Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Тази информация много ме изненада. Откъде се появи сега Ахил ? Въобще не би ми хрумнала такава асоциация. Да не би , да  ни намекват за красота на истинския Брат Пит и турския 😜 защото Ахил не спасява човечеството, а за Арман казват, че ще го спаси. Пускат ни гатанки.
Напълно съм съгласна,че с два сезона напълно може да се приключи историята.
Амели беше написала в ИГ ,че общия брой часове на целия сериал ще бъдат 5-5,30. А колко време го снимат. Но и тези нощни снимки хич не им е лесно. Вчера на сета са празнували рожден ден на някой, но така и не разбрах актьор ли е, от персонала ли е? Имаше снимка с Йозге и други артисти.
А Джери се оказва, че освен актьор е и режисьор. Вчера беше качил някакво интервю във връзка с номинации за кинофестивал. Той миналата седмица беше качил и номинация за Кан, но аз реших,че просто подържа някои свои приятели, но май става въпрос за негов филм.
Кълбото ми съвсем леко се отвори, защото снощи Башак качи , но не това, което ние искаме.
Аз сега сядам да изгледам Момичето и утре ще коментирам.
Дива, много обичам когато се включваш в малките часове на нощта 😀
 Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 151
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Нямам идея защо с Ахил правят асоциация на образа, явно и Арман ще има неговата сила, смелост и лидерски качества, но защо именно той от всички други такива герои в историята ? Едва ли ще разберем Smile А може и да си права, възможно е да е и заради приликата, и Брад в Троя беше с дълга коса Thinking
Брех, не мога да повярвам на очите си как са реагирали в Тийми на тази новина Open Mouth
Судя по описанию персонажа Кыванча Татлытуга на сайте OGM Pictures, его герой Арман станет лидером, который возглавит группу выживших после глобальной катастрофы сам того не желая. Его качества и харизма объединят вокруг него тех, кто уцелел.
Съдейки по описанието на образа на Kъванч Taтлъту на сайта на OGM Pictures, неговият герой Арман ще стане водач, който ще води групата оцелели след глобална катастрофа, без самият той да го желае. Неговите качества и харизма ще обединят около него оцелелите.
И коментарите отдолу
Цитат
Инесса Хайдер
Я была в восторге от оригинала. Тут оставляла свои впечатления. Думаю, турецкий будет не хуже
Бях във възторг от оригинала. Писала съм тук за впечатленията си. Мисля, че турския няма да е по- лош
Мария Ромашка
Инесса, а как называется оригинал?
Инесса, а как се казва оригиналът ?
Инесса
Мария, В ночь. Это бельгийский сериал нетфликс. Турки снимают официальный спинофф. То есть продолжение истории, но в другой ситуации. И сценарист тот же - Джейсон Джордж. Он же Защитника писал. И да, там тоже "наши люди" 🤘🏻
Мария, В нощта. Това е белгийски сериал на Нетфликс. Турците снимат по него спинофф. Тоест, продължение на историята, но в друга ситуация. И сценаристът е същия - Джейсън Джордж. Той написа и Защитника. И да, там също има "наши хора "
Мария Ромашка
Инесса, ааа вспомнила что вы писали про него. Надо будет глянуть. Спасибо 😊
Инеса, ааа спомних си, че бяхте писали за него. Трябва да го гледам. Благодаря
Инесса
Мария, да отличный экшн. Я была безумно рада, что турки делают спинофф, а уж с Кыванчем - так вообще шик
Мария, да отличен екшън. Бях невероятно щастлива, че турците му правят спинофф, а и с Къванч - това ще е шик
Амани Амани
Кыванч действительно очень красив, он из тех, кто сорвал генетический джекпот. Я уже говорила,что большинство из актеров турдизи имеют " изюмчик "во внешности,но при этом считаются красавцами. Кыванч же действительно определенно неправдоподобно красив. Он безусловно талантлив. Он харизматичен. Он Кыванч.
Къванч действително е много красив, той е от тези, които са ударили генетичния джакпот. Вече съм казвала, че повечето актьори от Turdizi имат външен вид на „стафиди“, но при това се считат за красавци. Kъванч наистина е неправдоподобно красив. Той безусловно е талантлив. Той е харизматичен. Той е Къванч.
Серж Кэпиталс
С нетерпением жду, уверен что сериал будет качественным и напряжённым.
С нетърпение го чакам, уверен съм, че сериалът ще е качествен и интензивен
Рза Мейн
Ну это уже знаем)
Е, това вече го знаем
Этери Меладзе
Знаем уже и ждём
Вече знаем и чакаме

Ще чакам да споделиш по серията, след като я изгледаш! Hands Plus1
Феми Hug да зарадвам и теб!  И на турските зрители е харесал Йешилчам Hands Plus1
Скрит текст:
Турските СМИ продължават да пишат възторжени отзиви за Yeşilçam, като твърдят, че зрителите са очаровани от новия проект на Blu TV и благодарят на платформата, че им е върнала топлината на старото турско кино. Сериалът, както се казва „пада на сърцето“. Известната журналистка Сина Колоулу високо цени не само сценария на Левент Янтек, но и атмосферата, пресъздадена от режисьора Чаан Йърмак, историческият фон. Чаатай Улусой - това е въобще отделно, впрочем всички актьори представят своите герои леко и естествено, също като течаща вода.

Като няма реклама, да ви припомня една от най-любимите ми!

Лека вечер! Hug

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 23:07 от queen_fenka

# 152
Фенче ,Благодаря . Ще ползвам превода .
Аз го споделих днес в нашата тема но с бг  превод е друго.

Радвам се че се е харесал и Чаго прави успешни роли и проекти.

За сравнението интересно е Арман и Ахил. Не разбрах защо е тази жална емотка ? Тиймито хубави неща са казали за Къванч . И наистина между тях има които оценяват и харесват Киво.
Много им се радвам искренно и на двамата аркадаши и колеги на приятелството и таланта и успехите и като хора земни.
От преди Ча си гледам Киво ,но Чаго ме прониза необяснимо у Фериха . И така до днес.
Има от турските актьори, които си харесвам и следя  не само КивЧаг.

Между другото бих искала да изгледам в Нощта ако го има с руски субт. Озвучка вероятно няма да изтърпя.
За сценариста нямам особени впечатления.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 22:15 от femmi2

# 153
Феми Hug а бе исках да сложа учудена емотка, пък то май вярно жална излезе Laughing Ще я поправя! Да бе, този път хубави неща прочетох, заради това ги споделих Smile
Ползвай го, нали заради теб го преведох Hug
Ето ти линк на Into the Night, с руски субки, бг. няма. Ако не ти излизат субките, натисни долу в дясно на субтитри. Изгледай го, на мен страшно ми хареса!
http://seasonvar.ru/serial-25750-Punkt_naznacheniya_noch_.html

Добро утро и прекрасен ден! Hug

Кога минаха 19 години ...

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 08:22 от queen_fenka

# 154
Хубава събота!! Flowers Cherry Blossom

Фенче Kissing Heart благодаря за всичко!!
коментара ти за Момичето Hands Plus1, на мен ми остава още 1 час от него........
и от Тийми, това, което си превела! ама що се учудваш, там преобладват положителните коментари за патрона, а и Инеса отдавна е споделяла интереса си към бъдещия ни сериал.
Цитат
Вече съм казвала, че повечето актьори от Turdizi имат външен вид на „стафиди“, но при това се считат за красавци.
хаах това ме разсмя Laughing

Пепи Hug, според мен общото м/у Ахил и Арман ще е- "Със своята сила и стратегическата си интелигентност"......."И също като Ахил, роденият като лидер Арман ще стане герой ....."
Джери е реж-р на този филм, който май е късометражен.
радваше се, че са го оценили, но не рабрах подробности.
https://www.imdb.com/title/tt13919854/?ref_=nm_knf_i3

Феми Hug, дано да имаме летни снимки с Кив§Чаг!! Wink

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 12:41 от Airra

# 155
Eх , мечтиии много красив Киво Kissing Heart селфи се с фенките

имаме си ново от Пера Палас с Хазалка . Атмосферно фото . Само това на главата й не ми харесва . И тя ретро стил , като колегата , на една вълна са с проектите .  Селяхатина хич не ми се нрави . Smirk

Момичета аз съм пред дилема ама по - късно ще пиша  да ме посъветвате .

Да сте намирали новият епизод на Йешилчам , никъде не го мяркам .Rolling Eyes
 Има романтика и целуфаниии . Огън е .

и Айре:tulip: да ми резнеш тези че мойте миниатюрни станаха .
 Като ми обясниш за клиповете ще пробвам да режа .  Може ли определен кадър и момент да се стопира , който желая ?
https://twitter.com/peyyez/status/1390729690692964354
 много възторжено ръкопляска и же вълнува . Тия цигари на поразия ги пафка бе  , ама щом така трябва за ролята . Не са се разпискали още  от Сем.

