Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 701
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Еве,  значи правилно съм предположила първоначално за кого се отнася...да, напираше я...но тя прекали с алкохола ми се струва. Надигаше  някаква чашка. Въобще не видях да й дават хапчета, а не съм се отделяла от екрана от момента, в който го загледах, когато Наз помагаше при масите и лелята още не я беше забелязала...преди сватбата.

Да пусна трейчето за епизод 3

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 15:19 от savovas

# 556
Разтвориха и хапчета ( сънотворни май) в чаша лимонада Joy Късно я хванаха обаче Joy Тя и без упойващи си е хахо Joy Сладурана Sunglasses

Оценките за епизода не са толкова лоши предвид тези от миналата седмица. Ако запазят ритъма подозирам, че ще скочат още. Има зрители, които още се двоумят Grinning Може би, след като епизода се е наредил сред най- обсъжданите в соц. медии, както и растящите симпатии към водещата двойка ще ги привлекат пред екрана Blush

# 557
Разтвориха и хапчета ( сънотворни май) в чаша лимонада Joy Късно я хванаха обаче Joy Тя и без упойващи си е хахо Joy Сладурана Sunglasses

Аааа, ми те тогава рано са й разтворили, щото докато Наз беше до нея на масата и слагаха храна в чиниите, тя вече беше хахо хи Grinning бутна се в нея и се опита да я фокусира,  та братовчедката на Фърат побърза да я отдалечи. Аз оттук го загледах.

Превода на рускините...

# 558
Ух , това Несликанче какви красиви очи има Heart

И аз мисля ,че сериалът ще се вдигне още . Двойката е страхотна . Не виждам никъде в другите нови сериали такава красива двойка !

# 559
Да, Васе Joy рано беше случката. Половин епизод я чакам да заспи Joy
Дъщерята на Султан и приятелят на Фърат, който храни тайни симпатии към нея го направиха, за да не се издъни за целувката Grinning
Подействаха и чак вечерта Joy Беше забавна Joy
Аз се забавлявах и с доктора. Смешен ми е как откача на моменти, и когато се появи някой се прави, че контолира нещата Joy
Много го е страх да показва слабост. Приятелката на Наз, обаче, не може да заблуди, както и брат си. Те двамата не му цепят басмата изобщо Grinning

В света на Наз липсва топлина.
Баща и я обича, но се държи на разтояние за сега. Леля и абсолютна примадона, а доктора мисли само за своя имидж.
В квартала на Фърат ясно видя какво и липсва Smirk

# 560
Джули, той доктора въобще не я обича. Просто си е избрал страхотна партия за неговата кариера. Че и даже мисли след сватбата да преустанови нейната с ресторанта. Май обича и да се забавлява с други. 

Още една новичка Heart

И нещо старо, но прекрасно Heart

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 18:03 от savovas

# 561
# 562
Повтарям Heart пу, пу...

И тези двечките... като две капки вода Heart

Винаги намират деца, приличащи на героините Grinning

# 563
Да раздвижим малко Stuck Out Tongue Winking Eye

Подаръче ми изпратиха Heart

# 564
Добро утро момичета Kissing Heart

Каква красота сте донесли Heart Eyes
Колко естествена, натурална привлекателност притежава това слънчево момиче Heart
Убедена съм, че тя е невъзможна за постигане без вътрешна хармония и увереност. Което я прави рядка и много ценна.

Релакса е пълен Grinning

Кадир, когото годините просто подминават, както четох в ТТ Heart Eyes

И НарГед иле УрНес, както ви хареса Heart Eyes

# 565
Привет, момичета Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

И малко мнения...

# 566
Kak сте , дружки Blue Heart
Водя ви едно хубаво Ниханче Flowers Cherries

Дали Несли ревнува мъничко Патрончика от Сера , това май му е най хубавата партньорка Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегувам се , знам ,че това им е професията  , ама са хора все пак Grinning

# 567
Фили, хора... ама актьори Grinning какво има да ревнува, като знае, че това е роля. И тя влиза в такива, така че е съвсем наясно. Тяхната любов е видима и доказала се... другото е сцена Grinning

# 568
Фили, хора... ама актьори Grinning какво има да ревнува, като знае, че това е роля. И тя влиза в такива, така че е съвсем наясно. Тяхната любов е видима и доказала се... другото е сцена Grinning
Васе , аз съм сигурна ,че Несли никак не се тревожи , просто се пошегувах Stuck Out Tongue Winking Eye
Тя би се радвала да продължи сериала по-дълго !

# 569
Фили, разбира се... винаги се подкрепят в проектите си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт