Лежащи мами - 47

• 39 519
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Момичета как ви се струва шийка 2.2 в 34 г.с ?  Дали ще изкарам до термин или поне до 36 г.с 🤔
Супер е, аз бях с 2см в 28г.с. и родих чак в 39г.с., но до към 37-38г.с. си почивах и лежах.

# 556
Аз да попитам шийката изведнъж линсе скъсява аз имам стягания пинякога се засилват доки ме гледа и вчера 35 си е шийката а от 26-7 седмица имам стягания вече съм в 30та та възможно ли е ако до сега не се е скъсила за напред да се скъси от контракции?

# 557
Аз почивам и лежа доста , но не изцяло . Тоест излизам за прегледи или рядко за едно кафе.  Вкъщи домакинска работа почти не върша и се пазя много, но пак се притеснявам

# 558
Момичета, аз съвсем се обърках с тези контракции. 😭 Има моменти, в които корема ми се събира на топчица и усещам опъване на кожата. Това ли е контракция или е движението на бебето?Първа бременност ми е и въобще не мога да ги различавам. 🤦‍♀️🤷‍♀️

# 559
Miracle_mommy to be, не знам какво е тъмното петно до плодния сак, но ако е съсирек трябва да лежиш много, защото има риск съсирекът да избута плодния сак. Кураж!
Здравейте мами! Вчера бях на преглед и видяхме сърчице. Но до плода има някаква сянка, която не се сетих каква е и опасна ли е. Докторът ми каза повече леженое и 3 х утрогестан и нош па. Четох много и не знам но по сходни снимки ми прилича на хематом. Също ми казаха болничен да си взема от ЛК за някаква измислена диагноза, че било рано и ако те ми издъдат нямало да ми стигнат до края, което ми звучи безобразно, при положение, че изрично ми казаха да лежа и почивам от къде да си намирам болнични. Има ли дами със същия или сходен проблем?Прикачвам и снимка. Тъй като има мами в по-напреднал етап, някоя от вас имала ли е подобна снимка и знаете ли каква е тази сянка. Аз четох няколко версии 1.хематом.2отлепяне 3.кухо яйце. На вас на какво Ви прилича

# 560
Здравейте мами! Вчера бях на преглед и видяхме сърчице. Но до плода има някаква сянка, която не се сетих каква е и опасна ли е. Докторът ми каза повече леженое и 3 х утрогестан и нош па. Четох много и не знам но по сходни снимки ми прилича на хематом. Също ми казаха болничен да си взема от ЛК за някаква измислена диагноза, че било рано и ако те ми издъдат нямало да ми стигнат до края, което ми звучи безобразно, при положение, че изрично ми казаха да лежа и почивам от къде да си намирам болнични. Има ли дами със същия или сходен проблем?Прикачвам и снимка. Тъй като има мами в по-напреднал етап, някоя от вас имала ли е подобна снимка и знаете ли каква е тази сянка. Аз четох няколко версии 1.хематом.2отлепяне 3.кухо яйце. На вас на какво Ви прилича

Искай си болнични от тях. Като не ти стигнат дните - отиваш на телк. Аз също съм така (другата седмица ми изтичат 180-те дни и ще подавам документи за телка, после мога да дам подробности). В момента съм в 26 г.с. в болнични съм още от 5-та някъде. Да не се правят на луди, а да си свършат работата. Къде те разиграват така?
На снимката това ми прилича на отлепяне, но дори и да е това с утрогестана и лежането би трябвало всичко да е наред. Мисли позитивно и си лежи.

# 561
  • Велико Търново
И аз съм болничен от 5г.с. Миналия месец бях на телк. Само подадох документи и не съм минавала през комисия. Следващата седмица решението беше готово и аг ми пусна нов болничен със задна дата до този, който е 45 дни преди термин.

# 562

Искай си болнични от тях. Като не ти стигнат дните - отиваш на телк. Аз също съм така (другата седмица ми изтичат 180-те дни и ще подавам документи за телка, после мога да дам подробности). В момента съм в 26 г.с. в болнични съм още от 5-та някъде. Да не се правят на луди, а да си свършат работата. Къде те разиграват така?
На снимката това ми прилича на отлепяне, но дори и да е това с утрогестана и лежането би трябвало всичко да е наред. Мисли позитивно и си лежи.
Благодаря ти от ❤️! Снощи се чух с доктора и ми обясни, че няй вероятно е имало втори плоден сак, не знам някоя сблъсквала ли се е с подобно нещо?

# 563
Аз с предишната бременност бях с близнаци,едното сакче остана празно за съжаление.На снимката ми заприлича и на мен на втори плоден сак.Почивай си повече и ако се появи зацапване иди да те видят.Понякога се появява леко кървене и кафяво зацапване от второто сакче.Иначе и аз тогава бях в болница от 5та седмица-за 3 дни и ми дадоха месец болничен.След това влизах още един път в болница за болничен и после АГ ми ги даваше

# 564
Аз с предишната бременност бях с близнаци,едното сакче остана празно за съжаление.На снимката ми заприлича и на мен на втори плоден сак.Почивай си повече и ако се появи зацапване иди да те видят.Понякога се появява леко кървене и кафяво зацапване от второто сакче.Иначе и аз тогава бях в болница от 5та седмица-за 3 дни и ми дадоха месец болничен.След това влизах още един път в болница за болничен и после АГ ми ги даваше
Много ти благодаря! ❤️❤️❤️
Много ми олекна, въпреки, че ми е тъжно за 2рия плоден сак. Надявам се всичко да е наред с останалото борбено човече❤️ Желая на всички бъдещи и настоящи мами много здраве и кураж,защото да си майка е най-доблесната мисия в живота ❤️

# 565
Аз бях с втори плоден сак. Имаше дори сърдечна дейност, но не се разви повече. С времето се абсорбира. Имах два пъти леко зацапване до края на трети месец. Не съм лежала тогава. Често се случва, в повечето случай дори не се разбира. Лека бременност!

Много ти благодаря! ❤❤❤
Много ми олекна, въпреки, че ми е тъжно за 2рия плоден сак. Надявам се всичко да е наред с останалото борбено човече❤ Желая на всички бъдещи и настоящи мами много здраве и кураж,защото да си майка е най-доблесната мисия в живота ❤

# 566
И аз съм болничен от 5г.с. Миналия месец бях на телк. Само подадох документи и не съм минавала през комисия. Следващата седмица решението беше готово и аг ми пусна нов болничен със задна дата до този, който е 45 дни преди термин.
Кати, в кой град си (питам, защото чета, че има леки разминавания в процедурата на комисиите в различните градове)? Какви документи ти поискаха на теб и как разбра кога ти е готово решението? Че моят следящ нещо нищо не ми разясни и малко съм на тръни.

# 567
  • Велико Търново
От гр. Велико Търново съм. Подадох само някакъв протокол, който ми даде моето аг и носех картона за болничните (но не го погледнаха). Жената в приемната ми попълни някаква декларация на компютъра и само се подписах. Подадох в четвъртък след обяд и сряда сутринта ми се обадиха, че решението е готово. После с него отидох при аг за новия болничен.
Мисля, че процедурата е опростена, защото сме бременни. Другите, които подават за телк чакат с месеци.

# 568
От гр. Велико Търново съм. Подадох само някакъв протокол, който ми даде моето аг и носех картона за болничните (но не го погледнаха). Жената в приемната ми попълни някаква декларация на компютъра и само се подписах. Подадох в четвъртък след обяд и сряда сутринта ми се обадиха, че решението е готово. После с него отидох при аг за новия болничен.
Мисля, че процедурата е опростена, защото сме бременни. Другите, които подават за телк чакат с месеци.
Супер! Много ти благодаря за информацията, дано и при мен е така.

# 569
Момичета, някоя правила ли е пренатест за съмнения за Даун около 21 седмица? Аз съм леко в стрес, защото чакам резултат...рискът ми е 1:8444 на БХС, имах кървене от хематом, преди това леко отлепяне...и сега докторът каза, че крайниците му растат по-малки...в границите, но в долните граници...много ми е напрегнато тези дни...

Общи условия

Активация на акаунт