеса много го обича и защитава . Разбираемо така сме с любимците , понякога ги величаем .  Не че не заслужава но беше чок сигурна за Амазон а то се оказа съвсем друго. И на мен ми се иска  засега йок .

Моето кълбо кво му става нищо не предсказва ... Залагам 50 на 50 за чаканата реклама и видео с Мави .

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 17:14 от femmi2

# 137
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Лелее, Башак не е мръднала! Те затова хейтърките завистливо и викат вещица Smile

Дори сега е още по-готина, също като мъжа си

Тази снимка на Киво ми е много любима Heart

Има превод от КТСА
Цитат
Тази невероятна снимка е от статия от 2005 г. Надписът гласи:
′′ СЛАДКО СЛАДКО - изблик на енергия!
Да, не виждате грешно. Този атлетичен красив мъж, който се противопоставя на гравитацията, не е друг, а Kъванч Taтлъту, който играе здравомислещия джентълмен и бизнесмен Мехмет в ′′ Gümüş ". Откакто е избран за най-добър модел на света, Taтлъту е един от най-добрите търсени модели, не само в Турция, но и в Европа. Той казва, че обръща много внимание на спорта и тялото си, за да продължи професията си. Часовете, прекарани във фитнеса, очевидно не са загубени. ′′
Фотографът Тамер Йълмаз и той я публикува

Много ми хареса Фатма! В началото ми вървеше трудно, но от 2 серия нататък го изгледах на един дъх, снощи до 3.00 ч. съм гледала Laughing Много различен филм, също като този на Ойкю, дори не мога да обясня защо ме хвана, но е факт. А Бурджу е наистина великолепна! Играе и наш Баръш Хакмен, забравих му името на актьора Smile
Имах предвид дали ще се промени Арман през целия сериал, не само 1 сезон, а съм сигурна, че ще има и 2 -ри поне. Ясно е, че в този сезон ще е или на опашка или разпусната косата му, но не искам да се подстигва, но тук няма много време за промяна, права си.
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
освен да му правят различни прически с дългата коса
Орси Hug така е, ако има реклама, много ще се радвам, но и да няма, няма да страдам. Важното е да имаме сериал още тази година, това ме вълнува.
Още готини колажи от Беатрис

Феми Hug и аз като теб съм 50 / 50 , пък каквото такова.
Тук има две хубави снимки от сета
https://www.instagram.com/p/COfAWP6DgDs/

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 21:36 от queen_fenka

# 138

Бурджу  не  ме влече да я гледам .

Споделям ви клипче и Айрето, когато е свободна ще я помоля да ми резне малко кадри може и без буквите или с тях както прецени. Още не съм се научила да режа от клипове там е по сложно .
https://www.youtube.com/watch?v=sIsExI5kWLg&t=1s
 иде ми отново да заплача Sob

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 15:56 от femmi2

# 139
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Орси, аз все още разчитам на логиката 😀 но докога ще ми служи не знам. Но както казва Фени, по важно е да имаме сериал и добавям филм.
Айра, проблема ми е, че от лаптопа не мога да влизам във ВК, а само от телефона.🤔 Мога да снимам това, което виждам и да качвам. Ох, и мен тази Инеса ме дразни и явно не се усеща, че прекалява на моменти, но е доста информирана.
Башак се активизира днес, а и не само тя. Но приятелството й с Селен е явно от тогава.
Фени и аз изгледах Фатма. Наистина е различен и въобще в този случай няма препокриваме с образа на типичния сериен убиец. Нещо много по различно е , като отново се набляга на социалните проблеми в обществото. Вчера се изненадах, че Бурджу е на 32 г., честно казано ми изглежда по възрастна. 
Дали правилно разбрах, но един и същи ли режисьор ще снима филма на Йозге и още един летен сериал. Прочетох и че Туба ще снима с Нетфликс.
А Джери Хофман бил германски актьор, а бях останала с впечатление, че е американец. Под профилната си снимка е написал."Немски актьор, живеещ в Истанбул, търсещ път към Марс."
И на мен ми е много интересно как ли ги забавлява толкова Къванч, че всички, които са снимали с него говорят за неговото чувството за хумор. От Йозге и Къванч очаквам снимки след края на снимките. Мисля, че достатъчно качиха от семейните си събирания.
Хубава вечер 🤗🤗🤗 с тази усмивка

