Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 47 082
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро, момичета Two Hearts Coffee Flowers Four Leaf Clover

3 -тия фраг на 2 епизод... с песен на Серра  Heart Eyes

# 541
Здравейте момичета Heart
При рускините пише ,че към 3 куруша се присъединявала и Несли ( Ураз я бил убедил ) 3-ката мъже са Ураз , Танер и Енгин Озтюрк ( ? ) Също Озан Долунай , Лейля Тънлар .Като гледам  каста е направо дрийм тим Satisfied
Нещо не ми се вярва това да е вярно ....
Много хубави Кадир и Сера .От всички летници те и Ханде-Керем най ми харесват !
Опитах да гледам Стъклените тавани заради двойката , но не ми хареса ...

# 542
Филе, аз също гледах Таваните. Мудна история, лоша игра, химия съфър. Не знам кой ги е подбирал главните герои.
Вратата я спрях, защото много ме дразни играта на Ханде. Това момиче ми е харесало само в Азизе. Иначе химия може и да има, не знам.
Няма химия и при така прехвалената двойка от Острова, не знам къде я видяха. Иначе мисля да хвърля едно око на дизито.
Пиша това, понеже много се изговори за двойката Кадир и Сера, но те се оказаха най-съвместими. Дори не очаквах.

Относно Три куруша, много е хубаво, за да е истина. Продължавам да не вярвам.

# 543
Аз пък нищо друго не смятам да гледам от летниците, освен нашия сериал Stuck Out Tongue Winking Eye

Фотосесия на Серра за Milliyet Pazar Heart Eyes

За Трите куруша и аз не вярвам Неслихан да участва.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 13:18 от savovas

# 544
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

И аз не вярвам Несли да играе в трите стотинки, твърде хубаво е, за да е истина Grinning

Аз също бях зарязала Вратата, но гледах сцените с малката кукла, много ми хареса Heart Eyes  Иначе летните сериали не са ми по вкуса, даже се учудвам, че Япъма са се включили в това състезание… Дано им се получи и на тях. Но съм съгласна, че най-добре един до друг от новите двойки стоят Серра и Кадир. Надявам се да вдигнат рейта си.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 15:52 от Reni - BG

# 545
Аз пък харесах Ханде .Смея да твърдя ,че има голям напредък в играта от началото на сериала . Партньорството с такъв талантлив партньор като Керем я предразположи ( мисля ,че тя е наясно за критиките на играта и и е взела мерки ) Явно и любовта дава крила Grinning
А Кадир и Сера са огън Heart

# 546
Здравейте момичета Kissing Heart
И аз не вярвам, че Несли ще склони за трите куруша, но аз не очаквах, че ще видя там и Ураз Grinning Дали щастието ще е пълно, предстои да видим Grinning
Не им се нагледах в Дъщерята Smiley, а перспективата да пресъздадат коренно различни образи от последните събужда любопитството ми Smiley
Би било наслада за очите ми Heart Eyes

# 547
  • София
Толкова се радвам, че Кадир си върна първичните настройки.  Това е моят Кадир.

А в сериала става "пожар".

А тази е съвсем нова. Пишат, че е от преди два дни. С приятелят на Кадир, Мурат Далкълъч.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 21:00 от БлагаВест

# 548
Къде сте , дружки ?
Ей, много чаровен е този Кадир , а годините му с една подстрижка и едно бръснене се стопиха -10 Grinning
Толкова ми заприлича на Маджит докато танцуваха , имам чувството ,че нарочно е търсен този ефект .
Надявам се СЦ да спрат изкарват все Тайлян победител  , че ще доскучае на зрителите . По приятно е грозните кроежи на злодея да водят до неуспехи и натриване на вирнатия му нос постоянно Laughing за забавление .

# 549
Момичета сериалчето е много сладко Heart Имах възможност и го гледах на живо с озвучка. Вече симпатизирам на всичките герои включително Тайлан Grinning Има нещо човешко в него, но го е скрил и от себе си и най- вече от камерите, които толкова обича Sunglasses Грижата за брат му го загатна. Брат му е очарователно попълнение Grinning Готин е и го глася за зет на леля Stuck Out Tongue Winking Eye, за да е пълна програмата Grinning
Като прибавим безупречната визия на Шеф Фърат и приказната красота на Наз Heart Eyes, картинката става съвсем завършена Heart Eyes
Епизода си беше много добър и се надявам да се види и в рейтинга. Забавлявах се Grinning

# 550
Аз успях да гледам от сватбата... и се забавлявах как всички се втурнаха да попречат на султанката/както Фърат я нарича/да стигне до тях.
Тайлан е манипулатор и Наз му се връзва. Не й беше до "да", но го каза. С другите знае какво иска, а с него е нерешителна.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 23:31 от savovas

# 551
Здравейте, момичета Kissing Heart

Снощния рейтинг

Забавна беше серията, развеселиха ме.
Гюлендам хапчета ли и дадоха, изтървах, че беше много спокойна после Grinning

Филе, молба към теб, да преведеш тук

Хармония Heart Eyes

# 552
Еве Hug
Безкрайна любов
Считаната за една от най добрите теленовели за 2017 на  наградите  Еми , разказва историята на  Кемал и Нихан , които изживяват  невъзможната си любов заради класови различия .

Да се влюбиш ( това названието на кой сериал е ? Кара Севда ? ДП ?  ) е сред  топ10 на най гледаните турски сериали в света .

Не е особено хубав рейтингът , но малко се е вдигнал .
Някой знае ли какъв е рейтингът на останалите летници ?
Просто за сравнение ...

# 553

Гюлендам хапчета ли и дадоха, изтървах, че беше много спокойна после Grinning

Еве, аз доколкото видях като я тумбаха в леглото, те паднаха един върху друг и докато се нагледат и станат, тя вече беше заспала. На сутринта беше с махмурлук. Нямаше хапчета.

П. П. Или ти говориш за лелята Grinning още не съм им запомнила имената... но и на нея не видях да дават хапчета.

Да се влюбиш ( това названието на кой сериал е ? Кара Севда ? ДП ?  ) е сред  топ10 на най гледаните турски сериали в света .

Фили, за Кара Севда се отнася това.

Кадир с малката Наз...снощи я показаха, докато голямата Наз си спомняше за майка й.

И ново от Неслито Heart

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 14:58 от savovas

# 554
Васе, лелята е Султан. За другата говоря, спящата. Преди сватбата още видя снимка на целувката и искаше да каже на лелята. Хеле, уговориха я да мълчи, но й беше много тежко да държи тайна, постоянно я напъваше да каже Grinning После нещо й направиха и ходеше като ударен самолет, затова питам Grinning

От 21 юни Univision пуска повторение на Карата Hands Metal

Общи условия

Активация на акаунт