# 156
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ох, днес бях на мноооого дълъг поход и съм като пребита.
Фени, направо са ни прочели и са си взели бележка 🤣 но пък съм приятно изненадана.
Феми, мисля, че филма на Хазал е за 20- те години на ХХ век, а двата периода имат малко общо. От това, което съм мяркала и там мой ще има някакъв скок във времето т.е малко фантастика , но не съм много сигурна, защото не следя специално.
Башак пак качи някакво видео, което не изглежда да е от дома им, но цъфти тази жена, става все по хубава.
Много е възможно да имат няколко дни почивка заради празника.
Изгледах Момичето. Тази серия много ми хареса. Дори видях, че рускините са превели и 5 епизод и ако не заспя може да го изгледам, че другата седмица пак минавам на смесено обучение сутрин онлайн, следобяд присъствено и няма да имам никакво време.
Наистина почват да се разкриват малко от тайните. Но това, което много ми хареса,че много добре се показва,че нищо и никой не е само бял или черен. Вчера като, че ли за пръв път се показа, че тази майка наистина обича дъщеря си, но в стремежа си да я защити е стигнала до тези крайности. Другото, как Нелан приема за съвсем нормално поставянето на този корсаж. Т.е. искам да кажа, че човек понякога може да приеме за нещо нормално подобно държане ако не познава друго. И другото как Налан се вълнуваше дали майка й няма да се разстрой ако се откаже от годежа. Точно това си помислих, че понякога хората сме склонни да приемем всичко само и само да не разочароваме или нараним близките си. Добре поне, че бащата във сериала е представен като малко по нормален отколкото във книгата. Макар че и той вижда доста неща, но си мълчи, може би искайки да внесе някакво равновесие между болката на майката и жертвата, която тя е направила взимайки детето по негово настояване.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 157
Хубава неделя!!

Честит Ден на Победата!!
Скрит текст:

Феми Hug, мерси за снимката на Хазал, ще й отива ролята!
Цитат
Момичета аз съм пред дилема ама по - късно ще пиша  да ме посъветвате .
казвай!! Blush
Пепи Hug
Башак от вчера, чаровница Heartpulse
явно са били някъде на разходка

Кыванч и Бурхан Демирер.
Париж. Апрель 2016 г.

за Момичето.....
Скрит текст:
Страхотно ни държат в напрежение през цялото време.
При майката на Налан виждам повече страх, от колкото обич...и този страх го е предала и на нея. Ужасно е това младо момиче да живее с такъв психически товар. Но накрая си запази достойнството и върна пръстена. Планът на Музо щеше да проработи, ако не беше  глупака Седат.....който ми е като кученце след тая Джана, доста противна и нахална.
Музо е страхотен, мислех си в началото, че и той ще е някой изперкал, а всъщност е най-умния и здраво мислещ. Може наистина да се влюби в Налан.
Рафет бей е копие на Тахсин и по това как унижава и мачка сина си/помним Корхан/ и той е виновен за безхарактерността му. И за това, че си пада по садо-мазо удоволствия с по-възрастна жена Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 11:57 от Airra

# 158
Привееет! Hug

Честит Ден на победата! Flowers Bouquet
Поклон пред паметта на милионите жертви на фашизма!  Вечна слава на героите, дали живота си, за да я има днешна Европа! Честит Ден на Европа!

Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Аз не виждам обич в тази жена Фериде ... не мога да нарека това издевателство над Налан обич. И не мисля, че Налан приема корсета нормално, тя просто се е примирила ... не случайно през цялото време дават спомените и. Да, тя обича "майка" си, няма съмнение, но и неистово се страхува от нея, това видях. За "бащата " съм склонна да се съглася с теб. Но, според мен , дори и той не знае какво точно  върши жена му с Налан в банята, не случайно Фериде я заплашва постоянно да не казва нищо на никого, и на баща си включително.
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Точно, и аз се сетих за Корхан, когато гледах епизода ... същото необичано дете, както Седат. Но, Корхан не беше такъв дебил, той не нараняваше умишлено хората около себе си, докато Седат изобщо не се вълнува от чувствата на Налан, а само от собствените си Rage Той ми е точно толкова противен, колкото Джана! Браво на Налан! Много достойна жена е тя, Седат не знае какво губи! Защото съм сигурна, че дори и да ги оженят ( нямам идея как ще стане ) тя повече никога няма да му вярва. Ако се омъжи за него ще е или заради натиска, който ще и окаже майка и, или за да се отърве от мъченията и. Но, този брак е обречен още от сега. Музо е страхотен, да! Той не познава лично Налан, но му стана толкова болно за нея ... дано в сериала ги влюбят двамата, а не в някакъв женен, и отново извратен шофьор, както е в историята. Това момиче заслужава истинско щастие. Сериала ми е много интересен, а и актьорите са страхотни в ролите си.
Благодаря за Башачка, но аз чакам друго да качи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Колко му отиват на Киво всякакви шапки ...

Хубав ден! Hug Аз си гледам парада, невероятен, както всяка година. Само дето ветераните от войната са все по-малко ...

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 13:41 от queen_fenka

# 159
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит ден на победата, честит ден на Европа, а като гледам някъде по света отбелязват и ден на майката.
По този повод днес очаквам нещо мъничко от Башак, но да видим.
Фени, аз понеже знам малко от това как се развива историята и моите възприятия не са съвсем от сериите минали до сега.
Снощи бях толкова уморена, че сън не ме хващаше и изгледах и 5 епизод.
Има обрат в действието, много елегантно направен. Но спирам до тук.
А Музо е този, който казваше,че майка му сънува Къванч, така ли е? Значи е и водещ на предаване.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 160
Фенче Kissing Heart за споделеното Hands Plus1
ще видим каква съдба са й отредили на Налан и през какви премеждия ще премине. и аз не искам да се влюбва в някакъв си шофьор, предпочитам да променят историята в книгата.

Пепи Hug
да, Музо/Енис Аръкан е с майка, която сънува Къванч Wink
Той отскоро е водещ, иначе май е повече комедиен и театрален актьор.
Аз знам горе долу какво ще се случи в 5 еп, но си чакам бг. суб.
След като свърши сезона на сериала ще ви направя едно предложение.....Blush
а Башак предполагам ще поздрави майка си в ИГ за днешния празник.

Да са живи и здрави Нуртен и Гюлхан!!

гледам, че Къванч е последвал Джери в ИГ!

дрън, дрън Laughing
Киво, Чачо и жените им били по време на карантината - 17 дена в тия дървени къщи в Kirklareli

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 16:49 от Airra

# 161
Даа, забавих, че днес празнуват Денят на майката в Турция ... Да са им живи и здрави майките на нашите любимци! Flowers Four Leaf Clover Макар, че ме разочарова доста аннето през последните 5 години, благодарна съм и, че дари на света истинско чудо ! Flowers Hibiscus

Айре Heart Eyes благодаря за колажа! Kiss
Да! Hands Plus1
Цитат
ще видим каква съдба са й отредили на Налан и през какви премеждия ще премине. и аз не искам да се влюбва в някакъв си шофьор, предпочитам да променят историята в книгата.
Ще чакам с нетърпение предложението ти!
И аз не вярвам да са били заедно и пресата да пропущи да извади снимки Stuck Out Tongue Closed Eyes Това ми звучи като ЕЖК Smile
Пепи Heart Eyes Ясно, но нали коментираме това, което ни показват в сериала, зарежи книгата. А и дано наистина сценария не е съвсем по нея, защото не искам такова бъдеще за Налан. Аз мисля да изчакам превода на 5 серия на бг. , защото го намирам само с озвучка.
Малко да ви разсмея Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

# 162
Фени, страхотно сравнение 😂
Не разбрах защо те е разочаровала Ането. Аз откакто следя нещата отблизо нямам спомен да е имало някаква вест за нея. А ако е заради Башак , мисля че тези неща отдавна са минали. Няма как да не вижда щастието в очите на сина си и отдавна е приела нещата. Честно казано не знам дали ще има майка, която би приела нещата от раз. Аз също сигурно бих реагирала / макар че по принцип съм доста толерантна в това отношение/, но с времето нещата се приемат. Пък и в случая имаме "утежняващи обстоятелства" - красив, талантлив, най- желан .
А по сериала, аз съм си запазила този сайт Турк.рук и още вчера имаше с субтитри. А не се влияят от книгата, защото няма нищо общо вече. Точно това ми направи впечатление, че пишеше в началото на превода "  по адаптация". По скоро влияние ми оказа, че гледах следващата серия. Доколкото знам само Бурджу и Седат/ не му запомних името на актьора/ са обявени за главни герои, та според мен двамата ще са заедно, но ще се срещнат с трудности по пътя си един към друг. Ще видим какво ще стане, но сериала отива и на новия сезон, дано не го разводнят само. Сериите са безкрайно дълги. Има и интересна операторска работа, което не мога още да преценя дали е добре.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 163
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Сетих и не само за майката на Къванч, а  и за екранните му майки.
Сцените с тях бяха невероятни!!!

Извинете, че наминавам толкова късно, но днес ми е
много специален и емоционален ден.

Скрит текст:
Честит Ден на Победата!!!

# 164
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes Именно!
Цитат
Аз откакто следя нещата отблизо нямам спомен да е имало някаква вест за нея
Ако най-сетне е надвила ината си, ще е чудесно, но не съм убедена ... Ако една майка иска децата и да са щастливи , и освен, че ги обича, ги и уважава, не се бърка в решенията, които са взели, пък били те дори и погрешни, така поне мисля аз.
За сериала ... ще видим какво са решили сценаристите.
Диве Hug благодаря! Kiss
Ох, бее ... Heart

Скрит текст:
И за мен този ден е много емоционален и специален!

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug
.

Общи условия

Активация на акаунт