# 140
Добро утро и Честит Гергьовден! Hug

Пепи Heart Eyes Kiss
Не само на теб Smile
Цитат
И на мен ми е много интересно как ли ги забавлява толкова Къванч, че всички, които са снимали с него говорят за неговото чувството за хумор.
Феми Hug Загледах снощи Йешилчам, на 3 серия съм. На мен ми е интересен за сега, не е нещо уау, но е нещо различно, допада ми идеята, актьорският каст е добър, а Чаго играе много добре ролята си.
Скрит текст:
Честно казано,  преди да изгледам филма му Хартиени животи не съм била кой знае колко впечатлена от играта му, заради това не съм го и гледала много, де - много малко серии от Фериха, знам, че ти е любим серил, а и на много хиляди други, но на мен лично не ми допадна, всеки с вкуса си, нали знаеш и го зарязах. А Чаго ми беше голямо дръвце и с една такава изкуствена измъчена усмивка, която откровено ме дразнеше Smile Е, нормално при първа роля, може после да се е разиграл, не зная. Обаче след това изгледах целия ПО, който пък ти не долюбваш, аз заради Хазар и Баръш Фалай го загледах, пък взе, че ми хареса. Виж, там твоя любимец играеше вече значително по-добре, после изгледах почти целия Вътре, добър беше като Сарп, но и там повече ме впечатли Арас с играта си,  една серия на Протектора и това е. Визията му не ме е вълнувала и преди, за да ме интересува как изглежда в момента, много ми е симпатичен и сега, по - важното е, че видях колко е задобрял като актьор, браво! Hands Clap Харесвам и уважавам актьори, които здраво работят, за да развиват и усъвършенстват талантът си, а не лежат на стари лаври. И които не ги е страх да рискуват и пробват всякакви роли. Не случайно са си допаднали с Киво, те са от една порода.  Да видим нататък как ще е сериала, за сега ми харесва.

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 12:09 от queen_fenka

# 141
Привет! HugЧестит Гергьовден!

днес няма снимки от сета....

Фенче Kissing Heart за всичко споделено!! Flowers Hibiscus
дано някой се навие да преведе Фатма на бг....
Скрит текст:
Чачо съм го гледала най-много във Фериха и Вътре, ПО ми е доста смотан сериал/особено 2 сезон:)/ също му свалям шапка за ролята в Хартиени животи!! Hands Clap

Пепи Hug ти започна да трупаш практика с гледането на сериали в нета Wink
Цитат
Ох, и мен тази Инеса ме дразни и явно не се усеща, че прекалява на моменти, но е доста информирана.
абсолютно:)) но доста е наясно със сектора, това й е работата и най-важното-отнася се позитивно към Къванч.
да, Башак явно е била приятелка със Селен още от тийн-годините им.
Скрит текст:
Джери е немски актьор, но името  му не е немско, както и визията:) та кой знае какви са родителите му и от къде са дошли в Германия.
Цитат
Дали правилно разбрах, но един и същи ли режисьор ще снима филма на Йозге и още един летен сериал.
аз под летен сериал разбирам ромком, а тия двата/с реж. Джем Карджъ/ са за блутв и със сигурност ще са сериозни и драматични или нестандартни.
Къванч, честно казано мога да си го представя до някаква степен как ги разсмива....Wink

Феми Hug оки, по някое време......
ще трябва да ти обясня как се правят гифчета от видеа в Ютуб, лесно е!

нещо за настроение от мен....

