Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро, дружки!

Започвам отзад - напред. Диве Kissing Heart това си спомням аз за резюмето на Подводницата Thinking
Арман е свободолюбив инструктор по гмуркане и морски биолог, който се готви да вземе участие в изследователска научна експедиция. В резултат на природно бедствие, което сполетява света, Арман и неговият научен екип се налага да се качи на военна подводница, която се превръща в тяхно убежище, за да оцелеят. Арман и екипът му се опитват да разберат какво се случва, докато разследват каква е истинската мисия на тази  подводница. Ще успее ли Арман да спаси себе си, екипа и дори много повече от това в крайна сметка ?
Непременно! Hands Plus1 Жалко, че няма да можем да се видим и тази година ...
Цитат
И утре да пиете по още едно и заради мен!!!
Благодаря за кивчетата! Kiss
Пепи Heart Eyes И аз!
Цитат
Фени, нямам търпение за утре.
Това с кучето, присъстващо на ехографа ми е прекалено и на мен , баш луда си е Йозге Smile ама и доктора е същия Stuck Out Tongue Closed Eyes Освен, ако снимката не е направена в дома им Thinking
Айре Heart Eyes щом Башак е в Бодрум, къде да е Къванч ? Smile
Прекрасна ни е снахата Heart

Какво чакам ли ме питаш ? Ами чакам да кажат кога например възнамеряват да ни пуснат сериала Smiley Защото вече има трейлър на 2 сезон на един сериал / не турски / който ще излезе чак декември Thinking  Не трябва ли по някакъв начин да поддържат интереса на феновете ? Изобщо не зная как е било при Ча и Берен, та за това се питам какво става, все едно го забравиха, такова чувство имам ... Както и да е, когато - тогава.
А МАВИ освен да са го закъсали от пандемията и те финансово Stuck Out Tongue Closed Eyes Няма вече чужди, известни по цял свят модели, то и рекламите им за съжаление вече не са това, което бяха Thinking
Много любим клип за настроение! Любимата ми рок - енд - рол звезда  

Пожелавам ви прекрасен почивен ден!

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 09:41 от queen_fenka

# 646
Хубава събота! Hug

Фенче Kissing Heart
Цитат
Какво чакам ли ме питаш ? Ами чакам да кажат кога например възнамеряват да ни пуснат сериала Smiley Защото вече има трейлър на 2 сезон на един сериал / не турски / който ще излезе чак декември Thinking  Не трябва ли по някакъв начин да поддържат интереса на феновете ? Изобщо не зная как е било при Ча и Берен, та за това се питам какво става, все едно го забравиха, такова чувство имам ...
със сигурност по това време няма да ни кажат......Wink
за чужд. сериал може да има трейлър, но за турски няма........
личи си, че не знаеш как е било за Атийе и Пазителя Wink
никой не ни е забравил, хората от които зависи постпродъкшана си работят предполагам.
Когато НФ пусне видеото с имената на предстоящите сериали и филми за дадения месец, тогава ще се раздвижат нещата, ще има предполагам интервю и фотосесия за списание, участие в някое предаване и т.н., ще видим.
мерси, че сложи резюмето, спести ми ровене в нета Wink
и заради мен пийте едно кафе!! Grinning

Диве Flowers Rose
.................
няколко секундно видео, в което се вижда Къванч-
https://twitter.com/KT_Fans/status/1413755283071963139

.................

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 15:31 от Airra

# 647
Добра вечер Hug
Фенче , радвам се че ще си направите среща.

И да ти кажа Айрето е права и добре е обяснила че НФ не са ви забравили. Така си действат. Даже Ашк 101 и Атие доста го забавиха.

Айренце Hug
Скрит текст:
ползвали твое гифче от Йешилчама  за украса в темата. Wink
Всичко е направено и добавено.
Купих си червеният кантарион и го почвам.
Фен , по късно ще ти отговоря на питането.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 00:41 от femmi2

# 648
Привет отново, дружки! Hug Какви хубави часове само си прекарах днес с Орси и Пепи ... благодаря ви, прекрасници, пак ще го направим! Kiss После ходих до нашите и сега се прибрах. Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ето, че си имаме отново снимки, прекрасен ни е шекера Казах ли ти, че те с Башак са като скачени съдове, където единия, там и другия Smile Направо да завиди човек на любовта им, сродните души явно никога не си омръзват, истински им се радвам   Heart
Благодаря, наистина не знаех, че е обичайна практика в НФ да мълчат като партизани до последно Smile

Феми Heart Eyes благодаря и на теб за отговора. Ще чакам да ми обясниш положението с Ча Hands Plus1

Аничка Heart Eyes нарде син ? Много ми липсваш ... видях тези кивчета на Дивето и се сетих веднага за теб! Kiss

