Лежащи мами - 47

• 39 242
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
На мен в 21 г.с. шийката ми беше ОК като дължина, но беше омекнала. Поради тази причина ми направиха серклаж, така че явно е опасно това омекване.

# 751
  • София
Един може би малко глупав въпрос към момичетата със серклаж. Четох за умни бебешки пелени, които се оцветяват при инфекция на пикочните пътища. Някоя от вас дали ги е тествала? В информацията за продукта пише, че може и от възрастни да се използват и се чудя дали да не опитам, т.к. сега и без това пускам често стерилна урина.

# 752
Здравейте момичета имам един въпрос със серклаж съм 18+6 г.с…
Като си слагам утрогестана вагинално днес усетих май конеца и ми е много притеснено нормално ли е да усетя или нещо не е добре 😳😳😳

# 753
  • София
Здравейте! Много ви следях и четях, тъй като бях лежаща от 30та седмица заради скъсена шийка, бихме и инжекции за дробчетата, внимавахме и следяхме сериозно до 37ма. Е, искам да ви се похваля, че днес в 39та седмица се роди нашето малко момченце. Simple Smile Приеха ме в 6.30ч, родих в 9.37ч. Първо раждане, естествено.
Успех на всички!!!

# 754
Mimi_l,
Поздравления 🥰 за търпението, всеотдайността и прекрасния финал! Бъдете здрави и честити ❤!

# 755
Здравейте, имам един блистер без два глобула утрогестан и една кутия магнерот, ако някоя бъдеща мама желае мога да изпратя само да си поеме доставката.

# 756
  • София
Здравейте, имам един блистер без два глобула утрогестан и една кутия магнерот, ако някоя бъдеща мама желае мога да изпратя само да си поеме доставката.
Аз бих ги взела ако не са обещани вече Simple Smile

# 757
Аз бих ги взела ако не са обещани вече Simple Smile

Пишете ми на лични за адрес

# 758
Момичета със серклаж, моля ви споделете как е при вас? За 1 месец вече се изолираа трета бактерия в микробиологията ми и ще почвам 3ти пореден антибиотик? Наистина ли са толкова чести инфекциите след серклаж. Много съм отчаяна, не знам как се отразяват и на бебчето всички тези антибиотици.😥

# 759
Момичета със серклаж, моля ви споделете как е при вас? За 1 месец вече се изолираа трета бактерия в микробиологията ми и ще почвам 3ти пореден антибиотик? Наистина ли са толкова чести инфекциите след серклаж. Много съм отчаяна, не знам как се отразяват и на бебчето всички тези антибиотици.😥
Сложиха ми серклаж в 13та седмица, имах ентерококи точно след поставянето на серклаж, предполагам че са ме заразили в болницата, оттогава не съм имала проблем и така до 39та седмица, хигиена 6+,памучно бельо, гладила съм го, перях на 60 градуса, пиех витамини и пробиотик, когато лекувах ентерококите. Сигурни ли сте, че пробата, която ви взимат е надеждна, може би не сте се доизлекували и инфекцията тръгва наново, пазете се, успешен финал пожелавам.
П.С. Кураж, за протокола сина ми вече е на 5+ месеца, след второ много тежко инвитро, серклаж, свалени 4 кг. и качени общо 6кг. за цялата бременност, тромбофилия, прекаран ковид и мн напрежение и страх, бъдете спокойна, лекувайте бактериите и имайте доверие на лекаря си.

# 760
Здравейте! Има ли момичета, които продължават да пият утрогестан след 36 седмица? С 13мм шийка съм и ще съм секцио живот и здраве, предполагам АГ затова иска да го продължа, но все пак се притеснявам да не вреди в толкова късни седмици вече..

# 761
Здравейте! Има ли момичета, които продължават да пият утрогестан след 36 седмица? С 13мм шийка съм и ще съм секцио живот и здраве, предполагам АГ затова иска да го продължа, но все пак се притеснявам да не вреди в толкова късни седмици вече..

Аз ще слагам утрогестан до 32 г.с., като засега нямам показания за секцио, та глася се за нормално раждане. Трябва да се даде възможност на шийката ествествено да се скъси, предвид наближаващото раждане.

Предполагам при Вас е само заради секциото и опасността да не започне преди това раждане.

# 762
  • София
Нормално е това с бактериите и серклажа и най -вече след венозния антибиотик рязко добрата флора си отива и става един жесток дисбаланс.И далеч не опира само до хигиена за жалост

# 763
Не се притеснявайте - не вреди, не са ви го спрели защото ще сте секцио, а шийката ви е къса и да не тръгне раждане преди насрочената дата.
С първата ми бременност раждах нормално и ми го спряха около 36-37г.с., за да започне подготовка на шийката за раждане.

# 764
Пуснете нова тема!!!

Общи условия

Активация на акаунт