Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Привет!!! Flowers Blossom

Днешния голям репортаж  от издание Фортуна, посветен на работата на Netflix в Турция споменава премиерата през този сезон на Yakamoz S-245 с участието на Kıvanç Tatlıtug (преди това работното заглавие на поредицата беше История на подводницата).
Якамоз - името на подводницата, преведено като "отражение на луната върху водата"

https://vk.com/kivanc_tatlitug?w=wall-42273871_178006
......................
Пепи, Фенче Kissing Heart,
благодаря за интересните неща, които сте споделили!!
хареса ми първото място на Къванч Wink
В сайта освен дизита и актьори има и интересни места и забележителности.....
https://www.doyouknowturkey.com/category/travel-and-places/
както и рецепти.
https://www.doyouknowturkey.com/category/turkish-cuisine-and-recipes/
.........................
Сеит и Гюзиде Heartbeat

ето това е страхотна форма за мен Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 14:53 от Airra

# 316
Айренце Hug тъкмо идвах с това инфо и ме изпревари Grinning
 Да заглавието е сменено  това число да не е номера на подводницата?

С теб имаме сходни вкусове за доста неща за    Дуда не се разбираме.Joy
 И за мен това е перфектната форма на Киво и въобще за мъж . Харесвам и мускулести не прекалено.  Предпочитам късо оформени в причоса.

И да се пофалим  НФ го призна бе . Бравооо !
Да надмине тази роля в следващите си проекти. Трудна задача ,но не и непостижима .
Много се гордея и не ми дреме за визията.
 Моята рана Мехмет Али Broken Heart
Скрит текст:
Пресса наперебой сообщает о новых успехах турецких проектов, о которых официально объявило руководство платформы Нетфликс. Сериал Фатма с Бурджу Бириджик вошел в топы в 36 странах, фильм Бумажные жизни с Чагатаем Улусоем был в топ 10 в 47 странах мира.

клипче със заглавната песен на филма.
www.youtube.com/watch?v=sIsExI5kWLg&list=RDsIsExI5kWLg&start_radio=1

Фенчеее да те гушна Hug Мерси за снимката от сета , която постна назад в стр.
 Виждала съм я. Не съм сигурна ама мисля, че след посещението двамата запрашиха на мач Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 19:08 от femmi2

# 317

ето го...
с Башак са в Урла, Измир
има и видеа
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2583565266026050099/
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1398259687896793088

Феми Hug, да знам май какво харесваш Wink
а за филма на Чачо, може да се гордееш!
за нашето заглавие, ще видим накрая какво ще излезе: )
Цитат
Не съм сигурна ама мисля че след посещението двамата запрашиха на мач
май имаше нещо такова;)

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 16:00 от Airra

# 318
Привеет!
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено!
Браво на Башачето! Знае как да зарадва феновете на мъжа си Heart В огледалото на мотора се вижда малко и от лицето му, а май и Башак е седнала зад него, така ми се мерна нещо ? Thinking Казах ли ви аз, че сигурно ще е с дълга коса и в новия сезон или във филма, в противен случай отдавна да се е подстригал още след края на снимките, както направи веднага след края на ДК Thinking Ще видим, де!
Е, значи най-после си имаме заглавие, предполагам, че ще си остане именно това - Yakamoz S-245 щом така го коментират. Видяхме и пустата подводница най-после Smile
Айре Heart Eyes знаеш, че на мен Къванч ми харесва с всякаква визия, защото винаги е готин. Явно сега нарочно  е толкова слаб именно заради сериала и пак ми е много готин, напомня ми в тялото на Кузейката, може би заради това толкова му се кефя Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много хубави Сеит и Гюзиде Heart
Феми Имаш пълното основание да се гордееш с твоя любимец, казах ти веднага, че филма му е супер, ето, че и доста други хора са го оценили
Малко да ви постопля в този дъждовен майски ден Kiss

# 319
Пак сред природата са .
Измир е хубаво място и град. Искам да го разгледам но....

Айре ,значи правилно съм запомнила, че има нещо такова за мача .

