Лежащи мами - 47

• 39 512
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, някоя правила ли е пренатест за съмнения за Даун около 21 седмица? Аз съм леко в стрес, защото чакам резултат...рискът ми е 1:8444 на БХС, имах кървене от хематом, преди това леко отлепяне...и сега докторът каза, че крайниците му растат по-малки...в границите, но в долните граници...много ми е напрегнато тези дни...
Това е слаб маркер с крайниците,нали си има носна костица,нухалната гънка си е била нормална на бхс в 12 г.с,опитай да се успокоиш,вероятно докторът иска да се застраховате,длъжен е да го направи.
Всичко ще е наред,някой да е по-дребничък в семейството ви?Често това е и генетично в смисъл на наследствено.

# 571
И аз, и мъжът ми сме високи. Единствено майка ми и нейният род са по-ниски...
Момичета, някоя правила ли е пренатест за съмнения за Даун около 21 седмица? Аз съм леко в стрес, защото чакам резултат...рискът ми е 1:8444 на БХС, имах кървене от хематом, преди това леко отлепяне...и сега докторът каза, че крайниците му растат по-малки...в границите, но в долните граници...много ми е напрегнато тези дни...
Това е слаб маркер с крайниците,нали си има носна костица,нухалната гънка си е била нормална на бхс в 12 г.с,опитай да се успокоиш,вероятно докторът иска да се застраховате,длъжен е да го направи.
Всичко ще е наред,някой да е по-дребничък в семейството ви?Често това е и генетично в смисъл на наследствено.

# 572
Скъпи момичета, днес на Св. Емилиян се роди нашата прекрасна дъщеря Емма (името не е планирано за деня Simple Smile Тя реши да се появи в 37 г.с.. родих я естествено и бързо.

Вдъхвам ви кураж. Всеки излежан ден си заслужава. Бъдите благословени вие и вашите рожби и всички да родите здрави и прекрасни бебчета.

Прегръдки!

# 573
Честита рожбичка!
Жива и здрава да бъде и много щастлива! Simple Smile

Скъпи момичета, днес на Св. Емилиян се роди нашата прекрасна дъщеря Емма (името не е планирано за деня Simple Smile Тя реши да се появи в 37 г.с.. родих я естествено и бързо.

Вдъхвам ви кураж. Всеки излежан ден си заслужава. Бъдите благословени вие и вашите рожби и всички да родите здрави и прекрасни бебчета.

Прегръдки!

# 574
Кризиа,честита да бъде много здрава и да расте в безгрижно детство 😍

# 575
Честита да е Емма! Много здраве, щастие и късмет!
На теб бързо възстановяване!

# 576
Kriziaa честита радост, бъдете здрави и благословени! Как е малката, всичко наред ли е? Аз също от днес съм в 37 свдмица.

# 577
Добре сме. Тя се роди 2440, но неонатолозите казаха, че изглежда като преносена дори, добре оформена и е добре, въпреки, че е мъничка Simple Smile Гушкаме си се.

Успех! Скоро това щастие и за теб ❤
Kriziaa честита радост, бъдете здрави и благословени! Как е малката, всичко наред ли е? Аз също от днес съм в 37 свдмица.

# 578
Честита да е много здрава и благословена 🎊, а на теб бързо въстановяване и прекрасни мигове с бебка ❤

# 579
Кризиа, не се притеснявай за килата, важна е степента на развитие.
Моя син в 39 се роди 2580, ама напълно доносена и развит.
Ще качи килца бързичко! Е дъщеря ми за 1 месец качи 1400, а искаха да ни оставят в болницата защото много спадна и беше с ниско тегло (свали от 2900 на 2660).

# 580
Честито, kriziaaa! Да расте здрава, щастлива и безгрижна малката Емма! Бързо възстановяване на теб!

# 581
Kriziaa, честита радост! Да сте здрави и много щастливи всички вкъщи! Бързо възстановяване ти пожелавам Hug

# 582
  • София
Здравейте!
Да попитам нещо, може би глупаво или да няма как да ми отговорите, но все пак Simple Smile
Последните 1 седмица усещам по-голямо напрежение на покочния мехур като стана права и имах 1-2 пъти срязваща болка пак в тази област докато съм седнала. Изобщо и бебето го усещам по-ниско (в 34 седмица съм), иначе коремът ми не е видимо смъкнат. Просто се чудя дали шийката все повече се отваря и бебето се “смъква” (последният път беше 13мм и съм в режим сериозна почивка) или просто защото бебето наддава все повече…на преглед съм на 26ти и до тогава все ще се чудя колко ли е стигнала (последните два прегледа беше съответно 17мм и 13мм).

Също на тези, които сте били със стероидна терапия за дробчетата, имахте ли забавяне в наддаването на бебето?

# 583
Аз имам постоянно тежест на пикочния мехур,а нямам скъсяване на шийката или поне последно понеделник ми я мериха и нямах (миналата седмица) все ми се пишка бебето е ниско и понатежава,не знам дали има онщо с шийката...

# 584
Аз също имам постоянна тежест в пихочния мехур, особено като вървя, дори щях да питам някоя мама със серклаж има ли подобни оплаквания, че чак другата седмица съм на преглед. Но така като гледам, май си е нормално при напредване на бременността, аз съм 25 г.с.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 15:05 от Baby Monkey

Общи условия

Активация на акаунт