Тази информация много ме изненада. Откъде се появи сега Ахил ? Въобще не би ми хрумнала такава асоциация. Да не би , да ни намекват за красота на истинския Брат Пит и турския 😜 защото Ахил не спасява човечеството, а за Арман казват, че ще го спаси. Пускат ни гатанки.
Напълно съм съгласна,че с два сезона напълно може да се приключи историята.
Амели беше написала в ИГ ,че общия брой часове на целия сериал ще бъдат 5-5,30. А колко време го снимат. Но и тези нощни снимки хич не им е лесно. Вчера на сета са празнували рожден ден на някой, но така и не разбрах актьор ли е, от персонала ли е? Имаше снимка с Йозге и други артисти.
А Джери се оказва, че освен актьор е и режисьор. Вчера беше качил някакво интервю във връзка с номинации за кинофестивал. Той миналата седмица беше качил и номинация за Кан, но аз реших,че просто подържа някои свои приятели, но май става въпрос за негов филм.
Кълбото ми съвсем леко се отвори, защото снощи Башак качи , но не това, което ние искаме.
Аз сега сядам да изгледам Момичето и утре ще коментирам.
Дива, много обичам когато се включваш в малките часове на нощта 😀
Хубава вечер 🤗🤗🤗
благодаря за споделеното!
Нямам идея защо с Ахил правят асоциация на образа, явно и Арман ще има неговата сила, смелост и лидерски качества, но защо именно той от всички други такива герои в историята ? Едва ли ще разберем
А може и да си права, възможно е да е и заради приликата, и Брад в Троя беше с дълга коса 

да зарадвам и теб! И на турските зрители е харесал Йешилчам 

Ще я поправя! Да бе, този път хубави неща прочетох, заради това ги споделих 

благодаря за всичко!!

Той ми е точно толкова противен, колкото Джана! Браво на Налан! Много достойна жена е тя, Седат не знае какво губи! Защото съм сигурна, че дори и да ги оженят ( нямам идея как ще стане ) тя повече никога няма да му вярва. Ако се омъжи за него ще е или заради натиска, който ще и окаже майка и, или за да се отърве от мъченията и. Но, този брак е обречен още от сега. Музо е страхотен, да! Той не познава лично Налан, но му стана толкова болно за нея ... дано в сериала ги влюбят двамата, а не в някакъв женен, и отново извратен шофьор, както е в историята. Това момиче заслужава истинско щастие. Сериала ми е много интересен, а и актьорите са страхотни в ролите си.

Макар, че ме разочарова доста аннето през последните 5 години, благодарна съм и, че дари на света истинско чудо !