Лежащи мами - 47

• 39 499
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Аз също имам постоянна тежест в пихочния мехур, особено като вървя, дори щях да питам някоя мама със серклаж има ли подобни оплаквания, че чак другата седмица съм на преглед. Но така като гледам, май си е нормално за този срок на бременността.

Аз бях на фетална морфология в 30г.с , със серклаж съм , казаха ми че е нормално да усещам тежест ниско долу , даже питах и за схващанята ниско от ляво и от дясно , отвърнаха че си е съвсем нормално в 8м. , притеснително е само когато  има болка , която не спира

# 586
Момичета, здравейте!
Аз минавам да се похваля и да ви вдъхна надежда и кураж. Днес се роди нашата сбъдната мечта, Мария!
Нормално раждане, тежи 4 кг. И е дълга 52 см. След 2 месеца пълно лежане, скъсена шийка и огромно притеснеия( разказвала съм по- назад какво се случваше точно ) тя се роди 3 дни преди термин ! ❤❤

# 587
Честита да е много здрава и благословена ❤, а на теб бързо въстановяване 🤗и дано всички родим около темин 🤗

# 588
Честито! Да е жива и здрава Мария!
На теб бързо възстановяване!

# 589
    Monika 9888 Честито, бъдете много здрави и щастливи! Бързо възстановяне! ❤️ А до последно ли лежахте или като вкязохте в безопасна седмица си позвилихте леки разходки?

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 15:09 от Neli9003

# 590
    Здравейте, искам да попитам тези със серклаж приемащи вагинално утрогестан. В 24 г. съм със серклаж от 1 месец. От 15 дни си поставям1x2 утрогестан вагинално, получих кафеникаво зацапване, което премина в по жълтеникаво. Малко по обилна секреция един два пъти през деня. Имате ли такива ефекти от утрогестан?

# 591
    Здравейте, искам да попитам тези със серклаж приемащи вагинално утрогестан. В 24 г. съм със серклаж от 1 месец. От 15 дни си поставям1x2 утрогестан вагинално, получих кафеникаво зацапване, което премина в по жълтеникаво. Малко по обилна секреция един два пъти през деня. Имате ли такива ефекти от утрогестан?

Аз не съм имала такъв ефект от утрогестана, това което си изтича от него при мен поне си е прозрачно. Според мен се консултирайте със АГ.

# 592
    някой дали може да ми каже мнение за резултатите от тази МБ, не съм бремена в момента Simple Smile

# 593

Привет , по обилен секрет е възможно от утрогестан ,кафеникавото зацапване мисля че няма как да е от него 🤔 жълтеникавото зацапване също не е ок , сподели с АГ да ти пусне микробиология . Когато сме със серклаж сме предразположени към инфекции, утрогестан не  поставям вагинално , а перорално ! Всеки месец МБ и през 14 дни поставям макмирор вагинални глобули , за да не направя инфекция 🙂успех ❤със серклаж съм вече 3 месеца

# 594
    Аз имах такова зацапване от кафеникаво/розовеникаво преминаване в жълто и се нормализиране. Не стана ясно каква е причината, появи ми се на 3-4 пъти в рамките на 2 месеца след серклажа. В микробиологията откриха някакви бактерии, които лекува с антибиотичен крем, но не стана яснк дали това беше причината за зацапване то.

# 595
    Благодаря за отговорите

# 596
    Благодаря за отговорите

Здравей забравих да спомена за кафеникавото зацапване и аз съм го имала , но бях с отлепяне на плацента 😞на два пъти ми се появяваше след серклажа през 10 дни , но ми бяха казали че е от отлепянето , а също така имах и хематом който се беше резорбирал

# 597
    Мили момичета, здравейте.
    Въпрос към тези, които приемат Магнерот. Преди две седмици ми беше изписан 3х2. От вчера имам разстройство, загуба на апетит. Температура нямам. Видях, че в листовката пише, че това са симптомите при предозиране. Някоя имала ли е такава реакция? Опасно ли е за бебето? Днес няма да го пия, утре съм на лекар, но все пак реших да се допитам и до вас.

# 598
    • София
      Да, нормално е да се получи разстройство. За загубата на апетит не съм сигурна Simple Smile
      Но щом ти е изписан 3х2 вероятно си имала контракции и не знам до колко е разумно да го спираш. Не може ли да питаш АГ? Нищо, че утре си на преглед. Такава доза обикновено не се изписва ей така, ако ти е чувствителна матката и имаш контракции, докато стигнеш до самия преглед пак ще ти се отрази, дори и да не е далече. Още повече, ако го пиеш от скоро и още не се е натрупал в организма.

Мили момичета, здравейте.
    Въпрос към тези, които приемат Магнерот. Преди две седмици ми беше изписан 3х2. От вчера имам разстройство, загуба на апетит. Температура нямам. Видях, че в листовката пише, че това са симптомите при предозиране. Някоя имала ли е такава реакция? Опасно ли е за бебето? Днес няма да го пия, утре съм на лекар, но все пак реших да се допитам и до вас.

# 599
    • София
    Момичета, смятате ли че с лежането е възможно шийката да се удължи? И кога е момента в който лекарят решава да изпише отново вагинален прогестерон? Как той въздейства на шийката?

Общи условия

Активация на акаунт