всичко проучваме ние, толкова сме зажаднели вече за нещо, че ... 
Именно, де, понеже Ранини е навътре в нещата се зачудих дали това е нейна хрумка или наистина има нещо
Прочетох и, че Халит е започнал да следи OGM Pictures 
Е, да ме извинят фенките му, но прилича ли Халит поне по нещо на това описание ? Дори за някои да е красив, млад ли е ? Освен, ако не са променили тотално сценария

Младият мъж бързо изключи телефона си и каза на пазача да му подаде палтото, тъй като възнамерява да си тръгне. Приятелите му замръзнаха с карти в ръце, без да знаят как да продължат да играят. В края на краищата навсякъде трябва да има етикет. Нима може да предадеш приятелите си така, като жена ? Това не се случва за първи път. Но въпреки това той продължава да идва в този клуб. Говорят, че „този, който печели в любовта, ще загуби в хазарта“. Лъжа. Този човек печели както в любовта, така и в хазарта.
Я много лет слушала Кенана, его жену Хандан и любовницу Фади. И разве только они? Все женщины испытывали вожделение, глядя на него. За это друзья прозвали Кенана «королем».
Когато Кенан за пръв път дойде при мен, пациентите, чакащи във фоайето, го гледаха като произведение на изкуството. Какъв красив мъж! Мислех, че Туна преувеличава, когато го описва. Но след това той влезе в кабинета ми ...
Дълги години слушах Кенан, съпругата му Хандан и любовницата му Фади. И само те ли са? Всички жени изпитваха похот, когато го гледаха. За това приятелите му наричаха Кенан „кралят“.
Какви сладки снимки на младия Къванч, които не сме виждали до сега е споделила Кати Джоунс от КТСА

Алинка
много ти благодаря за споделеното!
Става ми все по-интересно.Както винаги, едва сега видях поста ти, омръзна ми!
страхотен мъник сладур си имаш, да ти е жив и здрав!
Не е продала правата си без кинти.

, беше почти сигурно май, но после дойде пандемията.

Привет!!