Благодаря ви, прекрасни сте - толкова много неща сте споделили!!!
И за мен това е най-предпочитаната форма на Киво
(косата може всякак
). Но аз имам мнение за причината да е толкова слаб: от интервюта и снимки споделени от Башак
през последната година съм останала с впечатлението, че Киво все повече следва съветите ѝ за здравословно хранене (не само вегетарианството, а като цяло), особено след прекарания вирус. Не мисля, че е заради ролята и вярвам, че така се чувства добре! На мен ми е малко прекалено слаб, но важното е да е здрав и изпълнен с енергия

Айре
, Фенче
, Пепи
, много хубави мнения сте споделили за Момичето и съм съгласна с вас! Много ми е интересно и на мен как ще се развие действието с толкова много образи с психични отклонения на едно място! Малко се дразня вече от нереалистично безпрекословното подчинение на Налан пред Фериде... В миналите епизоди показаха как Фериде я заплашва, че ще убие себе си и нея (ако помня правилно) и досега намирах причина за поведението на Налан, но вече ми идва в повече. За Седат още нямам твърдо мнение, но Музо ми допада много! Рафат също засега е по-скоро положителен и доста интересен образ!Прекрасен неделен ден

, ама и на това да сме доволни, поне знаем къде са.

Макар, че за разлика от теб, аз съм малко скептична относно намеренията му, но да видим ... все още не съм гледала 7 серия. Майка му отдавна в моите очи е виновна за това, в какво е превърнала най- любимото си дете, особено това дето му режеше ноктите на ръцете ми дойде наистина в повече
За съжаление срещам много такива родители в последно време, които не правят никаква услуга на децата си с това да ги отменят ако може за всичко, за да не се изморят горкичките, изпълняват всяка тяхна прищявка и децата им не знаят, че има правила в този живот, които искат или не искат трябва да спазват, повечето да не знаят думата не и не може, а единствено искам! Правят ги социални и емоционални инвалиди в прекомерната си загриженост за тях, без да си дават сметка за това, примери в моята практика колкото щеш ...
Продължавам да мисля, че отслабването му, както и това, че продължава да е с дълга коса е единствено заради ролята на Арман 

очаквах гифчета от теб, мерси !!