Така е момичета ,ама кажете след тази тежка роля и филм как някой пишат че ЧУ е Неудачник, Бездарник и подобни.
Недоумявам! Close
Това по повод че само пуши в Йешилчама и зрителите се притеснили че е вредно и да не фанел нещо. Пу Да Пази Бог ! Наистина прекаляват всички герой с цигарите така са решили и така снимат.
На свободна платформа са. А,на мен ми е кеф като пафка, който иска да не гледа.
Инеса не им остава длъжна и го защитава.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 20:27 от femmi2

# 320
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добре, че ни е Башак. Фени, тя се вози с него. Сигурно с тези с две седалки се возят. Избягали са на кратка почивка, а тя със сигурност им е нужна.
Това заглавие на сериала дано се запази. Не си спомням дали тук не бяхте качили значението на думата "якамоз" , но някъде четох, че тази дума е избрана за най - красивата на конкурс, защото в другите езици няма една дума за лунна светлина върху вода.
Смятам да си загледам сега Момичето, вие изгледахте ли серията?
Лека 🤗🤗🤗

# 321
Добро съботно утро, момичета!

Искрени благодарности за всичко споделено от вас, Айре ❤, Фенче ❤, Пепи ❤, Диве ❤, Феми 😍.

Знаех аз, че ще отпрашат на някъде с Башак, но предполагах, че ще е към морето. Явно още им е рано.
И да- Башак определено знае как да зарадва нашите сърца. ☺

С ново име сме виждам. Якамоз - ами добре ми звучи. Добро име са избрали.
Хайде да сглобяват кадрите и да ни пуснат един подгряващ тийзър. 🤪

Номер едно е Къванч и ние си го знаем, не са нужни признания. Не изпъква само с красотата си, но и с огромната си доброта. Убедена съм, че го очакват още много признания и още много покорени върхове, но се питам дали останаха непокорени? 🙂

И пак да кажа, определено е отслабнал, съгласна съм. На мен ми харесва, но на снимките от Мави, които Айрето 😍сподели, Къванч е в чудесна форма. Все пак е преболедувал ковид и е нормално да се отрази и на телесната му маса.

Благодаря ви и за виртуалната подкрепа.
Стискам палци и се моля за по- добри дни. 🙏
Бъдете здрави и щастливи.
Слънчев съботен ден Ви пожелавам! ❤

# 322
Добро утро и от мен, къзлар!

Ире Heart Eyes зарадвах ти се! Благодаря за споделеното, особено за двойното кафенце, че имам нужда, снощи до 3 часа съм гледала Момичето Laughing Придремя, връщам, какво съм изпуснала, после пак и пак, но този път успях да я изгледам цялата Smile Какво да кажа, много хубава беше, все по-интересно става, но бях доста изморена, за това я гледах на части Smile Музо определено е впечатлен, да не кажа влюбен в Налан, свекъра и той е очарован, само Седат не зная след тази целувка в края какво ще почуства, защото до сега видях, че не изпитва нищо към нея. То какво ли и да изпита, тя бяга като опарена от него, де Smile За злобното бабе .... не зная какво и се пише на Налан, то бива, то може, но тази жена не е нормална, това, което прави с нея като " майка " е нечовешко! Не ме интересува защо го прави, нищо не я оправдава, не може заради случилото се с дъщеря и в миналото така да малтретира внучката си! Абсолютен изверг! Нали е с корсет Налан,  какво още иска от нея, голям грях, че е хванала не друг, а годеникът си за ръка ? Не зная, но имам чувството, че този път Налан ще се разбунтува Thinking Или онази ще направи с нея нещо такова, че ще научат всички на какво е подложено бедното момиче Thinking Много се надявам Налан най-после да и се противопостави, иначе ще е прекалено! Но, актрисата играе блестящо тази роля, искрено я намразих Stuck Out Tongue Closed Eyes Интересно ми е дали Тако ще каже на шефа си за "търговския център " в къщата ? И все се чудя как така никой не знае за това огромно помещение освен запознатите, то не е с тайна врата, та да не се вижда, ето това не мога да разбера и до сега Satisfied А също и огромните суми, които харчат за тези дрехи, обувки, колите на Седат как не е разбрал за тях до сега Ръфат ? Thinking
Ире Heart Eyes аз не зная защо, но не свързвам отслабването на Киво с прекараното заболяване Thinking Все пак беше отдавна, а и той сега според мен е по-слаб, отколкото беше тогава, заради това го свързвам с ролята ...
Пък и знаем, че стига да поиска става машина от мускули за няма и 6 месеца, тогава тренира здраво.

Пепи Heart Eyes евала, джанъм! Все се чудех от къде ми е позната тази дума, а ти веднага се сети, че се обсъждаше на времето какво означава, браво! Мисля, че с това наименование ще е сериала, но да видим
За Башак и аз така предположих, че е зад него, за да снима тила му толкова отблизо. За морето има много време, лятото едва започва, все ще му се отдадат, както всяка година, мен ме интересува какво ли правят именно в Урла
Феми Hug да го наричат както си искат Чаго някои, от това той няма да стане по- малко известен и успешен актьор, свиркай си! За пръв път ли четеш такива неща за него, че недоумяваш ? Охоо, ние какви неща сме чели за Киво, нямаш си и идея Smile Не е приятно, наистина, но няма как всички да харесват нашите любимци, това е ясно, те нека си продължават по пътя , по който са поели все с такъв успех, вече цял свят ги познава и обича, в Турция са едни от най-уважаваните им, обичани, доказали се и ценни суперзвезди, както ги наричат там, пък нека ги имат някои хейтъри за неудачници и бездарници, то гроздето е кисело понякога Stuck Out Tongue Closed Eyes
Smile

Хубава събота ви пожелавам!

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 10:30 от queen_fenka

# 323
Много хубави фотоси, много!

Благодаря ви за тях и всичко останало. Имам чувството, че може и да загледам 1-ва серия, ако я сложите тук в темата. Защото нямам абонамент за Нетфликс. Ако ме грабне ще продължа гледането.

Все повече се убеждавам, че видеореклама няма да има. Или се лъжа, а!

Чудя се как някои могат да се притеснят от слабостта на Къванч. Чак и да не се разболеел!? Hushed Та той не е скелет, все пак... Харесах и коментарите. Особено единият от тях - кратък и ясен /мисля, че Фокина се казва жената/, "Слънчев човек". Да слънчев ни е Къванч. И не защото е светла боя, а защото и характерът му е сякаш такъв. Казвам сякаш, защото не го познаваме. Но може да го кажем, че го усещаме. От многото му медийни изяви все може да се изгради нещо като  по-вярно впечатление. Хайде да не казвам мнение, защото е по-ангажиращо. Колкото и да се преструва човек в общественото пространство, толкова е по-голяма вероятността да се поиздаде все в един момент.  Спомняте ли си едно видео как Къванч  седнал на брега на морето и хвърля  камъчета в  него. Беше ядосан тогава. /май на Башак/ Нормално за всеки човек. Но дори и това не  налага да се смени   впечатлението  за слънчев човек. Поне при мен.  

А за Башак какво да кажа - умна жена. Нещо което винаги съм си твърдяла. Да, можем да кажем, че в известна степен го играе пи ар на съпруга си. Явно, че той не си пада по съвременните начини на комуникация. Трудолюбива, ангажирана и организирана. Дейна!

Феми, твоето "пазарно" сравнение на яхтите с домати ме разсмива всеки път, когато попадна на него. Ето и сега - търсех да видя от кой пост не бях ви чела, и пак го прочетох като  цитат  в друг пост.  

И накрая "за протокола"Smile да ви уведомя, че писах този пост още вчера. Но телефонът звънеше упорито, разговорът се оказа важен и по-дълъг  и постът ми останал непуснат...

Хубава събота!

И един чай с ноти и музика, че много кафета! Wink

# 324
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Прекрасни кафенца за работещите днес 😍
Включвам се за малко, после повече.
Фени, във ВК в групата Планета Къванч Татлъту има много интересна статия за Нетфликс Турция, Айра беше качила малко от нея.
Ако можете и искате ще е интересно да я качите.
Ох, сега се сетих, че ти нямаш достъп. Довечера ще се опитам да ти я пратя, ако Айра не я намери.
Ире, Орси  🤗🤗🤗
До после...

Башак е харесала и коментирала тази картина

# 325
От мен това Yum
Иренце Kissing Heart, благодаря за кафенцето и споделеното!
да ти кажа, че много ме заинтригува фрага на ПнВ.
Фенче Kissing Heart
и аз изгледах снощи Момичето, много ми е интересен сериала.....Hands Plus1
за изверга Фериде също нямам думи, ти очакваш Налан да се разбунтува, но не би...в 7 серия мъченията над нея придобиват оше по-голям размер, нямам думи от това, което видях. Аз имам чувството, че Фериде обвинява подсъзнателно Налан за смъртта на дъщеря си.
Седат-хем ми е симпатичен до някаква степен, хем ми е много безхарактерен като не може да се откаже от страстта си към жените, особено като беше повикал онова новото момиче от бижутерийния магазин, хаха нямам думи.
Музо е страхотен, умен, чувствителен, добър и за съжаление нещастен, ще се разбере постепенно и неговата история, но забелязахте ли, че има недъг, нещо като гърбица....Worried
Ръфат-издигна ми се в очите с благотворителната дейност, която развива, сцената с децата, които се радваха на Тако беше много трогателна и историята на Тако, също.
Жена му/Гюл.../- леле в началото я харесвах, а тя се оказа абсолютна материалистка и алчна патка.

Алинка Kissing Heart идвай и ти да споделиш, ако имаш желание.
Ани Kissing Heart ти гледаш ли??

Орси, добре си наминала!! Hug
ама ти ВК ли четеш?
защото Ирина Фокина е една моя "любимка" Confounded
Цитат
Имам чувството, че може и да загледам 1-ва серия, ако я сложите тук в темата. Защото нямам абонамент за Нетфликс. Ако ме грабне ще продължа гледането.
браво! Blush и ние повечето нямаме НФ, но ще трябва да сложим 1 серия и останалите тук в темата с превод, живот и здраве..... плюс това сериите са кратки.
Цитат
Спомняте ли си едно видео как Къванч  седнал на брега на морето и хвърля  камъчета в  него.
аз добре си спомням, но ме учуди, че и ти си спомняш Wink
Пепи Hug
браво, че се сети за думата!
значи Башак е харесала тая картина:)
ето това за НФ, което спомена от ВК
Скрит текст:
Влияние Netflix на Турдизи💫
💫Netflix, стриминговый сервис с 208 миллионами участников по всему миру, продолжает свои инвестиции в Турции без замедления. Netflix, которая представила своим членам множество производств, лицензированных в Турции, в 190 странах, а также такие производства, как Fatma, Bir Başkdür, Atiye, Aşk 101 и Kağıttan Hayatlar, стремится еще больше увеличить свои инвестиции с помощью своего офиса в Стамбуле, который планируется открыть до конца 2021г
💫В этом контексте менеджер по общественной политике Netflix в Турции Пелин Мавили и менеджер по коммуникациям Netflix в Турции Артанч Саваш, которые пришли вместе с экономической прессой, сообщили хорошие новости о том, что Netflix готовится к дальнейшему укреплению своего физического присутствия, инвестируя в сферу кино в Турции. Объем и детали этого инвестиционного плана, который еще больше укрепит сотрудничество Netflix с творческой индустрией, будут объявлены в ближайшие дни.
💫РАСШИРЕНИЕ ГЕОГРАФИИ
На встрече официальные лица Netflix поделились вкладом инвестиций, сделанных в сферу контента, в продвижение и туризм Турции с конкретными данными. Напомнив, что турецкие производства достигли значительного успеха во многих странах за последние 20 лет, официальные лица обратили внимание на тот факт, что экспорт контента через Netflix распространился на гораздо более широкую географию. Подчеркнув, что хорошие истории могут легко пересечь границы, если их правильно рассказать, Мавили и Саваш сказали, что среди 20 стран, которые смотрят турецкие производства на Netflix, есть страны с разными культурами и привычками от США до Аргентины, Франции, Индии и Саудовской Аравии.
💫ТУРИСТИЧЕСКИЙ ИНТЕРЕС ДВОЙНОЙ
На встрече также были представлены результаты опроса общественного мнения, проведенного в 8 разных странах с населением более 2 миллиардов человек. Согласно этим результатам, 54 процента людей, которые смотрят турецкие производства на Netflix в своих странах, говорят, что после пандемии они хотят поехать в Турцию в качестве туриста. Это соотношение составляет лишь 25% среди тех, кто не смотрит турецкие фильмы. Результаты также показывают, что многие люди, которые не интересовались турецкими производствами в прошлом, начали открывать для себя эти продукты благодаря Netflix. Соответственно, 47 процентов участников из 8 стран говорят: «Я бы не подумал смотреть турецкие постановки, если бы не видел их на Netflix».
💫ИНТЕРЕС К ПРОДУКЦИИ, ПРОИЗВЕДЕННОЙ В ТУРЦИИ, УВЕЛИЧИВАЕТСЯ
Влияние растущего интереса к турецкой постановке на ось культуры и экономики также было среди тем, обсуждаемых на встрече. По результатам исследования, в то время как только 23 процента участников, которые не смотрят турецкую продукцию на Netflix, чувствуют себя близкими к Турции в культурном плане, этот показатель достигает 46 процентов среди тех, кто смотрит отечественную продукцию. Среди этих участников доля тех, кто говорит: «Я хочу познакомиться с турками, подружиться или вместе вести бизнес», на 15 процентов выше, чем тех, кто не смотрит. Кроме того, хотя каждый второй член, наблюдающий за отечественным производством, готов покупать товары и услуги, произведенные в Турции, это соотношение падает ниже одной трети среди тех, кто этого не делает.
💫ВХОДИТ В ТОП-10 СПИСОК В ДЕСЯТИ СТРАНАХ
С другой стороны, Мавили и Саваш поделились замечательной информацией о производительности двух последних турецких постановок, выпущенных Netflix. Официальные лица заявили, что Фатьма с Бурчу Биричик в главной роли вошла в список 10 лучших фильмов Netflix в 36 странах в первый месяц сериала, и что турецкие фильмы, а также телесериалы привлекли значительное внимание в мире. В этом контексте было заявлено, что вышедший в марте фильм Kağıttan Hayatlar с Чагатаем Улусоем в главной роли до сих пор вошел в список 10 лучших из 47 стран. Среди этих стран есть много разных точек мира, таких как Аргентина, Австрия, Объединенные Арабские Эмираты, Франция, Испания, Израиль, Мексика, Египет, Португалия, Саудовская Аравия, Чили, Греция и Венесуэла.
💫ИНТЕРЕС К ТУРЕЦКОМУ ПОВЫШАЕТСЯ
В этот момент Мавили и Саваш напомнили кампанию Netflix «Смотрите сейчас они смотрят с субтитрами» и отметили, что появление местного производства с возможностью дублирования и субтитров почти на 30 языках повысило интерес к турецкому. Объясняя, что каждый второй человек, который смотрел турецкие постановки за границей, смотрел эти постановки, добавляя субтитры на своем родном языке к исходной турецкой озвучке, официальные лица заявили, что они часто получали сообщения от членов Netflix, которые начали изучать турецкий язык в своих странах.
💫Отметив, что этот интерес побуждает Netflix инвестировать больше, Мавили и Саваш завершили встречу словами «Мы знаем, что есть много историй, которые нужно рассказать, а аудитория такая же, как и весь мир», заявив, что география Анатолии содержит бесчисленное количество историй, что еще не было сказано. Среди турецких производств Netflix будет транслировать в предстоящий период 2-й сезон Aşk 101 и 3-й сезон Atiye, а также сериал Yakamoz S-245 с Кыванчем Татлытугом в главной роли и такие фильмы, как Last Summer, Beni Çok Sev, Kin.
Источник: fortuneturkey.com

Фенче Kissing Heart,
Цитат
мен ме интересува какво ли правят именно в Урла
ами те и друг път са били в тоя район, явно им харесва природата там.
със сигурност Къванч не е слаб заради Ковида....
вчера си разглеждах гифчетата.
от миналото лято....

Феми, за теб...Hug
Скрит текст:

хубава събота!!

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 12:55 от Airra

# 326
Орси Hug благодаря за споделеното! Kiss Слънчев човек е Киво, душата му прозира през очите Heart
Разбира се, че ще качваме сериите тук, иска ли питане. Колко сериала и филми споделихме, че нашия ли няма  Smile
Айре Heart Eyes отново интересни неща си ни донесла, благодаря! Kiss Хареса ми и споделеното от теб за серията на Момичето. И на мен Ръфат ми става все по-симпатичен, за разлика от другите членове на семейството му. Музо много го харесвам и аз! Лелее, вярно ли така ще стане ??? Е, не мога да я разбера Налан защо го позволява, толкова ли я е страх от вещицата ? Голяма жена е, аз бих се изнесла с 200 от тази къща ...
Пепи Heart Eyes благодаря и на теб за статията, аз тази група ВК сега я чувам Open Mouth
Ето превода на статията, интересна е наистина
Цитат
Въздействието на Netflix върху Turdizi
Netflix, стрийминг услугата с 208 милиона членове по целия свят, продължава да инвестира в Турция, без да забавя темпото си. Netflix, която представи на своите членове множество различни лицензирани от Турция продукции в 190 страни, а също и такива продукции като Fatma, Bir Başkdür, Atiye, Aşk 101 и Kağıttan Hayatlar, се стреми да увеличи допълнително своите инвестиции чрез своя офис в Истанбул, който се планира да бъде открит  до края на 2021 г.
В този контекст, мениджърът на публичната политика на Netflix в Турция Пелин Мавили и мениджърът на комуникациите на Netflix в Турция Aртан Саваш, които дойдоха заедно с икономическата преса, съобщиха добрата новина, че Netflix се готви да засили допълнително своето физическо присъствие, като инвестира във филмовата индустрия в Турция. Обхватът и подробностите на този инвестиционен план, който допълнително ще укрепи партньорството на Netflix с творческата индустрия, ще бъдат обявени през следващите дни.
РАЗШИРЯВАНЕ НА ГЕОГРАФИЯТА
На срещата служители на Netflix споделиха приноса на инвестицията в промоцията и туризма на Турция с конкретни подробности. Припомняйки, че турските продукции са постигнали значителен успех в много страни през последните 20 години, служителите обърнаха внимание на факта, че износът на техните продукции чрез Netflix се е разпространил в много по-широка география. Подчертавайки, че добрите истории могат лесно да преминат границите, ако бъдат разказани правилно, Мавили и Саваш казаха, че сред 20-те страни, които гледат турските продукции в Netflix, има страни с различна култура и обичаи от САЩ до Аржентина, Франция, Индия и Саудитска Арабия ...
ТУРИСТИЧЕСКИЯТ ИНТЕРЕС Е ДВОЕН
На срещата бяха представени и резултатите от проучване на общественото мнение, проведено в 8 различни държави с население от над 2 милиарда души. Според тези резултати 54% от хората, които гледат турските продукции в Netflix в родните си страни споделят, че искат да пътуват до Турция като туристи след пандемията. Това съотношение е само 25% сред тези, които не гледат турски филми. Резултатите показват също, че много хора, които в миналото не са се интересували от турските продукции, са започнали да откриват тези продукции  благодарение на Netflix. Съответно 47% от участниците от 8 държави казват: „Не бих и помислил да гледам турски сериали и филми, ако не ги бях гледал в Netflix“.
ИНТЕРЕСЪТ КЪМ  ПРОДУКЦИИТЕ ОТ ТУРЦИЯ СЕ ПОВИШАВА
Влиянието на нарастващия интерес към турските постановки върху оста на културата и икономиката също беше сред темите, обсъдени на срещата. Според проучването, докато само 23% от участниците, които не гледат турски продукти в Netflix, се чувстват културно близки до Турция, тази цифра нараства до 46% сред тези, които гледат родните продукции. Сред тези участници делът на тези, които казват: „ Аз искам да се срещна с турци, да създам приятелства или да правим бизнес заедно“, е с 15% по-висок от тези, които не гледат. Освен това, всеки втори член, наблюдаващ родното производство е готов да закупи стоки и услуги, произведени в Турция, това съотношение пада под една трета сред тези, които не го правят.
ВЛИЗАТ В ТОП 10 СПИСЪК В ДЕСЕТ ДЪРЖАВИ
От друга страна, Мавили и Саваш споделиха чудесна информация за производителността на последните две турски продукции, пуснати от Netflix. Длъжностни лица заявиха, че Фатма, с участието на Бурджу Бириджик, е влязла в Топ 10 на най-добрите филми на Netflix в 36 държави през първия месец на сериала и че турските филми, както и телевизионните сериали са привлекли значително внимание в света. В този контекст беше съобщено, че филмът Kağıttan Hayatlar, с участието на Чаатай Улусой, пуснат през март, досега е влязъл в топ 10 на най-добрите сериали на 47 държави. Сред тези страни има много от различни точки на света като Аржентина, Австрия, Обединени Арабски Емирства, Франция, Испания, Израел, Мексико, Египет, Португалия, Саудитска Арабия, Чили, Гърция и Венецуела.
ИНТЕРЕСЪТ КЪМ ТУРСКИЯ СЕ УВЕЛИЧАВА
На този етап Мавили и Саваш си припомниха кампанията на Netflix „Гледайте, сега те гледат със субтитри“ и отбелязаха, че появата им в родното производство с възможности за дублиране и субтитриране на близо 30 езика повиши интереса към турския. Обяснявайки, че 1 на 2 души, които са гледали турски продукции в чужбина, са ги гледали, като са добавяли субтитри на собствения си език към оригиналните турски озвучавания, служители казаха, че често получават съобщения от членовете на Netflix, които са започнали да учат турски в своите страни.
Отбелязвайки, че този интерес подтиква Netflix да инвестира повече, Мавили и Саваш завършиха срещата с думите „Знаем, че има много истории, които е нужно да бъдат разказани, а публиката е същата както в останалия свят“, заявявайки, че географията на Анадола съдържа безчислен брой истории, които още не са разказани. Сред турските продукции Netflix ще излъчи 2 - ри сезон на Aşk 101 през следващия период и Atiye 3 сезон, както и сериала Yakamoz S-245 с участието на Kъванч Татлъту в главната роля и филми като Миналото лято, Beni Çok Sev, Kin.
Източник: fortuneturkey.com

# 327
Фенче Kissing Heart, Благодаря за превода!! Flowers Hibiscus
след малко ще го прочета............
КБТ са си у тях в Ист.
Башак и днес е споделила част от Киво Grinning

и Берк им е на гости.....

приятна вечер.

# 328
Ееее, да го беше показала, дее Laughing Семейна идилия, ама Генчо си е най- добре, като пет пари в кесия Smile

Тук му се вижда и колянцето Laughing

Радвам се, че си поддържат приятелството с Берг Hands Plus1
Лека вечер! Hug

# 329
Фени, и аз това викам, да го беше показала, но си го пази. Нека, нас да ни радва с хубави и качествени филми.
Интересна статия и както се казва нищо ново под слънцето.
Ирка, радвам се, че звучиш добре и дано всичко е наред вече при теб.
Орси, много добре си описала усещането си за Къванч и Башак. Всички тук , мисля, че имаме подобни. Дали  отговарят на действителността е трудно да се каже, но в края на краищата, нали затова са творците, да ни карат да се чувстваме добре и да вярваме, че доброто и красотата ги има на този свят.
Феми, е то е нормално да има хора, които да не споделят твоите усещания и възторг. То това се отнася и за нас , иначе щяхме да сме във вашата тема, нали ? Но пък да не признаваш постиженията на друг и да смяташ, че само твоя любимец е най, най, най ....ми се струва чак детинско. След като на мен ми харесва Къванч каквито и доводи да ми се кажат, това едва ли би променило мнението ми. Мисля, че това се отнася и за теб.
А аз снощи изгледах 8 серия на Момичето. Няма да ви казвам какво става. Актрисата, която играе Фериде, наистина отлично се справя, не знам дали има човек, който да не я мрази. Реално погледнато всички герои имат някакъв психически проблем. То Рафат, то жена му, то дъщеря им, зет им , Седат и Музо, от една страна. Същото е и със семейството на Нелан. Имам усещането, че Нелан изпитва не страх, а направо ужас към майка си и това направо я сковава да мисли за някакво спасение. Не знам какво ще ни поднесат по натам сценаристите, но много се надявам, че ще намерят начин да ни покажат, че с любов може всичко да се излекува.

Йозге, е започнала снимки на новия сериал. Променила е визията си.

Лека вечер, момичета 🤗🤗🤗
Тази снимка за пръв път я виждам

И от Мави "Лятото започва в синьо. Не остана много време "

Дали няма да ни изненадат ?

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 22:39 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт