Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 562
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Аз лично не, не попива и стои мазно с часове. Да не говорим за тежката смрад на билки

# 361
  • Тра-ла-ла
Търся крем/лосион за тяло с траен блясък - glow, glitter, перлен...Но да не е за плаж, твърде силен хайлайтър или бронзант. Да не боядисва дрехи. Нещо до 15лв. Моля за предложения. Hug

Отзиви за тези?

# 362
Тези масла могат ли да се ползват с масажен уред или не . Наскоро си купих такъв и ако се намажа с масло и го пусна дали няма да го повредя нещо и

# 363
  • Пловдив
Доволни ли сте от антицелулитното масло на Икаров?
Да, много, но го ползвам с вендуза за масаж.

# 364
Търся крем/лосион за тяло с траен блясък - glow, glitter, перлен...
Отзиви за тези?

Тези на Евелин не съм пробвала, но съм много доволна от лосиона и спрея на Балеа tropical vibes. Лосионът е с много фини частички, озарява кожата много хубаво, става като сатенена. На тен стои страхотно и се задържа върху кожата.
Спреят е с по едри частици, но също е много хубав.

На линеа био има също с частици. Мирише парфюмно, но са по едри сребристи брокатчета. Около 5лв е в ремедиум.

# 365
Да точно вендуза имам и се чудя с какво да съчетая за да мога да я ползвам защото с лосион не става.Важното е да има ефект
Доволни ли сте от антицелулитното масло на Икаров?
Да, много, но го ползвам с вендуза за масаж.

# 366
То и аз вендузи купих - но някак нямам  търпение . Нужно е постоянство явно и когато купих вендузите нямаш така ясно изразен - сега май стана и трябва да вляза в ритъм .Нали и там уредче купих .То е много удобно - дано има ефект

# 367
Саня, какъв е уреда за целулит и от къде е?

С всякакво олио стават вендузите. Важно е да се пързаля по кожата.
Аз имам на Ривана антицелулитно, както и едно на Матернеа за еластичност на кожата.

# 368
От Лидл - тази седмица беше пуснат . Та се обзаведох . С голям мерак и май ще си стои в кутията.

# 369
Блестящ лосион на Балеа имам - много ми харесва, дава лек златист блясък.

# 370
  • Пловдив
Предложете ми някакъв шампоан  - балсам или каквото е срещу бухване на къдрава коса . Нещо за усмиряване .
От ДМ по възможност

Мисля, че такъв ефект има шампоана на Балеа за след слънце. От професионалната серия в тубичките. Купувала съм го две поредни лета, не знам дали и сега го има, защото от време на време спират или не внасят някои продукти.
Благодаря . Ще го потърся тези дни.

Сега се сетих, че и маската е със същия ефект - тя е в пакетчета. Но за нея не съм сигурна дали я има, отдавна съм купувала. After sun се казва серията. Води се, че е за след слънце, но при мен има и такъв заглаждащ ефект. Спреят от серията обаче не, той даже накъдря косата и създава повече обем, поне при мен.

# 371
Tropical Vibes спрейче подарих на майка ми, много хубаво мирише. Частиците не са толкова забележими.

# 372
  • Русе
Лосионите на SEVENTЕЕN са страхотни. Съдържат парфюм и блясък.
https://www.ivis.bg/seventeen-body-silk-%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8 … D0%BE-p63465.html

# 373
https://www.ivis.bg/seventeen-body-silk-%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8 … D0%BE-p63465.html
И аз ползвам един от тях ,но откакто им смениха опаковките и блестящите частици станаха по-малко.

# 374
И аз ползвам един от тях ,но откакто им смениха опаковките и блестящите частици станаха по-малко.
Много го обичах този лосион,на какво ми се случи,че когато забременях и родих -вече ми се гади от него.
Иначе препоръчвам и са на добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт