Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 418
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Просто не ща полицейщина и държава.
Може и да не искаш, ама епидемията точно затова се ползва. Иначе да са я приключили преди година.

Ежко, ние сме ваксинирани, учителите на детето ми също. Освен това практиката показа, че мъжете в това са по-нуждаещи се. Моля те, сложи една ваксина щом не се страхуваш от промяната в генома Simple Smile дай шанс на високите технологии.
Няма зор. Кога да намина при тебе? Пиши на ЛС?

# 211
  • в страната на чудесата
Аз не слагам ваксини Simple Smile
Но ако искаш, ще ти съдействам.

# 212
Пресен тазсутрешен компромат (Лейка е в дъното на таз работа):

# 213
  • София
Честито, Ежко (ако правилно разбирам, че си се чипирал Simple Smile). Мецан май остана само да натирим за ваксина Simple Smile

# 214
Така сме мъжете - правите ни за резил с малкото си пръстче. Освен това, Астрите са аналогови - работят с радиоуправление. Жената и синът чакат за изпит и лиценз за радиооператори средата на Юни.
Сега водата ще ми е противопоказна за дълго....

# 215
  • в страната на чудесата
Мецан да отива Simple Smile

# 216
.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 10:47 от Татко Мецан

# 217
  • Отвъд алеята зад шкафа
Статистиката за ваксините е 1 случай на 400 000 с усложнения. В България 1 от 30 болни от Ковид, умира. Всъщност стадният имунитет означава някакъв имунитет - било от боледуване, било от ваксина. Иначе не става и вирусът ще си ходи по...тези, които нямат имунитет. Пазенето е временно решение и отлагане на неизбежното - вирусът все ще те докопа. Вирусът ходи по неболедувалите и неваксинираните.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:57 от gadamer

# 218
  • София
Статистиката за ваксините е 1 случай на 400 000 с усложнения. В България 1 от 30 болни от Ковид, умира.

Gadamer, сигурна ли си за тази статистика? 1 от 30 ми звучи катастрофално.
Да не е 1 от 30 хоспитализирани?

# 219
  • София
Като горди притежатели на сертификати от вчера, тъкмо да резервираме едно ходене до южната ни съседка в края на май, и стоплихме, че нещо не е много ясно как ще приберем детето обратно. Надали ще търчим по гръцки лаборатории, а ако се приберем на 25-ти май, нашите сигурно няма да работят и поне един учебен ден ще е чао, ако не попадне щерката в постановка карантина. Щото тая година всеки истински учебен ден ни е златен, нали, а вероятно осмокласниците ще са ПО тогава.
Муча.
Но пък има цял месец.

# 220
Мецан май остана само да натирим за ваксина Simple Smile

И аз, и аз.
Но първо антитела следващата седмица. Изкарах го вируса. Е, гадничък е.
Мецан, пази се много!
Ежко, честито!

# 221
Весели празници, здраве и любов на всички пожелавам, сертифицирани или не. И да се пазите - от преяждане.
На тоя сериал мисля, че му тече последен сезон.

# 222
Мецане,

От шубе един зъб щеше да ти види сметката. Не ги мисли толкова нещата. Има жени (и то доктори) да ги мислят вместо нас. Слушай и изпълнявай!

А иначе Ежко го е страх от рога, копита и от джипа на джигита (снимано преди малко):

# 223
  • в страната на чудесата
Case fatality rate е над 3%
Права е гадамер.

# 224
  • София
Аз приключих работния ден, почвам да боядисвам яйца и да стягам багажа за Гоцето. Междувременно букнах една Лефкада за началото на юли.

Общи условия

Активация на акаунт