Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 47 093
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Привет, момичета Two Hearts

Джули, Еве, и аз чета Grinning

# 511
Момичета Hug, да не си останем само с четенето Grinning

Това просто ми попадна току що...
Не знам, дали е вярно Smirk

https://www.dizidoktoru.com/ozel-haber/sosyal-medya-uraz-kaygila … rulur-h13539.html

# 512
Второ трейлърче за втори епизод Hands Metal Еми... сладури са Heart Eyes

Ебрушка Heart Eyes

# 513
  • София
Еви, да попитам дали ще се превежда този сериал. Много ще съм щастлива, ако го има с български превод.

# 514
# 515
Еве, благодаря за субките Heart Kiss Flowers Hibiscus

Привет, момичета Two Hearts

# 516
  • София
Еви, знаеш ли какво удоволствие ми достави тази сутрин. Огромно благодаря за преведеният епизод. Бъди здрава, миличка!                     

# 517
Еви, супер сте Hug Благодаря Kissing Heart

Здравейте момичета!

# 518
# 519
  • Яко в Матрицата...
Значи... този Кадир жена няма ли си? Защо целува чужди мацки?  Ayıp ya!! Rolling Eyes JoyJoyJoy

Благодаря за превода, Еве! Heart

Привет, момичета! HugGrinning

# 520
Изгледах епизода, хареса ми... Фърат е пожар, а Наз наистина е лед, обаче с шефа не й се получава, бързо се топи и излиза от рамките, които си е създала...много са сладки двамата Heart Кокльо успява да ме дразни. Ех, този тембър на Кадир Heart обожавам да го слушам Grinning Серра се справя изключително добре като за първи път.

И  рецептите на Фърат Grinning

https://televizyongazetesi.com/askin-tarifi-dizisinde-pisti-kadi … ini-verdi/1284087

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 14:25 от savovas

# 521
Отново съм аз момичета Kissing Heart
В компанията на тези сладури Heart Eyes
Нилпери, Ураз и Керем.

За кулинарките- експериментаторки в темата Grinning (признавам, че не блестя в тази област Grinning)

https://www.dizidoktoru.com/dizi/kadir-dogulu-dan-cok-ozel-yemek … fleri-h13560.html

„Ще представяме рецептата на ястията, приготвени в епизода, всяка седмица в нашия Youtube канал, веднага след излъчването. Като добавим специалните щрихи на готвача Fırat към ястията, ние ще предложим рецепти, които съчетават френска и анадолска кухня. Тази седмица дадохме рецептата за салата Nicoise и говеждо Уелингтън. Надявам се да можем да подкрепим тези, които искат да опитат различни рецепти. “

Но може и да пробвам нещо, заради хубавата усмивка на готвача Smirk

Довечера, ако всичко ми се подреди ще гледам епизода Sunglasses

# 522
Топли-топли новини от Бирсен нося Heart Eyes

Ураз ще играе главна роля в сериала на Ай Япъм  "Три куруша", който ще замени Чукура по Шоу ТВ

# 523
  • Яко в Матрицата...
Яя, много хубаво Grinning, дано да е с интересен сценарий…

# 524
  • Плевен / София
Яя, много хубаво Grinning, дано да е с интересен сценарий…
За този сериал четох, че щял да има трима главни герои...Да видим....Да не настане пак борба кой е по главен от другите...

Общи условия

Активация на акаунт