Петъчно следобедни привети, момичета!
Благодаря за разясненията за празника, както и за всички друго, което сте споделили било със снимки или словесно!
Благодаря на Дива за уханния люляков кът, а най-баш за появяването й! И да - ремонтът е много тегава история. Малък или голям, все тая. Особено за такива като мен, припряни и не толкоз търпеливи!

Радвам се на тези невидяни "снимки от старите ленти", които се появяват напоследък.
А за Мави, въпреки, че скоро се изказах само да добавя/споделя предположението си: дали няма "движеща" се реклама, защото има ковид!? И съвсем споделям мнението на Али за не съвсем силните им проявления напоследък. На кока-колата са по, по... Много ми харесва с момичето, келнерка ли...Май, да. Много хубав тандем бяха двамата.
Айри, това клипче не си спомням да съм го видяла аз!? От къде е или от какво мероприятие е? А в края на годината вероятно ще да е есента , не декември, защото природата е още много облечена и хубава! А за бройката на майките не споря. Но щом в мен са оставили следи 4 майки, основно са толкова. Другите са фон. За майката на героя Халил нямам пък хич спомен. Много отдавна го гледах. Не бих повторила този сериал. Само Север, Юг, Перла и Искрите...
Сладката Хазал! Почва нещо да връща лентата из своите спомени. Посъбрала ги е въпреки младостта си. Да участва на такава крехка възраст в такъв култов сериал и сред такива актьори си е цяло ято птичета на раменцето й!
Радвам се и аз, че се появиха и другите момичета, макар и за малко. може пак да се срещнем в събота или неделя!
Та като споменах по-горе събота, неделя имах пред вид трудещите се!
Благодаря за новите красоти!!!
, наистина повишава настроението 
). Много оригинални и многопластови образи са създали, дано така продължат.
Присъединявам се напълно!!!

, видеото беше споделено от Къванч, това са негови преживявания - любимите му пребивавания сред природата.

Много се радвам, че отново всички сте споделили по нещичко в тази суша.

скромна съм 

Ехааа , от архивите . Лято 2017 и от Хайде Сине . 
А и Онур Г. каза драма