Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 014
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
.

Следобедногорещи привети!

Фен, "Stuck Out Tongue Closed Eyes Хайдее, почна се със сравненията, аман!"

Ама защо се дразниш? Сравнението е в наша полза. Джанчо  се разделял с  трона си. Нашият бил много по-хубав! Smile

Пак много снимки, информация. Наистина на много хубаво място са отишли да си допочиват. Красиво и спокойно, все хора от сой. Така съм чела.

По отношение на влюбванията от страна на известни мъже  няма да кажа нищо. Фенчето го е казала точно както аз мислех да го кажа. Те са хора като всички. И като всички се влюбват. Дали в подходящата е друг въпрос. Влюбването не е търговски акт и не мери с мерки и теглилки. Сега, друго  е, ако лицето страда от звездомания. В такъв дори аз не бих се влюбила ни сега /то е ясно за сега, де Satisfied/, ни тогава, когато ми е било времето на влюбване.

Благодаря за информацията, снимките... Има, има доста движение. Никакво право за оплакване.

Феми, не разбирам за какво ме питаш преди 2 дни? Към мен въпросите трябва да са в пряк и широк вид като магистрала. Smile Нооо, ако става въпрос за Дойгу против тази персона съм си и това е! Но може и да е читава щом го търпи Чаатай. Щото и той си е бамбашка! Те си знаят най-добре.

# 721
Иренце Heart Eyes голяма си сладурка, благодаря, че след като си мернала снимката, веднага се сещаш за нас! Kiss
Атийе го има преведен на бг. да!
Цитат
Историята ми звучи много интересна.
Мисля си, че правилно визуализирам нещата - докато пътуват баща и син, малко по малко ще се разкрива миналото им. Един вид разказ в разказа.
Да, нещо подобно си представям и аз. А както беше казала на времето Поли Kissing Heart при сцените на Кадир с майка му :
Цитат
На Киво му отива да играе любящо човешко същество под всякакви изявни форми - и мъж, и син!

И си представям какви емоционални сцени ни чакат отново с нашето момче в този филм, за мен Къванч е цар в изразяването на всякакви емоции, само той е в състояние да ме накара да плача и да се смея с него, е, заради това ми е любимият актьор.

Леле, нямам търпение да започне другата седмица

Ох, бе, този Кузей , толкова ми е любим Heart Само какво тяло беше изваял Киво ... отпад, както казват подругите. И как без колебание го унищожи заради Сънят на пеперудата,евала.

Орсич Kissing Heart не, чак да се дразня не, по-скоро ми е смешно. То, пък оставаше да не е в наша полза сравнението, и нямам предвид само външно, макар, че май това ги вълнува италианките най-много Smile

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 19:56 от queen_fenka

# 722

Фен, италианките, че ги вълнува външността е така, но Къванч ще им наложи и вкус към качествената игра!

Иначе - за всеки влак има пътници, нали така !

Лека вечер, че да гледам Вятърничавия!

# 723
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви сърдечно за написаното!!! С интерес ви чета.
Благодаря за реакциите към моите писаници!!!
Не ми се пишеше вчера. Разследващият журналист почина.
Гледах много предавания и отново негови филми-разследвания.
Покъртителни истории, големи драми ...
Не се карам на никого!!! Изразявам моето виждане,
не само от прочетеното в тази тема. Така го чувствам.
И все повече се затвърждава мнението ми,
че Къванч и Башак подържат перфектния имидж
и с достойнство носят славата си!!!

Не знам при вас, но при мен не се отваря този линк на руския сайт ,
от който се гледат  филмите на руски.  Това само за протокола. 
Италианките подпалили, а! Ами няма начин.
Наистина оригиналът е по-красив от американския Къванч!
А, това някой да не е харесал Бехлюл
и Къванч да е бил обиждан и обвиняван заради Бихтер, как да го кажа.
Сигурно има и такива, поне във форумите.
Но има и много други, които обвиняват и до сега Бихтер/ Берен.
Спомням си, че по онова време Берен е била преследвана и притеснявана по улиците.
Споко! Няма да правя извадки от форумите и темите.
На мен ми харесват и двамата със всичките им грехове. Не съм чак такава праведница.
А, това да накарам някоя известна личност да се влюби в мен - не го мога. Признавам си.
До брак няма да го докарам в никакъв случай.
Със сигурност знам, как да се влюбя в някоя известна личност, и после да се разочаровам.
За сега Къванч не ме е разочаровал!!!
А на тази последната снимка е супер >>>

Лекинка!!!

# 724
Хубава събота!! Flowers Blossom

Диве Hug жалко за журналиста....Sad
това за карането го казах на майтап...... всеки си има гледна точка и право да я изрази.
що се отнася до ЗП-много повече съм се ядосвала на Бехлюл и винаги съм била на страната на Бихтер...Heart
Фенче Kissing Heart готини неща си донесла от архива!!
Орси Hug, тия писаници в итал. сайтове, типични за съвременната журналистика явно-търсене на жълтото, пикантното и противопоставяне м/у известни линости...са ми Expressionless Но нека Киво намира нови фенове там, които оценяат най-вече таланта му.
Ире Kissing Heart охх разбирам те за държавния.....
момичетата от темата на Берен преведоха много бързо 3 сезон на Атийе.
Скрит текст:
о да ти споделя, че аз по принцип никога не съм била уау от сюжета на ПнВм , но посл. преведена серия-44 беше супер-толкова забавна, с толкова остроумни диалози!! Hands Plus1 имах нужда от нещо подобно.....
Али Kissing Heart, щв видим/живот и здраве/ как са построили филмовия сюжет и аз не очаквам много женско актьорско присъствие, но нямам против да ме изненадат.
Американките са подготвили доста голям материал за филма....
предполагам, че с Гугъл се разбира добре.
https://kivanc.northamericaten.com/news/kivancs-new-movie-asiklar-bayrami/
...................................
в ТТ тренда от вчера-заради новата снимка

Пепи Wink

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 10:55 от Airra

# 725
Добро утро, дружки!

Орсич Kissing Heart Киво няма какво да им налага на италианките, те много добре знаят какво е качествена игра, вече се коментира и играта при гледането, освен визията, просто до сега не са гледали други турски сериали, за да оценят и други турски актьори. А като се замисля ... не е да си нямат техни страхотни и красиви актьори, но явно чуждите са им по-интересни Thinking А това противопоставяне на актьори по вестниците никога не ми е допадало, направо е смешно, хората сами преценяват какво харесват.

Диве Kissing Heart жалко за човека ... Worried
Благодаря за тази красота, която си ни подарила с гифчета! Kiss Така е, за толкова години Киво никога не ни е разочаровал, вярвам, че няма да го направи и в бъдеще!
Това за Бехлюл си бяха мои фантазии, възможно е никой да не го е притеснявал Киво на улицата като Берен, но е факт, че именно след тази роля Киво започна да си избира образи, напълно противоположни на тази на Бехлюл Smile А може просто да е решил, че е време да покаже, че може да играе освен любовни роли и други, знам ли и аз Thinking
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното!
Ще видим какво ще ни предложи Киво този път, има време. Вярвам, че няма да ни разочарова и с този си избор на филм. Но, наистина ми е много любопитно, това ли ще е филма, за който говореше Онур Гювенатам , не се разбра Thinking Дали пък няма да ни изненада с два филма нашето момче ?
Аз пък винаги съм разбирала повече Бехлюл Laughing За мен той си беше останал онова нещастно, отхвърлено дете, което се страхуваше отново да не остане само в живота ... и именно това му се случи на края и ми беше мъчно за него ... Но, сега, след като го изгледах отново след много години сериала, започнах да разбирам повече и Бихтер и не и се ядосвах толкова... и тя си имаше своите демони от детството. Жал ми е и за двамата Worried
О, това да не е клипа на Милена, браво! Hands Clap Сега ще го изгледам, че не се сещам кой беше.
Ще те помоля да преведеш това, споделено в ТТ от някакъв човек, който благодарил на Киво за нещо, свързано с децата с Даун, някакъв клип с Киво имаше в тази връзка, но не разбрах за какво става дума Thinking

Ами голям красавец си ни е, машалла Heart

А клипа на Милена наистина е страхотен, благодаря ти, благодаря и на Пепи Heart Eyes че ни подсети за него.
Прекрасен ден, дружки!

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 11:32 от queen_fenka

# 726
Фенче Kissing Heart
и аз щях да го слагам, но нещо превода от англ не ми звучи много разбираемо.....

К: Не забравяйте! Речевата/логопедична терапия дава независимост на всяко дете със синдром на Даун

този човек е написал:
Моят @kivanctatlitug
Всичко, което мога да кажа за това, е следното:
Поисках видеоклипове от безброй имена на логопедични доброволци за лица със синдром на Даун.
Помогна ни да достигнем до хиляди семейства, като ги подготвяме внимателно и бързо и оказваме подкрепа.
Никога няма да забравя твоята искреност, никога ...

.............................
А за италианците с такава богата кино история, няма нужда някой да им налага вкус....но е факт, че не са давали много турски сериали по техни тв. и явно са им интересни.

Цитат
Но, наистина ми е много любопитно, това ли ще е филма, за който говореше Онур Гювенатам , не се разбра Thinking Дали пък няма да ни изненада с два филма нашето момче ?
и аз не можах да разбера и се дразня Angry

от Башак

надявам се и Къванч да се появи.....
коментирал е тая снимка на Толга

К: приятно прекарване = iyi seyirler
Толга му е написал-Ела, ще те почакам.....

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 15:00 от Airra

# 727
Айренце Heart Eyes много ти благодаря! Kiss Клипа беше доста отдавна, май, че 2018/ 2019 г. някъде, какво ли се е сетил сега да му благодари този човек Но, във всеки случай е добре да знаем заради какво най- вече го обичат и уважават толкова турците.
За споделеното Hands Plus1 Аз, доколкото знам, до сега, освен ромкомите на Джан други турски сериали не са излъчвани там, а сега се запознават с ДК и Почукай на вратата ми, но може и да бъркам  Thinking Е, щеше ми се  да се бяха запознали с Киво в някой по - силен негов проект, ама ...  ДК беше страхотен първите 15 -на серии, но последващите глупости на Елиф Усман съсипаха хубавия по принцип замисъл на Едже, мое мнение. Заради това не ми е сред любимите ми негови сериали, дори и заради невероятния Джесур и много добрите актьори. А и Сюхан ме нервеше през повечето време, добре, че бяха толкова красиви заедно, та ми минаваше бързо  Laughing Но, щом харесват Птичката, надявам се и нашия да им хареса до края, на доста хора по света им е любим.
Цитат
и аз не можах да разбера и се дразня Angry
Не се дразня, просто искам да знам какво да очакваме все пак освен Подводницата Thinking Аз мисля, че този филм не е този, за който говореше Гювенатам. Навсякъде пише, че ще се продуцира от Nar Film Thinking Ще се разбере скоро, то повече от половината година изтече вече Smile
На много красиво и тихо местенце са КБТ изглежда, да си почине добре Киво, че работа го чака! Много ми е любопитно и защо не се подстигва още Smile Ако играе адвокат, някак не го виждам точно с такава прическа, ама да видим  Smile
И като заговорихме за ЗП,  този сериал действително е легенда. И до днес все още никой не е достигал рейтинга му от 27 %
Цитат
Через десять лет после завершения показа на турецком телевидении и бесчисленного количества повторов сериал Запретная любовь вновь входит в десятку самых просматриваемых телепрограмм Турции в обеих категориях.

Новосподелена снимка от MAVI
Комфорт Кыванча на выходных! !

# 728
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Вчера обещах да пиша и наистина писах много снощи, но не знам какво стана и всичко изчезна 😓 и нямах сили вече. Имах вчера водни приключения на двора. Изби вода, цял следобяд с майстори се занимавах, а снощи и дъжд ни удари. Добре поне, че цветята горе-долу са добре.
Али, много благодаря за споделеното за книгата. Става ми все по интересно и любопитно. Самата история мисля, че е много вълнуваща. Четох за Кемал Варол. Самият той казва, че в дома му не се е говорело турски, защото той е от кюрдски произход. Беше писала, че в книгата има и включени идеите на алевитизма. Винаги съм се интересувал от историята и идеите на различни религиозни учения и течения , така че ако има и такава нишка във филма за мен ще бъде още един плюс. Явно и музиката и песните също имат своята роля в книгата. Едно момиче беше написала, че докато е чело книгата си е пускало песните, които е пеел бащата и горещо препоръчваше на читателите да правят същото, за да се потопят още повече в атмосферата на разказа. Междудругото актьора, който ще изпълнява ролята на бащата бил много добър изпълнител на саз. Къванч нали свири на саз в КГ, а за пеенето знам, че го може. Няма да се учудя ако и тук ни посвири и попее. От това, което си написала разбирам, че жените почти липсват, но пък да видим какво ще ни поднесат сценаристите. Може да е като в Хайде, сине. Наистина с нетърпение очаквам този филм, като че ли повече и от Подводницата. Много ми се иска да прочета тази книга, но засега ще си остана само с искане. Айре, ти беше споменала, че режисьора е бил и сценарист на някои от филмите си, но дали автора на книгата е бил някога сценарист? А за ОГМ , аз от това съобщение, което беше качила от Бирсен разбрах, че Нар са копродуценти. Макар че, беше малко неясно, защото първо имаше за това, колко е взел Къванч от рекламата и после продължаваше ,че копродуцент е Нар. Е, ако ОГМ пък имат друг проект за Къванч аз нямам нищо против.
Много, много благодаря за клипа на Милена.♥️ Може би, защото има и преведен текст,но са перфектно направени. Ако Милена ни чете, голямо браво от мен.
Фени, дори и аз знам, че това видео е старо, но пък може би нещо хубаво се е случило с тази организация и човека иска отново да благодари. А колко хубави думи прочетох за Къванч преди малко във неговия профил във Фейсбук. Учудих се, че доста българки са писали там.
Снимката от вчера е просто един път. Цялото му същество излъчва такава сила, достойнство и увереност, и в същото време и като че ли и благодарност за това, което има и което е постигнал. Мислех си точно за това, че не е лесно да оправдаваш очакванията на хората за теб. Цялата тази любов, всичките суперлативи по негов адрес и много задължават.
Дива, ако искаш да ти пратя линк за този сайт на лично съобщение? Аз съвсем случайно го открих при една от поредните ми регистрации във ВК или направо потърси страницата им там и така ще го намериш.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 729
Момичета Здравейте!:sunny:
Фен Hug
Тенкю за превода Flowers Bouquet
Очакваме Подводницата и Пера Палас с интерес .
Ау Киво каква яхта му преписват даже аркадаша ще завиди.
То е направо като яхта за круиз.
Кога писаха че почват снимките на филма септември ли ?

# 730
Момичета Kissing Heart, с интерес ви прочетох, но утре ще пиша повече..........
Пуснах новата тема, че да не я мисля в неделя....но нека стигнем 50 стр. на тази.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 23:12 от Airra

# 731
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Да, и аз четох коментарите, обичат си го турците, няма съмнение. Аз пък до сега се забавлявах да чета в една италианска група във фейса как ги е отнесъл Киво с красотата и талантът си, върнаха ме много години назад, когато и ние тук тепърва узнахме за него, много е готино, има такива забавни коментари  Smile Ето я
https://www.facebook.com/Kivan%C3%A7-Tatlitu%C4%9F-Italia-LADY-104740555051056/
Ще постна няколко коментара, не мога да се въздържа Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Allarme rosso, quest'uomo è un pericolo pubblico!
Червена тревога, този човек е обществена опасност!
Цитат
Sguardo magnetico... 🔥🔥
Магнетичен поглед
Цитат
Ebook sono trafitta ❤️una perla rara ❤️❤️
Край,аз съм пробита, рядка перла
Цитат
Che occhi ragazze quanto e bello da perdersi😍😍😍😍😍
Какви очи момичета, колко красиво е да се загубиш
Цитат
Madonna mia, sempre meglio ogni attore che scopro è meglio del precedente, ma qua si fermano gli orologi
Боже мой, всеки актьор, който откривам е по-добър от предишния, но тук часовниците спират
Цитат
Uomo di grande talento! ❤
Много талантлив човек
Цитат
Certi registi italiani dovrebbero imparare, che la seduzione, l'attrazione erotica, stabilire quell'intesa che va oltre la ragione, non significa finire a letto al primo incontro. Bravi i registi turchi.
Някои италиански режисьори трябва да научат, че прелъстяването, еротичното привличане, установяването на разбиране, което надхвърля разума, не означава да си легнеш на първата среща. Добра работа на турските режисьори.
Цитат
Complimenti ottimo attore..espressivo e delicato ..nello stesso tempo si sente la sua forza..finalmente è conosciuto in italia..merita molto.. la sua recitazione.
Поздравления, отличен актьор.. изразителен и деликатен.. едновременно с това можете да усетите силата му.. най-накрая той е познат в Италия.. заслужава много.. актьорската му игра.
Цитат
Vichingo meraviglioso... L'elenco delle qualità è lunghissimo
Прекрасен викинг... Списъкът с качествата е много дълъг
Цитат
Quest' uomo sta facendo impazzire tutte 😍😍
Този човек побърква всички
Цитат
Lui il più bello della Turchia
Той е най красивият в Турция
Цитат
Non solo è bello ma è di una bravura.....sto seguendo due serie con lui, bravo davvero
Не само, че е красив, но и умение..... Следвам два сериала с него, браво наистина
Цитат
Lui li batte tutti i suoi colleghi turchi
Той бие всичките си турски колеги там
Цитат
è il numero 1 in assoluto ❤🔥
Той е номер 1 , абсолютно
Оф, олях се, сори! Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама е адски приятно да четеш такива думи за любимия актьор Heart

Феми Hug за нищо! Да, септември.
Айре Heart Eyes давай да я изпишем тогава тази!

# 732
Фенче Kissing Heart, ммм, готини неща си открила Hands Plus1
Мерси за коментарите, естествено, че е приятно!!! Hearts
споко, не си се оляля:)

# 733
Айре Heart Eyes ама аз мога и още Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, по-добре си четете сами, да не ставам  досадна Laughing Много ми стана смешно как една твърдеше, че с Туба са били заедно преди сериала Laughing
Както и очаквах, двойката е омагьосала и тях, и всички са очаровани от играта им, супер!

# 734
А представяте ли си италианките да го видят като Мехмет в Перла. Stuck Out Tongue Winking Eye

Елчин Сангу  се завръща в есенно зимния сезон.
Потвърдила го е пред репортери . Била е на среща с продуцента Фатих Аксой.
Той умее да прави дизита най вече римейк .
Има усет за екрани чифтета. Wink
Хазалка доста е работила с него.
Знам че гледате момичето зад прозореца.
Преговаря се с Акън Акиньоз да играе важен персонаж в него. 
Мен ми харесва, като актьор.

Общи условия

Активация на акаунт