Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 409
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Case fatality rate е над 3%
Права е гадамер.
Ако гледаме данните в worldometer, дори 4% е за България - при около 400 000 заразени имаме около 16 000 починали. Но за всички е ясно, че при нас не се рапортуват всички заразени, та вероятно числото е наполовина.

# 226
  • в страната на чудесата
От друга страна Олив, не цялата излишна смъртност се докладва като ковид. Така че цифрите пак застават Simple Smile

# 227
  • София
Може да изчакам да пуснат Янсен, защото при нея поне се бодеш само веднъж. И от нея има сакатлъци де.
Стига бе Мецанеееее. ГолЕм си идеалист начи Smiling Imp

# 228
  • В офиса
Мецане, разумен човек си. От какво те е страх? АЗ евентуално прецаква млади и на средна възраст жени. Ти не си в тази група. Мен ако питаш ти се ваксинирай с АЗ, жена ти с Модерна/Пфайзер и си свиркайте. Идва лято, ще искате да пътувате насам-натам, не може да трепериш с години, не е добре и за детето. Не го мисли кой умрял с ваксина, ти няма да си от тях.

# 229
# 230
  • в страната на чудесата
Мецане, време е да се боднеш. Значи няма да спираш прогреса Simple Smile

# 231
Писах 1 час и отиде, братче, изгуби се. Егати и телефона. Ами, значи и не е трябвало да го пиша. Не бих могъл наново да напиша същото.

# 232
Щото не става с писане. Не става и с мислене. Става с отиване на място. Stuck Out Tongue

# 233
Става, ако искаш. То е смешно да се хвалиш, че си си сложил ваксина, все едно кой знае какво чудо на чудесата е станало.

Я да оставите човека на мира😀 Само Мецан ли не е ваксиниран в темата?

# 234
Не е само той (ако аз се броя в темата Wink)

# 235
Става, ако искаш. То е смешно да се хвалиш, че си си сложил ваксина, все едно кой знае какво чудо на чудесата е станало.

Я да оставите човека на мира😀 Само Мецан ли не е ваксиниран в темата?

Че кой се хвали? Казвам му, че ще клекне, къде ще ходи, щом чак Лейка го е захванала. Тъй или инак не е чудо голямо. Барем да се не мъчи по Хамлетовски, че чак мен ме боли.
Освен това, ако не се чипира ще ни бави комуникацията.😀

# 236
.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 10:46 от Татко Мецан

# 237
Стент, ХОББ и димиш като комин? А те е страх от Астрата?

# 238
Бе я си живей живота и се пази там, колкото можеш, да се надяваме, че целият цирк е към края си. Има много неваксинирани хора, всеки по неговите си причини и в темата има немалко, ама си траят, не е политкоректно😀

# 239
Споко, не си тъпанар. А за страха, човешко е.
Не сте само ти и Фран неваксинирани. Аз също не съм и не смятам да се ваксинирам. Не ме е страх, само не обичам да съм опитно зайче.

Общи условия

Активация на акаунт