Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Феми Hug всичко проучваме ние, толкова сме зажаднели вече за нещо, че  ... Laughing
Именно, де, понеже Ранини е навътре в нещата се зачудих дали това е нейна хрумка или наистина има нещо  Thinking Прочетох и, че Халит е започнал да следи OGM Pictures Thinking
Е, да ме извинят фенките му, но прилича ли Халит поне по нещо на това описание ? Дори за някои да е красив, млад ли е ? Освен, ако не са променили тотално сценария Smile
Цитат
Молодой человек в спешке выключив телефон говорит охраннику, чтобы он отдал ему пальто, так как он собирается уходить. Его друзья застыли с картами в руках, не зная как дальше продолжать играть. Ведь везде должен быть этикет. Разве можно вот так предавать друзей, как жену? Это уже не первый раз случается. Но, тем не менее он продолжает приходить в этот клуб. Говорят же, "тот, кто побеждает в любви, проиграет в азартных играх". Бред. Этот человек побеждает и в любви, и в азартных играх.
Младият мъж бързо изключи телефона си и каза на пазача да му подаде палтото, тъй като възнамерява да си тръгне. Приятелите му замръзнаха с карти в ръце, без да знаят как да продължат да играят. В края на краищата навсякъде трябва да има етикет. Нима може да предадеш приятелите си така, като жена ? Това не се случва за първи път. Но въпреки това той продължава да идва в този клуб. Говорят, че „този, който печели в любовта, ще загуби в хазарта“. Лъжа. Този човек печели както в любовта, така и в хазарта.
Цитат
Когда Кенан впервые пришел ко мне, женщины-пациентки, ожидавшие в холле своей очереди, смотрели на него как на произведение искусства. Какой же красивый мужчина! Думала, Туна преувеличивает, описывая его. Но тут он вошел в мой кабинет …
Я много лет слушала Кенана, его жену Хандан и любовницу Фади. И разве только они? Все женщины испытывали вожделение, глядя на него. За это друзья прозвали Кенана «королем».
Когато Кенан за пръв път дойде при мен, пациентите, чакащи във фоайето, го гледаха като произведение на изкуството. Какъв красив мъж! Мислех, че Туна преувеличава, когато го описва. Но след това той влезе в кабинета ми ...
Дълги години слушах Кенан, съпругата му Хандан и любовницата му Фади. И само те ли са? Всички жени изпитваха похот, когато го гледаха. За това приятелите му наричаха Кенан „кралят“.
Както и да е, каквото стане, няма да се ядосвам. Но, наистина се надявам Киво да изиграе този герой, много ми се иска да проверя дали ще мога да го намразя в нечий образ, а и пасва на образа на 100%.
Какви сладки снимки на младия Къванч, които не сме виждали до сега е споделила Кати Джоунс от КТСА Heart

Алинка Heart Eyes много ти благодаря за споделеното! Heart Става ми все по-интересно.Както винаги, едва сега видях поста ти, омръзна ми!

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 15:13 от queen_fenka

# 691
Момичета, нямам търпение да почета малко и да се поограмотя, че съм страшно изостанала. Айре, благодаря ти, че ме светна, аз си мислех, че само за сериал става дума! А две е винаги по - добре от едно! Филм и сериал с Киво звучи като сбъдната мечта!
Божее, много ме извинете, че съм толкова назад!  

Пепи, това предполагам е сюжета на филма? Бившат любов Айлин и настоящата..хмм Ако на света има място, където бившите любови не са съвсем " бивши", то това са турските сценарии! А ако има актьори, които да могат да вдъхнат нов живот на уж отминала любов, то един от тях със сигурност е Къванч...Ох, казах ли вече "ох"!

Всички искам да ви напрегръщам виртуално и не съвсем, още веднъж се извинявам за инцидентното ми нахълтване и ви пращам ужасно много прегръдки! И тъй като не смятам, че световната конспирация е опряла до мен все още, си позволявам да ви покажа моето сладко целодневно занимание.

//cdn.bg-mamma.com/Q3Xl/y8ZJy.jpg

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 15:18 от Polina_

# 692
Поли Kissing Heart страхотен мъник сладур си имаш, да ти е жив и здрав! Heart
Много се радвам, че се обади, надявам се по-често да нахлуваш Smile Да, има какво да почетеш, не оставаме без новинки и адреналин тук. Нали ? И ние сме на това мнение. Надявахме и за още нещо, но да видим дали ще имаме късмет.
Цитат
А две е винаги по - добре от едно! Филм и сериал с Киво звучи като сбъдната мечта!

# 693
.

Последния пост от предходната страница и тези от последната ще ги дочета по-късно на спокойствие. Че бързам да споделя преди да дойдат майстори за климатик към 16 часа.

Момичета, очарована съм от толкова много хубави новини! Браво на момчето ни! Алинка, първото ти описание на романа го четох. Като теб и аз избягвам драми, но имам чувството, че този филм ще е гледаем и от такива като мен и теб. Много интересна книга, интересен сюжет, и щом и авторът ще участва в сценария съм убедена, че успехът ще е на лице. Прочетох и някои ваши опасения, че може да няма  ашк, но аз  мисля, че ще има. Дори и да е пресъздадена като ретроспекция. И то не една любов. Съседите ни са силни в игралните филми. Сериалите са за пари и пригодени за средностатистическите анадолци. Както обичам да си ги казвам. Въпреки, че почти всички от по-първите сериали са блестящи. И по този повод ще си позволя да коригирам Пепчето, че на Къванч не му е било необходимо да "работи за наема". Всичко назад  са много успешни продукции. Може и късмет да е, може и заради външността му. Но ако го нямаше професионализмът в добрата му игра, нямаше да го има и този късмет. Толкова години вече. А я да ви попитам - май за първи път Къванч отсъства толкова дълго от екран, нали? Докато четях постовете ви ми хрумна еретичната мисъл дано не е позабравил блестящата си игра! Моля, не ме замервайте! Усмихнете се!

В Турция има силни автори. Скоро  купувах книги, за да изпратя на малката ми дъщеря и попаднах на една  "От жената дон Кихот не става" .  Жена е авторка - Неслихан Аджу. Книгата е малка, но много силна. И силно написана. Да, има  драматизъм, но не е като в масовите им сериали. Дори и в по-високи дози, пак може да се каже, че е дозирано.  Затова е и тази моя увереност, че всичко с филма ще е от добре нагоре.

Що се отнася до Ханде - не си спомням да е играла някоя драматична или отрицателна роля. За да прояви таланта си по-пълно. Но и ако не са й предлагали...

Много се зарадвах и на появата на някои дружки тук. А на Ирка - приятно завръщане. Ирка, аз пак получих покана за Благоевград. Ако намалеят малко температурите до средата на август може и да прескоча. Че после заминавам. За колко време - не знам.    

До по-късно!

Върнах се, за да повторя!

# 694
На мен ми даде грешка и не се отвори линка с мъника. 
Поли аз и преди съм те чела ,отбивай се по често Hug

Орсиии , интересно ми е как ще коментираш последните събития
Нали си от моя отбор ?

Фен Hug Надали е случайно това следване на Халит с ОГМ 
Но на визия не е подходящ иначе мойте уважение и адмирации за него. Освен ако изменят СЦ. Доста често го правят ,взимат само идея и после си пишат квото искат.
Психоложката почнала да пише още книги че тези се изчерпаха и тв - то нема кво да снима Joy  Не е продала правата си без кинти.
Това дето се разказвало и снима било нищо пред истинското. Ужас!

Айре ,Тенкю за подаръка Gift Heart

# 695
Успях да прочета резюмето от Айлинка и съм малко разтресена, това ще е тежък сценарий определено. Хем любов като любов, хем страдание и вероятно прошка... май Къванч изследва нови и нови дебри на психологическата игра, което ме радва. Знае ли се кой ще играе бащата? Аз имам трайни спомени от негов филм и не знам дали съм психически готова да гледам друг, но определено любопитството ми ще надделее. Ох, ох...
Фенче, аз Сблъсък си го прехвърлям често често като не ми се спи, но и на тв няма да е излишно! Обаче краят още ме мори...
Как да кажа, в тези жарки летни дни, душата ми жадува за сянка, сладолед и качествен сериал!

П.С . С риск да досадя слагам втори линк, че първият къде работи, къде не....
Феми, специално и за тебе! Качвам от телефона и краят невинаги е успешен...

https://cdn.bg-mamma.com/Q3Xl/EksN0.jpg

# 696
Поли Hug, прекрасно момче си имаш да ти е живо и здраво!! Flowers Four Leaf Clover
този актьор/много е добър/ ще играе бащата.
Settar Tanrıöğen
Скрит текст:
Ама ти стига си се извинявала, честно казано аз толкова ти се зарадвах, че пишеш, обичаме да те четем!! Hearts
та идвай пак на лафче тук!! за това, че филма ще е тежък, аз пък обичам да гледам таланта на Киво в трудни драматични роли!!
а като искаш хубав сериал, миналата година, като свърши Иронията по бтв, ти предложих да гледаш най-любимия ни Кивов шедьовър за нас с Фенка и за много други почитатели на Киво. които смятат, че е най-добрата му роля.
Север-юг.....няма да съжаляваш Hands Plus1
https://vk.com/videos208606207?section=album_53443856
давам ти линк с епизодите с бг. дублаж.
Алинка Kissing Heart, златна си, знам, че в момента си на почивка при близките ти и пак си отделила време за превод!!
Ще прочета пак поста ти, че първия път го прехвърлих набързо.
Иначе за мен, като стана на въпрос за турските сериали и филми, сериалите се помнят повече.
Турските филми- рядко тези сериозните, имат голяма гледаемост по кината и да се печели от тях.

Момичета, нямам намерение да участвам в полемиката за Краля, каквото решат продуцентите- това ще е, ще се разбере по някое време.

Пепи Hug и ти си намерила интересни неща, благодаря, както и за споделеното!
Цитат
още помня, че Бирсен прати Къванч в театъра преди две години
това пък не го помня....ама той и Къванч самия се беше пратил в театъра Wink, беше почти сигурно май, но после дойде пандемията.
Фенче Kissing Heart готини снимки на младия Киво!
Цитат
Kъванч влиза в списъка на международните знаменитости, които турците считат за модел за подражание в референдум, в който са участвали 8 196 души на възраст от 15 до 30 години.

и аз го видях това Hands Plus1
Обаче има нещо, което ме загложди........
имам чувството, че новия филм е само на тия новите продуценти и ОГМ не участва Thinking
и това, което си превела
Цитат
Кинорежисьорът Йозджан Алпер, който е носител на множество национални и международни награди за своите филми, адаптира за кинотеатрите романа "Денят на влюбените", който нашумя през последните години.
Thinking по кината ли ще го пускат???
ще се разбере.....
Орси Hug
Феми Hug

ауу, трябва да подготвям нова тема....

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 22:02 от Airra

# 697
Поли Kissing Heart мдааа, явно нашия обича да му е трудно Worried
Цитат
Успях да прочета резюмето от Айлинка и съм малко разтресена, това ще е тежък сценарий определено.
О, и ние с Айрето така Smile Ама и по тв- то няма да го пропуснем Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Фенче, аз Сблъсък си го прехвърлям често често като не ми се спи, но и на тв няма да е излишно! Обаче краят още ме мори...
Как да кажа, в тези жарки летни дни, душата ми жадува за сянка, сладолед и качествен сериал!
Щом жадуваш качествен сериал, послушай Айрето и загледай КГ, вярвам, че и на теб ще ти стане любим както на нас с нея. Пък и Кузей донякъде е същи Кадир, няма начин да не ти хареса Smile Само не съм сигурна на теб дали ще ти допадне партньорката му Thinking Ние си я харесваме много, но не всички я приеха на времето. Виж как изглежда. Мисля, че играта и ще ти хареса.

Айре Heart Eyes ще се разбере, може пък превода да не е точен Thinking
Hands Plus1 Така е, каквото - такова.
Цитат
Момичета, нямам намерение да участвам в полемиката за Краля, каквото решат продуцентите- това ще е, ще се разбере по някое време.
Феми Hug разсмя ме с писателката Stuck Out Tongue Closed Eyes, благодаря! Kiss
Орси Kissing Heart благодаря за споделеното, хареса ми! Kiss Не, не му е за пръв път, след КСШ го нямаше цели две години, и не беше забравил как се играе, споко Laughing
Една любима моя стара лятна снимка

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 19:16 от queen_fenka

# 698
Фенче Kissing Heart, Кадир е порасналия Кузей Wink
и първото клипче беше много хубаво!! Heart

# 699
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря сърдечно за споделеното!!!

Леле, от кога не съм писала. Леле колко много има за четене.
Лелееее, колко много дружки са се появили.
В събота писах за Атийе в темата за Берен.
Който иска може да види там, как съм се изложила.

Мислех да пиша тук още в неделя, но стана късно, та отложих.
Ама дето един е рекъл - всяко отлагане е провал.

Скрит текст:
От вчера нещо се разглобих пак.
Ни седнала, ни легнала, че и очилата не ми стават.
Та сега да видим до кога ще ме удържи стола и лапито.
Първо за Форца Италия. Брей познах за англичаните, че макар и у дома могат да станат за резил.
Радвах се за Манчини и отбора. Голяма част от играчите и самият той са изкарали ковид и успяха.
Жал ми стана само за малкия принц Джордж накрая. Много тъжно гледаше детето.
А преди това ходих на машината на поправителен.
Бях като вип персона със 7 човека обслужващ персонал.
Ама пък резултатите са ... Тенденцията на влошаване премина в непоправимата зона.
Мисля си, че продължава шоуто на няма такава държава, защото има такъв народ. 
Последно днес прочетох, че и Кобрата си загубил фб.
Най-искрено му съчувствам. Не е честно.

Много се радвам на срещата ви, дружки!!! Благодаря, че сте се сетили и за мен!
А за видео среща съм за с ръце и крака, че и от легнало положение.

А фенките на Ча не мога да ги разбера. С никоя не го харесват.

Скрит текст:
Да не би да си мислят пък, че ще вземе някоя от тях.
Хем не е мой, ама хем не го давам.
И каквото и да пишат, не е в негова полза тази истерия.
Няма какво да се сърдят на журналистите.
Те само могат да ги ползват за източник.

Благодаря за припомняне на резюмето за Подводницата!
Да, така действат с промотирането на проектите си Нетфликс,
ама това е Къванч и времената вече са други.
За него феновете искат повече и по-друго.
Не е лошо Нетфликс да използват натрупания опит с дизитата.
Ще е от полза за нивото им.
За филма ми харесва заглавието - Празникът на влюбените.   
а не Денят, но като ви прочетох докрай, по-точното е Фестивалът на влюбените...
За сега Кралят загуби, но много по-добре ще е, ако спечели с Къванч.
Като видях инфото за NAR FILM, си спомних, че съм гледала някои от техните филми.
Да, Спомени на вятъра го гледах, че и премиерата даже.
Руската актриса в главната роля Sofya Khandamirova на премиерата каза,
че секс сцените са били истински. Туба също беше там, като участник.
Но според мен нещата между Туба и Онур бяха вече счупени преди това,
просто делото не беше минало, и не беше обявен официално развода им.
Впрочем тя участва по това време и в Още - филма на Онур / AY .
Колкото до Керем и Ханде, писах вече, че ми харесват.
Това, че станаха двойка в живота на този етап, е най-доброто.
Керем има добра филмография зад гърба си, бил е и продуцент, има успешни реклами.   
За партньорът за Фестивалът ... - той е от старата гвардия.
Връзката баща - син не е за изпускане за големи майстори.
Но да си призная иска ми се участието на Къванч да е нещо много красиво и ...
Малко ми натежават вече тези сюжети с показване
и акцент на исторически забележителности.
В Атийе не останаха не показани места.
Наистина ми се иска нещо по-омайващо и по-неустоимо от Бехлюл!

Извинете, че закъснях и се отплеснах.
Лекинка!!!

