Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 566
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Миналата седмица за пръв път пробвах тези:
Скрит текст:
На 4 или 5 ден започна белeнето на кожата. От изброените бях много доволна от Parasoftin, но изчезнаха от аптечната мрежа. Забелях ги в Makeup.bg. Също съм пробвала на Purederm и Victoria beauty. Oбаче не помня при кои беленето започна много късно.

# 346
Миналата седмица за пръв път пробвах тези:
Скрит текст:
На 4 или 5 ден започна белeнето на кожата. От изброените бях много доволна от Parasoftin, но изчезнаха от аптечната мрежа. Забелях ги в Makeup.bg. Също съм пробвала на Purederm и Victoria beauty. Oбаче не помня при кои беленето започна много късно.
Точно за тях питам . Благодаря .
Ще потърся Parasoftin

# 347
На Виктория чорапите са хубави,аз даже седях около 30 мин и пак ми се обелиха краката.Малки ще са ,Фрау,аз съм 40-41 и също съм на ръба.
ВД 40 и ние пръскаме,но пада на парченца ,ще пробвам и аз с дезодорант .
За мазоло има страхотно кремче на аптеката на Тракия,там го бъркат и не знам какво има,но след два намазвания мазола става бял и пада .За Варна говоря,пак от там взех крем за себореен дерматит,ползвателката е много доволна,по около 5 лв са,с трайност три месеца.

# 348
Поръчах си Parasoftin от makeup . Надявам се да са добри.

# 349
Bobchita, имаш ли повече инфо за крема за дерматит?

# 350
Крема за дерматит ,оригинално се води за подсичане ,но аптекарката ми каза ,че ще помогне много .Взех го за майка ми ,първо се маза всяка вечер около седмица,след това през ден ,два.Не трябва да се използва през деня ,само вечер.Тя е много доволна и пак ще й вземам .Не знам съставки,не пише нищо ,но ефекта е налице .

# 351
  • Пловдив
Bobchita, кой е кремът, нещо съм изтървала?

# 352
Без рецепта от лекар ли правят тези кремове в аптеката ?
И мен ме интересува точно този крем за дерматит.

# 353
Аптеката си продава готови кремове,които си правят там и са налични по всяко време.В малка кутийка без съдържание,само с "крем за ...." и дата на годност,която е както казах три месеца.Има лосиони за косопад също ,доста неща като цяло.Намира се на зимно кино Тракия ,под сградата на съда,на ул Баба Тонка точно .

# 354
Бобчи, сетих се за коя аптека пишеш - Аптека Парацелз и макар да е с излаз на ул. Баба Тонка, всъщност административния и адрес е на ул. Поп Харитон 10. Аптекарката сама си прави кремчетата и пази ревностно съставките за тях, но е факт, че продуктите и са добри и помагат. Само казваш какво и за кога ти трябва и тя ти го приготвя. Grinning

# 355
  • Пловдив
Е, жалко, че не е в Пловдив

# 356
Предложете ми някакъв шампоан  - балсам или каквото е срещу бухване на къдрава коса . Нещо за усмиряване .
От ДМ по възможност

# 357
  • Пловдив
Предложете ми някакъв шампоан  - балсам или каквото е срещу бухване на къдрава коса . Нещо за усмиряване .
От ДМ по възможност

Мисля, че такъв ефект има шампоана на Балеа за след слънце. От професионалната серия в тубичките. Купувала съм го две поредни лета, не знам дали и сега го има, защото от време на време спират или не внасят някои продукти.

# 358
От ДМ по възможност

Мисля, че такъв ефект има шампоана на Балеа за след слънце. От професионалната серия в тубичките. Купувала съм го две поредни лета, не знам дали и сега го има, защото от време на време спират или не внасят някои продукти.
Благодаря . Ще го потърся тези дни.

# 359
Доволни ли сте от антицелулитното масло на Икаров?

Общи условия

Активация на акаунт