Всякакви въпроси относно пералнята - тема 10

• 28 155
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Никога ли не пускате на 60 или 90 градуса ?
Замислих се и осъзнах,че скоро не съм.Чершафите са ни цветни и ги пера на 40 градуса.Кърпи също,защото програмите с по високи градуси са по дълги и може би заради това избягвам.Просто си признавам,че съм изключила за други градуси и програми.Това ще ми е обица на ухото

# 586
От там е проблема аз също пера с течни прахове, но редувам една пералня на 40 градуса 1:30ч. и една на 60 градуса 2 часа. Хавлиите задължително на 60 се пускат се 2-3 пъти седмично и нямам проблем с миризми.

# 587
На мен ми казаха даже половин бутилка Аче или Доместос, аз сложих на око Доместос около 100-150 мл.
Освен, че повече не полепваха тия гадости по дрехите, и пералнята се изчисти от миризми. Изсъхвайки, не мирише и на хлор, каква година!
Но в уплътненията бърках и чистих допълнително това лигаво нещо, рядко ползвам течни, но омекотител - винаги, макар и малко.

# 588
Замислих се и осъзнах,че скоро не съм.Чершафите са ни цветни и ги пера на 40 градуса.Кърпи също,защото програмите с по високи градуси са по дълги и може би заради това избягвам.Просто си признавам,че съм изключила за други градуси и програми.Това ще ми е обица на ухото
С това 2 пъти годишно (не повече). Две шишета с прахообразен препарат са:
https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/55-1/5587115770192971

Отделно, всеки месец трябва да пускате празна пералня на поне 60 градуса на програма памук (най-дългата) с една супена лъжища прах (не течен) за бяло пране. Не слагайте поповече, че се пени много.
Сведете употребата на течни препарати и особено на омекотител до минимум. Силиконите, които се съдържат в него, правят един филм по барабана, който пък допринася до натрупването на още налепи.

# 589
С това 2 пъти годишно (не повече). Две шишета с прахообразен препарат са:
https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/55-1/5587115770192971

Отделно, всеки месец трябва да пускате празна пералня на поне 60 градуса на програма памук (най-дългата) с една супена лъжища прах (не течен) за бяло пране. Не слагайте поповече, че се пени много.
Сведете употребата на течни препарати и особено на омекотител до минимум. Силиконите, които се съдържат в него, правят един филм по барабана, който пък допринася до натрупването на още налепи.
Благодаря!Ще действам!

# 590
  • UK
Имам въпрос относно функцията Auto dose, може ли да не се ползва, а всеки път да се зарежда прах ръчно? Разглеждам няколко марки перални и харесаните модели имат тази функция, аз обаче не ползвам течен препарат за пране.

# 591
Имам въпрос относно функцията Auto dose, може ли да не се ползва, а всеки път да се зарежда прах ръчно? Разглеждам няколко марки перални и харесаните модели имат тази функция, аз обаче не ползвам течен препарат за пране.
Да може.

# 592
Това Беко как е?
Последно реших да е Индезит или Беко.
Беко имам прахосмукачка , желязна излезе.
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni/Peralnya-BEKO-WUE-7612-BS/p/680718

# 593
Това Беко как е?
Последно реших да е Индезит или Беко.
Беко имам прахосмукачка , желязна излезе.
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni/Peralnya-BEKO-WUE-7612-BS/p/680718
Купуваш си проблеми . Ужасно е .

# 594
  • Велики Преслав
То и модела е ужасен

# 595
# 596
Това пък защо ?
Преди време писах, че мога да си позволя, но не искам по- скъпа пералня. При всичките ми вещи- и лични, и домашни, е в сила правилото, че скъпото и марковото ми се скапва по- бързо.
Какво му има на този модел, освен марката?

# 597
Това пък защо ?
Преди време писах, че мога да си позволя, но не искам по- скъпа пералня. При всичките ми вещи- и лични, и домашни, е в сила правилото, че скъпото и марковото ми се скапва по- бързо.
Какво му има на този модел, освен марката?
След като решението ти е твърдо, защо въобще задаваш въпрос?
Купувай.

# 598
Като няма какво да кажете, може ли някъде другаде да се заяждате ?
Решението ми си е моя работа, благодаря, че забелязахте, че е слим- такъв не търся.

# 599
  • Велики Преслав
Защото, е шумна, нисък клас, бавнооборотна и слимка както казаха вече.
Матеах какъв беше вашия бюджет. Ако не трябна да е скъпа, бих си взел Whirlpool

Общи условия

Активация на акаунт