Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 656
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, дружки Kissing Heart

Джули, то за приемане ли е Joy

# 646
  • София
Нашата Несли, в прекрасно настроение, ви поздравява с това изпълнение.
Това е нашето слънчево момиче. Връща се към първоначалните си настройки. Има го духът, оптимизма. Очакваме я скоро на екран.

https://www.instagram.com/p/CQ_qDcVFdLV/

# 647
Уразката се е  подстригал , но кога ще махне този чичов мустак Frowning1 , ей много мразя мустаци . Харесвам го с късата прическа и малка набола брада , ама кой ме слуша Smiley
Радвам се ,че Несли е в добро настроение , дано чете сценарии . Помните ли как и тя , и Кадир хвалеха сценария на ДП . Наистина започна различно , красиво и , интересно и тъжно ( е , имаше реверанс към преобладаващото население на Турция  Smiley ) , кой е  очаквал ,че СЦ стари и нови така ще го съсипят Scream
Сега чакам Неслито в проект със супер партньор Simple Smile
Толкова надежди имах за тях с Енгин , но СЦ съсипаха положителния ГГ , а във втори сезон и ГГя направиха неблагодарна и неадекватна.  Ама спирам , няма да ви дразня .
За сега си гледаме Кадир Smiley

# 648
  • Яко в Матрицата...
Здравейте, момичета! Heart Eyes

Вижте кого ви водя Joy

Едни мустакатковци, екс ДП Heart EyesJoy

# 649
Хелоу, девочки GrinningKissing Heart

Нова снимчица от Неслиханче

Ново и от сета на Ершан Кюнери с тези двама образи. Някъде бяха ги оприличили на Фред Флинстоун и Барни Ръбъл Joy

Ураз и Дениз Ъшън, снимките са от вчера, на сватбата на Тугче, която беше от екипа на ДП

За нея пък писаха, че е започнала да се среща с Юмит Кантарджълар. Все наши хора се събраха Grinning

Кадир и Серра ще гостуват на Онедио и ще отговарят на въпроси. Който иска, може да си изпрати въпроса.

Преди няколко дни бяха писали на Токио, че Неслихан много им липсва, а той отговори, че сезон без Неслихан е непълен сезон

# 650
  • Яко в Матрицата...

# 651
# 652
  • София
Нашите прекрасни патрони днес имат годишнина. 5 години от прекрасната и незабравима сватба. Нека все така да се обичат. Огънят в сърцата им да не угасва. Животът да ги дари с най-голямото щастие, да станат родители.
Честито на семейство Неслихан и Кадир Догулу.

# 653
Още безброй по пет, щастие, любов и успехи на прекрасното семейство Heart

Добр утро Kissing Heart

# 654
Честита 5-та годишнина на патроните Heart

Здравейте, сладурани Kissing Heart

# 655
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Ей, кога минаха 5 години Scream Да са живи и здрави, и много да се обичат Несли и Кадир Heart

Много весела сватба беше, а Несли - прелестна булка Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 07:31 от Reni - BG

# 656
Пак да повторя : НАЙ-ЩУРАТА  И НАЙ- ГОТИНАТА СВАТБА  ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !!!! Обичам ги ( особено Несли Grinning ) и желая да са много много щастливи и все така успешни Flowers Four Leaf Clover

Чакаме Несли да се завърне обратно . Така и така сериалът на Кадир ще приключи до есента , нейн ред е Grinning
Антакията ни изпревари , нали ? Клише , но интересно ...

Хелоу другарки мили Hug

# 657
От инстаграма на Неслихан, ще ме уморят тези хора Heart EyesJoy

Винаги мой герой! hero k’ ❤️

https://www.instagram.com/p/CREc9BDnBRy/

# 658
  • София
Еви, страхотно клипче са направили тези сладури. Тъкмо мислех да го кача и аз. Той е нейният супрер-герой.

А тези са най-красивите младоженци до този момент в средите на турските известни личности.

# 659
Здравейте мили дружки Heart Eyes Hug
От няколко дни нещо ми се върти в главата и разбира се искам да ви го споделя , нали тук си пишем всичко за Несли , но изчаках да мине годишнината от чудесната им сватба .
От известно време съм зациклила на нещо , дано не съм права ...
С две думи имам странното чувство ,че Кадир доста е обсебил Неслихан и е промил мозъка и . Не казвам ,че я контролира или насилствено я кара да прави нещо , а че толкова много я е превзел ,че тя вече е по скоро част от него и неговите желания и предпочитания . Това ми се върти в главата още от мин.година и все се опитвам да намеря доказателства в обратното ,  но не става . Даже имам чувството ,че я отделя от предишните и приятелства и натрапва своите . Знаете ,че заради ЗЯ станах фен на таланта на Онур Туна , но моите симпатии датират от преди , точно , защото винаги са били много близки и са споделяли своите празници и делници . Знаете ,че той беше от малкото на годежа им с Кадир . Но постепенно сякаш се отчуждиха . Сульо и Пульо го поздравиха за РД , а Несли - не . Да бе говорим ,че преди се засичаха на почивките си по чукарите и ни уведомяваха чрез соц. мрежи . Напоследък имам чувството въобще не си контактуват , дано се лъжа , защото и Онур си е чешит и обича да изчезва далеч от публичността . Но се раздразних ,че тя не го поздрави , а след 1-2 дена поздравява някакъв друг Онур , приятел на Кадир . Просто тези последни  събития затвърдиха мислите ми . Даже едно дяволче ми подсказваше миналата година , когато забелязах колко е кльощава ,че се придържа към идиотските диети на Кадир и какво се случи - тя болна от неговата болест ...
Аз много го харесвам и като актьор и като мъж , но възрастовата разлика и разликата в звездния им статус ме кара да съм подозрителна .Сори , дано не съм права и не сте длъжни да се съгласите с мен . Просто аз съм си подозрителна по характер и интуицията ми винаги е била силна .
Приятен съботен ден  , дружки Heart

Общи условия

Активация на акаунт