Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Хубава неделя!
Усмивки, весело настроение и ароматно кафе за един чудесен ден!

Много приятни и хубави моменти!
Благодаря за всичко споделено! 🌸

За мен не е невъзможен проекта за Черното огледало и не изключвам участието на Къванч.
Не съм ентусиазирана, тъй като е все още много абстрактно, но ако се случи, ще се радвам. И все пак няма да е съвместно участието с другите споменаванк актьори, доколкото разбирам, а всеки ще бъде в главна роля в отделните части.

За паралела с Ахил беше споменато за сходната съдба, която споделят.
Арман, подобно на Ахил, не обича войните и не е склонен да вземе участие до момента, в който преживява лична загуба.
След десетгодишната война, Ахил също иска да се откаже, но когато най- близкият му приятел загива, облечен в неговите доспехи, той пак се включва във войната, за да отмъсти.
Любим герой, любимо художествено произведение, вече любимо и на децата ми,  любим филм,  💙 единствено се надявам Арман да няма същата съдба като Ахил.
Компилация от Жул Верн и Старогръцката митология, добра заявка, най- много бих се зарадвала на един малко по- дълъг сезон 12-14 серии, но със завършена история.

Да се отбележа и за Момичето на прозореца.
Имам книгата още от обявяването на проекта, но се въздържах да я чета, исках да дам шанс на създадените от сценаристите образи.
Както и подозирах, от книгата е взаимствана основно фактологията около произхода на Налан, не съм я чела, но знам историята, което всъщност е основата за развитието на действието по- нататък.

В първите епизоди изключително много възмущения будеше образа на майката на Налан. Споделям, разбира се, но не мога да подмина и другата майка, която посъветва жалкия си, подъл син “ ожени се да приспим подозренията на баща ти и прави, каквото желаеш”, цитирам по памет.
Долни и арогантни същества.
Бащата също има вина за случващото се, но докато той се е борил за чест и достойнство, макар и по един съвсем криворазбран начин, майката, като жена, съпруга и родител, ме погнуси.
В сегашната роля на Танер не виждам нищо от Тахсин. Нищичко.
Един Тахсин не би се поколебал да прехвърли вината на чужд човек, дори би било негова идея, докато този се опита да се противопостави и за мен беше съвсем искрен, но нямаше шанса.
В целия си живот всъщност, той вярва, че дърпа конците, но той е воденият за носа. Блъска, крещи, раздава плесници и в крайна сметка всеки в това семейство прави, каквото си е наумил.
И двамата, и Налан, и Седат са расли в силно токсична среда, и въпреки че той е имал безусловната подкрепа на майка си, брат си и сестра си през цялото време, докато Налан има любовта на баща си, но не може да и бъде утеха, тъй като той е толкова извън нейния свят и ужасите, които е преживяла, и все пак това не е попречило Налан да се превърне в толкова качествен и достоен човек. За разлика от Седат.
Със смесени чувства съм относно връзка между Налан и Музафер, не знам колко е истински и самият той, а за да попадне в обятията му, означава, че трябва още много да изстрада от Седат и да се разочарова напълно от него.
По- скоро си представям Седат да се влюби, да се опита да се подобри и залепи счупените парчета.

Фенче, Heart Eyes и аз мисля, че няма да го остави онази мръсна жена.
Би имало смисъл от тази интрига, ако между Седат и Налан има нещо, затова мисля за такова развитие на историята.

Ире, Heart Eyes аз не следя сериала, нямам представа, но много се радвам, че приказката е реалност. Дано са много щастливи заедно Ханде&Керем.

И изобщо всеки да е щастлив с избора си.
За мен думите имат много голяма тежест. С думи можеш да издигнеш човек до небесата и да го пратиш в ада, затова се старая да съм внимателна, когато обличам мислите си в думи.
Щом никому лошо не се причинява, всеки може да търси щастието си, където намери за добре! 🤍

Хубав и успешен ден желая! 🍀

# 211
Хубава неделя!!!  

Ире Kissing Heart, взимам си от твоето кафенце!!! Coffee
гледах тийзъра на ПнВ, направо ми събуди интереса да проследя какво са измисли сценаристите за 2 сезон. Blush
времето при нас е мрачно....
Фенче Kissing Heart
интересна новина, да видим колко е вярна.....

