Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
може, защо да не може
ако пише да се масажира и да се измие, остави го 2-3 минути и прецени как ти действа, но не се разсейвай с 20-30 мин например - правила съм подобно нещо с друг продукт и много удълженото време не беше хич добра идея Grinning

# 601
  • Седмото небе
Олиото Хисеак е май основно течен парфин, което пък за проблемна кожа не е май никак добре.Погледнете пак хубаво състава. Че 20+ лева не си е малко... за такъв почти безсмислен пълнеж.
Edit: Ето при бързо търсене

# 602
  • Пловдив
Станислава5642, да, трябва постоянство.  Моята е стар модел, първата такава след 3 години даде фира, и декември случайно я видях намалена в нотино та поръчах. Косъма е мек, не е груб и твърд. Може да се ползва под вода и е със зарядно. Кожата ми е смесена, ежедневно я клепам с фондьотен и пудра. Почистването правя само със сапун и четката. Имам лосиони за почистване, мицеларни води и колкото и да ги ползвам винаги остава по тампона още. Пак ми се образуват черни точки по лицето, но излизат много по-лесно, без да се разранява кожата.

# 603
На мен не ми харесва "олиото" на дав. За мен не е олио и не е каквото очаквам. Пробвала съм го, за да дам мнение. Не покрива моите изисквания. На друга може да покрие, че и да надмине.
На хип, не е типично хидрофилно олио за сваляне на грим. Бебешко олио е, аз го използвам за премахване и разкисване на грима, след това обливам с вода, трия малко с пръсти и след това си минавам с гела за почистване на лице. Това е. Доволна съм конкретно от това. Върши ми работата, за която съм му дала ново предназначение. Ето :

# 604
Е, то и ние сме го пробвали олиото на Дав. Аз със сигурност. И не само го пробвах, а и го ползвам. Не е добре да се правят квалификации от рода на "измислено", защото не е и си е баш с консистенция и свойства на хидрофилно масло. Виж, душ маслата на Тесори, те не са никакви хидрофилни олиа, а съвсем нормален душ гел с масла, но пък са хубави и ароматни и почистват добре.
Пп Това, че на теб не ти допада даден продукт, не означава, че е "измислен".

И за да не стават грешки говоря за това душ олио:

# 605
  • София
Десиссслава Уреда от снимката ли е този, който имаш?

# 606
  • Седмото небе
Душ-олиото на Дав ми е най-любимо за тяло, поддържам периодично и само когато нямам друго ползвам за почистване на лице. По моите критерии също си е съвсем правилно в тази категория-вече обсъденото на Микса, както и тези на Тезори, за които Джаста е писала, наистина са ми като просто по-мек душ-гел.
Р.s. Аромата на Дав олиото малко ми напомня този на първия парфюм Си на Армани...

# 607
  • Пловдив
Да

# 608
Сега излиза, че не мога да имам собствено мнение ли? Това, че на мен нещо не ми харесва или ми харесва не значи, че ще е същото и за другите. Това мисля, е всеобщо известен факт за индивидуалност, според някакви лични критерии. За мен е такова, каквото го изказах в по-горния си пост. Съответно споделих на мен кое ми харесва повече, въпреки че не е предназначено за маслено измиване на лицето. Не значи, че на някоя друга би й харесал продукта, който аз ползвам.

# 609
  • София
Да
И мен ме съблазнява този уред и ако знам че ще има ефект бих си го взела
А колко приставки е?

# 610
  • Пловдив
Само тази глава е.

# 611
  • София
85 лв ми излиза

# 612
  • Пловдив
Да, в Нотино декември беше намалена на 50, има и по-нов модел в момента гледам,
 че е намалет на 109лв., и е с три броя глави.
В емаг дори е още по-намалена

Може да наблюдаваш в Нотино, там през някакъв интервал намалят цените
https://www.notino.bg/remington/reveal-compact-fc500-chetka-za-p … tvane-na-kozhata/

# 613
Май ще купя механична четка за лице, тея са се побъркали 80 лв за четка.

# 614
  • Пловдив
Има и по-евтини, но от хора, които са ги ползвали около мен твърдят, че за нищо не стават.
Позната си поръча глава от алиекспрес, която се поставя на ел четка за зъби, но още не е пристигнала да каже дали действа.
За мен минусът на механичните е, че не може да контролираш една и съща сила/натиск и съответно е по-малко щадяща за кожата.

Общи условия

Активация на акаунт