Лежащи мами - 47

• 39 532
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте бъдещи лежащи мами, минавам да ви дам кураж.
Искам да споделя с вас, като една вече мама на една прекрасна принцеса родена в първия ден на 34г.с със спешно секцио. Лежах от серклажа 16г.с до секциото излизах само за прегледи и за изследвания, утрогестан магнерот и лежане шийката беше супер е серклажа издържа, но вдигнах високо кръвно и тогава се наложи секциото. Искам да ви кажа че с правилната терапия, лежане и спокойствие всичко ще е наред. Вярвайте в себе си и в бебоците си.Пожелавам на всички ви успешен и щастлив финал.

# 526
Аз днес влизам в 37 г.с. Simple Smile И лежах плътно от 22 до 28 седмица. След това се пораздвижвах, но пак внимавах.

Днес обаче ми излезе микробиологията и се появи вагинална бактериоза Sad вероятно от песара, още съм си с него и то точно преди раждането. Някои борил ли го е това? С какво? Чакам сега АГ да ми отговори.

# 527
Kriziaa ти си на финала вече , няма ли да махате песара ? Аз днес пуснах мб в Токуда и мерихме шийката 2.6 в 32+6 дни съм. Ще си почивам повече до началото на 9 месец , но имам завишени левкоцити и утре ще пусна също пкк и црп.
Аз днес влизам в 37 г.с. Simple Smile И лежах плътно от 22 до 28 седмица. След това се пораздвижвах, но пак внимавах.

Днес обаче ми излезе микробиологията и се появи вагинална бактериоза Sad вероятно от песара, още съм си с него и то точно преди раждането. Някои борил ли го е това? С какво? Чакам сега АГ да ми отговори.

# 528
На мен след серклажа ми изписаха Макмирор, всеки месец ще слагам по 5 таблетки профилактично, за да не завъдя нещо Rolling Eyes

# 529
В Токуда съм и аз. Ами разбрахме се, ако ще е естествено на 23.07 да го махнем (тоест ще съм 38 седмица), ако ще е секцио, в самия ден. Сега с тази вагинална бактериоза не знам дали ще мога да пробвам естествено Sad

Kriziaa ти си на финала вече , няма ли да махате песара ? Аз днес пуснах мб в Токуда и мерихме шийката 2.6 в 32+6 дни съм. Ще си почивам повече до началото на 9 месец , но имам завишени левкоцити и утре ще пусна също пкк и црп.

# 530
Момичета и аз имам, но кандида и слагах Макмирор 12 глобули. АГ е в отпуска и ако удуржа докато се върне ще пуснем микробиология. Някой знае ли дали с гъбички може да се роди нормално?

# 531
И аз това се чудя. Чета, че с кандида често децата се раждат с конюктивит, а с бактерии пък може да й го прехвърля. Дано успеем да ги излекуваме до раждане.
Моето АГ също е в отпуска, но изпратих на вайбър да видим какво ще каже.

Момичета и аз имам, но кандида и слагах Макмирор 12 глобули. АГ е в отпуска и ако удуржа докато се върне ще пуснем микробиология. Някой знае ли дали с гъбички може да се роди нормално?

# 532
https://www.facebook.com/mbalnadezhda/videos/221318756397191/

Слагам линк към видеото на МБАЛ Надежда от вчера точно по темата 😊

# 533
Kriziaaa, честито влизане в 9 месец. Ти имаше ли някакви симптоми преди да ти направят микробиологията?

# 534
Момичета забравих да попитам в коя седмица ви спряха Утрогестана ? АГ иска да го спрем в 34 г.с , но аз се притеснявам да не се скъси бързо шийката без него .

# 535
Аз отдавна не пия утрогестан и нямам скъсяване, магнезият достатъчно помага си мисля.

Момичета забравих да попитам в коя седмица ви спряха Утрогестана ? АГ иска да го спрем в 34 г.с , но аз се притеснявам да не се скъси бързо шийката без него .

# 536
И моят утрогестан е назначен до 34 г.с. Но аз съм далеч още от спирането му.
В 24+2 съм и нямам търпение да дойдат по-безопасните седмици

# 537
Лежах в болница и там ми взеха микробиология и беше чиста (преди две седмици), но ми слагаха и антибиотик заради повишено леко CRP. Мисля, че след него нещо стана. Чувствах дискомфорт и затова пуснах отново.

Kriziaaa, честито влизане в 9 месец. Ти имаше ли някакви симптоми преди да ти направят микробиологията?

# 538
Ще дойде при мен скъсяването се видя в 22 г.с, а вече съм в 32+ 6 . Надявам се на още поне 3 седмици. Но съм си втълпила , че утрогестана ми държи шийката и ме е страх да го спирам , забравих да попитам дали ще го спра от веднъж или ще го намалявам постепенно като преди .

# 539
  • София
Здравейте,

Аз слагах утрогестана от 19та до 32ра седмица, спрях го след късната фетална морфология след консултация със следящия ме АГ и специалиста по ФМ. Мнението и на двете лекарки беше, че след тази седмица магнезият е достатъчен. В момента съм в 35та седмица и нямам проблеми и оплаквания, шийката сме я мерили последно в 28ма седмица, според моята АГ вече не е необходимо.

Ще дойде при мен скъсяването се видя в 22 г.с, а вече съм в 32+ 6 . Надявам се на още поне 3 седмици. Но съм си втълпила , че утрогестана ми държи шийката и ме е страх да го спирам , забравих да попитам дали ще го спра от веднъж или ще го намалявам постепенно като преди .

Общи условия

Активация на акаунт