Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 345
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Е, да беше я споделила вчера тази идея! Преди да опаковам 30 бисквити. 🤣

# 136
  • София
Екстрапак продават индивидуални целофанени опаковки в различни размери. Купувала съм от там за едни мартеници Joy  Може и онлайн.

# 137
Страшни сте, само усмивки и слънце тази седмица!

# 138
Ай честито!
С новата опция може вече да виждате кой ви е лайкнал поста. Smile

# 139
  • В офиса
Добре, че не се сетих за целофан, иначе и на мен щеше да ми се … майката. То не бяха кексчета - па такива, па онакива, меденки и т.н. За хартиени пликчета се сетих, но нашите бяха свършили, а във Фантастико нямаше. Не са ги върнали, де, всичко се е изкупило. Ей сега си дойдоха, мммм, много вкусни неща, това което успях да докопам. И имаше едни меденки по-вкусни от моите Stuck Out Tongue (ама моите бяха с украса!) Пък уж не ям въглехидрати. То няма начин, ни да готвиш, ни после да гледаш красиви и вкусно изглеждащи неща.
Много се радвам, че организираха тоя базар. Децата имаха нужда от тая нормалност. Не че нямаше родители против, но.... Това са малки деца, не е добре да им внушаваме нашите страхове.

# 140
Горките родители против😀

# 141
  • София
Тинки, и моите бяха с украса. Wink Всичко е изкупено и всичките пари са похарчени - отчетохме се. Похвали се, че техния клас е събрал най-много пари. Нямаше нито един родител против при нас.

Фран, а можеш ли да видиш кой е харесал чужд пост? Че има постове, чиито лайкове ме изумяват повече от самите постове. Joy

# 142
  • София
Това как прилича на нашия арт фест Simple Smile и Коледния ни базар...Дали ще си имаме Арт фест този юни? Аз ще съм "уво" към датата.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 20:36 от Sharky*

# 143
Супер си е базарът, то на мен ми е тръпка, представям си на децата какво им е... и на живо предаваха част от тържеството на малките в ФБ Wink Опаковах и аз до по нощите снощи, използвах кухненско фолио и всичко се е разграбило Wink Аз наколко пъти си поръчах мъфин, малкият е купил 3... и ги е изял Wink Аз получих бисквити, но не ги върнах де Wink

Шарки, по принцип и при нас е Коледен базар, но тази година нали бяха онлайн. И днес са го организирали на двора на открито.

# 144
  • София
По принцип базарът е Коледен, но тази година не се състоя, по обясними причини, поради което направиха Великденски такъв.

# 145
  • София
И моята преди малко се прибра. Лошо и било, боляло я корем, никога повече нямало да хапне сладко Simple Smile. Легна да поспи за 15 минути, после е на тренировката по плуване.

# 146
  • Отвъд алеята зад шкафа
И ние имаме Великденски базар. Добре, че една майка организира да се купят някакви материали и децата изработиха много готини великденски зайци. Аз имам много работа преди пътуване и не мога да сколасам да готвя. Бих купила готови неща от "100 грама сладки".

# 147
Фран, а можеш ли да видиш кой е харесал чужд пост? Че има постове, чиито лайкове ме изумяват повече от самите постове. Joy
Не, поне аз не мога.

# 148
  • София
Не готвя и не майсторя. С три леви ръце съм, а печката, както съм споделяла, кат' Кари Брадшоу я ползвам за шкаф. Добре, че Дребълс грам не е на мен и умирга да твори. Включих се само да изрежа отвор на две странни яйца, направени от намокрени и после изсушени салфетки по някаква ютюбска технология, но и туй ми предизвика нерви и стрес. Добре, че беше за малко.

Голяма емоция е бил денят днес в училище. Освен базара, който им е голямо забавление да продават и купуват и тържеството на дребълите, на него са им раздали и грамотите от "Любословие", моето за сефте със "Златна грамота" и медал и кат се носи едно такова из въздуха и как разказва Керкова как го поздравила с "Дай лапа.", не знам аз как не се пръснах от доволство и кеф да го гледам такова миришещо на радост и детска фукня Laughing

Голяма ценност е да имат такива емоции и преживявания в училище. Дано нататък са все повече.

# 149
  • София
Е, да беше я споделила вчера тази идея! Преди да опаковам 30 бисквити. 🤣
Аз опаковах 36 мъфина и опекох 48 (12 изядохме у дома). Изрязах картон, залепих (и оцветих) 12 картички Head Band Наситних около 60 лева на по лев и два (5 дни обикалям магазините наоколо и си купувам глупости заради рестото Grin). И сега съвсем заслужено си хапвам каквото са ми донесли децата от базара Grinning

Общи условия

Активация на акаунт