Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 443
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ти пък дай линк, веднага те “спасявам”.

# 286
  • софия
Ти пък дай линк, веднага те “спасявам”.
Мерси, Шарки!
Ето:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1315406
И тук да си кажа - Шарки и Нот, страхотни сте!, Благодаря ви!

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 15:07 от Амели

# 287
# 288
  • софия
да ви се похваля, целият този екшън с дъщеря ми се слува по телефона, минутка преди да вляза за ..... 1-ва доза пфайзеееееер Simple Smile
И любимият и той.
всичко е добре, когато свършва добре. Дала е доклад в полицията, има инструкции какво да прави при такива и такива действия, информирала е банката си, направили са верификация на профила и за да и защитят сметката,  и вече е спокойна и си работи по университетските задачки за деня.

# 289
# 290
  • София
Нашите цветунки с Кучо: и се оказа, че пак ще имаме квартиранти

# 291
Ииии, каква гледка, какъв простор, завидях ти, пу, пу.

# 292
  • София
Ииии, каква гледка, какъв простор, завидях ти, пу, пу.
оф, и аз много ти завиждам (пу, пу)

# 293
Тинки, много късно ти видях поста. На Хемус беше, но се оказа не чак толкова зле.
Много хубави снимки показвате! Обожавам лалета!
Амели, добре че всичко се е оправило с девойката.

# 294
  • София
Мецане, това е специално за теб, дано ти промени мнението и надвие над страховете ти този интелигентен човек:
https://offnews.bg/zdrave/prof-kiurkchiev-vaksinite-sa-svoboda-t … tvor-750829.html#

# 295
  • София
Olive, проблемът със “Ваксинационната свръхпредпазливост” не е в задълбочеността или количеството на доводите, а е емоционален. Страхът е на равнище емоция, не на равнище разум. Татко Мецан може да се опита да помисли какво печели на емоционално ниво, ако се ваксинира: свобода, безопасност да пътува с детето по състезания, малките радости на живота и т.н.

# 296
Не мога да им се нарадвам...

# 297
  • София
Olive, проблемът със “Ваксинационната свръхпредпазливост” не е в задълбочеността или количеството на доводите, а е емоционален. Страхът е на равнище емоция, не на равнище разум. Татко Мецан може да се опита да помисли какво печели на емоционално ниво, ако се ваксинира: свобода, безопасност да пътува с детето по състезания, малките радости на живота и т.н.
Да, разбирам това, но емоциите в Бг определено се повлияха от лошата комуникация, а тук човека комуникира добре, затова ми се стори полезно.

# 298
  • София
Ежко, да се похваля и с моите

А това са ми лалета, които и купих преди 3 години от Хонландия и тази година цъфтят за първи път

Уф, мама-та обръща едната снимка и не мога да я оправя.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 11:57 от rosi_ta

# 299
София -Варна вчера за 11 часа ( да уточня, че Хюстън -Истамбул е за същото време). Вече ще пътуваме само нощем.
Децата и баба им цял ден боядисват яйца и павят козунаци, другите направихме един тур до Златните с колелетата. Агнешко утре, аз ще спретна едни кавказки шишчета. Агне на пещ на Гергьовден.

Шарки , Белчин гардън, ако са достигнали капацитета си не приемат външни посетители на спа-то.

Общи условия

Активация на акаунт