Започвам отзад - напред. Диве
това си спомням аз за резюмето на Подводницата 
Арман е свободолюбив инструктор по гмуркане и морски биолог, който се готви да вземе участие в изследователска научна експедиция. В резултат на природно бедствие, което сполетява света, Арман и неговият научен екип се налага да се качи на военна подводница, която се превръща в тяхно убежище, за да оцелеят. Арман и екипът му се опитват да разберат какво се случва, докато разследват каква е истинската мисия на тази подводница. Ще успее ли Арман да спаси себе си, екипа и дори много повече от това в крайна сметка ?
Непременно!
Жалко, че няма да можем да се видим и тази година ...
Пепи
И аз!
ама и доктора е същия
Освен, ако снимката не е направена в дома им 
Айре
щом Башак е в Бодрум, къде да е Къванч ? 
Прекрасна ни е снахата

Какво чакам ли ме питаш ? Ами чакам да кажат кога например възнамеряват да ни пуснат сериала
Защото вече има трейлър на 2 сезон на един сериал / не турски / който ще излезе чак декември
Не трябва ли по някакъв начин да поддържат интереса на феновете ? Изобщо не зная как е било при Ча и Берен, та за това се питам какво става, все едно го забравиха, такова чувство имам ... Както и да е, когато - тогава.А МАВИ освен да са го закъсали от пандемията и те финансово
Няма вече чужди, известни по цял свят модели, то и рекламите им за съжаление вече не са това, което бяха
Много любим клип за настроение! Любимата ми рок - енд - рол звезда
Пожелавам ви прекрасен почивен ден!
Хубава събота! 

хубава неделя! 

/ и ще си чакаме новини.../

Не се ядосвай, все ще ги изловят някъде и тях.