Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!! Hug

имаме сравнително нова снимка 26/6/2021 Adana

Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното!! Ще си гледаме комисар Кадир!! Heart
тия 5 неща май са доста стари Wink
аз снощи бях естествено подвластна на Цар Футбол..............
Форцааа Италия!!! Trophy МНого съм Хепи!!!
Диве Hug, как си?
Скрит текст:
уникален финал!!

...................
оххх фантазията на турските медии няма граници Joy
https://www.ucankus.com/detay/485642/kivanc-tatlitug-ve-basak-di … anlari-suya-dustu
Цитат
Плановете на Kıvanç Tatlıtuğ и Başak Dizer, които живеят живот далеч от камерите от деня, в който се ожениха и са известни със страстта си към природата, пропаднаха. Двойката, която планирала ваканция на каравана в Тексас, обърнала маршрута обратно към Бодрум.

позитивна нова седмица...
хубави новини! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 10:42 от Airra

# 661
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Имам много ангажименти днес, но пускам тази информация от Бирсен

После ще пиша

# 662
Пепи Hug Hands Plus1
най после имаме новини и за филма!!
https://www.tv100.com/kerem-bursine-bomba-teklif-makale-561057
Къванч ще снима новия си филм през септември, извън Истанбул.
името на филма- Aşıklar Bayramı".- Денят на влюбените
режисьор- Özcan Alper.
Партньор- Settar Tanrıöğen / гледала съм го в Кузгун, добър актьор!/

копродуцент-Nar Film
Бирсен пише и, че за новата реклама Киво е получил 11 млн. ТЛ

от ИГ на Башак

...........................
това споделиха в ТТ
май ще е по книга, история м/у баща и син.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 13:39 от Airra

# 663
Здравейте:sunny:
Браво за новините.
История между баща и син. Копродуценти за сефте го чувам.  Основния е ОГМ за Нетфликс.

Заглавието дали наистина ще е това Денят на влюбените.
Бирсен пише верни неща за Киво ,за други актьори се лигави и гледат провокация.

Тиймито прочетох че ако наистина снима Кралят ще бъде през Октомври или Ноември. Логично след филма. Филм по бързо се заснема при тях.

# 664
Преведох това, което е постнала Анна....почти същото като горното.

не е перфектен превода......може би имам някои грешки.

"Точно двадесет и пет години по-късно баща ми ме чакаше, коленичил пред вратата ми, със старата си
вратовръзка в едната ръка и дървен куфар в другата, като объркан гост, който изведнъж се появи през нощта,
или бивш кредитор, който дойде да изплати дълга си от незапомнени времена".
На първо място, това е роман за разплатата м/у на баща и син ... това е изясняване на отношенията, в които негодуванието, гневът, вината и желанието да се отървете от тях се борят да останат на място. Главният герой на романа мисли с чувството на адвокат, че „Както всеки син, колкото и да се съпротивлявах, от самото начало бях победен от баща си“.
От друга страна облакът на разбита любовна история виси над мъжа, който се опитва да уреди своя „проблем“ със своя баща ... Или това са две любовни истории?
Романът също е история на пътя ... Пътуване от Диярбекир до Карс.
големи разстояния, приспособления за настаняване, търсения, контрол, запустели кътчета на страната ...болници.
Но в същото време слушаме историята на пътуване чрез паметта. Пътуване, което се простира от ъглите
 на ума до преддверията на съзнанието. Пътуване към тайните на бащата,  двусмислени връзки и жените в живота му първо, където чираците го чакат във всяки имение/?/ ... Истински дълъг път е това.
Читателите му ще усетят, че това пътуване е посетило и предишните творби на Кемал Варол.

коментарите оставям на вас!! Wink

.........................
още от Адана:)
Heart

Феми Hug и аз не съм ги чувала.
а Кралят с тая заетост, искрено ме съмнява че ще участва там.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 15:21 от Airra

# 665
.

"Къванч ще снима новия си филм през септември, извън Истанбул.
името на филма- Aşıklar Bayramı".- Денят на влюбените"

Е сега какво става!? Ако правилно броя цели 3 екранни прояви ли ще има Къванч? За подводницата, този и онзи за краля. Против нямам, само питам!

# 666
.

"Къванч ще снима новия си филм през септември, извън Истанбул.
името на филма- Aşıklar Bayramı".- Денят на влюбените"

Е сега какво става!? Ако правилно броя цели 3 екранни прояви ли ще има Къванч? За подводницата, този и онзи за краля. Против нямам, само питам!
охх, стига си го броила Краля, който явно ти е влязал бая в ума Wink изобщо не е сигурно/по-скоро не/.
а инфото, което слагах до сега е за филма, за който знаем отдавна, но сега научихме подробности.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 15:32 от Airra

# 667
.

Защото ми се иска да изиграе такава роля! Още, когато се чу нещо за първи път.  На крал, а не на султан. При добър сценарий, разбира се!

