Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
.

Петъчно следобедни привети, момичета!

Благодаря за разясненията за празника, както и за всички друго, което сте споделили било със снимки или словесно!

Благодаря на Дива за уханния люляков кът, а най-баш за появяването й!  И да - ремонтът е много тегава история. Малък или голям, все тая. Особено за такива като мен, припряни и не толкоз търпеливи! Simple Smile

Радвам се на тези невидяни "снимки от старите ленти", които се появяват напоследък.

А за Мави, въпреки, че скоро се изказах само да добавя/споделя предположението си:  дали няма "движеща" се реклама, защото има ковид!?  И съвсем споделям мнението на Али за не съвсем силните им проявления напоследък. На кока-колата са по, по... Много ми харесва с момичето, келнерка ли...Май, да.  Много хубав тандем бяха двамата.

Айри, това клипче не си спомням да съм го видяла аз!? От къде е или от какво мероприятие е? А в края на годината вероятно ще да е есента , не декември, защото природата е още много облечена и хубава!  А за бройката на майките не споря. Но щом в мен са оставили следи 4 майки, основно са толкова. Другите са фон. За майката на героя Халил нямам пък хич спомен. Много отдавна го гледах. Не бих повторила този сериал. Само Север, Юг, Перла и  Искрите...

Сладката Хазал! Почва нещо да връща лентата из своите спомени. Посъбрала ги е въпреки младостта си. Да участва на такава крехка възраст в такъв култов сериал и сред такива актьори си е цяло ято птичета на раменцето й!

Радвам се и аз, че се появиха и другите момичета, макар и за малко. може пак да се срещнем в събота или неделя!

Скрит текст:
Имам една дружка, която много обича да праща разни картинки и по мейсинджъра, и по вайбъра. Днес имах една картичка с честит петък - ден на майстора. А аз й отговорих, че за такива като нас двете всеки ден е ден на майстора. Simple Smile Та като споменах по-горе събота, неделя имах пред вид трудещите се!

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 19:30 от ORS/KRISI

# 196
Здравейте, сладурки Heart Eyes Благодаря за новите красоти!!!

Фенче Kissing Heart, наистина повишава настроението Blush

Тъй като сме на моделското минало на нашия сапфир, вижте на какво страхотно клипче попаднах , при това напълно новичко! Та, мисля, че е подходящо за страхотно настроение в днешния мрачен пролетен ден.

Айре Kissing Heart гледам го и засега ми харесва. Имам чувството, че доста са се отдалечили от книгата (по това, което знам за книгата, де Wink ). Много оригинални и многопластови образи са създали, дано така продължат.

Има превод на 5 еп на Момичето
https://ok.ru/video/2634825337364
Ани Kissing Heart гледаш ли го още, ние го обсъждаме в темата, идвай и ти!!

Алинка Kissing Heart, благодаря за информацията Flowers Hibiscus Присъединявам се напълно!!!

Желая на всички ни повече толерантност, смирение,повече емпатия, мир и любов!
Живеем в страшни времена, в които не природата, хората се избиват едни други, жертват невинни деца, от суета и алчност и намирам за уместно да почетем всеки повод, който ни напомня кои са важните неща в живота!

Ирка Kissing Heart, благодаря Flowers Hibiscus Често забравяме, че постите не са свързани само с въздържане от храна, а с цялостната идея да бъдем добри!!!

Алинка много добре е обяснила.
Скрит текст:
Празнуваме края на свещенния месец. През този месец, освен да постиш, е хубаво да помагаш, да даваш, да вършиш добри дела. С ММ сме на мнение, че добри дела се вършат целогодишно, а не само през изминалия месец. Simple Smile Всеки трябва да даде определена сума на нуждаещи се хора. Разбира се, ако има тази възможност. А днес деня прекарваме с най - близките ни хора. В дома на съпруга ми посрещаме неговите брат и сестра, а съответно ние ходим на гости у нашите, при бабите...абе семейна идилия. 😂 Много ми е хубаво, защото прекарваме време с най - близките ни хора. Общо взето е това. Трапезата е от богата по- богата и качваме по едно,две килца отгоре. 🤪

Пепи Kissing Heart, наистина прекрасни отношения имаше между Джесур и майка му Grinning

Орси, снимката на Башак до мотора мисля, че не е монтаж. Съгласна съм с теб, че най- истински отношения между майка и син имаше в Искрите.  

Феми Heart Eyes, аз съм абсолютно за тази идея - дано Blush

Орси , ще е готино тримата да играят в трилогията. По принцип си пишат кое вярно ,кое йок но кълбото ми  се отвори и загатна ,че има нещо вярно.

Диве Heart Eyes, дано това красиво и ароматно ъгълче в градината да те зареди с много оптимизъм Flowers Four Leaf Clover
Но едно ъгълче от градината ухае много приятно >>>[/i]
Скрит текст:

Орси Heart Eyes, наистина прекрасно начало на кариерата на Хазал!
   Сладката Хазал! Почва нещо да връща лентата из своите спомени. Посъбрала ги е въпреки младостта си. Да участваш на такава крехка възраст в такъв култов сериал и сред такива актьори си е цяло ято птичета на раменцето й!

Моите любимци!!!

Бъдете здрави!!!!!

# 197
Али Kissing Heart, мерси за разясненията!!
Къванч предполагам с тия интензивни нощни снимки не пости, иначе ще заприлича на Музафер от СП Wink
а за филма на Арас, ами той си е хубав, но на мен и филма на Чаго много ми хареса!
Аничка Kissing Heart и днес си наминала Blush
любопитно ми е как ще развият сериала, но това ще разберем следващия сезон.
И Домът имаше много хубав финал, за което се радвам.
Орси Hug, видеото беше споделено от Къванч, това са негови преживявания - любимите му пребивавания сред природата.
....................
Башак е участвала в реклама............
https://www.instagram.com/p/CO241dVlUkq/

....................
от Тийми, бакалъм.....
Цитат
🔥Очаква се Чаатай и Kıvanç Tatlıtug да играят в трилогия, подготвяна от OGM Pictures за Netflix. Чаатай ще се появи в първата част, Къванч във втората. Кой ще играе в третия остава загадка. Припомняме, че жанрът на филмите е научна фантастика в стила на ноар, напомнящ телевизионния сериал „Черно огледало“. Сценарист на филми - Левент Янтек (Йешилчам)
било филми, нямам против!! Hands Plus1
тая снимка е новосподелена....

лека вечер.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 21:38 от Airra

# 198
Да филми от отделни части. Трилогия.

Айреее това кой ко пише Инеса ли или някой от блогърите . Достоверно ли е ?
Развълнувах се.  
Снимката новосподелената е много гюзел с качество . Heart Eyes
За третата част от филма се коментира Арас.

Орси ,Айлинче Ани  ,Ире , с удоволствие ви прочетох . Ако съм пропуснала някои Сори  затова не изреждам по принцип.

Айреее ,видя ли моята любимка в ИГ .
Тая да не подготвя нещо или се прай на интИресна да я коментират . Направо се заслепих от нея JoyJoy

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 22:40 от femmi2

# 199
Феми, Инеса го е писала без да посочва източник....тя малко обича да преувеличава, така,че за сега участието на Киво не го мисля, но за Чачо може и да познае.
а твоята любимка ми харесва с новата прическа, на снимките е с романтична и женствена визия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
Добро утро! Hug

Благодаря на всички за споделеното! Kiss Много се радвам, че отново всички сте споделили по нещичко в тази суша.
Аз все още не мисля за филма, в който ще играе Киво. Ако е избрал да участва в тази трилогия, ок, ако е друг - пак ок. Да видим първо Арман!

Хубава събота! Hug

# 201
Хубава събота!!

Фенче Kissing Heart, засуши се доста....
аз искам преди да видя Арман, да се разбере за филма/този, за който говори ОГ./ и да започнат снимки Hands Pray скромна съм Stuck Out Tongue Winking Eye

а тук бил фотографа на АЯ- Шинаси

който си беше полегнал на рамото на Кузей в тая сцена Laughing

# 202
Здравейте Grinning
Фенче ,Айре Hug
Ако направят и втори сезон на лодката ще бъде зает и с това. Но щом ОГМ потвърдиха за филм значи ще има.

Ранини още веднъж потвърди че ЧУ след Йешилчам ще снима филм за Нетфликс.
Не е писала нищо за трилогията .
Според мен още месец да свърши снимките на втори сезон ,после релакс на морето и риболов . Есента или зимата ще заснеме филма. Както знаем НФ не са от бързите така че ша чакаме догодина вероятно за премиера.
Хартиени Животи на два пъти сменяха датата. Търпелии сме понякога ни писва.... 
О ,ще има да се пише и рекламира и изреждат все партньорки, които им хрумне за ЧУ и филма.
Идея си нямам ако е трилогията ша има ли ашк ?

Айре , ще гледаш ли Айча Туран и Алп в лятното дизи ? Млади ,талтливи и чаровни дано СЦ е добър.

# 203
Цитат
Според един турски източник Къванч Татлъту и Чаатай Улусой ще участват в трилогията "Черният Истанбул", която ще бъде заснета от OGM Pictures за Netflix. Очаква се ЧУ да се появи в първата част на проекта, а Kъванч във втората. Жанрът на проекта е научна фантастика, напомняща на "Черното огледало".
Забележка - Black Mirror е британска научно-фантастична телевизионна антологична поредица, създадена от Чарли Брукър. Темата на поредицата е въздействието на информационните технологии върху човешките отношения. Всеки епизод не е свързан с предишните, нито сюжетът, нито актьорите, нито времето и мястото на разказа. Според Брукър всички сюжети са обединени само от начина на живот, който е често срещан в съвременното общество.
харесва ми идеята, но СЦ е най-важен.
слагам го само като инфо, няма нищо потвърдено.....
Феми Hug
Цитат
Търпеливи сме понякога ни писва....  
бая Mr. Green
за летните, интересно ми е- какъв ще е сериала с Бенсу.
Тоя Алп не ме кефи, а Айча не се ли страхува, че ще омръзне на зрителите, няма почивка за нея, скача от сериал в сериал Expressionless

Скрит текст:
ох новото гадже на Сера Laughing

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 20:15 от Airra

# 204

Gift HeartЕхааа , от архивите . Лято 2017 и от Хайде Сине .

Айреее , Тенкю за инфото . Научна фантастика . Ако е истина пак се впуска в нещо различно .
 Надявам се СЦ да е по добре от Защитника .  

Писва ни ама истинските фенове не се оказваме лесно и се радваме дори на една снимчица .
 При Чаго бъкано от инфо и снимки от сериала и нема кой да пише в нашата тема .  Романтичаната Дуда на хоризонта Joy
 Само аз е трудно да редактирам по сто пъти.   Някой от дружките са заети и ги разбирам .
 Хубаво е когато къщичката е пълна . Grinning

Моя видя тази статия и вика виж  пишат кой бил красив . Паднах от смях като почна да изрежда имена и то грешно  не е свикнал Joy
За Фуркан  Андъч не съм баш съгласна . Сипматяга е но ..... чак по цял свят да въздишат .
 Бурак Дениз е много талантлив и възмажа .
  Нашите хора не са ги пропуснали .

Без значение дали сме прави в този си предположение, няма как да не признаем, че в турските ленти има много красиви артисти, които определено успяват да спечелят не едно и две женски сърца.

Именно в тяхна чест е създадена следващата класация. Представяме ви седемте най-красиви турски актьора, по които няма да се изхвърлим, ако кажем, че въздиша цял свят.

За Серанай и поредния дядка ноу комент . Излага се .  То не бе комика сега и този . Но е чок богат повече от комика . Тя отричаше за него папараците ги заснеха.

един режисьор зад кадър Wink
 Ще си снима някой ден негов филм .
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:49 от femmi2

# 205
Айре Heart Eyes е, то и аз искам всичко да знам, но те още снимат сериала, май е рано да узнаем нещо и за филм. Не ми се вярва много отново да се снима в научна фантастика отново, но каквото е избрал, може пък да му е харесало Smile А и Онур Г. каза драма Thinking
А аз се чудех от къде ми е позната тази физиономия, то било от КГ Laughing
Скрит текст:
Серенай се излага с нейните избори след Керем, но щом и харесва да е с богати чичковци нейна си работа, бана не ми е. Може пък и да я привличат, знам ли ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Феми Hug Ееех, хубави времена бяха ... дано отново имаме такива снимки скоро!
Наистина покрай Чаго много инфо, блазя ти! Дано и нас ни сполети това щастие скоро! Ама той от филм на сериал , от сериал на филм, много работа му приписват, дали всичко това е вярно ? Thinking Ранини е потвърдила, че след Йешилчам го чака филм на Нетфликс, може би става наистина въпрос за този Черен Истанбул ? Но за Киво не е ясно. Каквото - такова, важното е, че работят момчетата.

Отивам да си догледам Момичето, че снощи заспах Stuck Out Tongue Closed Eyes Хубава вечер! Hug

# 206
Фенче Kissing Heart, предполагам, че скоро ще свършат снимките за сериала, а за филма-някъде късното лято да разберем....като имам впредвид драмата, а не тази трилогия, ако Къванч участва в нея/малко ме съмнява/ то ще е отделно, така ги виждам нещата:))Sunglasses
И аз имам от Момичето за доглеждане.

Феми, такива класации по бг. сайтове не ме впечатляват:))
виж каква снимка намерих, не съм я виждала.....

лека вечер.

# 207
Късен привет, момичета 🤗🤗🤗
Доста сте изписали, та по ред.
Али, благодаря за информацията. Напълно съм съгласна с това, че трябва да бъдем по телерантни и смирени. Винаги съм имала изключителен интерес към историята на религиите, но различните традиции и обичаи не толкова.
Диве, ето моето цвете цъфнало днес

а ремонта... още чакаме документи, така че вече мина една година, но и аз съм като Фени, когато тогава.
Айра, аз също нещо не вярвам тази новина за трилогия да е вярна. Най- малко заради написаното, че е научна фантастика. Нали и Лодката също попада в тази категория. Някак си не ми се вярва Къванч да повтори и то точно веднага. Може след време, но сериал и филм от един жанр на платформа нещо не ми се връзва. Както и Фани припомни, нали продуцента беше потвърдил за драма.
Оригиналната трилогия иначе се казва"Черно огледало" и темата е за новите технологии в живота на хората.
Ани, аз четох вече книгата "Момиче на прозореца". взета е само идеята, вече сценария няма почти нищо общо, да видим как ще се развие нататък историята.
Фени, Айра аз вече го изгледах с превода, ще чакам вашите впечатления.
Това сега го видях качено от нашия режисьор

и ако правилно разбирам са в студио. Дали вече не приключват? А и нали Йозге почва снимки през юни?
И още нещо от Фейсбук, което много ми хареса, по случай деня на семейството

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 208
Добро утро в неделя! 🥰

Празниците свършиха и е време да се завърнем към нормалното ежедневие.

Благодаря ви за всичко споделено! 🙏😘
Да, засуши се, но има и такива периоди.
И това ще мине.

Интригуващо звучи и новата информация за трилогията. Аз бих желала да видя Ча и Къванч в общ проект, много интересно би ми било.
Между другото,все още не мисля чак толкова много за филма. Нека да приключат снимките за настоящия проект пък после, ще му мислим.
Арман много ме заинтригува, още повече след сравнението с Ахил. 🤔

Относно летните сериали - май нито един от новите няма да гледам. Видяхте ли тийзъра на ПнВМ? Много са красиви ХанКер. Любовта ги е разхубавила. ✨
Също съм доста потресена от новия любим на Серенай, но ще се въздържа от коментар, щом ѝ харесва да бъде с такива мъже, какво мога да кажа... 🤫

Времето при вас как е?
При нас е мрачно и дъждовно, сякаш есента е дошла, но това не ми пречи да се усмихвам. Simple Smile
Много, много хубава неделя! 💜

П.П.
Цветята си Ви разкошни!

# 209
Добро утро! Hug

Ирко Heart Eyes благодаря за кафенцето и споделеното! Kiss
Дори и Киво да участва в тази трилогия, това ще са 3 отделни филми и няма да играе заедно с Чаго. И на мен би ми се искало да ги видя двамата в един проект ... може и да стане някой ден, знае ли се.
Hands Plus1
Цитат
Между другото,все още не мисля чак толкова много за филма. Нека да приключат снимките за настоящия проект пък после, ще му мислим.
Арман много ме заинтригува, още повече след сравнението с Ахил.
Вече писах, че Керем не ми харесва с тази прическа, няма достатъчно коса за нея, но Ханде си е все така хубава и с бритон. Но, това е само мое мнение.
Скрит текст:
Да ти разведря мрачното време с ето това слънчице, щеш ли ? Smile

Пепи Heart Eyes страхотно цвете си имаш! И на мен не ми се вярва, че ще повтори жанра Киво, но кой знае, ще видим! Серията на Момичето много ми хареса! Потвърди се съмнението ми, че Музо може би се влюби в Налян. Интересно ми е какво ще се случи, Налян дали повярва на Седат или по-скоро и се иска да му вярва, дали Седат действително реши да започне на чисто с нея ? Онази нахалница ми се струва, че няма да го пусне от лапите си така лесно, а той е слаб ... да видим!
Дано най-сетне приключат със снимките ! Искам някакво раздвижване вече.
Айре Heart Eyes да, и аз мисля като теб, че ако Киво действително участва в тази трилогия, в което и аз не вярвам особено, то това няма нищо общо с филма, за който говореше Онур Г. Hands Plus1
Хмм ... интересно ще е, ако е истина Thinking Харесвам Селчук като актьор.

Цитат
Как сообщает турецкая пресса, Сельчук Йонтем сыграет роль отца героя Кыванча Татлытуга во втором сезоне сериала "История подводной лодки", который готовится для интернет-платформы Netflix.
Напомним, что актёры снимались вместе 2008-2010 годах в сериале "Запретная любовь", где сыграли роли дяди и племянника.

Според турската преса Селчук Йонтем ще играе ролята на бащата на героя на Къванч Татлъту във втория сезон на сериала "История на подводницата", която се подготвя за интернет платформата Netflix.
Напомняме ви, че актьорите участваха заедно през 2008-2010 г. в телевизионния сериал Забранена любов, където играеха ролите на чичо и племенник.
Попаднах на това видео, от първата им година заедно, когато на РД на Башак Киво и пя песен. Някои от вас може и да не са го гледали. Едва сега видях, че и Танер е бил сред гостите, тогава не го и знаех кой е, и не знаех, че се познават с Киво.

Хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 12:22 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт