Хубава неделя!
Усмивки, весело настроение и ароматно кафе за един чудесен ден!

Много приятни и хубави моменти!
Благодаря за всичко споделено! 🌸
За мен не е невъзможен проекта за Черното огледало и не изключвам участието на Къванч.
Не съм ентусиазирана, тъй като е все още много абстрактно, но ако се случи, ще се радвам. И все пак няма да е съвместно участието с другите споменаванк актьори, доколкото разбирам, а всеки ще бъде в главна роля в отделните части.
За паралела с Ахил беше споменато за сходната съдба, която споделят.
Арман, подобно на Ахил, не обича войните и не е склонен да вземе участие до момента, в който преживява лична загуба.
След десетгодишната война, Ахил също иска да се откаже, но когато най- близкият му приятел загива, облечен в неговите доспехи, той пак се включва във войната, за да отмъсти.
Любим герой, любимо художествено произведение, вече любимо и на децата ми, любим филм, 💙 единствено се надявам Арман да няма същата съдба като Ахил.
Компилация от Жул Верн и Старогръцката митология, добра заявка, най- много бих се зарадвала на един малко по- дълъг сезон 12-14 серии, но със завършена история.
Да се отбележа и за Момичето на прозореца.
Имам книгата още от обявяването на проекта, но се въздържах да я чета, исках да дам шанс на създадените от сценаристите образи.
Както и подозирах, от книгата е взаимствана основно фактологията около произхода на Налан, не съм я чела, но знам историята, което всъщност е основата за развитието на действието по- нататък.
В първите епизоди изключително много възмущения будеше образа на майката на Налан. Споделям, разбира се, но не мога да подмина и другата майка, която посъветва жалкия си, подъл син “ ожени се да приспим подозренията на баща ти и прави, каквото желаеш”, цитирам по памет.
Долни и арогантни същества.
Бащата също има вина за случващото се, но докато той се е борил за чест и достойнство, макар и по един съвсем криворазбран начин, майката, като жена, съпруга и родител, ме погнуси.
В сегашната роля на Танер не виждам нищо от Тахсин. Нищичко.
Един Тахсин не би се поколебал да прехвърли вината на чужд човек, дори би било негова идея, докато този се опита да се противопостави и за мен беше съвсем искрен, но нямаше шанса.
В целия си живот всъщност, той вярва, че дърпа конците, но той е воденият за носа. Блъска, крещи, раздава плесници и в крайна сметка всеки в това семейство прави, каквото си е наумил.
И двамата, и Налан, и Седат са расли в силно токсична среда, и въпреки че той е имал безусловната подкрепа на майка си, брат си и сестра си през цялото време, докато Налан има любовта на баща си, но не може да и бъде утеха, тъй като той е толкова извън нейния свят и ужасите, които е преживяла, и все пак това не е попречило Налан да се превърне в толкова качествен и достоен човек. За разлика от Седат.
Със смесени чувства съм относно връзка между Налан и Музафер, не знам колко е истински и самият той, а за да попадне в обятията му, означава, че трябва още много да изстрада от Седат и да се разочарова напълно от него.
По- скоро си представям Седат да се влюби, да се опита да се подобри и залепи счупените парчета.
Фенче,
и аз мисля, че няма да го остави онази мръсна жена. Би имало смисъл от тази интрига, ако между Седат и Налан има нещо, затова мисля за такова развитие на историята.
Ире,
аз не следя сериала, нямам представа, но много се радвам, че приказката е реалност. Дано са много щастливи заедно Ханде&Керем. И изобщо всеки да е щастлив с избора си.
За мен думите имат много голяма тежест. С думи можеш да издигнеш човек до небесата и да го пратиш в ада, затова се старая да съм внимателна, когато обличам мислите си в думи.
Щом никому лошо не се причинява, всеки може да търси щастието си, където намери за добре! 🤍
Хубав и успешен ден желая! 🍀

, взимам си от твоето кафенце!!! 

, леле каква красота отглеждаш в градината си, поздравления!!

) мили дружки! 

Със сигурност е по-трудно да се снима нощем, в противен случай до сега трябваше да приключат, знаем за колко време правят един игрален филм. А нашия сериал ще е точно толкова дълъг, колкото един филм.