# 668
За Краля също е на тях ама наистина ще е доста натоварено .
Не знаем за Краля със сигурност ще се разбере .
Много му спрягат името за ролята.  
Фен Hug
Обещах да пиша по твоя въпрос.
Абсолютно нищо не е имал със Серенай.
Връзка Йок ! Нито сериозно ,нито флирт.
Ако си чела обратното не им вярвай това са фантасмагории на журналята и фенове, които искат СерЧаг.
От много време е така още от сериала.
Там се случиха някой неща. На Ча видимо му личеше че иска по бързо да приключва дизито и беше един смачкосан на вид. Head Band
Беше неудовлетворен и даже сам поиска да снима филм и да играе друго. Още по времето на ПО говори с продуцента и режисьора и те дадоха съгласие и така заснеха Див мед.  
До ден днешен не престават да  пишат за Ча и СС. платено,или не.
Дори измисляха че Керем ревнува от ЧУ по добре да не се засичат че ще се бият за нея направо пълен смях . Joy
Баш за нея Head Band
Добре се отърва момчето от нея сега видимо е щастлив с новата любов.
В едно съм сигурна че ако му предложат отново да ги съберат Чаго категорично ще Откаже дори най добрият сценарии да бъде и милиони да му дадат няма да се Съгласи.
 Далеч от тая и това е!
Има сбъркан вкус  чак толкова не го е закъсал да а хареса тази Особа.
Тя обича блясъка и да се пише за нея. 
Маави да помислят по въпроса да си сменят женското рекламно лице.
С всички се разбира много добре и не е имал проблеми. Ето с Афра се сработиха и даже я последва в ИГ. Това рядко го прави.
Тя сподели в интервю хубави думи за него както и други колеги.
Разбира се с Хазалка , която е специална за него.
Това не е измислица ,а истина държат на приятелството си.
Тя му е помогнала, когато е бил неопитен в началото.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 21:18 от femmi2

# 669
Привет, дружки! Hug Благодаря на всички ви за  споделеното! Kiss Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря за инфото! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes ето, искаше инфо за филма, по поръчка днес има такова. Не съм сигурна дали да се доверя на Бирсен, тя в последно време нещо се излага.  И каква е тази продуцентска фирма Nar Film ??? Нали щеше да прави филм отново за ОГМ и Нетфликс ?  Thinking Два филма ли ще снима Дано и Ранини сподели нещо. Събрах от всички групи ВК какъвто превод намерих и се получи това. Не ми стана много ясно каква точно ще е тази история, но изглежда, че ще е силна в основата си,  единствено разбрах, че може би героят на Киво ще е адвокат и че режика е много добър Thinking Иншалах и филма да е такъв Hands Pray
Цитат
Предстоящият филм на Йозджан Алпер "Денят на влюбените" е адаптация по едноименната книга на Кемал Варол.
"Като всеки син, независимо как се съпротивлявах, бях победен от самото начало от баща си." На първо място, това е роман за отношенията между баща и син. Но това е и пътуване, както буквално, заедно с героя, с който пътуваме от Диарбекир до Карс, така и образно, ние пътуваме през паметта на героя, разглеждайки най-уединените кътчета на неговия ум и съзнание.
Читателите ще почувстват, че предишните творби на Кемал Варол също са били включени в това пътешествие.
Сюжетът е отлична драматична платформа, за да покаже всички аспекти от таланта на Kъванч.
Йозджан Алпер, който е известен със своите фестивални филми и награди, автор е на такива проекти като "Есен" и "Спомени от вятъра" ще започне снимките на новия филм през есента. В момента от снимачните партньори на Kъванч е известен само Сетар Танръйоен. Филмът ще бъде заснет извън Истанбул през септември.
Описание на книгата Aşıklar Bayramı / Свети Валентин
„Точно двадесет и пет години по-късно баща ми, със старата си трикотажна връзка в едната ръка и дървен куфар в другата, стоеше на колене пред вратата ми, чакайки ме, като смутен гост, внезапно появявайки се през нощта, или като бивш кредитор, дошъл да изплати дълга си след дълго време ".
От друга страна, облак от сломена любовна история надвисва над мъжа, който се опитва да реши „проблема“ си с баща си ... Или това са две любовни истории?
Преди всичко, това е роман за разплатата на баща и син. Главният герой на романа - това е разборка, при която адвокатът се чувства: „Като всеки син, независимо как се съпротивлявах, бях победен от баща си от самото начало“.
Освен това, това е буквално история на пътя : ние пътуваме из Диарбекир до Карс. Разстоянието на дългия път, местата за нощуване, търсенията, контрола, изоставените селски ъгли ... Болницата в родния град ... Но в същото време ние слушаме разказ за пътуването по памет. Пътуване, което се простира до най - уединените ъгли на ума.
Пътуване към тайната на двусмислената връзка на бащата - любител на саза, чиито ученици и фенове го очакват във всяко имение, а жените в живота му - преди всичко ... ( превода на подружките е с google)
Не ми е ясно защо заглавието е такова, какво общо има тази история с Денят на влюбените, ама да видим ... Актьорът , който ще играе евентуално бащата на Кивовия герой във филма е много добър, да.

А турските журналя нека най - сетне се уточнят къде ще пращат да почиват нашите хора - на две яхти по гръцките острови или в Щатите
Феми Hug благодаря! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes сега видях и твоя превод. Ами пак не ми стана по-ясно Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, явно е на ОГМ филма, така разбрах от вас. Страхотни снимки от Адана!
А за Краля ... Орси Kissing Heart и аз много ще се радвам да снима и него, но да видим. Много често взеха да спрягат името му, та нищо не се знае Thinking А филм се снима за два месеца.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 17:18 от queen_fenka

# 670
Фенче Kissing Heart, благодаря и за твоя превод, и от 2-та езика си звучи шантаво Smirk
тия Нар Филм са копродуценти.
за мен инфото от Бирсен е вярно, това е споделила в ТТ, присъства ОГМ.

Историята ми звучи доста драматична, сериозна, сложна и трудоемка за снимане, ако ще пътуват, особено в другия край на Турция.
сега обърнах внимание на това

заглавието е задушевна народна песен, нали бащата свири на саз....
Режисьора снимал фестивални филми.

Цитат
Айре Heart Eyes сега видях и твоя превод. Ами пак не ми стана по-ясно
що си ми видяла сега моя превод, като го постнах в 15 часа?? Laughing

много писах днес
приятна вечер......

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 17:20 от Airra

# 671
Айре Heart Eyes ми когато започнах да пиша, нямаше още превод. А аз се замотах, че събирах от тук, от там всичко, което преведох на едно  Grinning
Цитат
Историята ми звучи доста драматична, сериозна, сложна и трудоемка за снимане, ако ще пътуват, особено в другия край на Турция.
сега обърнах внимание на това
заглавието е задушевна народна песен, нали бащата свири на саз....
Дааа ... ами нашия нали си обича да му е трудно Stuck Out Tongue Closed Eyes Дано си струва! Hands Pray

# 672
Айреее Grinning
Разсмя ме джанъм много била писала Joy
Зареждай се щото идват проектите. Е не веднага  и това ще стане.
Продуцентите нали казаха ще е доста драматично. Заглавието не ми се връзва Rolling Eyes

Фен ,:hugs: Бирсен напоследък се излага но обича Киво и не вярвам да си измисля за него.

В тиймито и казват Сплетница щото сега писала за раздяла между Арас Булут и Биге.
Шест години заедно.
Нещо не го вярвам ама. Рускините не искат да повярват. 
До онзи ден папараците ги снимаха на морето. 
Същото написа и за ДуЧаг. Взе доста да се отпуска с Опроверженията. 
Flushed Не е в негов стил.

# 673
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Дойде дългоочакваната новина за филма. На пръв прочит ми харесва, макар че въпреки вашите старания Айра, Фени е малко неясно. Но тези истории по принцип са много хубави стига да се заснемат както трябва. Партньорът на Къванч не го знам, Фени ти откъде разбера, че е много добър, а и режисьора.
Но съм напълно съгласна с теб,  Къванч иска да му е трудно. Мисля, че той вече мина на ново по високо ниво. Почвам да се съмнявам и аз дали ще снима Краля. Само не разбрах филма дали ще е за Нетфликс ? Учудих се и аз на тази продуцентска компания, но сега ми стана ясно. Това, което качих от ИГ има едно неясно за мен изречение, там за рекламата, 11 милиона турски лири и после, че са копродуценти.
Ако не е така защо Бирсен въобще говори за парите от рекламата.
Феми, ох и ти ме разсмя. Тиймито не харесват Бирсен откакто написа, че носа на Чачо не е добре. Но това не пречи на Инеса непрекъснато да я цитира и да и върти думите както на Инеса и харесва. Аз също съм казвала, че не и вярвам, защото вече няколко пъти подаваше лъжлива информация за Къванч. Сега има обаче прекалено много подробности и съм склонна да вярвам за филма.
Айре и на моите терзания защо Къванч не се е подстригал още, сега си отговарям, че това ще стане преди снимките на филма, за да ни изненада за пореден път, а сигурно ще качи и някои килограм отгоре.
Ролята на адвокат също ще е нова за него. Но пък явно не това ще бъде основната нишка, а вечната тема деца и родители. Дано излезе повече информация за книгата ,разбира се ако сценаристите запазят основното действие от нея. Всъщност Бирсен не съобщава нищо за сценаристите, може би OGM скоро ще ни осветлят по въпроса.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗
Малко хаотично писах, но днес слънцето ме напече повече 😂😂😂

# 674
Пепи Flowers Hibiscus Аз разбрах че ще бъде за Нетфликс филма така както си го знаем от преди.
Само копродуцента е изненада.
Актьора и аз съм го гледала в Кузгун.
Момичета роля на мафиот ли игра подскажете ?

Тя Бирсен се заяде тогава с носът му. Smiling Imp
Тя и за други колеги се намесва и пише клюки.

Общи условия

Активация на акаунт