Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 161
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Привет, Ире Heart Eyes Айре Heart Eyes!
Благодаря за споделеното! Kiss
Ире Heart Eyes благодаря! Heart
Цитат
Тази тема е много любима и специална не само за мен, сигурна съм.
Айре Heart Eyes Ужас! Кастът е умопомрачаващ Satisfied Само не разбрах, Джемре ще има ли ? Щото не вярвам тази къдрокосата да я играе Satisfied А и само мъжове са изтипосани на самия клип, преди да го пусне човек Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тези прически сега са на мода. Сори, ама на Керемче не му отива изобщо с вързана коса с това огромно чело, с бретон е къде по-добре.
Хайде, малко Джеско с майка му Heart

И страхотните мимики на Киво, невероятно естествена игра Hands Plus1

Аничка Heart Eyes Знаем, знаем, че си ни обичкаш, и ние теб, но наистина рядко ни доставяш удоволствието да си споделяме и с теб. Радвам се, че се обади Kiss И какво си ни донесла самооо ... гифа е жесток! Hands Plus1 Ами грехота ще е да не е номиниран за 100 -те най-красиви лица на 2021! Но, като знам какви ги избират на първите места Smile
Тъкмо съм си направила кафенце, благодаря! Heart
Тази фотка виждали ли сме я ? Thinking

# 181

Много силни снимки! Тази с шпагата във въздуха я видях тук скоро. А и преди време, някога, май! Но другата, на която балансира с една ръка въобще не съм виждала.

Снимката на Башак до мотора си помислих, че е истинска. Не  забелязах да е  монтаж. Дори си помислих дали и тя не кара мотор, но до сега все щеше да излезе някое фото, ако караше. Забелязах каската и смътно си спомням дали не съм я виждала  у Къванч. Специфична е и интересна.

Айре, Хуморът е чудесна терапия в тежки времена!  И аз се разсмях!
  "охх и разсмяха ме рускините
  Секиз бил предсказал какво ни чака Laughing"
А от кой момент е тази сцена с маската, ако се сеща някой?

Четох и за евентуалната трилогия. Не разбрах за какво точно иде реч, но ако ги съберат тримата в едно произведение от три части ще е много сполучлимо хрумване. Стига да е изпълнено хубаво. За играта им съмнение нямам.

По отношение на майките на героите на Къванч, те май са четири. В Перла, Искрите..., Кузей, и Сблъсък. Не мога да се сетя специална сцени /сцени/, но най  ми харесва тандемът майка-син в Искрите. Толкова много взаимни нежност, обич и много финес и интелигентност. Майката на Мехмед от Перла е блед образ. Най-силен образ, но и много негативен е майката на Кузей. В Сблъсък е по-второстепенен персонаж.

Кафетата на Фенчето и на Айра са ми любими моменти в темата. и въобще в темите. Някои ги смятат за по-ниска култура, но аз не мисля така. Не веднъж съм писала, че тук сме за разтоварване, а не за научни трудове. 

На всички нови момичета и аз се радвам. Пепи, с теб наближава време да се видим. В смисъл, че е почти лято вече. Не знам как сте с пътуването - стават ли големи задръствания!?

Иренце, честит празник, миличко! И на твоите близки1 Би могла в спойлер да ни споделиш значението, традициите на този ваш празник.

Лека вечер на всички ви - знайни и незнайни! При нас, тук задуха, загърмя и много причерня!

# 182
Grinning Добро утро, прекрасни момичета Heart Eyes

Едно специално кафе за вас Heart Eyes Честит празник на всички празнуващи, много здраве, късмет и щастие Kissing Heart

Ирка Kissing Heart, специален поздрав за теб и семейството ти, с пожелание за здраве, благополучие,  благоденствие и сбъднати мечти Flowers Four Leaf Clover

Прекрасен ден на всички!!!

# 183
Добро утро. дружки! Hug

Колко хубавооо ... почти всички вече сте тук! Благодаря ви! Kiss
Ани Heart Eyes благодаря за специалното кафе, Ирето Heart Eyes ще се зарадва! Kiss
Ире, пожелавам и аз много здраве, благоденствие и благополучие на теб и семейството ти! Flowers Four Leaf Clover Честит празник! Flowers Bouquet
Орси Hug благодаря! Kiss
Да, тази снимка прилича на онази, която беше споделила Башак, но не е баш същата, направил е този скок два пъти явно Киво.

Heart
Цитат
Кафетата на Фенчето и на Айра са ми любими моменти в темата
Така е, Киво има 4 екранни майки, права си.
Тъй като сме на моделското минало на нашия сапфир, вижте на какво страхотно клипче попаднах , при това напълно новичко! Та, мисля, че е подходящо за страхотно настроение в днешния мрачен пролетен ден.

# 184
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ани, Орси много ви се зарадвах на включването. 😍
Ире, честит празник 💐
Присъединявам се към молбата на Орси, малко да ни разкажеш за традиция на този ден. Интересът ми е и професионален. Никога не е късно човек да научи нещо ново .
Орси, снимката на Башак до мотора мисля, че не е монтаж. Съгласна съм с теб, че най- истински отношения между майка и син имаше в Искрите.  Да, идва време да осъществим нашата среща. Пътуването не е проблем.
Снимката от ЗП обаче много, много ми хареса.

Сещам се за тази серия, когато Бехлюл се появи с късата коса. Напрежението се усещаше през екрана, а тази снимка е в пълна противоположност на показаното тогава. Всички греят. Хазал вчера е качила снимката в нейния профил в ИГ , качвам превод от рускините.

И аз се чудя как може толкова години да не се публикуват толкова силни снимки. Наистина какви ли още има. И нали обичам да оглеждам всичко 🤭 ми направи впечатление, че това е снимката с най- много харесвания в ИГ на този фотограф. Наистина сериал легенда.
Фани, страхотен клип, но при нас е слънчево в момента, то да стане още по.🌞
Така, да видим дали с Дива ще познаем за рекламата.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 185

Аничка Kissing Heart радвам се да те видя в темата!! Blush
Честит празник на любимците ни!!

Ире Kissing Heart най-добри пожелания за теб и семейството ти!!
Пепи Hug, сложила си това, което е написала Хазал, много емоционално!!
още един превод>
Цитат
Хазал Кая (Нихаль Зиягиль) в подпись недавно выставленному закадровому снимку сериала "Запретная любовь".
Со вчерашнего дня рассматриваю эту фотографию. Совсем маленькая. Было очень нелегко, по этой причине упущено много того, что приносило радость. То что я узнавала было сложно, трудно, утомительно, но все равно так любимо. Не только прелесть запечатленного, но и все кто там был и что там происходило. Как сами видите это было очень весело. Глядя на фото я скучаю по тому времени. Хорошо, что мы собрались! Без вас было бы невозможным ❤ (отметки к подписи) Сельчук Йонтем, Кыванч Татлытуг, Берен Саат, Хилаль Сарал, Небахат Чехре, Зеррин Текиндор, Илькер Йылмаз, Батухан Караджакая, Баран Акбулут, Пелин Эрмиш, Нур Фетахоглу.
има коментари от Хилял и Едже със сърчица.
https://www.instagram.com/p/COyYAMPByW6/
наистина снимката в ИГ на sinasiserce има най-много лайкове!
https://www.instagram.com/sinasiserce/
Фенче Kissing Heart, Орси Hug, като сте взели да броите екранните майки-ами 6 са Wink
в Перла, в МХ се появи много драматично, Ханданка, Сеит имаше майка Захиде, която почина в началото, майката на Джесур беше много важен и трагичен образ и майката на Кадир беше важна част от историята.
Фенче Kissing Heart, много е готино клипчето и аз го видях, понеже следвам създателката в ютуб.

Има превод на 5 еп на Момичето
https://ok.ru/video/2634825337364
Ани Kissing Heart гледаш ли го още, ние го обсъждаме в темата, идвай и ти!!

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 11:22 от Airra

# 186
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Даа, остава само Алинка Heart Eyes да се появи и сме в пълен състав, така обичам! Smile
Много ми хареса споделеното от Хазал, заслужава си превод. Тя наистина беше още дете тогава, но с невероятен късмет!
Цитат
Гледам тази снимка от вчера. Те и аз. Бях толкова млада! Това беше много тежко.Пропуснах много моменти, на които бих могла да се наслаждавам. Много разбрах, много научих. Беше трудно, много се изморих.Но, това ми харесваше. Това беше великолепно! Не само на снимката. Беше весело. Както се и вижда и тук. Колко хубаво, че всички ние се събрахме! Без вас, Селчук, Къванч, Берен, Небахат, Хилял, Зерин, Илкер, Батухан, Баран, Пелин, Нур, всичко това не би било Heart
Хайде, дано познаете с Дивето за рекламата! Flowers Four Leaf Clover
Този негов поглед е неповторим, поне за мен! И винаги различен! Нямам нужда от превод, очите му сами ми говорят ... обожавам най-вече това в него и адски ми липсва вече ! Heart

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ето и другия превод, този май е по-добър.
Цитат
Гледам тази снимка от вчера. Съвсем малка бях. Беше доста тежко, по тази причина беше пропуснато много от това, което носеше радост. Това, което научавах беше сложно, трудно, уморително, но все пак толкова любимо. Не само прелестта на усвоеното, но и всички, които бяха там и каквото се случваше там. Както сами виждате беше много весело. Гледайки снимката, толкова ми липсва това време. Хубаво е, че се събрахме! Без вас би било невъзможно Heart Селчук Йонтем, Къванч Татлъту, Берен Саат, Хилял Сарал, Небахат Чехре, Зерин Текиндор, Илкер Йълмаз, Батухан Караджакая, Баран Акбулут, Пелин Ермиш, Нур Фетахоулу.
Благодаря, че донесе преведената серия, супер, довечера ще има какво да гледам Hands Plus1
Наистина изключих за майките на Халил и Сеит, а и двете бяха много, много сладки! Срамота! Stuck Out Tongue Closed Eyes А колажа е жесток! Hands Plus1
Хубав ден ви пожелавам, до довечера! Hug

# 187
Момичетаааа ,Тенкю за споделеното . Flowers Bouquet Колко ли такива снимки скътават още . Хазалка се е разчувствала. Когато игра в ЗП е мъничка учеше в ит. лицей и  съчетаваше и работата . Голям късмет е да играеш с такива актьори и сериала си остава класика. 
Ще ползвам и превода .

Орси , ще е готино тримата да играят в трилогията. По принцип си пишат кое вярно ,кое йок но кълбото ми  се отвори и загатна ,че има нещо вярно.
Търпение и ще разберем. Чаго не е от тия които издават плановете си предварително и говори.
Киво се опари ,ще следим какво казват Ранини и Бирсен.

# 188
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, мили момичета!
Благодаря за всичко споделено! 🌸
Радвам се да ви видя в пълен състав и добро настроение!
Желая ви от сърце всеки ден  да е прекрасен, гарниран с лъжичка любов, с щипка добро настроение и доза радостни преживявания!

Не съм Ирето, на нея и семейството ѝ, специално честит празник, но ще си позволя да ви споделя това, което аз знам за празника, ако пропускам нещо, тя може да добави.
Рамазан байрамът слага край на едномесечния пост през свещения за мюсюлманите месец Рамадан (Рамазан). Постът е едно от задълженията за пълнолетните здрави мюсюлмани. Той се състои във въздържане от прием на храна и течности от изгрев до залез слънце.

На 27-ата вечер е нощта, която се отбелязва като „нощ по-свята от хиляди месеци”. В тази нощ целият ислямски свят се моли и иска прошка за греховете си; нощ за искане на опрощение, за равносметка на греховете, които сме извършили и за покаяние за извършените от нас грешки.
През тази нощ от небето се отваряла врата, но това го виждат само истински вярващите. Всички желания, изречени през тази вечер от хората, които виждат тази врата, се сбъдват.
На хората в нужда се дарява храна или средства, за да е пълна трапезата им през свещения месец.
На празника младите вземат прошка от възрастните членове на семейството, като им целуват ръка.

Желая на всички ни повече толерантност, смирение,повече емпатия, мир и любов!
Живеем в страшни времена, в които не природата, хората се избиват едни други, жертват невинни деца, от суета и алчност и намирам за уместно да почетем всеки повод, който ни напомня кои са важните неща в живота!
Слънчев и цветен следобед!
 ❤🧡💛💚💙💜🤎🤍

# 189
Привет,момичета! 😍
Благодаря Ви от все сърце - да Ви се връщат всички прекрасни пожелания! 🙏❤😘

Алинка много добре е обяснила.
Скрит текст:
Празнуваме края на свещенния месец. През този месец, освен да постиш, е хубаво да помагаш, да даваш, да вършиш добри дела. С ММ сме на мнение, че добри дела се вършат целогодишно, а не само през изминалия месец. Simple Smile Всеки трябва да даде определена сума на нуждаещи се хора. Разбира се, ако има тази възможност. А днес деня прекарваме с най - близките ни хора. В дома на съпруга ми посрещаме неговите брат и сестра, а съответно ние ходим на гости у нашите, при бабите...абе семейна идилия. 😂 Много ми е хубаво, защото прекарваме време с най - близките ни хора. Общо взето е това. Трапезата е от богата по- богата и качваме по едно,две килца отгоре. 🤪

За да не е спам, сподеелям тази красота.
На мен май любимата мама на Къванч ми е Шереф, която претърпя метаморфоза, разбира се.

Щастлив следобед! 😘

# 190
Привет отново, мили дружки! Hug  Ехааа, и Алинка Heart Eyes е дошла с прекрасен пост, както винаги, и Феми Hug отново е наминала ! Както казва Хазал - събрахме се! Кажете, дали не е прекрасно да се върнеш от работа и тук да има толкова споделени интересни неща и снимки, а ? Smile
Али Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря ви, че споделихте за този празник на комшиите! Kiss От Перла зная, че се събират близките и почитат по-възрастните, нещо като нашата прошка е. Но, чак такива подробности не знаех и ми беше много интересно! Ире Heart Eyes, та вие по време на тези толкова строги пости сигурно доста килца смъквате, така, че няма страшно Smile Само не мога да разбера как се издържа цял ден без никакви течности, особено ако е горещо, а денят е дълъг Thinking И кафе не може сутрин, така ли ? Това няма да мога да го спазвам 27 дни, абсурд Smile
Али Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Желая на всички ни повече толерантност, смирение,повече емпатия, мир и любов!
Живеем в страшни времена, в които не природата, хората се избиват едни други, жертват невинни деца, от суета и алчност и намирам за уместно да почетем всеки повод, който ни напомня кои са важните неща в живота!
Феми Hug хайде, да видим до колко се е отворило кълбото ти! Grinning За Чаго може и да е вярно Thinking Добре прави, че не споделя предварително. Той и Киво не го прави, само един път проговори, че беше уж сигурно и тъпите американци о....а проекта. От тогава съвсем нищо не казва до последно ...

# 191
  • AMS

Привет, мили дружки!!! Добре сте се събрали!!! Благодаря за споделеното!!!

Да е честит празника!!!
Най после се изясни протокола що за празник е
и че в началото не се честити, защото предстоят тежки дни на изпитания.
От лични наблюдения знам, че и много се работи през това време,
та за това се надявах от Мави да има изненада. А те минали с едни китки само.
Все пак им благодаря и чакам още за мави-легендата Къванч.

Дружки, и на мен ми е приятно тук, но не ми се сърдете, че се включвам рядко.
Много ми е объркано още. Трябва да се стегна, но ми е малко трудно.
Ето днес при мен е съвсем друг празник, та и неработен ден.
Сега исках да ви обясня какво ми е - писах, писах и изтрих.
Иначе ремонтът върви, върви, тръгне, постои, постои, спре.
Но едно ъгълче от градината ухае много приятно >>>

Скрит текст:

Лека вечер!!!

# 192
Добро утро! Hug

Диве Hug Е, сега вече всички се събрахме! Много хубаво ъгълче си имаш! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
И твоят ремонт като моя Laughing Търсим от месец една плоча ли, как се казва, която изчезна от пазара, за да си довършим горните шкафове в кухнята, е, вчера синът ми ме зарадва, че са  поръчали най-после в Бургас, останала е една,  но кога ще пристигне е друга работа  Smile Но, все някога ще я довършим, търпението ми е безгранично Stuck Out Tongue Closed Eyes
Още една нова/ стара снимка

Хубав петък, дружки! Hug

# 193

Благодаря на всички, писали в темата!! Hearts
Алинка Kissing Heart
интересно ми беше обяснението ти за този мюсюлмански празник!!
Скрит текст:
това, което се чудя е дали всички постят, защото без вода си е доста опасно....Rolling Eyes
Ире Kissing Heart, предполагам си имала чудесни мигове с близките си!!
Диве Hug, обожавам люляк!
ох чакайте си Мави, аз нищо не чакам от тях Wink
искам Къванч да подпише договор за друга реклама.
Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното и преводите!! Flowers Hibiscus
не намирам нищо ново...............
та да ви припомня това готино клипче от края на 2019 Blush

хубав следобед!

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 13:49 от Airra

# 194
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет в петък!

Щастлив ден, изпълнен с чудеса!
Благодаря за споделеното! 🌸

Фенче, Heart Eyes
Айре, Heart Eyes
Постят хората, дори и деца постят, не пълен месец, но по цели дни.
И да допълня, всъщност свещените месеци са три, но може би само сред  възрастните хора вече се намират такива, които да спазват три месечния пост.
Въпреки че аз имам такива познати, вече около пет-шест години, спазващи го.
Повечето хора в шоубизнеса не мисля, че постят. Преди две- три години поста беше посред лято и повечето известни бяха по почивки, което е несъвместимо.
Но това си е осъзнат личен пример, който просто отбелязвам и уважавам.

Аз също нямам очаквания от Мави.
Не съм и разочарована особено, защото на мен последните няколко реклами ми бяха напълно безлични и лишени от креативност. Ако не е Къванч да дефилирира, никакъв X фактор, ако мога така да се изразя.
Хубавите снимки са ми достатъчни.

От доста време, още преди да стане ясен проекта на Къванч за Нетфликс, съм в групата за препоръки на същите, все повече и повече постове присъстват със заглавието на филма на Арас. 🤍🤍
Изключително много го харесват хората и е сред масово препоръчваните добри филми.

Хубав остатък от деня ви желая! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт