Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 197
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Юхуууууу

Мега готин!!!

Ирко Heart Eyes благодаря! Страхотен е, да! Heart Ей , на това му викам аз опашле Smile
Сигурно чете сценария Thinking Така и не разбрахме със сигурност дали свършиха окончателно снимките, по надписите върху снощните снимки би трябвало ... Ще се разбере!
Феми Hug ти изгледа ли В нощта ?
Атийе можеш да изгледаш тук с бг. превод
https://vk.com/id233104414
или в бокса
https://www.vbox7.com/play:907a17d7e8

# 256
Ире Kissing Heart, браво, първа го хвана!!

написал е, че са към края/настроен към края
не е толкова слаб, зависи от снимката:))
Цитат
Само не ми стана ясно от кога е този коментар на Къванч, скорошен ли?
27.01.2017

Фенче Kissing Heart, Алинка Kissing Heart, благодаря, че го намерихте и споделихте в темата! Flowers Hibiscus
то и няма нужда от коментар.....
казаното от Мирър Laughing

Феми Hug, мерси за споделеното за деня на морето!
на 1 стр. в темата на Берен, ще намериш линковете с превод.

Гости Flowers Hibiscus

явно още снимат....

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 19:40 от Airra

# 257

Привет, момичета 🤗🤗🤗
Направо тази снимка е страхотна. Да , не изглежда слаб тук, явно наистина зависи от снимките.
Имам чувството, че е седнал на мотор и чете. Вчера явно са празнували празника, но пък края се вижда.
Алина, Фени, благодаря,че качихте коментара. Абе, мъж на място. Много добре го е казал, а и
коментара на Башак е добър.♥️
Честно казано , сигурно е имало защо по - късно да ви открия😍😜
Фени, въобще не чудя на раменете му, просто на снощната снимка изглежда по-слаб.
Мави съвсем ни оставиха, но анонса на видеото на Серенай много ми хареса. Я, да попитам дали знаете, след сериал на Нетфликс задължително ли има фотосесия за списание. Сещам се,че Ойкю имаше, сега и на Чаго, за Берен не знам.
Лека 🤗🤗🤗 и утре още.

# 258
Айре Heart Eyes благодаря! Явно още снимат, но са към края, иншалах да започва по-скоро постпродукцията! А и тя не е никак лесна , макар и по-приятна и спокойна дейност ... това са монтаж, озвучаване, саундтрак, трейлър и т.н ... Да видим и заглавието ни какво ще е, не вярвам да остане История на подводница Thinking
Пепи Heart Eyes не съм те разбрала, извинявай! А Киво точно на мотора си се е снимал, много ми хареса снимката!

И веднага заваляха колажите, толкова им липсва на всички вече!

Цитат
Абе, мъж на място. Много добре го е казал
Много, много беше бесен тогава, заради това го направи, обикновено подминава, знае, че е кауза пердута да се бори с хорската тъпотия Satisfied
Нямам идея как ще процедират, дано и ние имаме фотосесия Hands Plus1 Е, щом Сера има реклама, може пък и нас да ни огрее, а ? Smile
Мен пък ме е яд, че не ни откри по-рано ... така хубаво щяхме да си коментираме сериалите му онлайн! Ама здраве да е, и това ще стане някой ден Hands Plus1

Ох, сладкото ми Кузейче Heart

Утре мислехме да ходим на екскурзия по вашия край, но добре, че я отмениха за друг ден, децата , а и ние щяхме да замръзнем! Какво става с това време, направо имам чувството днес, че е януари месец Stuck Out Tongue Closed Eyes Хилих се на един пост във ФБ - " Прекрасен месец май! Седиш си пред камината и ядеш череши " Laughing
Лека вечер! Hug

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 22:30 от queen_fenka

# 259
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за това, че винаги има какво ново да прочета тук
и да си спомня нещо от преди!!!

Нямам да взимам думата за ..., че паля от четвърт за ... от времето на ДК  ...

А най-обичам нова хубава снимка с добро качество, особено на Къванч.

Интервю и снимки с идеално качество ще има,
но преди премиерата на Подводницата. 

Лекинка!!!

# 260
Приключили са днес

Надявам се на още снимки

# 261
Hands Plus1

от гримьорката.

задачата е: намерете Къванч! Sunglasses

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 23:20 от Airra

# 262
Айра, бързо го намерих го, но не виждам Йозге .

# 263
Айра, бързо го намерих го, но не виждам Йозге .
и аз това се чудя, че нея я няма....освен да се е случило нещо с героинята й....Pensive

Диве, мерси за визуалното оформление на поста ти! Blue Heart
Фенче Kissing Heart Hands Plus1

лекинка. Nature Sparkler
уникален.. Джесур Heart

# 264
Привет, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Айре Kissing Heart, Фенче Kissing Heart, Ирка Kissing Heart, Али Kissing Heart, Пепи Kissing Heart Феми Heart Eyes, Гости Heart Eyes, Диве Heart Eyes, отново сте изпълнили страниците с прекрасни неща - благодаря ви!!!

Лека Sleeping

# 265
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря за новите снимки! Kiss А сега дано ни заринат с такива Smile Ми така, де, толкова дълго чакахме, заслужаваме Stuck Out Tongue Closed Eyes И аз го открих веднага! Еха, голям екип са! Hands Plus1 Но, наистина къде ли е Йозге ? Да не би да е започнала да снима новият си проект ? Thinking

Диве Hug благодаря! Flowers Hibiscus Нали ? И аз така Smile
Цитат
Нямам да взимам думата за ..., че паля от четвърт за ... от времето на ДК  ...

Цитат
Интервю и снимки с идеално качество ще има,
но преди премиерата на Подводницата.
Супер! Само търпение.
Намерих по-добър превод в архива на написаното от Башак от една туркиня, дружка на Айрето Heart Eyes
Цитат
Благодаря ви за специалните хубави пожелания, много сте мили и сладки, добре, че ви има! Карате ни да се усмихваме с любов! Доколкото мога, гледам да чета и да харесвам коментарите. Дори и рядко да е, се опитваме да споделим с вас най-естествените си и искрени снимки. А на тези, които чрез коментари от скрити и фалшиви профили изливат вътрешната си злоба, няма какво да кажа,освен да им върна думите обратно. Много спокойно блокирам тези профили. И точно като му е дошло мястото: Любов моя, Къванч, гордея се с теб и много , ама много те обичам.
И превода на Варна на думите на Киво ми допада повече Hands Plus1
Цитат
Не се дръж неуважително. Жената, която наричаш "онази персона" се казва Башак, а фамилията й е Татлъту. Първо научи поне това. Не само ти, никой няма право да коментира моя брак. Върви да си изливаш лошотията и нещастието на друго място. Ти и другите, пишещи подобни коментари, кога станахте хора с толкова лоши сърца? Ти си човек, лишен от всякакво чувство за уважение, лишен от любов, безчувствен и прекарващ живота си в безсмислени занимания. Съветвам те да обикнеш и ти някой човек. Дори и да нямаш капчица любов в себе си, пак се опитай да обичаш. Опитваш се, гледаш, не става, не се получава, ти си човек със зло сърце. Дори и тогава пак се опитай да обичаш. Вместо да хвърляш кал по хората и да проявяваш незачитане към тях, не се отказвай да ги обичаш, да уважаваш избора, който правят, да уважаваш живота и семейството им, което те ценят и на което държат. И само не ми излизай с глупави коментари от сорта " Като не можеш да търпиш критики, не слагай снимки". Ще слагам каквито си искам снимки! Това е моята страница. Винаги съм бил отворен за критики, но внимавайте с всяка дума, отправена към семейството и съпругата ми.
Пепи Heart Eyes значи наистина са приключили снимките. Супер, ще им стигне времето за всичко, за да го видим късно наесен, живот и здраве Flowers Four Leaf Clover Отпразнували са го Flowers Hibiscus Не зная дали така ще го видите клипчето, ама толкова мога Smile
https://www.facebook.com/100000929473700/videos/pcb.286737207684 … /5768468099860782

Ани Heart Eyes Kiss
Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 266
Привееет! 😘

Един път да се включа и аз навреме, в дни, които има нови снимки.
Много съм щастлива, че снимките приключиха, защото това означава, че по- скоро ще се радваме на любимеца си.

