Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 196
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Привет Айре, Фенче, Ире, Пепи, Диве, Феми, Орси Kissing HeartHugFlowers Hibiscus
Благодаря ви, прекрасни сте - толкова много неща сте споделили!!!

И за мен това е най-предпочитаната форма на Киво Heart (косата може всякак Blush). Но аз имам мнение за причината да е толкова слаб: от интервюта и снимки споделени от Башак Heart през последната година съм останала с впечатлението, че Киво все повече следва съветите ѝ за здравословно хранене (не само вегетарианството, а като цяло), особено след прекарания вирус. Не мисля, че е заради ролята и вярвам, че така се чувства добре! На мен ми е малко прекалено слаб, но важното е да е здрав и изпълнен с енергия Flowers Four Leaf Clover

ето това е страхотна форма за мен Heart Eyes

Айре Kissing Heart, Фенче Kissing Heart, Пепи Kissing Heart, много хубави мнения сте споделили за Момичето и съм съгласна с вас! Много ми е интересно и на мен как ще се развие действието с толкова много образи с психични отклонения на едно място! Малко се дразня вече от нереалистично безпрекословното подчинение на Налан пред Фериде... В миналите епизоди показаха как Фериде я заплашва, че ще убие себе си и нея (ако помня правилно) и досега намирах причина за поведението на Налан, но вече ми идва в повече. За Седат още нямам твърдо мнение, но Музо ми допада много! Рафат също засега е по-скоро положителен и доста интересен образ!

Прекрасен неделен ден Sunglasses  Flowers Blossom Hug

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 07:34 от AniMae

# 331
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!
Щастливо и цветно да ви е днес!
Да изпълним деня със смисъл, усмивки  и много любов!

Благодаря за всичко споделено! 🌸

Извън екрана, най обичам да виждам Къванч сред природата.
Казвала съм и преди, че той хармонира навсякъде, но съвсем на място е там, сред зеленина или в дебрите на морето. 
Гледа на света със сърцето си, не с очи.

И според мен не е слаб заради роля.
Доста по-слаб е, но не виждам болезнена слабост, изглежда свеж и здрав и това е най- важното.

Йозге започна нов проект и веднага сподели в ИГ. Явно липсата на снимки по време на заснемане на Подводницата е част от споразумението по работния процес.
Така пък ще има повече изненади.

Момичето аз гледам веднага, щом сериите излизат, затова не съм споделяла.
В последната излъчена серия доста неща се разкриват.
Седат малко изсветля в очите ми, въпреки залитането, защото аз следя намеренията. Неговите наистина бяха добри.
Не мога да продължа, без да издам какво се случва, затова ще изчакам да изгледате и вие серията.
Фериде е болна. Много, много болна.
Гневът и тревожността ѝ са ясен знак за безсилие, за липса на баланс в живота им.
Страховете ѝ показват, че ѝ пука. Но тя отдавна боледува и се е изгубила кое е правилно и кое не.
Самообвиненията ѝ, че не е предпазила дъщеря си са вик за помощ, най- яркият знак колко болна е тази жена. И аз изсипвам целия си яд и обвиненя към съпруга ѝ, който толкова години замита проблема под килима.
Той знае в какво емоционално състояние е и негова е отговорността първо за нея, после за детето им.
За да расте щастливо едно дете, има нужда от щастливи родители.
Помощничката им за мен също е съучастник в това престъпление.
Майката на Седат е по-лоша, отколкото смятах. Ще гледате в следващата серия.

Желая ви слънчев и прекрасен ден! 🌞

# 332

Ани Kissing Heart, Алинка Kissing Heart, много обичам когато пишете в темата, с удоволствие ви прочетох!! Blush
За споделеното за Момичето Hands Plus1
Ани, склонна съм да се съглася с теб, че причината е в променен по-здравословен хранителен режим, ще видим през лятото как ще изглежда Къванч....
 за теб.......

Али,
Цитат
Казвала съм и преди, че той хармонира навсякъде, но съвсем на място е там, сред зеленина или в дебрите на морето.

И според мен не е слаб заради роля.
Доста по-слаб е, но не виждам болезнена слабост, изглежда свеж и здрав и това е най- важното.
много хубаво казано!! Heart
наистина Йозге сподели снимки за новия й проект....-на едната е с дълга коса, явно ще има скок във времето.

Пепи Hug, да Мави са направили някакъв намек със споделената снимка вчера, може и да има още изненади от тях.
Фенче Kissing Heart поне и очите му да беше показала Wink, ама и на това да сме доволни, поне знаем къде са.

хубва неделя!!

хехе, довечера ще има реклама!!
браво на позналите и оптимистите!! Wink
https://twitter.com/mavi/status/1398927297193861126

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 12:45 от Airra

# 333

Довечера ще има реклама 😜

# 334
Привет, дружки!

Много ви благодаря за всичко споделено от всички!
Алинка Heart Eyes колко хубаво си го казала само ...
Цитат
Много ми хареса и твоя поглед над Момичето! Може и да е болна Фериде, но е крайно време някой да я спре! И това няма да е мекушавия и съпруг, а предполагам, че ще го направи или Ръфат или Музо, а защо не и Седат ? Thinking Макар, че за разлика от теб, аз съм малко скептична относно намеренията му, но да видим ... все още не съм гледала 7 серия. Майка му отдавна в моите очи е виновна за това, в какво е превърнала най- любимото си дете, особено това дето му режеше ноктите на ръцете ми дойде наистина в повече Stuck Out Tongue Closed Eyes За съжаление срещам много такива родители в последно време, които не правят никаква услуга на децата си с това да ги отменят ако може за всичко, за да не се изморят горкичките, изпълняват всяка тяхна прищявка и децата им не знаят, че има правила в този живот, които искат или не искат трябва да спазват, повечето да не знаят думата не и не може, а единствено искам! Правят ги социални и емоционални инвалиди в прекомерната си загриженост за тях, без да си дават сметка за това, примери в моята практика колкото щеш ...
Ани Heart Eyes благодаря и на теб за споделеното от серията на Момичето, хареса ми! И на мен ми идва в повече безпрекословното подчинение на Налян, но както правилно отбеляза Пепи, тя действително изпитва направо ужас от нея , който сломява волята и, дотам я е докарала Фериде
Аз пък не мисля, че Киво може да е станал веган, неее! Сигурно се храни по-здравословно, редовно се подлага на детокс, което е супер, но той да не яде месо и риба, да видя няма да го повярвам, неее! Със зеленчуци да поддържа това почти двуметрово тяло не виждам как, Башак може, но не и той , освен ако е временно само Smile Продължавам да мисля, че отслабването му, както и това, че продължава да е с дълга коса е единствено заради ролята на Арман Thinking
Божее, докато пиша каква красота е споделила Айрето Heart Eyes а и Пепи Heart Eyes Благодаря ви! Kiss
Ох, не знам за вас, но на мен ми е много тамам Stuck Out Tongue Closed Eyes

Вече почти и аз се бях отказала да чакам реклама, а излиза, че довечера ще си имаме такава ? Супееер! Hands Plus1 Чакам с нетърпение! Честно казано, вчера се усъмних, че ще ни изненадат след като МАВИ споделиха това, но не смеех да се надявам Laughing

Ето, че благодарение на Пепито вече знаем защо нашите ходят в Урла Hands Plus1
Днес се навършват точно 2 години от финала на Сблъсък ...

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 15:31 от queen_fenka

# 335
Фенче Kissing Heart, еее едва ли е станал веган....Grinning
Цитат
Ох, не знам за вас, но на мен ми е много тамам
на мен хич не ми е тамам тая прическа на една страна.....Expressionless
предпочитам го с вързана коса.
тук ми харесва Heart

ето инфото за Урла..и друг път съм срещала такива предположения от турските СМИ.
Цитат
⚡По информации турецких СМИ Кыванч Татлытуг заинтересовался развитием органического сельского хозяйства и виноградарства. Актер снова отправился в Урлу вместе с супругой Башак Дизер. Пара остановилась в роскошном отеле стоимостью 240 евро за ночь и изучает возможности развития виноградарства в этом районе. Они посетили виноградник и ботанический сад около отеля.

По слухам Кыванч подумывает о покупке участка земли в Урле за 2 млн. турецких лир, чтобы превратить это место в зону органического земледелия и построить приют на животных. Пока же актер, который только что завершил работу в сериале Нетфликс История подводной лодки, отправится на Эгейское море, где проведет отпуск на новой яхте за 4 млн. 500 тысяч лир, которую он недавно приобрел.

...............................
а това беше постнал Умут

отново заедно мечта екип - постпродукшън
#postproduction  #netflix #netflixturkiye #netflixshows

...............

готина е рекламата!! BlushBlue Heart
https://twitter.com/mavi/status/1399048093824434179

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 20:05 от Airra

# 336
Ехааа, харесва ми рекламата, а Киво е ужасно готин!
Айре Heart Eyes благодаря!
На мен пък си ми харесва и наляво и надясно и нагоре и надолу да му е косата
Ох, ще я повторя!

Цитат
- Похоже, мы здесь застряли.
- Мы так и будем смотреть друг на друга. Давайте запрыгивайте.
- Брат, у нас машина сломался...
- Все решим. Задняя сторона, как у вас дела, друзья?
- Если бы это никогда не заканчивалось...
- Мы так и будем постоянно смотреть друг на друга. Давайте запрыгивайте.
Пусть лето начнётся. Мави.
 Изглежда, останахме тук.
- Така ли ще продължаваме да се гледаме един друг ? Хайде, скачайте!
Братко, колата ни се развали ...
- Всичко ще решим. Задната страна, как сте, приятели ?
Ако това можеше никога да не свършва ...
- Ние и така ще се гледаме постоянно един друг. Хайде, скачайте! Нека лятото започне. МАВИ
Нарде сте, бре дружки ? Толкова я чакахме всички тази реклама , а няма с кой две думи да сподели човек Laughing
Красотичката златна! Heart

Лека вечер! Hug

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 21:22 от queen_fenka

# 337
Фенче Kissing Heart, мерси за превода!!
тук ми харесва!! Stuck Out Tongue Winking Eye

както написа една моя любима фенка/ подружка/
☀Лятото започва с Kıvanç Tatlıtug! 🔥 Прекрасно видео, младежко със страхотно настроение !!! Красива усмивка, красива походка, красив глас и това всичко е Къванч бей!! Heart EyesHeart Eyes

# 338
Привет 🤗🤗🤗
Е, най- после си имаме реклама 😜
Не мисля, че е кой знае какво, но поне го видяхме в действие и се чу гласа му.
Изглежда различно и явно е снимана скоро .  Но пък си ни е хубавец ❤️
Фени, благодаря за превода. Точно си мислех, ако разбирах какво си говорят.
На мен тук ми харесва 🥰

# 339
Слънчо! Nature High BrightnessHeart Eyes

лека Nature Stars

# 340
  • AMS

Привет, дружки!!!
Е, честито на позналите!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

Нека да е лято и да има още снимки на Къванч!!!

# 341
Добро утро, дружки!

Диве Hug благодаря за страхотните кивчета!
Ах, тази негова секси походка ... взима ми ума Smile

Айре Heart Eyes голям слънчо ни е, нали ? Достатъчно ми е да го видя и настроението ми моментално хвръква нагоре Smile Както каза една моя приятелка, на която изпратих рекламата снощи - Този мъж е вълшебен! Не можем да се оплачем, три дни подред ни радват, супер! Все така да е до излизането на сериала, много по-лесно се чака. Както казват Дивето и дружката на Айрето
Цитат
☀Лятото започва с Kıvanç Tatlıtug! 🔥 Прекрасно видео, младежко със страхотно настроение !!! Красива усмивка, красива походка, красив глас и това всичко е Къванч бей!! Heart EyesHeart Eyes
Цитат
Нека да е лято и да има още снимки на Къванч!!!
Пепи Heart Eyes на мен ми хареса рекламата, а Киво си ни е хубавец, така е. Една французойка Колет го е преоблякла в жълто, че повече и харесва този цвят
Цитат
Ben moi je le préfère en jaune 💛
Smile

Изгледах следващата серия на Момичето ... ужасен ужас! Нямам търпение да видя какво ще се случи, след като Налан припадна в ръцете на Музо ...
Да ви почерпя виртуално, ММ има РД днес Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:

Хубав ден и успешна нова седмица ви пожелавам!

# 342
Привеет!! Hug

Диве Flowers Rose очаквах гифчета от теб, мерси !!
Фенче Kissing Heart, да ти е жив и здрав рожденика!! Cocktail
Цитат
Достатъчно ми е да го видя и настроението ми моментално хвръква нагоре
и аз съм така!! Stuck Out Tongue Winking Eye
не е особено креативна рекламата, но толкова сме се затъжили за Киво, че се радваме на всяко негово появяване!! Heart

значи само аз не съм гледала новата серия ма Момичето, но си чакам превод....
двата фрага>
https://www.youtube.com/watch?v=yhVnHWmmy38
https://www.youtube.com/watch?v=kjTPkGr77nM

позитивна нова седмица,
хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 11:23 от Airra

# 343
Здравейте на всички и честита ни реклама!

Много хубава тумба от млади хора! Приемам ги като тези музикални трупи, които подгряват публиката преди концерт на звездата. Много добре се справят сладурите.  Но явно младостта добре се справя покрай него. Визирам и момичето от любимата ми реклама за кока-кола в асансьора.

И освен позитивите, не мога да не се изкажа за косата на Къванч, която хич не ми хареса. Много го харесвам с по-дълга коса. Но или прибрана на опашле, или свободно пусната. Не и така зализана, че и зад ушите. 

Иначе и аз  като едно мнение тук мисля, че е снимана наскоро, защото досега такъв контакт между хората едва ли би се допуснал. Не само по време на снимки, но и на екрана. Заради вируса.  Та затова и не бях съвсем "оптимистично" настроена, че ще име такъв тип "ходеща" реклама. Тя пък се появи и с цяла плеяда чаровни участници.

Айре, Може много неща да ми се размиват в зоната на спомените ми в мозъка, но има неща, които са ми ясни, а други много ясни. Помня си сцени от детството като 3 - годишна.

Фен, честит празник на семейството, но  на стожера ви най-вече!

Излизам. Днес съм на разкрасителен ден. Вчера гледах един филм, но за него в 2-3 изречения по-късно.

Хубав понеделник и хубава събота1 захарчета!

# 344
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Споделена и уютна седмица ви желая!
 ❤🧡💛💚💙🤎🤍💜

Благодаря за всичко споделено! 🌼🌼🌼

Не съм имала никакви очаквания за реклма, затова изненадата беше приятна.

Лятото не само е любим сезон, но и вдъхновение на много хора на изкуството.
Както се оказа и за Мави.
Мърдащ Къванч във видео изглежда в пъти по-добре, отколкото само на снимки.
Слънце, цветно и щуро настроение, внесе доза позитивизъм и разнообразие и за нас.

В добро здраве и настроение да изпратим този месец, в очакване на още по-прекрасни случвания и емоции през престоящия! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт