Поли, живо и здраво да ти е това малко съкровище ♥️
Ползата от жегата е, че вечер не мога да заспя и снощи пак си четох отзиви за книгата. Но доколко сценария ще се препокрива с нея е друг въпрос. Пишеше, че има много малко диалози, а разказа е от името на Юсуф. За бащата разбрах, че е герой от предишната книга на Кемал Варол и много от хората съветваха да се прочете и тази,за да се разбере неговия герой. Айра, а кои ще са му партньорки ми е трудно да кажа, търсих някаква описание на героините в книгата, но нищо не открих. Предполагам, че ще се съобразят при избора с описанието от там. Самият Юсуф щом е адвокат според мен ще изглежда най- малко елегантен.
Фени, не е късно Къванч да изиграе отново такава роля, стига да поиска. Но си мисля, че и този момент неминуемо ще настъпи. Когато Брад Пит снима "Да срещнеш Джо Блек" е на 35г., а изглежда като момченце. Много го харесвам именно в този му роля. А рускините могат да си пишат каквото си искат. Според мен пък точно Башак ще го насочи към такава роля.
А за другото ниво....не говорех за популярност. Имах предвид нещо като чалга, естрада и класика. Къванч, според мен, вече е на ниво естрада, но с филмите си и евентуално бъдещо участие в театъра може да отиде в класиката. Тази класация за влиятелните личности и Бирсен я беше коментирала , като беше качила снимки само на актьорите в нея, с нещо от сорта "Имайте на ум"/според Гугъл преводача"/ По този повод ще цитирам отново Дива, която преди време беше написала, че много се радва как Къванч и Башак стоят в обществото и че носят с достойнство тежестта на славата.
Фени, за Момичето на прозореца, видя ли колко малко се препокриват нещата.
Айре, пак се застъпихме. 😜
Клипове на Милена са много хубави, наистина много ми харесват. Имам молба, да качите един от времето на Сблъсък, имаше броене, 1 - погали ме, 2-...и т.н.
Хубав ден 🤗🤗🤗
супер! 
Естествено, много припадащи гифки по Джеско, пишат, че красотата му е обезоръжаваща. Но, освен това се коментира и натуралната игра на Киво, как естествено предава емоциите на героя си, харесаха ми коментарите 
Хайдее, почна се със сравненията, аман!
, с интерес те прочетох!!
, благодаря за коментарите от ТТ/това за отбора
/, преведените новости
.... турск. СМИ са големи фантазьори. както споменах:))

Хазалка е благодарила на колегите си и екипа

Хелоуу!! 

Привеет!! 
, след малко ще го прочета по-внимателно.....