# 700
Момичета, наложими си да използвам лаптопа и бях обещала на Фени да кача руския сайт ,от който гледам филмите на руски
Ето го :  https://turkru.tv/series

Лека ...

# 701
Добро утро, прекрасници!

Айре Heart Eyes и първия клип беше хубав, но го махнах, че е с много подсказки за действието, ама карай Smile
Да, и за мен някак Кадир е порасналия Кузей ...

КГ е най-любимият ми сериал, който съм гледала не зная вече колко пъти и няма омръзване, та утре да го повторят, аз отново ще го гледам, познавам се
Пепи Heart Eyes благодаря, мила! Kiss Ще го преслушам тези дни този сайт.
Диве Kissing Heart аууу, колко кивчета си ни подарила, тенкс! Kiss Колко интересни неща си споделила, историята за филма Спомени за вятъра чувам за първи път, ще взема да го изгледам, стана ми любопитно да видя Онур и в такава роля, благодаря! Ех, на всички ни се иска да се върнат старите времена, когато ни омекваха капачките от нашия локум, но ... едва ли някога ще се случи, така е решил Thinking

Една старичка, но пък страхотна фотка

Лелее, бях забравила колко е хубаво човек да е в отпуска Laughing Прекрасен ден дружки, и с много добро лятно настроение!

# 702
Привет!! Green Heart

Диве Hug, радвам се, че си писала с интерес те прочетох, доста аспекти си засегнала!!
да, имаме си новина и темата ни живна Blush
дано Къванч ни подари и нещо красиво , че филма явно ще е мрачен и психически натоварващ....
не й се карай на Феми, тя ни е дружка и така си ги чувства нещата Wink
аз продължавам да чета рускини, според които Башак е виновна за избора на роли от Къванч Head Band
Фенче Kissing Heart
да видим дали Поли ще се хване на нашето зарибяване за Кузей Wink
чаках едни резултати в тт, затова се забавих с поста...
намерих още инфо за книгата/припокрива се донякъде със споделеното от Алинка/ но не се знае как е изменен сценария, та няма нужда според мен да задълбаваме толкова.
но ще е интересно да погледнем някой филм на режисьора, може би имат превод на руски....
този клип на Милена ми е много любим! Hands Ok Hand
интересни статии в итал. медии....Hands V

за сега малко Киво

Башачка Heartpulse

и този гиф от ТТ с Кадир...

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 12:39 от Airra

# 703
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Каквото и да ни подари Къванч, все ще е, ако не красиво, поне доста емоционално, убедена съм! Оф, как искам вече да гледам Арман ... ама кога ли ще е ?
Да, момичетата от КТ Глобъл пишат, че всеки ден излиза нещо за ДК в пресата Thinking

Толкова хубава фигура има Башак, всеки път и се кефя, особено на краката!
Обаче на Киво толкова да му отиват очила, всякакви! Дали ползва очила за четене ? Чела съм, че сините очи по-рано се развалят, та дали няма да го видим в някой проект с очила ? Може би, ама след 10- 15 години Smile
Помните ли тези снимки ?

На Милена всички клипове ме кефят, ето още един

# 704
Фенче Kissing Heart, настрой се за Арман, към края на годината.........
помня ги снимките...не знам дали Киво ползва очила за чете, сигурно ще е супер готин с тях!!! Heart Eyes
...................................
като сме на вълна ДК......
в Италия дават 3 турски сериала- Почукай на вратата ми, М-р. Грешен и ДК
като нашия е с най-висока гледаемост и рейтинг!! Hands Clap

въпреки феновете на актьорите от другите 2 сериала....

вчера са гледали тая серия....

в това италианско списание Sorrisi e  Canzoni TV са обърнали внимание на част от биографията на Къванч, както и на Башак.

иначе има сайтове, като у нас, които пишат за тв, сериали и т.н и там се споменава всеки ден ДК.
например>
http://www.tuttotv.info/2021/07/14/brave-and-beautiful-le-trame- … l-23-luglio-2021/
https://www.tvsoap.it/2021/07/brave-and-beautiful-anticipazioni- … sin-sposa-adalet/

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 15:03 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт