Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 404
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Погледнах го в букинг от любопитство. 800 евро на вечер за трима човека в къща с две спални.
Някой надуши поле за реклама в темата Joy
В Букинг цените често нямат нищо общо с истината. Сега разгледах за хотела, който ние сме резервирали, цената в букинг е двойна Joy

Не сме почивали във Вая Иракли. Интересно ми е каква е цената там. Може да им пусна запитване.

А във връзка с горното за Занзибар да попитам - all inclusive ли е по-добре или само престой + кръчми отделно? Ние все още имаме закупени билети от катарците Joy

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 15:15 от Аш

# 421
  • София
За такива дестинации all in е за предпочитане, въпреки че аз по принцип не съм му особен фен. Но храната беше превъзходна! Нямат пари, за да я тровят с химия. Joy

# 422
  • София
Аш, в момента Сейшелите, които са си изповаксинирали населението с векторните ваксини, са пламнали наново,  от южно-африканския щам. Не е сега моментът да се лети към онези ширини.

# 423
  • София
А кои ширини са по-безопасни? Нашите /европейските/ не са.

# 424
  • София
санака, е дай името на хотела сега дееее Joy

Доп.: цените във Вая наистина са уаааау. 1370 лв. на нощувка за вила с две спални (ако резервираш повече от 7 нощувки). Е, стига. Отивам да гледам Младивите да му се невиди - там ризортите поне са по-евтинки Joy.

# 425

Доп.: цените във Вая наистина са уаааау. 1370 лв. на нощувка за вила с две спални (ако резервираш повече от 7 нощувки). Е, стига. Отивам да гледам Младивите да му се невиди - там ризортите поне са по-евтинки Joy.

Шегуваш се? За кой месец?
Наистина това е безобразие, но вероятно има кой да им ги дава. На Малдивите в топ сезон и ризорт е по-евтино.

# 426
  • София

Шегуваш се? За кой месец?
Наистина това е безобразие, но вероятно има кой да им ги дава. На Малдивите в топ сезон и ризорт е по-евтино.
За юли Simple Smile

# 427
Показах приятно място  на 3 часа път с кола. Нито агитирам някой да ходи там, нито твърдя, че няма друго такова по света. В България има много хубави места за кратка или по-дълга почивка. В чужбина също. Не знам защо се захапахте за цената. Почти навсякъде къщите на хубав пясъчен плаж са скъпи. Това е нормално. На много хора им харесва да почиват буквално на пясъка, а голямото търсене съчетано с по-малко предлагане вдига цените на парцелите, имотите и от там на нощувките. Тази година ще се порадваме повечко на нашето море, а догодина ще наваксаме с чужбината. Дотогава там със сигурност ще са отпаднали задължителните маски на открито и ще може да се изкарат страхотни почивки. Успешен и усмихнат ден на всички. Ето един зимен спомен:

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 16:17 от Анонимен

# 428
  • софия
Признавам си, липсваше ми! Чудех се къде си (е) изчезнал Simple Smile

# 429
  • София
Абе аз ще си ходя в Италия на 2 часа път, пък - който иска да седи на Иракли за 1400 лв. на вечер ... с вкл. закуска

Туризъм така не се прави. Първо трябва да оправят ниския клас престой, за да вдигнат цялостно нивото и после да тикат луксозния сегмент. Така на всеки ще му е приятно да почива и на родното море Simple Smile

# 430
Я, гледай ти, какво полезни размишления по почивната тема.
За да съм по темата, подминавайки идеята за Вая нещото, ви декларирам, че няма да ми стъпи кракът на място, в което ме задължават да ходя с маска на плажа и по улиците😀

# 431
Абе аз ще си ходя в Италия на 2 часа път, пък - който иска да седи на Иракли за 1400 лв. на вечер ... с вкл. закуска

Туризъм така не се прави. Първо трябва да оправят ниския клас престой, за да вдигнат цялостно нивото и после да тикат луксозния сегмент. Така на всеки ще му е приятно да почива и на родното море Simple Smile
Ниския клас си е много добре. Това място е прилично, а нощувката струва 25 Евро. Има приятна гледка и всичко е на пешеходно разстояние. .

# 432
  • София

Ниския клас си е много добре. Това място е прилично, а нощувката струва 25 Евро. Има приятна гледка и всичко е на пешеходно разстояние. .
А що не го покажеш отвън? Joy

А заведенията, мърсотията около тях, пътищата с дупките - това са базови неща дори за ниския клас, ако искаме да надскочим банановия стандарт. Виждал ли си на входа на Силистар около капанчето за бира какво е? А на входа на Езерец при къмпинга?

# 433
Иракли беше любимо място на харпунджийско-гмуркаческата ни компания, преди и него да о...рат.
Познайте от три пъти дали бих дал и стотинка на тамошния "бизнес".
ПС Трябва да си особен вид мазохист, за да харесаш бетонните клоаки по нашето крайбрежие.

# 434
На мен Созопол ми харесва. Особено през юни и септември. Каваци, Смокиня и Градина са страхотни плажове. Стария Созопол е супер чаровен. Попътували сме доста. Видяли сме прекрасни места, но това не пречи да ми харесват някои части на България.

Общи условия

Активация на акаунт