Следобедногорещи привети!
Фен, "Stuck Out Tongue Closed Eyes Хайдее, почна се със сравненията, аман!"
Ама защо се дразниш? Сравнението е в наша полза. Джанчо се разделял с трона си. Нашият бил много по-хубав!

Пак много снимки, информация. Наистина на много хубаво място са отишли да си допочиват. Красиво и спокойно, все хора от сой. Така съм чела.
По отношение на влюбванията от страна на известни мъже няма да кажа нищо. Фенчето го е казала точно както аз мислех да го кажа. Те са хора като всички. И като всички се влюбват. Дали в подходящата е друг въпрос. Влюбването не е търговски акт и не мери с мерки и теглилки. Сега, друго е, ако лицето страда от звездомания. В такъв дори аз не бих се влюбила ни сега /то е ясно за сега, де
/, ни тогава, когато ми е било времето на влюбване. Благодаря за информацията, снимките... Има, има доста движение. Никакво право за оплакване.
Феми, не разбирам за какво ме питаш преди 2 дни? Към мен въпросите трябва да са в пряк и широк вид като магистрала.
Нооо, ако става въпрос за Дойгу против тази персона съм си и това е! Но може и да е читава щом го търпи Чаатай. Щото и той си е бамбашка! Те си знаят най-добре.
голяма си сладурка, благодаря, че след като си мернала снимката, веднага се сещаш за нас! 
при сцените на Кадир с майка му :

Само какво тяло беше изваял Киво ... отпад, както казват подругите. И как без колебание го унищожи заради Сънят на пеперудата,евала.

жалко за журналиста....
Но нека Киво намира нови фенове там, които оценяат най-вече таланта му.
имах нужда от нещо подобно.....

А това противопоставяне на актьори по вестниците никога не ми е допадало, направо е смешно, хората сами преценяват какво харесват.

За мен той си беше останал онова нещастно, отхвърлено дете, което се страхуваше отново да не остане само в живота ... и именно това му се случи на края и ми беше мъчно за него ... Но, сега, след като го изгледах отново след много години сериала, започнах да разбирам повече и Бихтер и не и се ядосвах толкова... и тя си имаше своите демони от детството. Жал ми е и за двамата
Сега ще го изгледам, че не се сещам кой беше.