Лежащи мами - 47

• 40 158
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, как сте? Как ви се отразява тая жега?

# 496
Гледам да седя на климатик, иначе често имам учестен пулс....досега не съм се излагала нито на слънце, нито на голяма жега, въпреки че имам разрешение да ставам и да правя леки разходки...
Момичета, как сте? Как ви се отразява тая жега?

# 497
Аз чакам прегледа в сряда да измерим шийката, надявам се да не се е скъсила . Излизам по малко на двора , в следобедните часове , в 32+4 дни съм и имам чувството , че времето е спряло. Вие до коя седмица стигнахте ?

# 498
Аз чакам прегледа в сряда да измерим шийката, надявам се да не се е скъсила . Излизам по малко на двора , в следобедните часове , в 32+4 дни съм и имам чувството , че времето е спряло. Вие до коя седмица стигнахте ?

Не се притеснявай за шийката,моята миналата седмица беше 24мм и АГ ми каза, че е добре. Сега съм в 30+3 дни. В тези седмици е нормално да има леко скъсяване заради тежестта и на бебчето.

# 499
В 36 г.с+1, но продължавам да лежа ако издържа и тази седмица, понеже АГ е в отпуск тази седмица и съм се ушашкала.

# 500
А препоръча ли повече почивка ?

Не се притеснявай за шийката,моята миналата седмица беше 24мм и АГ ми каза, че е добре. Сега съм в 30+3 дни. В тези седмици е нормално да има леко скъсяване заради тежестта и на бебчето.

# 501
А препоръча ли повече почивка ?

Не, разрешено ми е да се движа от 28г.с

# 502
Вече стигнахме по-сигурни седмици , neli а ти си на финала вече , много се радвам , ще издържиш и тази седмица.

# 503
Вече стигнахме по-сигурни седмици , neli а ти си на финала вече , много се радвам , ще издържиш и тази седмица.
Дано издържим, вие също напредвате! И аз имам чувството, че времето е спряло вече! Дано всичко е наред с шийката ви, нормално е да се скъсявя в тази седмица. Но с вяра и с лежане ще стигнем до успешен финал!

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 13:02 от Neli9003

# 504
Аз съм на 29 седмици, тази седмица лежа, защото мъжът ми и детето са в Бг и съм сама. Времето при нас е ужасно, т. е. вече проблем с жегите нямам, но слънцето ми липсва ужасно. От другата седмица смятам да правя по-чести разходки. На преглед съм чак на 31ви и се надявам след това да ходя по-често. Радвам се, че сте добре, още малко остана 🤗

# 505
Момичета,какво птедставлява мануален преглеф мен агто ме е бъркала за разкритие и мие  гледала с едно където ме разширяваа последно на 1 юли (отидох на дежурен преглед) а на 9 юли ми измери шийката 38/9 мм и не ми е бъркала имам чат пат конттакции но намаляха 29+1 съм вече и се чудяя дали да си искам след 2 седмици на прегледа пак такова за проверка .Чета тук чр пишете омекнала и затова се чудя не е ли добре на всеки преглед да проверява.Тя моята не е скъсена смисъл зависи на феталната ми я мери док 35 моята винаги я мери 38/9

# 506
Hariom1 мануален преглед означава ръчен преглед. Моя АГ от 18 седмица на всеки преглед ми прави такъв, понеже шийката ми е доста скъсена и от доста време вече е мека. Предполагам, че вашата тъй като не е къса не я проверяват ръчно.

# 507
Мануалния преглед е описване на шийката, за да се прецени дали е омекнала. С вагинални ехограф я измерват. На всеки преглед проверят и състоянието на шийката и дължината.

# 508
Хмм ще си искям,моята само я мери а не на всеки преглед ми я опипва

# 509
Здравейте и от мен 🙂стигнах до 29+6 🤗, остана още малко ! За сега съм добре понякога имам гадене възможно е и да е от жегите , продължавам да лежа 🙂. Утре съм на фм и ще видим колко см е станала шийката , че напоследък усещам бебето по ниско и сутринта имах леки болки ниско от ляво и от дясно🤔.

Общи условия

Активация на акаунт