На коя ли серия са в Италия Thinking
Хубава вечер! Hug

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 21:48 от queen_fenka

# 649
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, Орси, и аз благодаря за прекрасните часове днес. Сега ми хрумва, че можем да си направим видео среща в Google.
Може би на есен, когато се приберат всички от почивка. Ако сте съгласни се наемам аз да организирам нещата.
Снощи Башак ни спести Къванч, но явно някой друг не е устоял.😜
Айре, ти миналата година беше качила един материал на някаква туркиня, която разказваше, че е видяла Къванч и Башак в някакъв затворен комплекс, където те могат да почиват на спокойствие и на нея и било неудобно да го снима. Явно и това място е подобно, защото гледам, че има много хора, но някой просто не е издържал.
По повод на Нетфликс, четох в Тиими, че тази седмица на първо място в света е някакъв руски филм. Айра, можеш ли да преведеш за кой филм става въпрос, че ми стана интересно.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 650
Радвам се за чудесната ви среща!! Blush
нова

Nature Stars

# 651
.

Здравейте, момичета по късни доби!

Пепи,

"Фени, Орси, и аз благодаря за прекрасните часове днес. Сега ми хрумва, че можем да си направим видео среща в Google.
Може би на есен, когато се приберат всички от почивка. Ако сте съгласни се наемам аз да организирам нещата.
"

Напъъълно съгласна!  Ние така се увлякохме в разговори, че не се сетихме да се снимаме! Този разговор продължихме и после с Фенчето в тролея и чак като си влязох у дома  се сетих. Тюх, да му се не види! Но следващия път няма да забравим. А този следващ път ще е съвсем наблизо. Време на отпуски, на лято...

Мисля си, че нямаме никакво право да се оплакваме от липса на новинки около Къванч. Не се минава много време и се появи я снимка, я видео. Още повече, че съвсем до скоро животът беше съвсем ограничен заради този вирус. Дори много актьори станаха и по-активни в социалните медии. Дали от необходимост за споделяне или  със саморекламна цел не знам. Но  феновете са доволни.  На мен много ми се ще да се осъществи този проект за Краля! Стига да е добър сценарий, това ще бъде още една предизвикателна новост във филмографията на Къванч.

Лека ви!

Сега ще ви кажа добро утро с едно усмихнато Къванчово кафе и отивам да гласувам!

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 08:57 от ORS/KRISI

# 652
Добро утро, дружки!

Еее, от половин час се опитвам да си напиша поста, през 5 минути ми спират тока, а на края замина всичко Та, пак отново
Пепи Heart Eyes Отново ти благодаря за всичко! Kiss Чудесна идея си дала за онлайн среща! Hands Plus1
Орси Kissing Heart благодаря, джанъм! Ами забравихме наистина ... нищо, другия път! Аз не смея да си мечтая за тв сериал, за да не се разочаровам после. Но, ако стане ще се радвам много!

Изобщо не можем да се оплачем, така е, супер!
Айре Heart Eyes благодаря за новата снимка! Ама защо си мисля, че не е баш нова Не се вижда добре от шапката, но мисля, че косата му тук не е особено дълга Вярно, че бързо му расте брадата, ама кога пък порасна толкова ? Тук не ми изглежда толкова обрасъл, ама може и да бъркам, май има мустачки Thinking

Както и да е, снимката е готина! Как е изгорял само горкия ...
Я, кажи, това видео сега ли са го превели или ? Не помня ...

Отиваме и ние да гласуваме, до после!

# 653
хубава неделя! Yellow Heart

Фенче Kissing Heart, имаш право, че снимката може и да не е баш нова, но фенът я сподели снощи без уточнения.
за КБТ-явно наистина не си омръзват Wink,пупу 🧿
клипчето от КТСА е постнато преди около 2 години
може да се пусне автоматичен бг. превод/не е лош/, ако искаш да знаеш какво говори.
В Италия- сериите са по 45 мин, минали са 5.
Пепи Hug, на мен и преди ми е хрумвала идеята за онлайн среща, но не съм я изразявала на глас Wink
Според мен ресторанта в който са снимали Къванч си е нормален, но в Бодрум почиват почти всички турски звезди, явно хората не искат да им досаждат, е някои ги снимат скришом.Grinning
Ще погледна по-късно в Тийми....
Орси Flowers Hibiscus
Феми Hug това е за теб за настроение......
https://twitter.com/Culusoy_fanclub/status/1413912889178554371

Heart

клипче от итал. профил.....
https://twitter.com/follie_turche/status/1413552009836433418

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 12:27 от Airra

# 654
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното!
Мила е открила, че снимката е от 2020 г

Просто този е постнал сега снимката, да им се чудиш на някои Smile
Цитат
Поклонник выставил в IG и подписал - KRAL😊
Знаех си, че знаеш отговора, и на мен ми се видя познато видеото, ама да питам все пак Smile
Хубаво клипче от ТТ,  очаквах, че няма да останат равнодушни към нашата красотичка италианките, и особено към играта му в ДК. Хареса ми коментара от долу
Цитат
È una scoperta quest'uomo
Този човек е откритие
Откритие е, я, ама не и за нас! Ние си го знаем от малък  Smile

# 655

Турският сериал започва за втори път в българския ефир на 24 юли (събота) и ще се излъчва всяка събота и неделя от 20:00 до 23:00 ч. по два епизода по bTV Lady
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/07/blog-post_9.html#more

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!!
Цитат
Откритие е, я, ама не и за нас! Ние си го знаем от малък  Smile
Hands Plus1Stuck Out Tongue Winking Eye
тепърва ще се зарибяват с Джес и Сюхан и готините сцени, които имат двамата! Heart Eyes
ще си гледаме и Зейкад...липсваше ми сериала Nature Fire/ и ще си чакаме новини.../
любимата ти песен..

