Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 194
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Феми Hug готин е колажа! Така е, Башак обличаше Киво и останалите мъже в ЗП, от там се и познават. Много я бива Hands Plus1
Айре Heart Eyes радвам се, че се е харесал клипа на теб и Гости Hug Мен ме порази текста, все едно е писан за Кадир. Ето го :
Цитат
Сега съм тъжен, мамо
Аз мислех, че съм бил забравен син.
Не познавах милувки много години
Намерих своя дом вече мъж
Колко жалко, теб те няма повече в него.
Ако можех сега да те прегърна,
да заровя буза в твоите родни ръце ...
Колко много исках да ти кажа
за годините на тази безсмислена раздяла!
Самият аз се сдържах от нежност
непривикнал към разни чувства ...
О, как ми липсваш !
Прости ми ! ... Сега съм тъжен, мамо
Мисля, че вече бяха женени, когато Киво изригна в ИГ заради обидите по адрес на Башак. Но, не помня коя година беше, за да го потърся ...
Така е, ако няма драма, ще свърши бързо сериала Smile
Големи сладури са всички на сета, браво на Джери, че споделя, но нарде е Кивоооо ...
И на мен много ми липсват събитията около МАВИ, особено пресконференциите, които даваше, ама явно този път ще минем само със снимки. И рекламата ми липсва, на мен пък ми харесват, особено последните две години имаше страхотни попадения, особено тази с китарата.

Това е споделил днес в ИГ си Киво и още една несподелена до сега снимка с Йълмаз Ердоан и Мерт Фърат са открили феновете.

Лека и синеока! Hug

# 241
Скрит текст:
Феми Hug готин е колажа! Така е, Башак обличаше Киво и останалите мъже в ЗП, от там се и познават. Много я бива Hands Plus1
Айре Heart Eyes радвам се, че се е харесал клипа на теб и Гости Hug Мен ме порази текста, все едно е писан за Кадир. Ето го :
Цитат
Сега съм тъжен, мамо
Аз мислех, че съм бил забравен син.
Не познавах милувки много години
Намерих своя дом вече мъж
Колко жалко, теб те няма повече в него.
Ако можех сега да те прегърна,
да заровя буза в твоите родни ръце ...
Колко много исках да ти кажа
за годините на тази безсмислена раздяла!
Самият аз се сдържах от нежност
непривикнал към разни чувства ...
О, как ми липсваш !
Прости ми ! ... Сега съм тъжен, мамо
Мисля, че вече бяха женени, когато Киво изригна в ИГ заради обидите по адрес на Башак. Но, не помня коя година беше, за да го потърся ...
Така е, ако няма драма, ще свърши бързо сериала Smile
Големи сладури са всички на сета, браво на Джери, че споделя, но нарде е Кивоооо ...
И на мен много ми липсват събитията около МАВИ, особено пресконференциите, които даваше, ама явно този път ще минем само със снимки. И рекламата ми липсва, на мен пък ми харесват, особено последните две години имаше страхотни попадения, особено тази с китарата.

Това е споделил днес в ИГ си Киво и още една несподелена до сега снимка с Йълмаз Ердоан и Мерт Фърат са открили феновете.

Лека и синеока! Hug
в ИГ си нищо не е споделял Wink
а във ФБ, където публикуват мениджърките му.
аз тая снимка с ЙЕ съм я виждала.....
много силен текста на песента Cry

лека.

# 242
Дружки, снимките на сезон 1 явно са приключили! Или поне му се вижда краят! Сега ще чакаме още снимки!

Ето го най-после!

# 243
Момичета да знаете че сънят си свърши работата.Имаме нови снимки. Браво !
Сега търпеливо чакаме премиерата.

Айре , Тенкю за гифката .
 Не знаех, че Башак е била само за мъжкият каст в ЗП.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 01:14 от femmi2

# 244
Добро утро! Hug

Феми Hug благодаря, че си ме покрила снощи! Kiss Сънят ти вярно си свърши работата, сънувай по-често  Grinning Е, така е, освен търпеливо да чакаме нови снимки и премиерата друго не ни и остава ...

Хубав ден! Hug

# 245

Фенче Kissing Heart, супер!! Hands Plus1
обработих малко снимката.....

няма общо с друг негов персонаж!

Феми Hug Wink
и аз имам заслуга, пожелах си преди 2 дена с вълшебната думичка : ))
Скрит текст:

ЧРД на Джем! Да е здрав и щастлив!!

Диве Hug, специално за теб и за всички които чакат 3 сезон на Атийе
17 юни!!

# 246
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Най после отново имаме снимки

Вървят към привършване, сега да имаме търпение да изчакаме и самия сериал. Но пък ще почне и филма все нещичко ще имаме и от там.
Различен е много Къванч от предишните си роли. Слаб е наистина, но погледнете какви рамене има. Не мога да си обясня как го прави 🤔 Такива драстични промени на тялото.
Режисьорът качи това

Не мога да разбера дали са отбелязали края на снимките или са празнували техния празник ?
Вчера ме заинтригувахте с това, което Къванч е написал по повод на Башак. Ако помните горе- долу може ли да напишете.
А , с Айра се застъпихме.
До после , отивам да работя.

# 247

"Вкусни кексчета за невероятния ни екип и таланти от нашата подводница"
Изненадата е от приятелката/жената на Умут
"Моята любима ни направи прекрасна изненада и донесе радост на сета."
Празнували са вчерашния празник.

Пепи Hug
Цитат
Различен е много Къванч от предишните си роли. Слаб е наистина, но погледнете какви рамене има. Не мога да си обясня как го прави 🤔 Такива драстични промени на тялото.
ами хранителен режим, физическа подготовка Thinking
Къванч беше написал нещо от рода за липса на уважение, какви лоши хора сте, нямате ли си собствен живот.

# 248
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Щастлив и успешен четвъртък!

"На цветето му трябва Слънце, за да стане цвете, а на човека - любов, за да стане Човек."
Ето поста на Къванч.

Превод с гугъл, съжалявам, че нямам време да го редактирам, но смисълът е ясен.
“ Не бъди груб!  На първо място, името на човека, когото наричате „Този човек“ е Başak и фамилията Tatlıtuğ!  Разберете първо.  Да коментирам брака ми, не за вас, а за всеки.  Дори вашето нещастие, лошото ви сърце не отиват другаде.  Сине мой, ти и приятели, които публикуват подобни коментари като теб!  Кога и кога станахте такива подли хора?  Колко неуважителен, колко неприятен, колко безсъзнателен, колко суетен си.  Моят съвет към вас е, че и вие отивате да обичате някого, опитайте се да обичате отново, дори ако нямате никаква любов в него, разбирате ли, тя не изчезва, вие сте истински зъл приятел!  След това опитайте да обичате отново!  С други думи, не преставайте да бъдете неуважителни към хората, да ги обичате, да зачитате избора, който правите, да зачитате грижите, които полагате в живота си и семейния си живот!  И не ми казвайте: „Ако не сте отворени за критика, не правете глупави коментари като поставяне на снимка“ Ще сложа снимката, която искам!  Това е моята страница!  Винаги съм бил отворен за критика, НО на всяка изречена дума за семейството ми и жена ми ще бъде обърнато внимание!”

Изданието, публикувало го, е от 27.01.2017
Башак беше споделила снимки, към които имаше отвратителни коментари, не смятам да замърсявам темата с тях.

Благодаря за всичко споделено! 🌸
Празнуват техния си празник на сета, Денят на Младежта и Спорта и годишнина от раждането на Ататюрк.

Признавам, че за пръв път, от доста време насам, Къванч ми изглежда толкова добре
Здравословният начин на живот за него си е рутина, явно боледуването беше оставило отражение и трябваше време да се възстанови.

Много причини за усмивки в остатъка оъ деня ви желая! 💛🧡💜

# 249
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря ви за всичко споделено....Прекрасни снимки ....
Усмивки от "старите" ленти...

# 250
Привет и от мен, момичета! Heart Eyes

Четейки Ви тези дни, разбирам, че има много хубави новини!
И снимка дори! Simple Smile

Най - после снимките са приключили - супер.
Надявам се в края на годината да обсъждаме и сериала.
А колко хубаво ще е, когато излезнат официални снимки и тийзър.
Ммм, чакат ни много добри дни. Hands Pray

Разбира се, че Къванч не прилича на никой от своите предишни герои.
Аз съм сигурна, че той самият иска да направи всеки негов герой специален и различен от другия.
Макар всички да приличат на него. Joy

И аз много пъти съм казвала, че по - малкото му килограми, се дължат на здравословен начин на живот.
Със сигурност боледуването му го е накарало да се грижи добре за здравето си.

Само не ми стана ясно от кога е този коментар на Къванч, скорошен ли?
Абсолютно го разбирам - някак си не ми е съвместимо, неговите фенове да плюят по Башак.
Няма никаква връзка.
Ще съм ви много благодарна, ако дадете повече информация относно случилото се.

Айренце Heart,
Аз също чакам Атийе. Simple Smile
Сега ще погледна и тийзъра.
Нали си гледаш Мехмет и Инджи, та няма да е лошо да повторя този най - любим тандем. Simple Smile)
Сонгюлчето е като залепнала за него.

Мави ще пускат реклама със Серенай, разочарована съм.

Не на последно място Ви благодаря за всичко споделено. Flowers Hibiscus
Нас ни застига гръмотевична буря, много се смрачи, а аз тъкмо си приготвих балкона за лятото.Grinning
Желая ви щастлив следобед!
При

# 251
Ире и аз немам против отново да ги съберат Сончето и шикрчето . Рима се получи .
 Айреее Flowers Tulip И двете имаме заслуги за появата . Wink
 Грабвам си от мъфините , още като видях турското знаме на снимката разбрах че е заради празника на Ататюрк .  

После може пак да пиша .. Сега набързо .

Днес е международният ден на морето . Нашите хора много го обичат и прекарват време там .
  Да ги поздравим  с този ден.   И аз обичам моренцето ,  морският полъх и въздух  , красивите изгледи . Heart Eyes

Хайде Сине .

Забавен морски гиф на Чаго ,  който  съм запазила .
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 18:15 от femmi2

# 252
Благодаря ви , дружки за споделеното! Flowers Bouquet С удоволствие прочетох всяка една от вас! Kiss
Честит да е Джем! Да е жив, здрав, щастлив и успешен! Flowers Four Leaf Clover И да е все такъв добър и предан брат на нашето шекерче! Heart Eyes

Алинка Heart Eyes много благодаря, благодарение на теб се ориентирах в архива и го намерих, 2200 коментара от долу

Цитат
Фейк профил: "Ах, Къванч, ах ... Теб какво, от разум ли те лишиха ? Или изведнъж ослепя ? Направиха ти някаква магия ли, че изведнъж отиде и взе тази особа за жена ? Вие изобщо не си подхождате. Това е най-малкото, което мога да кажа. Майките винаги са прави. Докато има време, откажи се от тази грешка."
Къванч: Не се дръж невъзпитано! Първо, името на човека, когото ти наричаш "тази особа" е Башак. Фамилията й е Татлъту. За начало знай това! Не ти, никой да не смее да коментира моя брак! Върви на друго място да изливаш нещастието си и ужасното си сърце. Приятелче, ти и всички онези, които си позволявате да пишете такива коментари ... от къде у вас такива жестоки сърца ? Толкова непочтителни, толкова жалки, толкова глупави, толкова силно обичащи да се занимават с ненужни неща! Съвет от мен: И ти обикни някого, дори сега да няма капка любов вътре в теб, все пак се опитай да обичаш ... Ако разбереш, че не се получава, тогава ти приятелю наистина си с лошо сърце. В такъв случай, опитай се пак да обикнеш ... На кратко казано, вместо това да проявяваш невъзпитание и да обливаш хората с лайна, прояви уважение към техния  избор в любовта, уважавай семейството им и изборът им в живота! И не смей дори да коментираш, че "ако не приемате критика, не слагайте снимки!" С такива глупави коментари е пълно! Ще слагам това, което искам! Това е моята страница! Винаги съм готов да приема критики, НО за думите, изречени по адрес на моето семейство и моята съпруга да се внимава!
Малко уважение! Малко любов! Малко милост! Не забравяйте за това! .. И напомнете на тези, които са забравили! С уважение и любов.
Башак: Благодаря на всекиго за прекрасните и важни коментари за мен, вие сте много мили и щедри, добре е, че Ви има. Вашата любов винаги ни кара да се усмихваме! Винаги, когато е възможно, чета коментарите Ви и им слагам „харесва ми “. На тези, които пишат ужасни коментари под нашите искрени снимки, които публикувам понякога, им казвам същото, каквото те ни казват! И целият този ужас е написан чрез фалшиви и затворени профили! Блокирам със спокойна душа тези фалшиви профили! Между другото, душата ми, любов моя Къванч Татлъту, гордея се с теб и много, много те обичам !
Както си и мислех, тези грозни обиди бяха по времето на снимките на ДиК, помня, че бяха женени вече ... толкова глупости и гадости се изляха тогава и по двамата Rage То не беше, че Башак ревнувала от Туба видиш ли Stuck Out Tongue Closed Eyes та заради това се наложила и нямало втори сезон, щото тя коли и беси в АЯ Laughing Киво го изкараха мъж под чехъл, който не смеел да целува Туба заради жена си, а бе какви ли не дивотии се изписаха ... Та, понеже стана въпрос за работата на Башак по-рано, да ви споделя едно мнение на бивша съфорумка за стайлинга му, което намерих,  отново се посмях с Мирър от сърце за Покахонтас Smile
Цитат
Дрехите, ах, дрехите на Сюхан са болна тема, защото дрехите допълват образа. Момиче от класа, а насреща ти -  Покахонтас. Не върви, някак си. Трябваше да й сменят стилиста, не четат ли, не виждат ли? То няма цялостна визия за стила й. Слагат й, каквото им падне. Това явно си е и сериозна работа, ходене, търсене и договаряне с марките. Евалла на Башак! Оказа се голяма професионалистка. Със сигурност е стоплила отношението към себе си, от страна на много почитатели на Къванч. Джесур така е избаран и дрехите му седят, като излети, че ти е вкусно да го гледаш. smile3501
Пепи Heart Eyes защо се чудиш на раменете на Киво, нали помниш детските му снимки, които наскоро сподели Мелиса ? И като Кузей, когато беше отново доста слаб имаше зашеметяващ гръб! Природата го е дарила с невероятна физика, това е.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 18:18 от queen_fenka

# 253
Юхуууууу

Мега готин!!!

# 254
Ехааа , каква снимка ! Съсредоточен върху листа .

Момичета Атие има ли го с бг субт ?

Общи условия

Активация на акаунт