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 15:41 от Airra

# 142
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит празник 💐
макар, че за мен празника за сега се отлага. Някаква гумичка на мивката се е скъсала и от снощи почна да капе и днес майстор и въобще всички планове отидоха на кино🙄
Е, не може всеки ден снимки 😀 но пак ще има. Фени, с теб наистина имаме много близки вкусове, защото и аз много повече харесвам ПО от всичките други сериали на Чачо.
Айра, тя Инеса е положителна настроена към Къванч само по една единствена причина. Всъщност това, което най ме дразни при нея е не, че превъзнася своя любимец, така сигурно изглеждаме и ние за хората, които не са толкова впечатлени от Къванч. Дразнещо е, че тя или не признава чуждия успех, или най често се опитва някак си да го принизи. По честно за мен е да кажеш не ми харесва и толкова, а винаги почват едни сравнения, носене на"вода" от сто кладенеца само и само да се докаже, че най, най, най е Чагатай.
Айра, вярно, че почвам да трупам опит за гледане в нета, но сериалите по Нетфликс предполагат това. Тези кратки серии от 40 Мин. спокойно могат да се гледат наведнъж. Като гледам как се развиват нещата"Сблъсък" ще ми остане единствения сериал, които съм гледала пряко онлайн. За съжаление може би никога няма да опитам от това да гледам онлайн и после тук да си коментираме всяка серия. Както Орси вчера писа има нова реалност вече 😀 така че, ще се нагаждам според новите правила.
Днес имам чувството, че Башак ще качи нещо, да видя дали моето кълбо се е събудило.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 143
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Готин колаж! Flowers Hibiscus
Дано го преведат, пак бих го гледала Фатма!
Така е, всеки с вкуса си Hands Plus1
Пепи Heart Eyes оказва се, че не само харесваме едни и същи актьори и сериали, но и не одобряваме еднакво именно това Hands Plus1
Цитат
Инеса е положителна настроена към Къванч само по една единствена причина. Всъщност това, което най ме дразни при нея е не, че превъзнася своя любимец, така сигурно изглеждаме и ние за хората, които не са толкова впечатлени от Къванч. Дразнещо е, че тя или не признава чуждия успех, или най често се опитва някак си да го принизи. По честно за мен е да кажеш не ми харесва и толкова, а винаги почват едни сравнения, носене на"вода" от сто кладенеца само и само да се докаже, че най, най, най е Чагатай.
Не е само Инеса така, малко са тези, които наистина харесват Киво и се радват на успехите му, на приятелството им, без непрекъснато да им ги мерят Thinking И да бяха само някои фенки на Чаго, с мед да ги намажеш, ама и на друг техен актьор на фенките му също им е голям трън в з...а Къванч, необяснимо защо  Stuck Out Tongue Closed Eyes Е, нали техните любимци са  най най най,  тогава какво ги притеснява ?  Thinking Със сигурност и ние отстрани сме смешни понякога, когато прекалим с дитирамбите Smiley Според мен е нормално, за нас е най-добрия, но това дали ни пречи да признаваме и оценяваме талантът и трудът и на други много добри актьори ? Не! И не боли Stuck Out Tongue Closed Eyes
Е, няма нови снимки, това да не е мандра , само от сета Smile

А и си имаме богат архив!

Беатрис не спира с колажите

# 144
Фенче Kissing Heart..и друг път сме го коментирали, няма смисъл да се слагат феновете под общ знаменател и да се сравняват фенските общности. Но това, че оценяваме таланта и на други актьори- няма спор! Hands V
Пепи Hug
Цитат
За съжаление може би никога няма да опитам от това да гледам онлайн и после тук да си коментираме всяка серия.
ехе, нищо не се знае....какви проекти ще приема в бъдеще Къванч, да е жив и здрав./и ние!/
Обаче май не го искам тоя НФ Expressionless
в темата на Берен прочетох, че 3 сезон на Атие, ще се излъчи евентуално в края на годината, нямам думи!! Head Band
1 година феновете чакат 2 сезон на Любов 101, даже и Умут/реж./ е коментирал това в ИГ си.....Head Band

...........................
Момичето на прозореца
4 епизод бг. субтитри.
Тук 👉🏻 https://ok.ru/video/2618086590996
нали щяхме да коментираме? Wink

лека...Nature Stars

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 21:00 от Airra

# 145
Айре Heart Eyes Ами обсъждали сме го, и отново го обсъдихме, така се случи Laughing И не, не слагам всички фенове на Чачо под общ знаменател, ясно е коя руска група имах най- вече предвид. Както и да е.
Вярно ли ??? Защо, нали отдавна го заснеха 3 сезон на Атийе, че то хората ще забравят първите два ...  Дано поне 1 сезон на нашия не го бавят толкова! В такъв случай май не искам да има 2 сезон Satisfied
Благодаря за линка на 4 серия на Момичето Flowers Hibiscus Ти изгледа ли я ? Ами уж започнахме да го коментираме, ама до там ... Сега я започвам и ще споделя след това Hands Plus1

Лека и от мен! Hug

# 146
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Само за протокола -
Къванч е марка!!! Къванч е еталон!!!
Няма друг такъв от колегите му. Факт!
Да е здрав, да са здрав всички,
за да ни радват с проектите си!!!

# 147
Привет, дружки! Hug

Диве Hug благодаря! Kiss Съгласна съм с теб, няма друг! Hands Plus1 Да са живи и здрави всички! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за прелестните кивчета! Flowers Hibiscus
Интересно Thinking
Цитат
Филмовата компания Ogm Pictures публикува на уебсайта си малко информация за ролята на Арман.

Кодово име: История на подводницата
Продукция: OGM Pictures
Режисьор: Толга Карачелик, Умут Арал
Сценарий: Джейсън Джордж
В главната роля: Къванч Татлъту

Описание:
Всички познават Ахил, най-великият воин в древногръцката митология. Никога не е бил побеждаван поради своята сила и стратегическа интелигентност. Той е героят на Троянската война, който спечели победата, въпреки факта, че войната не може да бъде спечелена. Но този герой, който беше предопределен да стане най-великият воин на своята епоха, всъщност мразеше войната и не искаше да пролива ничия кръв, докато любим негов човек не пострада ... И също като Ахил, вроденото лидерство на Арман ще го превърне в герой, не само за своите близки, но и за цялото човечество, в един нов свят, в който му предстои да живее

Хубав ден! Hug

# 148
Привет!! Hug

Снощи се появи това от продуцентите ни, наистина доста интересно, сравняват Арман с Ахил.

Всеки познава Ахил, най-великият воин , описан в древногръцката митология. Със своята сила и стратегическата си интелигентност, той никога не е бил побеждаван и става воинът, който печели Троянската война, която се е считала, че не може да бъде спечелена. Но този герой, на когото му е писано да стане най-великият воин на своето време, всъщност мразеше войната и не искаше да пролива кръвта на някой, който не го е наранил. И също като Ахил, роденият като лидер Арман ще стане герой не само за своте любими хора, но и за цялото човечество в новия свят, в който трябва да живее!..

Фенче Kissing Heart и ти си сложила превод от руски, моя е от англ, но няма да трия....
а за сериала, предполагам ще има втори сезон, надявам се повече не......Hands V
не съм гледала още Момичето, снощи какво ми стана се загледах в Перла, исках да си припомня Къванч като Мехмет Wink..... и май ми се появи желание да проследя наново любовната им история с Инджи, другите ще ги пропускам..не са ми интересни;)

Диве Hug Hands Plus1, страхотни гифчета!!

.......................
Да почива в мир Hands Pray...много любима Heart
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 12:26 от Airra

# 149
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Няма да триеш, естествено Hands Plus1 Все по-любопитен ми става героят на Киво след прочетеното Thinking
И аз тази сутрин от фейса разбрах за Ваня Костова - ангелският глас на България Sleepy И тя си отиде без време ... Да почива в мир! Hands Pray
Изгледах серията на Момичето, този сериал става все по-интересен.
Скрит текст:
Разбра се, че Налан не им е дъщеря, а внучка. Все още не са разкрили какво точно се е случило, но дъщеря им явно е умряла при раждането на извънбрачно дете и те взеха бебето да го гледат, в противен случай щяха да го изпратят в детски дом. Седат е голям аптал! Стана ми противен какъв плужек се оказа ... и с този овчи поглед ... Вероятно баща му е виновен за това, в което се е превърнал, но ми е неприятен. С какво толкова го държи тази Джана, явно със садо - мазо игричките им, но Налан хубаво му върна пръстена, този няма и намерение да спре да се вижда с Джана и да я наранява. Да видим този път как ще стане да направят сватба, защото Налан се убеди във връзката им, ще видите как. Сигурно Фериде ще я насили да се омъжи, нали живее само за честта си Rage Много харесвам Налан като образ! Кефи ме и приятелката и! Как се смях като каза, че леля Фериде можела да бъде и нормална Smile И когато мъжа на Джана каза на Налан : " Добре дошла в болница Короолу за нервни и психични болести, Налан! " Или когато Гюлджихан каза, че отива в търговския център Laughing Музо също ми хареса, той май е единствения нормален в това семейство. Защо ли си мисля, че те с Налан ще се влюбят на края Thinking Всички актьори си играят страхотно ролите, само Танер все едно не е излизал от ролята на Тахсин бей Satisfied Явно така са му казали да играе, видяхме, че може да играе и по друг начин в ИН

Общи условия

Активация на акаунт