Лежащи мами - 47

• 40 170
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, тези които слагат Утрогестан вагинално имате ли течение от него и каква е консистенциятя му, ако имате такова?

Имам да, понякога изтича все едно остатъка от хапчето в размекнат вид. Понякога е по-течно и мокро с частици от хапчетата.

# 181
Защото и аз на моменти имам воднисто течение и се притеснявам.

# 182
Според мен е нормално предвид, че се поставят таблетки. Все пак не съм се консултирала с лекар.

# 183
При всяка жена е различно  на някои шийките остават такива , на други се удължават от лежане и терапя , ще ти дам пример себе си положението ми беше страшно когато постъпих направиха серклаж по спешност нямам представа колко е била шийката ми , щом мехура беше пролабирал . След серклажа 5дни още в болницата се беше удължила на 25мм , след 12 дни 30мм така ме изписаха 15 дни след това 44мм ! Само вяра ,търпение и молитви 😇 и най важното , въпреки че сме притеснени трябва да мислим позитивно ❤

# 184
Neli, аз съм слагала големи дози утрогестан вагинално месеци наред и да, има воднисто течение понякога. Мисля, че май сутрин ми се случваше по-често, но нищо притеснително но това не се оказа индикация за нещо притеснително, всичко си беше наред при прегледи и изследвания.
Успех и не се тревожи Blush

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 20:18 от Maya_Maya_Maya

# 185
Аз също, когато съм слагала Утрогестан съм имала течение, сутрин особено е било доста воднисто.

# 186
Момичета, вие как организирате, готвене, чистене и т. н., докато трябва да лежите. Много ми е сложно това, постоянно се сещам за неща, които трябва да се свършат вкъщи, а няма кой и това много ме напряга.

# 187
Мъжът ми е поел всички задачки свързани с почистване и готвене. Има неща, които ние по женски си знам как да си почистим,но не се оплаквам да ми е жив и здрав.Също така много ни помагат с готвенето майка и свекърва ми, когато могат винаги изпращат.
Ще чистим и готвим до припадък сега най-важното е да лежим и да сме спокойни.

# 188
Maya всеки е в различна ситуация с домашните помощници, затова не знам колко ще ти е полезен опита ни😁
Аз например живея в една къща с родителите на мъжа ми, но на различни етажи.Въпреки това винаги съм си вършела всичко от до абсолютно сама и дори някой като е имал желание да помага ме дразни без да има вина за това😂Мъжа много работи и в общи линии е освободен от всякакви домакински задължения, защото аз неговите не мога да ги свърша, че да си ги делим...
Но живота ни научава да се примиряваме с всичко и просто гледам да не се дразня.Ходи да пазарува вече само той.От магазина до нас, не обикаля по шест да избира като мен, но не бих го и карала.Примирила съм се, че в идните месеци ще ям един кашкавал и едно сирене, защото само тях ги понасям от магазина до нас и това е.Пуска пералня, чисти с прахосмукачката.Старая се да проявявам разбиране , че няма да го направи толкова качествено колкото аз.Онзи ден изми банята и после 5 минути се чудих кое точно и е мил, защото половината мърсотия си беше там🤣Но си казвам, че не е това най-важното и толкоз.Свекито пък беше взела да ми суши дрехите в сушилнята докато той е на работа, понеже го няма по 24 часа и ми сви половината пижами, които са в летен вариант вече 😂
Но както казах, просто гледам да съм над нещата, това да са ни ядовете🤪

# 189
На нас нямаше кой да ни помага и когато трябваше да лежа мъжа ми се оправяше с всичко - пазаруваше, чистеше, готвеше, простираше... може да не е било перфектно, но не съм се ядосвала - такова беше положението. Понякога и аз готвех нещо набързо - да сложа супа или нещо във фурната, или салата с омлет/бъркани яйца.

# 190
ММ прави всичко - чисти, готви, пере, ходи на работа, включително и води и прибира баткото от училище. Да, нито ни е супер чисто, нито ядем постоянно сготвени неща, но това изобщо не ми е приоритет. Толкова го чакахме това бебче, че ще изтърпя още малко Simple Smile

# 191
С първото дете някакси е по-лесно да се помага, но вторият път като забременях с близнаци, баткото беше на 2.8г и се наложи отново лежане от датата на теста. Не стига, че не можех да се грижа за себе си, но и детето някой трябваше да поеме с работещи баби беше много трудно, а мъжа ми отсъстваше за месеци напред. Успех, момичета! Всички ще се справите, ще дойде момент след това да давате кураж на другите момичета, а вие да сте си откраднали време да го напишете от задължения покрай децата. ❤

# 192
С първото дете се преместихме при нашите. Там аз само лежах, те ме обслужваха няколко месеца.
Сега с тази бременност бях по-активна, не се наложи лежане от самото начало и толкова строг легло ви режим. Та общо взето вадя си нещата на масата, сядам, вдигам краката на стол и режа неща за нещо набързо да сготвя, което не иска да седя и д аму бая. Мм помага, той пуска пералня, чисти, готви също, пазарува. Но пак се наложи да прекараме към 2 месеца с нашите, че правя хме ремонт, а и д а помагат с детето.

# 193
Maya всеки е в различна ситуация с домашните помощници, затова не знам колко ще ти е полезен опита ни😁
Аз например живея в една къща с родителите на мъжа ми, но на различни етажи.Въпреки това винаги съм си вършела всичко от до абсолютно сама и дори някой като е имал желание да помага ме дразни без да има вина за това😂Мъжа много работи и в общи линии е освободен от всякакви домакински задължения, защото аз неговите не мога да ги свърша, че да си ги делим...
Но живота ни научава да се примиряваме с всичко и просто гледам да не се дразня.Ходи да пазарува вече само той.От магазина до нас, не обикаля по шест да избира като мен, но не бих го и карала.Примирила съм се, че в идните месеци ще ям един кашкавал и едно сирене, защото само тях ги понасям от магазина до нас и това е.Пуска пералня, чисти с прахосмукачката.Старая се да проявявам разбиране , че няма да го направи толкова качествено колкото аз.Онзи ден изми банята и после 5 минути се чудих кое точно и е мил, защото половината мърсотия си беше там🤣Но си казвам, че не е това най-важното и толкоз.Свекито пък беше взела да ми суши дрехите в сушилнята докато той е на работа, понеже го няма по 24 часа и ми сви половината пижами, които са в летен вариант вече 😂
Но както казах, просто гледам да съм над нещата, това да са ни ядовете🤪
🥰
Този разказ ме успокои малко 🥰
При мен няма налични майки и свекърви в близост, но мъжа ми е поел домакинството по мои инструкции. Старае се много, не мога да си кривя душата, благодарна съм. Но все пак всичко е според възможностите и на моменти се усещам, че се дразня от това и онова, което е уж измити, ама само било изплакнато, хиляда чифта обувки извадени и наредени до вратата, тук мръсна лъжичка, там трохи по плота, косми от котката хвърчат навсякъде и аз по средата на всичко това лежа по цял де н и ги виждам тези неща 😂😂😂. Явно ще е така още някой и друг месец, но хич не съм свикнала...
Иначе, другата ми битова драма е как да си измия косата. Имам дълга много къдрава коса и като вляза да я мия процедурата ми отнема 30-40 мин със сресване, миене, балсам и т.н. Имате ли хитрини за къпането?

Благодаря за споделените домашни моменти - сега вече ситуацията ми изглежда по-приемлива и вкъщи SatisfiedLaughing

# 194
Maya разбирам те напълно. И ние така с косми от котката 😁мие съдовете,но да кажем плота не се забърсва винаги,а по него си има все пак мръсотия, ноо както казват всички да не се оплакваме 🤗. За косата сигурно е много дълъг ритуал,но единственото, което ми идва на акъла е когато я измиеш с шампоан и сложиш маска или балсам да я завиеш с шапка за баня да си полегнеш пак тъкмо и ще си правиш терапия на косата иии след това да се до измиеш. То половин ден ще ти отиде ,но незная какво друго би могло да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт