Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Поли, живо и здраво да ти е това малко съкровище ♥️
Ползата от жегата е, че вечер не мога да заспя и снощи пак си четох отзиви за книгата. Но доколко сценария ще се препокрива с нея е друг въпрос. Пишеше, че има много малко диалози, а разказа е от името на Юсуф. За бащата разбрах, че е герой от предишната книга на Кемал Варол и много от хората съветваха да се прочете и тази,за да се разбере неговия герой. Айра, а кои ще са му партньорки ми е трудно да кажа, търсих някаква описание на героините в книгата, но нищо не открих. Предполагам, че ще се съобразят при избора с описанието от там. Самият Юсуф щом е адвокат според мен ще изглежда най- малко елегантен.
Фени, не е късно Къванч да изиграе отново такава роля, стига да поиска. Но си мисля, че и този момент неминуемо ще настъпи. Когато Брад Пит снима "Да срещнеш Джо Блек" е на 35г., а изглежда като момченце. Много го харесвам именно в този му роля. А рускините могат да си пишат каквото си искат. Според мен пък точно Башак ще го насочи към такава роля.
А за другото ниво....не говорех за популярност. Имах предвид нещо като чалга, естрада и класика. Къванч, според мен, вече е на ниво естрада, но с филмите си и евентуално бъдещо участие в театъра може да отиде в класиката. Тази класация за влиятелните личности и Бирсен я беше коментирала , като беше качила снимки само на актьорите в нея, с нещо от сорта "Имайте на ум"/според Гугъл преводача"/ По този повод ще цитирам отново Дива, която преди време беше написала, че много се радва как Къванч и Башак стоят в обществото и че носят с достойнство тежестта на славата.
Фени, за Момичето на прозореца, видя ли колко малко се препокриват нещата.
Айре, пак се застъпихме. 😜
Клипове на Милена са много хубави, наистина много ми харесват. Имам молба, да качите един от времето на Сблъсък, имаше броене, 1 - погали ме, 2-...и т.н.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 706
Айре Heart Eyes супер! Hands Plus1
Цитат
Джесур и красавица безоговорочно покоряют сердца итальянцев! 💖✨
📌
...итальянская пресса в эти дни!💥
Турецкий актёр Кыванч Татлытуг стал новым итальянским секс-символом . Актёр нового сериала «Отважный и красавица», который сейчас транслируется на канале Canale5(Италия), покорил всех своей красотой и образом персонажа Джесура.»
Почетох малко коментари в ТТ , ядосват се на канала, че  не са изчакали 2, 3 седмици да свърши Мр.Грешен и да го пуснат на негово място в праймтайма, за да може да се гледа повече и да има по-висок рейтинг. Коментират, че този сериал не е за лятото, защото ги кара да се потят Smile Естествено, много припадащи гифки по Джеско, пишат, че красотата му е обезоръжаваща. Но, освен това се коментира и натуралната игра на Киво, как естествено предава емоциите на героя си, харесаха ми коментарите Hands Plus1 Особено този много ме развесели Smile
Цитат
Cesur sei bono come la nazionale del 2006 e del 2021
Джесур, ти си толкова добър, колкото националния отбор от 2006 и 2021 г.
И пак ...
Цитат
🆕🆕 🇮🇹🇮🇹 EUROPEAN press:
“The new idol of soaps is…
More Beautiful than Brad Pitt”
♥️
 This featured inside 3-page spread introduces  Kıvanç to Italian audiences with great praise …as Cesur ve Güzel series (Brave and Beautiful) enjoys high ratings (17.6%) from its first aired “weekdays” episode, since July 5th debut!!
“Ex-basketball player and model with the impossible (to pronounce) name… is driving Italian fans crazy. ” ♥️🥰
 Source: Sorrisi E Canzoni TV ( this week’s edition of Italian TV Guide)
🆕🆕 🇮🇹🇮🇹 ЕВРОПЕЙСКА преса:
′′ Новият идол на сапунките е...
По-красив от Брад Пит ′′
♥️
Това представено от 3-страници разпространение представя Kıvanç на италианската аудитория с големи похвали... тъй като сериалът Cesur ve G üzel (Смел и красив) се радва на висок рейтинг (17.6 %) от първия си излъчен ′′ делничен ′′ епизод ′′ от юли насам 5-ти дебют!!
′′ Бивш баскетболист и модел с невъзможното (за произнасяне) име... подлудява италианските фенове. ′′ ♥️🥰
Източник: Sorrisi E Canzoni TV (тазседмичното издание на италианския ТВ Пътеводител)
  ·   ·

Stuck Out Tongue Closed Eyes Хайдее, почна се със сравненията, аман!
https://www.piusanipiubelli.it/news/can-yaman-perde-il-trono-kiv … iu-bello.php/amp?

Ааа, този път пък турсми ги пращат на околосветско пътешествие

Думи нямам вече ... А бе само по далече от Италия да ходи, че тези там са опасни за здравето Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Цитат
Новости от турсми💥
Кыванч Татлытуг решил совершить кругосветное путешествие на своей частной лодке.
Стало известно, что актёр Кыванч Татлытуг, который привлекает внимание своим счастливым браком с Башак Дизер Татлытуг, в следующем году отправится в путешествие по миру на своей новой лодке, специально построенной во Франции за 10 миллионов турецких лир.
Красивый актер Кыванч Татлытуг не может отказаться от своей страсти к лодкам. Они будут путешествовать по миру с женой Башак Дизер Татлытуг, в марте следующего года они получат парусную лодку «Catamaran Lagoon», которую для них построили специально во Франции.
⚡️
Цена, которую 37-летний успешный актёр Кыванч Татлытуг заплатил за свою новую лодку, была потрясающей.
Утверждается, что Татлытуг заплатил 10 миллионов турецких лир за лодку, спроектированную специально для него.
Теперь у Татлытуга есть его новая лодка, привлекающая внимание своей ценой, созданная с учетом его любви к рыбалке
Источник: https://www.bolgegundem.com/fiyati-dudak-ucu
Новости от турсми💥
Къванч Татлъту реши да извърши околосветско пътешествие на своята частна лодка.
Стана известно, че актьора Къванч Татлъту, който привлича вниманието със своя щастлив брак с Башак Дизер Татлъту, в следващото година се отправя на пътешествие по света на своята нова лодка, специално построена във Франция за 10 милиона турски лири.
Красивият актьор Къванч Татлъту не може да се откаже от своята страст към лодките. Той ще пътува по света със съпругата си Башак Дизер Татлъту, след като получат през март месец следващата година ветроходната си  лодка "Catamaran Lagoon", която за тях беше построена специално във Франция.
Цената, която 37-годишният успешен актьор Къванч Татлъту заплати за новата си лодка, беше потресаваща.
Потвърждава се, че Татлъту е заплатил 10 милиона турски лири за лодка, проектирана специално за него.
Сега Татлъту има негова нова лодка, привличаща вниманието с цената си, създадена със знанието за неговата любов към риболова.
Пепи Heart Eyes никога не е късно за нищо, друг е въпросът дали Къванч ще го поиска ? Като се сетя как разни филмирани, дето не правят разлика между реал и сериал обиждаха Буура и др. актьори по улиците заради отрицателните образи, които играят, започвам да се питам дали пък и Киво не е преживял нещо подобно заради Бихтер Stuck Out Tongue Closed Eyes  Така си разсъждавам, де, не зная дали е така Smile
Хареса ми сравнението, което си направила, аз също нямах предвид кое е по-популярно, а кое е по-ценно, оставащо в историята на киното. Точно заради това съм толкова щастлива, че Киво започна да прави все повече филми.
Цитат
А за другото ниво....не говорех за популярност. Имах предвид нещо като чалга, естрада и класика. Къванч, според мен, вече е на ниво естрада, но с филмите си и евентуално бъдещо участие в театъра може да отиде в класиката.
Пепче, ама изобщо не се сещам за този клип, за който молиш Сигурна ли си, че е било по времето на Сблъсък ? Доколкото си спомням Мирър прави клипове главно за Джесур, след това напусна темата. Та с Джес ли е клипа ? Да знам какво да търся.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 19:56 от queen_fenka

# 707
Пепи Hug, с интерес те прочетох!!
за партньорки във филма, не мисля, че ще вземат супер известни актриси, искам по-непознати имена.
Къванч в романтична комедия примерно няма да го видим, но е факт, че хората искат да гледат най-много любов.
Цитат
Дива, която преди време беше написала, че много се радва как Къванч и Башак стоят в обществото и че носят с достойнство тежестта на славата.
Hands Plus1
за съжаление в профила на Милена няма никакви клипове, май ги е направила скрити, ще й пиша във ФБ.

Фенче Kissing Heart, благодаря за коментарите от ТТ/това за отбора Laughing/, преведените новости Hands Plus1
 а това за околосветското пътешествие го видях още сутринта, ама не бих се хабила да го отразявам Wink.... турск. СМИ са големи фантазьори. както споменах:))

време е за нови снимки на КБТ......

лека Nature Stars

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 22:38 от Airra

# 708
Айреее , снимки на любимеца  има джанъм не може да се оплачете ,но ние сме ненаситни искаме ощеее. Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен ми е любопитно кои кадъни ще изберат за филма на Киво.
Аз съм споделяла какви харесвам. 

Видях Хазалка с кадри от Пера Палас на Нетфликс.   Невероятна красавица. Стил и класа !
Машалла ! Gift Heart
Заради нея ще изтърпя и Селяхатина и всичко.
Само искам да е на екран и да я гледам.
Ще пее в проекта.
Героинята й ще се казва Есра и ще е журналистка.
През телефона не мога да сложа фото. 
Има и някакво обръщение не разбрах от НФ ли е или ?
Фен:hugs: може ли ако не те притеснявам да погледнеш в тиймито и да ми разясниш от кого е. Благодарности се изказват.

Айренце:hugs: виж как ме разбираш така ги чувствам нещата. Wink
Ти се ме чела и знаеш че съм емоционална и палим и гасим. Одобрена няма засега с Чаго Joy
Има нещо такова за ревност. Много го бранят в мрежите.  :blush

# 709
Айре Heart Eyes недей така, ми те хората дори яхтата са снимали, а ти го взе за маловажно
Вай бе ... ти па гледай, ако познаят и тази яхта наистина се окаже негова Laughing

Време е за нови снимки от околосветските пътешественици, да Smile
Феми Hug с удоволствие! Kiss Хазалка е благодарила на колегите си и екипа
Цитат
Днес беше последният ден от приказния снимачен процес, който за нас беше почти награда. В живота на актьора не се срещат често сетове, на които искате да пребивавате отново и отново. Емре Шахин, само вие съумяхте да съберете такива грижовни и изискани хора, които се грижат за работата и един за друг. Благодаря ви много, че ми поверихте Есра. Скъпи мои Селяхатин Пашалъ, Ясемин Сзавловски, Taнсу Бичер, много ви обичам. Уважаем екип на екрана и зад  екрана, до скоро! Хазал Кая от последния ден на работата по сериала на Netflix "Полунощ в хотел Pera Palace" 14 юли 2021 г.
Наистина е красавица

Днес бил Денят на Бастилията във Франция, та феновете се поздравиха по този начин

Лекинка! Hug

Добро утро! Hug

Семейство Бономо в реклама на крема Bepanthol Baby. Мъника е разкошен пухчо Heart

Прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 08:48 от queen_fenka

# 710
Хелоуу!! Blue Heart

Фенче Kissing Heart пак добре, че не го изкараха, че си е купил подводница Mr. Green
ето рекламата с Ойкю и Джан

не съм убедена, че бебето е тяхното, по принцип за реклами взимат други бебета.

Феми Hug, ненаситни сме Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
а ти си много емоционална, опитвам се да те разбера, но слава богу-
винаги съм си харесвала Башак Heart
И честно казано съм сигурна, че и Дуйгу е свястно и готино момиче, но няма как да те убедя Wink
но Инеса май я защитава??

Маука има ново клипче, хареса ми!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 12:23 от Airra

# 711
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното!
Благодаря за клипчето и рекламата, супер са!
Може и да не е техен този пухчо, не сме го виждали, само в гръб, но е глупаво според мен Thinking
Да!
Цитат
пак добре, че не го изкараха, че си е купил подводница Mr. Green
Брей, много новини около сериала ни тези дни, красивата ни двойка не оставя никого безразличен Hands Plus1
Цитат
Джесур и Сюхан покоряют Индию!💖
На индийской платформе MX Player сериал набрал более 85 миллионов просмотров!💥

Нещо за разхлаждане

Дружки, нарде сте цял ден ?
Един клип с любима песен от КГ за приятна вечер

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 19:06 от queen_fenka

# 712
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра, Фени , ми цял ден чъчкам разни неща, но жегата просто ме съсипва.
В момента леко започна да усеща свеж въздух и нищо чудно да завали.
Ох, това с яхтата го видях и аз , но те какво ли не му преписват вече.
Айра, за евентуалните партньорки на Къванч ако мислим логично едната трябва да е млада , предполагам около 20 годишна, защото той я е изоставил след завършването на университета, а другата около 40 годишна, на неговата възраст. Така,че може да имаме известна и неизвестна актриса.
Фени, видях, че всички клипове на Милена са изтрити. А тя имаше няколко посветени на Сблъсък, за мен, едни от най- добрите , които съм гледала.
Айре, само да ти кажа, че снощи се опитах да отворя линка на Забраненият плод от първата страница, но ми се отвори страница, на която пишеше, че няма видео. Ако искаш я виж.
Преди време бях прочела един въпрос зададен във фейсбук и сега искам да ви попитам и вас.: Какви качества трябва да притежава една жена,за да накара известни актьори, певци и т.н да се влюбват и оженят за нея? Ще ми бъде интересно да прочета вашите отговори.

# 713
Пепи Hug, да имаше и клипове с Кадир, но май ги е направила скрити.
за сериите от ЗП, знам.....Unamused
Цитат
Какви качества трябва да притежава една жена,за да накара известни актьори, певци и т.н да се влюбват и оженят за нея?
ако почна да изброявам качества ще е клиширано, за мен е въпрос на съдба, примерно Таркан се ожени за негова фенка.
Фенче Kissing Heart
и аз го видях Hands Plus1 85 млн. гледания на платформата  MX Player
колкото и кусури да намирахме на СЦ, факт е, че се хареса сериала...... заради красотата му и любовната история.
Днес в Италия са гледали 1 целувка и я обсъждат.....макар и малко, целувките им бяха наслада за окото Heart

Nature Stars

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 22:28 от Airra

# 714
Добро утро!

Имайте страхотен ден!

# 715
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко сппделено! 🌺
Много се радвам на успеха на ДК!
И аз бих го гледала отново.

Пепи, благодаря за интересния въпрос. 🙃
Мисля, че без значение известна личност или не, две половинки образуват едно цяло, когато си пасват с всяко една частица.
Основното за успешна връзка е хармонията, балансът. По мое мнение. Дали ще са противоположности, дали ще са на една вълна, двама души трябва да се допълват, за да тръгнат на дълъг път. В този ред на мисли, няма как универсален модел от качества да е валиден за всеки човек.

Да се върна на книгата. Както споделих, има много противоположни мнения, като критиките са основно към останалите във въздуха сюжетни линии с любовите.
Предлагам още едно резюме, простете, ако ви е омръзнало, с по- подробно описание на частта с жените.
Романът започва, когато баща му, когото не е виждал от 25 години, почуква на вратата посред нощ и влиза.  И така, дадено е началото на пътуване от Диарбекир до Карс.  Въпреки че няма ясна информация за проблема между Баща (Хевес Али) и Син (Юсуф), научаваме, макар и частично, по време на това пътуване: Отец напусна семейството си преди години, а Ан се омъжи за някой друг.  Юсуф, който помни баща си само в детските си спомени, изпитва дълбоко чувство на съжаление към баща си.  Тъй като той е получил съобщения, че баща му скоро ще умре, затова той не иска да оставя баща си сам.  По време на пътуването до Карс получаваме малко информация за Юсуф.  Докато учи в Юридическия факултет на университета в Истанбул, той оставя жена на име Айлин, без да посочва причина.  Тази ситуация ни кара да мислим, че изоставянето има генетична структура и също отразява приликите между баща и син .... Научаваме, че много жени влизат в живота им и дори да намигат на повече от един човек, сърцата им са за един човек.  Въпреки че краят на книгата е очевиден от самото начало, най-интересното в историята са писмата, които Юсуф пише до Айлин, когото не е виждал от 15 години.  По време на това пътуване той има смелостта да ги изпрати до Айлин по имейл.  Тези писма добавиха страхотен литературен привкус към книгата.  По този начин книгата беше лишена от своята посредственост и прав разказ.  В резултат на това Баба (Хевес Али) пристига в Деня на влюбените и умира в Карс.  Той подава своя триструнен инструмент в ръката на сина си и го прехвърля на ново поколение, като по този начин завършва романа.
Това е резюмето на другата  книга, в който бащата Хевес Али също е герой
Има смърт накрая  е историята на пътуване, което Ağıtçı Kadın, живееща в Аргуван, предприема с надеждата да намери Хевес Али, който я е напуснал преди петдесет години.  Историята за започване от Аргуван и връщане в Коня, Бурса, Истанбул, Ерзурум, Арканя и накрая Аргуван.  Историята на градовете, в които е ходил.  Това е тъжната история на хората - предимно мъртви - които тя открива, докато търси Хевес Али в градовете, в които е ходил.  Накратко, „Смърт накрая“;  любовна история, пътна история, човешка история ...
Ако се следва книгата, мисля, че може и да няма женски образи, или с малка роля, само в спомените на двамата герои.

Хубав и успешен ден ви желая!

# 716
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ирка, Али , благодаря
Да сложа и аз прекрасната снимка, която ни донесе Ирката

Пу,пу,пу .... много ми хареса, много.
После ще пиша повече
Хубав ден 🤗

# 717
Привеет!! Hug
Ире Kissing Heart
Добро утро!

Имайте страхотен ден!
супер, снощи много исках нова снимка, чул ми е желанието!! Stuck Out Tongue Winking Eye
много готина ризка, не сме я виждали Wink
в момента са във Фетхие-на това място
https://www.instagram.com/yazzcollective/

Алинка Kissing Heart благодаря Flowers Tulip, след малко ще го прочета по-внимателно.....
Пепи Hug, Милена довечера ще си направи клиповете достъпни, тя ги скрила  щото били стари и никой не ги гледал Smirk

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 11:22 от Airra

# 718
Привееет! Hug

Ире Heart Eyes благодаря за новата снимка, супер е Киво! Heart
Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes Алинка Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Пепи Heart Eyes Ха, много интересен въпрос, благодаря! Ами според мен любовта не пита кой е известен, кой не е, това е съдба, предначертано им е да се срещнат явно Thinking И такива примери има доста в живота. Известните и любимците на милиони са хора като всички останали в края на краищата, просто се влюбват в някого, който може да е напълно обикновен, а заради какво по-точно ... мисля, че рецепта няма, всеки се влюбва по различни причини, кой заради външния вид, кой заради ума, характера, чувството за хумор и т.н.
Алинка Heart Eyes благодаря! Ще видим какъв филм ще направят на края, дано да е много хубав Hands Plus1
Айре Heart Eyes супер! Обаче като се замисля, не бяха пък и чак толкова малко целувките, де, има какво да се гледа Smile Спомням си, че имаше клип дори, някой ги беше броил Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ох, супер, че си писала на Милена, убих се да и търся клиповете за Сблъсък Smile Може друг да не ги гледа и кажи, ама ние си ги гледаме Smile
На много хубаво място са нашите, да си починат добре Kissing Heart

# 719
Привет отново, момичета.
Тъкмо се бях събудила, когато видях тази прекрасна снимка на Къванч и нямаше как да не Ви поздравя с нея.
Страхотен мъж е и стилът му много ми харесва.

Мястото, на което почиват нашите, е чудно.
Ех, на мен още ми се почива. Joy

Благодаря ви за всичко споделено, страхотни сте. Simple Smile
Историята ми звучи много интересна.
Мисля си, че правилно визуализирам нещата - докато пътуват баща и син, малко по малко ще се разкрива миналото им. Един вид разказ в разказа. Но има много време до тогава, ще видим.

Сега съм наблегнала повече върху Арман и подводницата.
Чакам трейлъра с нетърпение. Simple Smile)

Да ви попитам, вече има ли български превод на Атийе?
Остана ми един сезон на Приятели и след него ще гледам Атийе.
Дано след това дойде ред и на Къванч.
А кога ще уча за държавния?! Confused
Става ми лошо като сесещам. Joy

Момичета,
Пазете се от тази гадна жега и пийте много вода!
При нас не се търпи, 38 градуса, не издържам. Cold Sweat

Айре Heart, Фенче Heart, Пепи Heart , Алинка Heart , Диве Heart
поздравявам ви сърдечно.
Както и всички останали дружки, които са тук и ни четат.

До скоро! :*

Общи условия

Активация на акаунт