# 656
Хубава новина сте донесли. 
Айре ти не вярваше но ето че му дойде времето на Иронията и то по два епизода.
Гледам Херджай по фемилито в праймтайма по бтв нищо не ми харесва. 
Ще почва Ябълката под заглавие Опасно Изкушение. Как ги променят и измислят тия заглавия но да ви кажа има попадения.
Бих го гледала от време на време заради Баръш Калъч но той се появява по късно.

Айренце Hug Тенкю за линка и усмивките. Smile
Ех ,а бяха времена ,сега е станал Отшелник. Smirk
А ,Дуда се мандахерца в ИГ с нови снимки.
За риба са с ашкъма но нерде ? Няма индикации да са в компания с Киво и Башак в Бодрум.
Оф да не почвам каква грозна снимка е качила Дуда ,но другата черно бяла ми хареса наистина е добре.  Тя е с хубава фигура ,но лицето порти всичко и мазния хитър поглед. Прихапала усни и Чаго я фотографира и оная блажено го гледа Абе страсти и риби те първа започват.
Повече бих се зарадвала на снимки на любимеца не да ми снима русалкатЪ 3567 пъти. Imp
Добре че ни спестяват общо фото в мрежите. 
На някой им е странно това въпреки  годините заедно  така са преценили най вече Чаго. Иначе  излизат двамата влачи я по сватби.

# 657
.

Много хубава снимка! Момичето в рокля в цветовото офрмление на осичка! Smile

# 658
Поздрави, момичета!

Надникнах при вас и това, което видях, ме шокира.
Ирония на съдбата? В потрес съм.
Нашите тв не се научиха да измислят заглавия.

Сърдечни поздрави в темата!

# 659
Айре Heart Eyes супер новина си ни донесла! Казах ви , че рано или късно ще повторят Сблъсък, ето! И много се радвам, че ще е в почивните дни по 3 часа, а не на час по лъжичка всеки ден. Благодаря за любимия клип с любимата ми песен! Kiss Така ми се пригледа отново след клипа , че нямам търпение да започне Smile
Най-красивото ченге Heart

Да ви припомня нещо смешно, но много вярно Smile И аз ставам зла, ако някой ме прекъсне в този момент Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
5 неща, които не трябва да правите, когато жена гледа сериал с Kъванч Taтлъту.
Жената не може да се откъсне от телевизионния екран. Това прилича на мъжкия футбол, но си представете , че тук играе само един отбор. Головете не се наричат ​​"гол ", шампионите не се наричат ​​"шампиони". И така, кои са тези 5 неща, които не трябва да правите, когато жената гледа сериали с Къванч Татлъту?
- Не можете да задавате въпроси като "къде е това, какво е ?". Без значение къде! Къванч е тук, ето това е важно!
- Не си струва да молите за чай или кафе. Смяняйки канала, ще получите обида за дълго време. Не ни разярявайте напразно!
- Не трябва да сте капризни с жените, които гледат сериал всяка седмица с романтичния, игрив, страстен, мускулест, силен, секси, красив, синеок Къванч Татлъту. Не трябва да им казвате нищо  лошо, мъже, вие само ги раздразвате. Кълна се, че ако направите нещо не както трябва, тогава мандариновата кора може внезапно да се окаже на главата ви.
- "Вие преувеличавате толкова много! Ако толкова много прожектори светят и върху мен, тогава и аз щях да съм  красив! Той прилича на картоф в действителност!"  С тези думи вие критикувате Къванч ? Ето, това е  грешка! Когато гледаме сериал с него, на нас ни е трудно дори да дишаме, витаем в облаците, пишем си с момичетата и не можем да въплатим в реалността хиляди желания с вас, които биха ни се искали.
- Знаете ли какво е най-добре да направите? Тихо и спокойно седете, когато момичетата гледат Къванч по телевизията.

Феми Hug
Цитат
Повече бих се зарадвала на снимки на любимеца не да ми снима русалкатЪ 3567 пъти. Imp
Е, във вашето семейство явно Ча е фотографа, какво да се прави Laughing Не се ядосвай, все ще ги изловят някъде и тях.

Орси Kissing Heart да, много сладка снимка, за това я споделих Hands Plus1
Вале Hug привет! Да ти кажа, според мен поне, де, че това е може би едно от подходящите заглавия, което са си измисляли нашите, е, стига да не се сещаме веднага за руския филм със същото заглавие Smile В сравнение с Искрите на отмъщението направо си е бомба Stuck Out Tongue Closed Eyes

Добро утро! Hug

Хубав ден и успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 08:14 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт