Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 47 084
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Яко в Матрицата...
Гости, гаранция, че ще има борба Joy

# 526
За този сериал ,четох някъде ,че Танер от ЧД и Мурат Й. били двамата от тримата ГГ  , но може да са фенски мераци .А това кой е най-главен е голяма глупост . Всеки актьор си има тарифа , така че даже единия да е по-главен , другите може да са по-платени . Даже някои актьори предпочитат повече свободно време - за семейство , почивка , участие в театър или интернат платформа, или пък музикални проекти .
Желая  успех на Ураз, ама тези мустаци са Flushed . Най го харесвам късо подстриган с набола брада Grinning
Еве Hug , мерси за превода , ще го изгледам с кеф Heart

# 527
  • Яко в Матрицата...
Аз пък прочетох преди малко, че другитe актьори щели да са Арас и Танер от Чудото… И главните герои щели да бъдат мафиот, сериен убиец и полицай, Ураз щял да е мафиотът Joy

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 20:02 от Reni - BG

# 528
Да , за Танер 2 съвпадения Grinning , може и да е приел .

# 529
Имате ли представа, колко се радвам Joy
Едва вчера коментирахме слуховете.

Браво сладур Heart

Но и аз като Фили бих го подстригала на момента Joy

И аз чух за Танер и Арас Hands V
Ако се съгласят и те, то както гласеше едно мнение в мрежата- " ще гледам, дори и най- тъпия сценарии с тях тримата " Joy Но се съмнявам Арас да учавства...

Убедена съм, че Ураз няма притеснения, че ще има още 2 главни персонажа Smirk Надявам се и за другите да е така.
Мисля, че не се губи в компанията на големи и доказани актьори ( каквито се очаква да бъдат обявени) и Дъщерята е добър пример Sunglasses

Ако е мафиота или убиеца, даже ще е по- интересно Grinning

Сега времето до септември ще е още по- приятно Sunglasses

# 530

Убедена съм, че Ураз няма притеснения, че ще има още 2 главни персонажа Smirk Надявам се и за другите да е така.

Ако е мафиота или убиеца, даже ще е по- интересно Grinning
И аз така Hands V

Чета при рускините... Ураз е мафиота, Арас серийния убиец, Танер полицая.

# 531
Не знам, откъде дойде твърдението, че Ураз ще е мафията Grinning Joy (Не спирам да се усмихвам, като си го представя). Може би от тук Grinning

Може и да е убиеца Joy  Надявам се скоро да разберем, кои ще са и другите два куруша Sunglasses

Впрочем, няма как да не отбележа, че срещнах някои доста ревниви коментари относно изборът на Ураз Joy  от познати профили Joy

Преди малко изгледах Рецептата.
Очаквах да ми е скучно, но не беше. Забавлявах се Grinning Най- вече с различията  между Фърат и Наз. Каквито са кухните им, такъв е и живота им Grinning
Тази на Наз е тиха, подредена, изтънчена и стерилна, точно като ежедневието и. Всичко е по правила и точни грамажи Blush
Тази на Фърат е огън, експлозия от емоция, идеи и вкус Stuck Out Tongue извън всякакви рамки, уникална, като самия него Blush
Мисля, че още от първи епизод стана ясно кой модел ще се наложи Grinning

Кадир е страхотен- лицето му говори Heart Eyes Мислех го за по- дървен... Joy
Леля му вече ми е любимка, както и приятелят, който се правеше на асистент. (още съм скарана с имената). Хилех се, само като го видя Joy и вече го сватосвам за приятелката на Наз Smirk
И, бащата на ледената кралица ще е от нашите ми се струва Smirk За разлика от жена си Smiling Imp лика прилика си е с доктора. Тя, за това го боготвори Sweat Smile
Серра е много красива Heart Eyes добре се справя. Мисля, също така, че по- обраният емоционално персонаж на Наз, който пресъздава и е в помощ на този етап.
Докато Фърат разтопи ледовете на момичето, тя ще се обиграе още повече Smirk

# 532
Аз сега четох, че спрягат и Несли за Три куршума, бързо гледат да ги съберат пак с Ураз. 🤭

# 533
Джули, жената е сестра на баща й, не му е съпруга Grinning нали като говореха за доктора той спомена, че може й намери мъж за ен ти брак.

Привет, девойки Two Hearts

# 534
Танер беше обявен най-напред за Три куруша, после Ураз. Да видим кой ще е третия.
За Несли не вярвам, макар да ми се иска Stuck Out Tongue Winking Eye
Казаха, че ще има малко проектче SobGrinning

Здравейте, дружки Kissing Heart

Аз само на едно място съм виждала сръдни за това, кой е по-главен. А вие? Да ни пази Бог от такива срещи занапред Hands Pray

Снимките за епизод 2

Целувката в нощта на презентацията шокира всички. Наз не може да се примири с тази нетактичност и уволнява Фърат. От друга страна, Тайлан започва да търси причината, която стои зад стореното от Фърат. Фърат е в немилост. Той решава да накара Наз да му прости. За целта прави такива неща, че всичко се преобръща и този път Наз трябва да убеди Фърат да се върне в ресторанта.
Наз за пръв път се сблъсква със света на Фирът. Топлият свят на Фърат кара дори ледената кралица Наз да се топи бавно. Фърат и Наз прекарват в квартала му една незабравима вечер, пълна с изненади.
От друга страна, и Тайлан не седи със скръстени ръце. Фърат и Наз ще бъдат зашеметени от новия ход на Tайлан. И така, ще се оттегли ли Фърат с това поражение, или ще остане и ще продължи войната?

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 15:10 от Еванджелин

# 535
  • София
Привет момичета!
Има интервю с Кадир. Виждам, че се е обръснал и сега ми изглежда на младо момче. Ето така го харесвам най-много. Сладур!

https://www.instagram.com/p/CP-x-Z5gecx/

# 536
Здравейте дами Kissing Heart
Идвам с многа красота Heart Eyes

и признателност Hug

# 537
Неслиханче ми се вижда леко наддала на кило, има кълчици сякаш GrinningHeart Eyes

Камера аркасъ от брой 13 на Hadsiz

Според таговете на снимката, Том Круз и Дъстин Хофман Grinning
А иначе Ураз и Каан Йълдъръм Hands Metal

И това видео ми излезе случайно в тубата Heart Eyes

# 538
Неслиханче ми се вижда леко наддала на кило, има кълчици сякаш GrinningHeart Eyes

Еве, и на мен ми се вижда... поне на тези снимки така изглежда Heart Eyes

Привет, момичета Two Hearts

# 539
  • София
Чудесно изглежда Неслихан. Възвръща си първоначалните килограми. Изглежда свежа и вече няма този болен вид. Още малко и трябва. Нека лятото да си почива, за да може евентуално от есента отново да ни радва на малкия екран.

Общи условия

Активация на акаунт