Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Привет в понеделник!! Flowers Sunflower

Фенче Kissing Heart Hands Plus1, и аз не съм убедена....
за предложението, не е нищо особено -а сериал, който може да ви хареса и да загледате през лятото.
Аз си преодолявам Кивовата абстиненция с Перла, много добре ми се отразява тази сладка любовна история и уникално красивия Мехмет!! Heart на 10 серия съм, като гледам с мишката естествено:))

Диве, радвам се, че си наминала! Flowers Rose

Цитат
Сетих и не само за майката на Къванч, а  и за екранните му майки.
Сцените с тях бяха невероятни!!!

о да!! снощи като те прочетох ми хрумна, че може да си разнообразим темата със силните сцени с екранните майки от различните сериали/знаем кои са, няма нужда да ги изброявам/, но днес желанието ми  намаля......Smirk

Позитивна нова седмица, хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

# 166
Привет, Айре ! Heart Eyes
Е, с този клип на Маyка направо ми оправи настроението до края на деня! Hands Clap Благодаря, бях го забравила Kiss
 Ооо, Мемет си гледаш значи, браво! Като свърша с КСШ ще взема и аз да си го изгледам отново, но не с мишката, на мен си ми харесва всичко в него Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано вече имаме някакви новини, че започвам да се изнервям Smile
Хубав следобед!

# 167
Фенче ,:hugs: изнервяш се така са НФ . Потайни и обрани от към инфо. Чакаш за премиери. Между другото втори сезон на Ашк 101 НФ ще го излъчи през юни . Дойде му реда .

Прочетохте ли новината в тиймито ?
Не е жълта. Ама ще видим какво ще излезе. Чаго след ретро проекта ще снима пак за НФ.
Мисля че процента Чаго ,Киво и Арас да участват в тези проекти е доста голям .
Вероятно по сценарий на сценаристите на Йешилчама.
След Ямата Арас е на платформа със сигурност ,досещате се коя нали ?

Айре Hug За това че почивали заедно в тия къщички е кьор фишек . И за коя карантина става въпрос ? Ако е тази че те в момента снимат проекти и двамата.
Ча си почива преди това  в Каракалели при родата в къщата на родителите му която им купи отдавна, като подарък.
Онзи ден съседите на Ча пуснаха стори че си прават дом. пица на въглища и си гостуват в Зекаракьой.  Така че тия като дрънкат нещо да помислят техните имена продават и прават реклама.
Не ми понасят такива кандидат снахи за любимеца. Пепел ми на клавишите, пръстите не ме слушат. Joy
Дори да живее с нея не му е жена и точка!

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 14:44 от femmi2

# 168
Фенче Kissing Heart също го бях забравила клипа, страхотен е !!! Hands Ok Hand
няма новини, но аз пък се изнервям от друго....Smirk

Феми Hug, чакай да станат сигурни нещата за бъдещ проект на Чачо. Hands V

лека....Nature Stars

# 169
Добро утроооо! 🐝
Ето, че отново дойде ред и аз да Ви почерпя с ароматно кафе! ☺

Липсвахте ми, момичета!
Но миналите дни нямаше как да вписвам, някои от Вас знаят причините.
До края на седмицата също ще бъде така. Празникът ни наближава, а и ще останем при нашите до тогава.
Благодаря на редовните заподозрени,
Айрето ❤, Фенчето ❤, Пепи ❤, Дивето ❤ И Феми 😍,
че както винаги сте писали и сте ни оставили интересен материал за четене. А също и красиви снимки, колажи и видеа.😍
Благодаря! 🙏😘

Блазе ти, Айре 😍!
Аз най - много пъти съм гледала Перла. Тяхната история ми е толкова специална, че всеки път ме разчувства. Имат си много хубави моменти Мехмет и Инджи, а и през много изпитания минаха, но успяха да запазят любовта си. 💖

Фенче 😍,
А ти си на КСШ, а?
Блазе ти и на теб! На мен ми се ще и аз да го изгледам още някой път, но не знам кога ще е. Ще си покаже. 😂

Браво на Джери, че е споделил това селфи. Искаше ми се да има повече такива, но и на това сме доволни. Ала не е късно, може да има и още.
Интересни и специални снимки беше споделила Башак. Колко ли богат им е архивът... пак добре, че споделят по нещо и с нас. ✨

Имаше предположения дали ще има реклама на Мави. Аз съм 50:50. 😂 Ако не пуснат до края на седмицата, ми се струва, че след това няма да има. Ала може и да греша, ще видим.

Сравнението с Ахил е доста интересно. 🤔
Аз се чудя и друго, дали Арман няма да има край подобен на Ахиловия...
Ахил се включи във войната, за да бъде запомнен, за да “се пеят песни за него”. По информацията, която имаме за Арман, ми се струва, че героят му не търси известност. Ще видим, когато започнем да гледаме, какъв е смисълът на това сравнение.

Момичето ви е доста интересно, като гледам. Само аз не съм коментирала неКивов проект с вас. 🤪
Но аз не гледам и нищо друго, чакам си  втори сезон на ПнВм. 🥳

До скоро, момичета!
Имайте щастливи дни! ❤

# 170
Добро утро! Hug

Ире Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Аз бих си изгледала отново всички сериали на Киво, ама пусто нямам време ... Но, докато чакам Арман може и това да стане Laughing
Ще видим какво са искали да кажат с това сравнение с Ахил, според мен е заради качествата им и приликата, не вярвам съдбата им да е същата, дано не е !
Айре Heart Eyes Отдавна не се дразня на това, което дразни теб и те натъжава , но така беше и така и ще бъде явно, за съжаление ... Не мога да си го обясня, но това е положението ... Но, теб те разбирам, много труд и любов влагаш, а ...
Нейсе, и така сме си добре, може да сме двенки, тринки, но сме си добринки Stuck Out Tongue Closed Eyes  Hands Plus1
Хареса ми идеята ти за споделяне на страхотните сцени с екранните майки на Киво!

Феми Hug ти поне не можеш да се оплачеш от липса на новини за Чаго! Ще видим какво предстои, да не стане както с Амазон. Той нашия веднъж се опари и вече не споделя нищо предварително.
За първи път виждам тази снимка с Усхан, а вие ?

Хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 11:30 от queen_fenka

# 171
Хелоуу!! Hug
Ирее Kissing Heart Flowers Cherry Blossom радвам се, че си наминала..знам, че си позаета със сем. празници. Blush
Ооо Перличка много добре ми действа, обичам да гледам как Къванч играе любов, защото е страхотен, а в сериала има толкова много любовни, мили и нежни сцени.
за Арман, аз лично нищо не гадая, предполагам ще ни изненадват. Не искам и да се настройвам за нещо уау, за да не се разочаровам после. Но е факт-Къванч си избира нестандартни проекти, а не тъпче на едно място с някакви банални тв. бози.
Фенче Kissing Heart Wink Kiss
здраве да е!! и нашия прекрасник да върви напред!! Flowers Four Leaf Clover
е ти изгледа и МХ и ЗП, сега КСШ, да не е малко Wink
Може да си направим труда-със споделяното на сцени с майките! като сме на кеф:)
Не съм виждала тая снимка с Усхан.

а Феми се оплаква, че нейните дружки не се кефят много на сегашния Чачо.......

Лелее, какви снимки излязоха от фотографа Murat Sargın- 2005 #elele
https://www.instagram.com/muratsargin/

УНИКАЛЕН!!! Hands Plus1 Nature Boom

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 20:26 от Airra

# 172
Айре Heart Eyes Ехааа!
Невероятни снимки, евалла! Благодаря, че ги сподели! Kiss Но и фотографа е супер! Тези явно са серия с онази снимка, която скоро Башак сподели и ми е много любима.
Е, не се учудвам, че е бил толкова търсен модел и в Турция и в Европа, най- добрият е! Heart
Само така! Hands Plus1
Цитат
здраве да е!! и нашия прекрасник да върви напред!! Flowers Four Leaf Clover
Да, когато сме на кеф, ще си споделяме, разбира се! Grinning
Така е, почти изгледах 3 от тях, но освен Перла, ми се гледа много отново Сблъсък и естествено КГ Stuck Out Tongue Closed Eyes И ДК, ама не чак толкова, въпреки, че Джесур и Сюхан бяха великолепни. Окепази го тази Елиф Усман, още ме е яд.

Сега видях една страхотна снимка и на другата ми слабост, кеф!
Скрит текст:
Приятна вечер! Hug

# 173
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Най-после сколасах 🤭
Айре, кой те ядоса ??? Надявам се, че не съм аз .
Последните снимки са невероятни и от страна на модела, и от страна на фотографа. Чак ми се струва нереално. Видях, че Джери е качил ново видео, отбелязал е и Къванч, но се виждат само пръстите му. По интересното е, че снимат, а моите предложение, че ще почиват тези дни явно се оказа погрешно.
Фени, аз много се надявам да почнат да повтарят някои от сериалите по телевизията, може би ще повторят Сблъсък?
Феми, мисля, че няма от какво да се оплакваш в момента, излезе филм, сега върви сериал, но то явно никога не е достатъчно 😜
Въобще не вярвам на тази новина за трилогия. Видях новината, че ще се снима някаква трилогия, ако правилно съм разбрала, става въпрос за филм Черният Истанбул и се споменаваше за участие на Чаго. В един от коментарите беше написано, колко добре би било във втората част да е Къванч, а в третата Арас. Един час по късно видях това вече като новина. Може би някога и това ще стане.
Ире, весело прекарване на празника 😍 Хубаво е като пишеш.
То вярно, че като няма новини е малко сложно, но пък Фени и Айра винаги могат ни разнообразяват с нещо от архива.
Диве, винаги ми харесват твоите включвания.
Орси и тя се позагуби, но когато има за какво и тя е на линия.
Липсват ми сутрешните пожелания на Али, но кафето сутрин на Фени ми е много любимо.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗
Много ми е хубаво тук.

Намерих тази снимка на Башак до мотора

Добро попадение

# 174
Фенче Kissing Heart
Аз направо се чудя тия снимки как не са видели бял свят досега?
И на мен ми се гледа КГ ама на голям екран.....Wink

ето го нашия Wink

пак се бъзика:))
от това клипче на Джери
https://www.instagram.com/stories/jerryhoffmann/2571287599776056852/

Пепи Hug, на теб само мога да ти се радвам, че си толкова активна в темата ни Flowers Hibiscus
благодаря за споделеното!
наистина снимките изглеждат нереални....
много писаници може да излязат за нови проекти, ама колко от тях ще се осъществят....
имам още една идея за разнообразяване от архива....
сега видях в нета-Рамазан байрама им е на 12, 13 и 14 май, може би тогава ще почиват.
готин колажа с Башак!! Blush

лека....Nature Stars

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
еха, още една архивна снимка от времето на ЗП! Heart

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 23:20 от Airra

# 175

Днес е ден на стари/нови снимки. Тази е страхотна 😍♥️

# 176
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено снощи! Kiss Толкова се изкефих на видеото от Джери и на прекрасната нова / стара снимка! Толкова топла, истинска снимка, страхотни колеги и приятели! Heart Познайте от три пъти кой е разсмял останалите толкова ? Stuck Out Tongue Winking Eye Не писах още снощи, за да не се налага да редактирам сутринта . Ама как може да се пазят такива ценни снимки с години ? Кой знае още колко неща не сме видели зад кадър от всички сериали и филми, реклами Thinking Нашия естествено отново се майтапи, сладуур! Жалко, че се е скрил зад Еджем обаче.
Пепи Heart Eyes Толкова мило ми стана, благодаря ти! Много се радвам, че се чувстваш по този начин тук! Heart
Цитат
кафето сутрин на Фени ми е много любимо.
Много ми е хубаво тук.
Благодаря ти за споделеното! Иншалах да повторят някой сериал, ред му е и му се пада на Сблъсък, но кога ли Thinking Много готин колаж!
Hands Plus1
Цитат
Последните снимки са невероятни и от страна на модела, и от страна на фотографа. Чак ми се струва нереално
Хареса ми този коментар Smile
Цитат
Мало того, что Аполлон, так ещё и какой гибкий 👏👏👏
Къванч по принцип ми изглежда нереален от край време Smile Толкова пък е била щедра природата към него, с пълни шепи е раздавала красота и таланти! Ами само погледнете, не е ли така ?

Вярно,че вчера е бил денят на нови / стари несподеляни снимки, ето още

Хубав ден! Hug

# 177
Добро утрооо! 😍

Благодаря за кафето, Фенче! 😍

Ама, че хубави снимки се появиха вчера.
И аз се питам същото - как може да не споделят такива прекрасни снимки?! Кой знае колко е богат архивът, пак го повтарям. 😂
Снимката от ЗП е разкошна. 😍
Очите ми останаха в нея, чудни са всички.

И новосподелените от далечната фотосесия през 2005. Какво можем да кажем, освен че това е просто Къванч... ✨😍

Ах, този Джери! Да е жив и здрав, че ни споделя по нещичко така за разнообразие и да ни направи деня по- хубав. ☺

Айре 😍,
Разбирам те прекрасно, мила. 😘
Знаеш колко много значи тази тема за мен, но напоследък едвам сколасвам като цяло с всичко. 😂 Заспивам преди 12, това никога не е било.🤪
Тази тема е много любима и специална не само за мен, сигурна съм.
Много се радвам, че към Вас с Фенка 😍 се присъедини и Пепи 😍, която пише много редовно. Феми също.

Между другото, бях забравила, че Неслихан има общ проект с Къванч. Леле, как така не си спомних, че беше новата невеста на Саами. 😂  Добре, че сподели тази снимка, Фенче 😘.

За протокола, баш празникът е утре.
Малко като Дивето 😍прозвучах.
Имайте много, много хубав ден! 😘

# 178
Хубав следобед!! Coffee

Ире Kissing Heart Kiss
важното в темата ни да витае доброто настроение и да се появяват хубави новини...от време на време и КБТ да се появяват Wink
м/у другото
Скрит текст:
гледам , че Кирето е с подобна прическа като Къванч Grinning
симката от ЗП е била споделена от фотографа на АЯ!

Фенче Kissing Heart, кой знае какво е казал, че така се смеят Laughing
наистина какви ли готини и ценни снимки има...които  си стоят скрити и не са показани на феновете....Disappointed

охх и разсмяха ме рускините
Секиз бил предсказал какво ни чака Laughing

Група Телевиса /(на испански: Grupo Televisa) е мексиканска медийна компания, една от най-големите в развлекателния бизнес в световен мащаб/
ще прави римейк на КГ!

# 179
Привет, сладурки Heart Eyes Едно следобедно кафе и от мен!

Като една от верните Stuck Out Tongue Winking Eye, но нередовно пишещи Blush , изках само да споделя, че си ви обичкам Heart Благодаря за непресъхващия ви ентусиазъм, за споделената красота, за откровеността, за оптимизма, за толерантността ви!!!

Прекрасен ден Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Blossom

Общи условия

Активация на акаунт