имам още малко от Момичето и ще споделя и аз.....
Танер не знам как в попаднал на този РД, може да се познават в Къванч, но със сигурност не са близки.
Пепии Hug, леле каква красота отглеждаш в градината си, поздравления!!
а как е кучето, което беше изяло нещо? Grinning
Видях също какво е постнал реж-а ни, някакво студио, да.
И това което си споделила, послучай деня на семейството, част от интервю на Къванч, не помня кое точно беше, но няма да мирясам докато не го намеря. : ))
Богатство е да си имаш половинка, сродна душа, с която да сте заедно в добро и лошо. Какво значение имат наградите и безбройните фенове, ако в къщи не те чака никой.....
Алинка Kissing Heart
много се радвам, че си активна в темата, очаквах мнението ти за Ахил и Арман, чудих се дали гледаш Момичето...Wink
С интерес те прочетох!! Hands Plus1
Намирам прилика с Тахсин, не точно като характеристика на героя/макар и там да имат общо/, а като визия и начин на игра, напълно различен беше Тамер Левент в ИН.
И аз очаквам Седат да се влюби в Налан.
На мен ми харесва идеята и темата на въпросната трилогия/ако изобщо я снимат/ но както казах сценариста трябва да е мнооооого добър, това не е типичен турски сюжет.

......................
нова снимка от Елчин, направо не прилича на себе си.....Thinking

........................

от първи раз намерих интервюто, в което Къванч говори така за Башак и брака си!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 14:06 от Airra

# 212
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ирка е станала рано, рано да ни поднесе кафе 🥰
Али, наистина с удоволствие те чета. Прекрасно обличаш мислите си с написани думи. Аз това трудно го правя. На мен ми дай да говоря. Оооо и аз много се надявам Арман да няма съдбата на Ахил. Но явно сценаристите по някакъв начин са свързали двата образа, за да представят Арман като Ахил. Може би твоето предположение , че Ахил не обича войната, но е принуден да участва в нея и това се отнася за Арман, за сега ми се вижда най - правдоподобно като обяснение.
Аз гледах първата част на тази трилогия снощи....  Ако и другите са подобни въобще не искам Къванч да участва. Темата е много актуална, карате да се замислиш за толкова много неща, но изпитах същото чувство както при вида на Серенай с поредното й гадже. Наистина както и преди писах имам желание да видя красива история , с красиви герои и красиви места.
Фени, Танер е може би на рождения ден по линия на Башак. Нали тя е била дизайнери на Квартала на богатите. Даже си помислих, че може би и с Чагатай оттам е връзката.
За Момичето смятам, че Налан и Седат ще имат проблеми най-вече с Джана. На края на серията, когато Седат каза, че принца е намерил своята принцеса ми навяха асоциация с принц Чарлз и Даяна и тяхната история. Има я другата жена, омъжена, с деца, а и всички знаят за тази връзка без булката. Да видим дали предположението ми ще се потвърди.
Айра, качи линк от това интервю и на мен много ми хареса.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 213
Пепи, заповядай>
https://docs.google.com/document/d/1zSKgoHgl5SPty912wEU1tnEwg2P3 … rtwGj-vxqSbQ/edit
................
айде вече да ни пуснат Сблъсък!! Heart Eyes

# 214

Настръхнах докато го гледам. Браво на автора ! Акорди на роял , погледи , пеизажи .

Ко е истина  за тази трилогия очаквам силен сценарии . Кой ще напише такъв ... нещо зациклят и те . Трябват нови идеи и таланти .

Харесвам фантастика и гледам стига да е добре направена .  

Обаче не ми ареса една новина че втори сезон на Йешилчам може да го пуснат догодина. Че това да не е НФ . Неее , ще го гледаме есента . Ще стане пак сушааа. Frowning1

Поне лятото да разберем одисеята на тоя филм че сега гадаем.  
 Фенче Hug  Разработил се е Чаго . Не е в стилът му без да почива едно след друго щом е приел значи има защо.
Само да сме здрави и те и ние.
 Киво като ви чета се разколебавам за това участие в трилогията . Rolling Eyes

нон стоп си пафка продуцента .
 Финала на сезон 1 е на 10 юни.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:04 от femmi2

# 215
Айре Heart Eyes Алинка Heart Eyes Пепи Heart Eyes Феми Hug благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Анна току - що качи съвсем новия си клип, вижте го!

Цитат
от Турсми
"С приходом Рамадана, популярный актер Кыванч Татлытуг, протягивающий руку помощи нашим меньшим друзьям, отправил тонну корма на ферму (ту самую, где он недавно познакомился с осликом Арзу). Кыванч в очередной раз явил миру красоту своего сердца. Известный своей любовью к животным, Кыванч Татлытуг всегда возит килограммы еды в багажнике своего авто, дабы подкармливать бездомных животных."
"С идването на Рамадан популярният актьор Kъванч Taтлъту, подаващ ръка за помощ на по-малките ни приятели, изпрати тон храна във фермата (същата, в която наскоро се запозна с магарето Арзу). Къванч за пореден път показа красотата на сърцето си на света. Известен с любовта си към животните, Kъванч Taтлъту винаги носи килограми храна в багажника на колата си, за да храни бездомните животни."

Днес Ясемин имала РД, да е жива и здрава! Каква късметлийка е, че го познава, личи колко са привързани един към друг Heart

Фатма с бг. буквички, за който не го е гледал Hands Plus1
https://cloud.mail.ru/public/UCN1/daUcF7CJW
Лека вечер! Hug

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:06 от queen_fenka

# 216
Фени, както винаги невероятно видео. Който го може,си го може.
От режисьора

Снимат 7серия. Май ще се окаже най-дълго снимания турски сериал за Нетфликс. Айра, нали скоро те питах за Атие и ти каза, че първия сезон са снимали от март до юни. Нашите почнаха в началото на февруари, а като гледам ще отидат към юни. Но пък в Тиими пишеше днес,че сериала на Къванч по информация на Нетфликс щял скоро да излезе, каквото и да означава това.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 217
Новото видео на Анна е страхотно както винаги, напълни ми душата как последователно е разказала историята им Heart

Феми, мерси, леко са добавили и Кадирчик, ама карай Laughing
Не вярвам това за догодина!

от Умут-58 ден, края на 7 еп.

Пепи, изпревари ме Wink
ами явно нашите снимки са по-сложни.

Цитат
Но пък в Тиими пишеше днес,че сериала на Къванч по информация на Нетфликс щял скоро да излезе, каквото и да означава това.
не съм го срещнала, но не мисля, че ще е скоро.

Фенче Kissing Heart мерси за това, което си добавила!!
Браво на Киво!!

# 218
Добро утро в понеделник ( брех, че бързо идва Smile ) мили дружки! Hug

Айре Heart Eyes да, браво на нашето момче със златното сърце! Heart Ето и още един превод, от който става ясно, че е помагал не само на животните
Цитат
🆕Везучий ослик Арзу! Кыванч Татлытуг не забыл питомца в праздники.
В марте актер нашел нового любимца, на ферме Ассоциации защиты и спасения животных в Бейкозе, сиротку ослика Арзу, что вызвало волну позитива в социальных сетях. С приходом праздника Ид аль-Фитр, знаменитый актер, вместе со своей женой Башак Дизер, сделал многие тайные пожертвования, не забыв при этом и о братьях наших меньших. Актер отправил тонну корма на ферму, где содержится его новый маленький друг, Арзу. Этим поступком Кыванч вновь раскрыл перед нами красоту своего сердца.

Магарето с късмет Арзу! Къванч Татлъту не забрави своя питомец по време на празниците.
През март актьорът си намери нов любимец във фермата на Асоциацията за защита и спасяване на животните в Бейкоз - магарето - сирак Арзу, което предизвика позитивна вълна в социалните мрежи. С настъпването на празника Ид ал Фитр, известният актьор, заедно със съпругата си Башак Дизер, направи много тайни дарения, като при това не забрави и по-малките ни братя. Актьорът изпрати тон фураж във фермата, където живее неговият нов малък приятел Арзу. С тази си постъпка Къванч отново ни разкри красотата на сърцето си.

Видеото на Анна е разкошно, както винаги! Дето вика Пепи Heart Eyes Който го може, си го може! Hands Plus1
Е, значи му се види края на нашия сериал ... дано след като свършат снимките имаме повече инфо!
Не зная кога ще ни зарадва Нетфликс, но до края на годината ще стане, сигурна съм! Колкото до участието на Селчук си мисля, че е партенка за съжаление. Та ние не знаем нищо дето се вика за героите от 1 сезон, тур. преса вече знае кой какъв ще е във втори сезон Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубав ден ви пожелавам и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 219

Фенче Kissing Heart, времето си летии...Smirk
Благодаря за превода!!
И аз мисля, че това за Селчук е партенка.
Дано тая седмица имаме някоя нова снимка!

за 5 серия на Момичето-
Скрит текст:
много ми хареса, много емоционално разказват историята, особено ме впечатли посещението при таксиметровия шофьор. А Седат копнее за обич и добро отношение от баща си. Налан вече е влюбена, обаче и Музо я гледа леко любовно. Новата серия ще е тази седмица, ще има и целувка.
https://www.youtube.com/watch?v=de35QQXwjWc

Позитивна нова седмица,
хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

# 220
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
🍃🌸🍃🌸🍃
Днес не пестете добрите думи. Кажете ги и ще стоплите поне едно сърце, което може би също ще иска дума добра да изрече.
Раздавайте доброта!
Раздаващо - обичливо да ви бъде!

Желая ви го от все ❤

Благодаря за споделеното! 🌸
Не мисля, че твърде дълго над обичайното продължават снимките за сериала.
Нощните снимки правят процеса по- тромав, изисква напасване и оттам според мен е разтеглянето във времето.
И в споделеното вчера пише срещу снимки ден-нощ
На мен обаче ми направи впечатление, че освен скрито лого или друг някакъв надпис в горния десен ъгъл, е скрита и датата на снимки.
Има снимка на подводницата. Нощна. 🙃

Хубав понеделник, последван от още шест прекрасни дни! 🤍

# 221
Алинка Kissing Heart
Цитат
Днес не пестете добрите думи......
Скрит текст:
обичам да те виждам в темата, както и позитивните ти пожелания Blush Hearts
за нощните снимки, има логика.
подводницата.........

а Шинаси е постнал Курт Сейт

лека вечер.

# 222
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ох, днес думите ми бяха в повече 🤭 сега искам да мълча, да мълча...
Али, сигурно си права за процеса на правене на нощни снимки. Как ли издържат всички хора свързани с проекта?
Днес Башак пак е качила снимка , както предполагам и на майка й.

Нищо друго интересно не съм видяла, но и нямах никакво време.
Айре, благодаря за линка на Момичето. Нелан придоби смелост. Какво ли я очаква от страна на майка й?
Лека 🤗🤗🤗

# 223
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes само колко добре те разбирам ... и аз нямах сила снощи да пиша, само четох Smile Какво ли наистина я чака Налан от майка и Thinking
Алинка Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss Със сигурност е по-трудно да се снима нощем, в противен случай до сега трябваше да приключат, знаем за колко време правят един игрален филм. А нашия сериал ще е точно толкова дълъг, колкото един филм.
Цитат
Нощните снимки правят процеса по- тромав, изисква напасване и оттам според мен е разтеглянето във времето.
Алинка Heart Eyes обичам да те чета, знаеш, нали ? Благодаря за страхотните ти пожелания! Kiss
Айре Heart Eyes много ми хареса какво си споделила за серията на Момичето! Flowers Hibiscus Нямам търпение за следващата!
Докато търпеливо чакат някакво инфо, всички фенове на Киво по света споделят каквото намерят в архива си, също като нас тук. Някои невиждани до сега, други позабравени, много са приятни, но дано скоро имаме нещо новичко все пак Grinning

Хубав ден ви пожелавам, дружки! Hug

# 224
Добро утро! 😍
Благодаря Ви за всичко споделено, дружки. 🙏❤

Много се радвам, че най- после видяхме подводницата, хаха. 😂
Нямам търпение да проследим и да се насладим на тази история, която Къванч и екип ще ни поднесат.
Би било хубаво, ако Селчук и Къванч си партнират отново, но и мен малко ме съмнява,ще видим.

Много ми харесаха снимките, споделено от Башак - естествена и красива.😍
А архивът ни е голям и ще има да си споделяме, хихи. Simple Smile

Айре 🥰,
Ау, много се зарадвах, че тийзърът е предизвикал любопитство в теб.

Фенче 🥰,
На мен опашлето на Керем много ме кефи, но всеки с вкуса си. Малко ала Том Харди ми идва, а той е голям красавец.
Благодаря за кафенцето! ☺

Надявамсе това лято да имаме готини летни снимки на Къвааааанч. 🥳

Оставям ви.
Хубав ден и до скоро! 😘

Общи условия

Активация на акаунт