Аз агнешко никога не съм готвила. Просто някои неща и рецепти на тоя свят са ми останали като много трудни още преди години, когато съм била малка, и са си така и до сега. И като не е имало кой да питам, просто съм си живяла без тях (не че друг не ми ги е готвил като ни кани на гости). Например, 20 години си готвя свинско със зеле по мой си измислен начин и едва преди няколко месеца реших да потръся рецепта. Ахаааааа то имало пинизи
(много вкусно го готвя)В тази връзка е и отговорът ми за ваксините.
И естествено страха от непознатото. И татко в болница, и ние уплашени. И по естествен начин стигам до отговора, който убедена съм само сестра ми разбира по най-пълния начин. "страх ме е разбира се, медиите се стараят, обаче аз не искам децата ми да живеят като мен, без майка. Толкова важни неща им предстоят, трябва да има кой да им е стълб". И страхът носещ колебаенето остана, но колебаенето изчезна.
Иначе, още не съм ваксинирана, но се надявам съвсем скоро това да се промени. Просто в един момент се завъртях все около болни и все чакаш да видиш ще се разболееш ли, няма ли, какво следва. Това пък колко е смешно, не е истина.
Не мога да си представя още ненормално дебнене зад ъгъла и изтощено търкаляне на дните в приспан живот.
Щатските унивесритети се връщат към присъствен живот, но процентът ваксинирани е много голям, пък и имат (естесвено) изискване да си ваксиниран. Явно това е ключът.
Моята фурна има пиролиза и нито веднъж не съм я ползвала. Може би защото ми се стори бошлав работа, понеже е само на задната стена при перката. Ще взема да пробвам.