и аз мисля, че такава история между баща и син не може да не е хубава и силна, дано! Осланям се на това изречение
Заради това написах в скоби , че превода на подругите е с гугулето. Надявам се на Аити да направи сносен превод, защото наистина нищо не разбрах какво ще е това пътуване хем буквално, хем образно и проблема между баща и син
Във всеки случай ми звучи интересно, пък да видим. Да, на ОГМ и за НФ ще е филма.
Гледала съм този актьор в Кузгун, а преди това и още някъде, не помня дори къде, но ми е направил впечатление с играта си. А за режисьора съдя единствено по превода - "Йозджан Алпер, който е известен със своите фестивални филми и награди " Ми щом е известен и има награди трябва да е добър
И аз не разбрах точно каква връзка има хонорарът на Киво с тази продуцентска компания, за какво изобщо го спомена Бирсен 
Феми
да, играеше дядото на Кузгун Бехрам Адавар - един от най-могъщите мафиоти в Турция.Не знам колко го обича Киво Бирсен, ама дано да е истина това, което е написала.
Башак какви красоти е споделила само ... искрено им завиждам на какво място си почиват

Хубава вечер!

Да го видим този Хайри какъв ще го играе
Новината за филма беше най - хубавото нещо за започване на седмицата, а ? Историята звучи страхотно, перфектна възможност за Киво да покаже това, за което е роден - да играе. Да покаже всичко, на което е способен, а знаем , че е много! Но, аз някак не очаквам да има любов в този филм обаче, нали била сломена

, благодаря, мила!!!

Хелоуу!! 

за теб това:)