готин е колажа! Така е, Башак обличаше Киво и останалите мъже в ЗП, от там се и познават. Много я бива 
Айре
радвам се, че се е харесал клипа на теб и Гости
Мен ме порази текста, все едно е писан за Кадир. Ето го :Аз мислех, че съм бил забравен син.
Не познавах милувки много години
Намерих своя дом вече мъж
Колко жалко, теб те няма повече в него.
Ако можех сега да те прегърна,
да заровя буза в твоите родни ръце ...
Колко много исках да ти кажа
за годините на тази безсмислена раздяла!
Самият аз се сдържах от нежност
непривикнал към разни чувства ...
О, как ми липсваш !
Прости ми ! ... Сега съм тъжен, мамо
Така е, ако няма драма, ще свърши бързо сериала

Големи сладури са всички на сета, браво на Джери, че споделя, но нарде е Кивоооо ...
И на мен много ми липсват събитията около МАВИ, особено пресконференциите, които даваше, ама явно този път ще минем само със снимки. И рекламата ми липсва, на мен пък ми харесват, особено последните две години имаше страхотни попадения, особено тази с китарата.
Това е споделил днес в ИГ си Киво и още една несподелена до сега снимка с Йълмаз Ердоан и Мерт Фърат са открили феновете.

Лека и синеока!

Сънят ти вярно си свърши работата, сънувай по-често
Е, така е, освен търпеливо да чакаме нови снимки и премиерата друго не ни и остава ...

, супер!! 

,

И двете имаме заслуги за появата . 

С удоволствие прочетох всяка една от вас!
И да е все такъв добър и предан брат на нашето шекерче! 

То не беше, че Башак ревнувала от Туба видиш ли
та заради това се наложила и нямало втори сезон, щото тя коли и беси в АЯ
Киво го изкараха мъж под чехъл, който не смеел да целува Туба заради жена си, а бе какви ли не дивотии се изписаха ... Та, понеже стана въпрос за работата на Башак по-рано, да ви споделя едно мнение на бивша съфорумка за стайлинга му, което намерих, отново се посмях с Мирър от сърце за Покахонтас