Айре
! Благодаря за споделеното!

Ире
благодаря! 
Ужас! Кастът е умопомрачаващ
Само не разбрах, Джемре ще има ли ? Щото не вярвам тази къдрокосата да я играе
А и само мъжове са изтипосани на самия клип, преди да го пусне човек 
Тези прически сега са на мода. Сори, ама на Керемче не му отива изобщо с вързана коса с това огромно чело, с бретон е къде по-добре.
Хайде, малко Джеско с майка му

И страхотните мимики на Киво, невероятно естествена игра

Аничка
Знаем, знаем, че си ни обичкаш, и ние теб, но наистина рядко ни доставяш удоволствието да си споделяме и с теб. Радвам се, че се обади
И какво си ни донесла самооо ... гифа е жесток!
Ами грехота ще е да не е номиниран за 100 -те най-красиви лица на 2021! Но, като знам какви ги избират на първите места 
Тъкмо съм си направила кафенце, благодаря!

Тази фотка виждали ли сме я ?

Добро утро, прекрасни момичета 

Всеки трябва да даде определена сума на нуждаещи се хора. Разбира се, ако има тази възможност. А днес деня прекарваме с най - близките ни хора. В дома на съпруга ми посрещаме неговите брат и сестра, а съответно ние ходим на гости у нашите, при бабите...абе семейна идилия. 😂 Много ми е хубаво, защото прекарваме време с най - близките ни хора. Общо взето е това. Трапезата е от богата по- богата и качваме по едно,две килца отгоре. 🤪
На мен май любимата мама на Къванч ми е Шереф, която претърпя метаморфоза, разбира се.

Търсим от месец една плоча ли, как се казва, която изчезна от пазара, за да си довършим горните шкафове в кухнята, е, вчера синът ми ме зарадва, че са поръчали най-после в Бургас, останала е една, но кога ще пристигне е друга работа