Къванч много лесно го открихме всички, хаха, но и на мен ми стана любопитно - къде ли е Йозге. 🤔

Снимката, споделена в профила му, е разкошна. Изглежда чудесно и в страхотна форма. Секси е този мъж, дори когато чете сценария си. 😂

Този коментар Къванч го е писал на рождения ми ден. Явно е бил много провокиран, за да го направи. Едно голямо браво, един мъж винаги трябва да брани неговата жена. Вчера споделих мнението си за такива хора, днес няма да им отделям такова внимание. Къванч много добре го е написал.

Вярно, че ще има и интервю преди самата премиера. Ух, добри дни ни предстоят, само живи и здрави! 🙏❤

Желая Ви щастлив петъчен ден! ❤
Нека уикендът Ви бъде много щастлив! ✨

# 267
Привет!!

Аничка Kissing Heart, много ти се зарадвах снощи! Kiss
Фенче Kissing Heart, мерси за превода на Варна-страхотен/ще си го запазя/
Аз много снимки изобщо не очаквам, щом снощи се появиха толкова малко....ама пак е нещо.
ето видеото и тук>
https://twitter.com/kivanc_global/status/1395469272407707648

мацката с черната коса е приятелка и колежка на Башак от Румса.
Естествено, че преди премиерата ще има фотосесия и интервю за някое списание, както беше с Берен и Чачо. Wink
Не мисля, че Йозге е почнала новия си сериал, щеше да има инфо в ТТ....

Иренце Kissing Heart, и ти си наминала, благодаря ти за споделеното!! Flowers Cherry Blossom
Цитат
Снимката, споделена в профила му, е разкошна. Изглежда чудесно и в страхотна форма. Секси е този мъж, дори когато чете сценария си. 😂

Този коментар Къванч го е писал на рождения ми ден. Явно е бил много провокиран, за да го направи. Едно голямо браво, един мъж винаги трябва да брани неговата жена. Вчера споделих мнението си за такива хора, днес няма да им отделям такова внимание. Къванч много добре го е написал.
Hands Plus1

статия от днес, с гугъл се разбира, но нищо което не знаем.
https://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitugdan-bir-denizalti- … tm_medium=twitter

Амели както винаги е оригинална....

хубав петък!!

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 11:20 от Airra

# 268
О , ще има фотосесия като наближи .
Между другото НФ не направоха такава за филма на Чаго , само за Йешилчама имаше .
 За още снимки ще има  не сега така предполагам  и наблюдавайки с други актьори.

Излезе рекламата на Мави и СС в спортен стил. Предпочитам Класата на Киво .
 Без това не я тача от много време ся и с поредния дядка .
Майка й явно одобрява това поведение и вкус.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1773933
 За гледащите Бурджу и сериала .

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 15:12 от femmi2

# 269
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, много благодаря 😍
Накарах ви да се поразровите, надявам се, че не ви е досадно. Последните преводи наистина са много добри. Но сигурно наистина е побеснял, за да изригне така. Ако правилно съм разбрала това е било публикувано във вестник и там е реагирал.
И аз очаквах повече снимки. Например една обща с Йозге, но на Нетфликс сигурно се действа по друг начин. Феми, е за филма нямаше с Чачо, но с Защитникът имало ли е? А и при него някак на куп се получиха нещата. Аз пък смятам, че реклама на Мави със Серенай е страхотна, много ми хареса. Но съдейки как я коментират в Тийми явно не е долюбван от почитателите на Чаго. В друга група пък четох само хвалебствия. Определено на мен ми харесва рекламата.А личния й живот си  е друга тема.
Днес е много студено при нас. Джери е качил видео какъв дъжд вали в Истанбул, та са имали късмет да свършат навреме. Авторът на снимката от вчера я е качил в своя ИГ и я е надписал "Кралят", а той мой е фотограф към Нетфликс, защото видях там снимки и от други филми на платформата.
А освен това клипче с шампанското видях и едно с едни богато наредени маси с храна та снощи са си празнували .
Фени, вие къде ще ходите с децата? То и аз почвам да планирам нещо за моите, нали сме "абитуриенти" но да видим какви нови заповеди ще излязат, защото на малките им забраниха зелените училища.
Хубав остатък от деня 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт