Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 28 620
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не е задължително да има... Важното е един или двама да го усетят.
Аз не си спомням между другото изобщо за бившия на Тру. Даван ли е, споменаван ли е изобщо, просто не си спомням. Това е проблема, когато се гледат прекалено много сериали, някак си те се губят някои дребни детайли. Освен ако наистина няма нищо за него. Ако нещо не съществува няма как да ти се губи...
Силата на Малади е, че понася болката. В смисъл не усеща болката така както останалите хора. Защото тя изпитва някаква постоянна болка или нещо подобно. Но и тук има мистерия. Всичко това е завоалирано, наистина доста неща не се знаят.
Двойничката на Малади, бе някаква 'рандъм героиня'. Показаха я веднъж ако не се лъжа при Краля на просяците. Но не е от някакво значение за историята.

Петя,
проблемите със Замунда продължават. Снощи след 04:00 ч. работеше перфектно, но през деня и вечерта е мъка. Или не зарежда изобщо или е адски бавно. И така е вече 3 дена и важи за цяла България, вече е доказано. Май няма проблеми с мобилния нет, но там където има стационарни провайдъри е проблема (а такива са огромния процент от хора). За София е мъка навсякъде, говорих с много хора. Не знам какво се случва. Явно имат някакви сериозни технически затруднения или се води някаква тиха война и става въпрос за пари...

# 166
Да, двойничката ясно, че беше случаен персонаж, но все пак да е готова на такава саможертва, стана ми интересно.

Не е споменаван съпруг при Амалия, поне аз не помня. Според мен, ако не е другата ми теория, то няма такъв изобщо. Това, че е "мисис" не значи, че е била женена задължително.

Малади става по-силна колкото повече болка изпитва, да. Показаха и там зачатъци за нещичко като спаси индийката.

А направиха ли заигравка, че Масън и благодетелката им работят заедно? Признавам си, че когато се срещнаха Масън и Мс Тру диалогът им ме пообърка.

# 167
При мен е същото със Замунда - или е адски бавна, или не работи, или излиза съобщение за грешка 520. Ще взема да търся торентите от други места, до сега се надявах да се оправи...

# 168
  • Вестерос
Пак да кажа, че нямам никакъв проблем с банани, тегля в момента, вчера теглих, супер бързо.

# 169
За двойничката на Малади, тя беше в нейната свита. След като Малади отвлече Мери, двойничката се появи и дори говори с нея, искаше Мери да пее за нея, за да разбере дали е докосната. Тя знаеше, че не е, но каза, че прави жертви в името на това да бъде докосната и, че си е отрязала малкото пръстче на единия крак, събу си обувката и показа, като каза още, че с всеки сантиметър се доближава до сдобиването с някаква особеност. Беше някаква луда фанатичка, желаеща да бъде докосната, режеше си пръстите на краката и беше предана на Малади, та не се учудвам, че се жертва за нея.

# 170
  • Вестерос
Сега се сетих и аз, мерси Simple Smile

# 171
Джаста Праста, мерси, точно за нея се чудех и аз, дали беше тя или не.

# 172
Едва успях да пусна SW The Bad batch и Debris да се свалят, по-късно ще ги гледам.
Кажете един актуален имейл на Замунда, за да им пиша и да ги питам какво става?

# 173
  • София
Ули,
намекна се, но твърде завоалирано, но според мен Масън знае или подозира коя всъщност е Лавиния и го каза на свой ред закодирано на Тру, ама тя разбира се все още си няма и на идея...

Debris 1.11
Хареса ми, но два епизода преди края вместо да открехне поне малко вратата, дава нова порция тема за размисъл
Трябва да се гледа и по време на надписите...
Скрит текст:
Този индиански дядо, извънземния разум ли е? Посещавали са ни и в миналото явно. И тази 'черна вода' не е ли предвестник на някаква масова смърт/мор? Не може ли в Афганистан да е бил пъвия досег с отломките и те да са причина за състоянието на Браян? Или просто впоследствие е имало бомбен атентат и целия му екип е избит, а той тежко ранен или повлиян. Самата история с афганската жена ми хареса, имаше доста чувство в нея...
Шокирах се от брадата на Беневенти, първо че бе ужасна на вид и второ, май си личеше колко е нескопосано изкуствена.
Хареса ми идеята (приемаме го за факт вече), че отломките имат колективен разум и нещо като обща мрежа и че са свързани. Така е и логично да бъде... И добре, че имаше препратка към началните епизоди и клонирания Беневенти, хубаво е да има връзка, значи се работи с мисъл. По тази линия, Финола също трябва да е 'прочетена' от отломките и също да имат всичко и за нея.

За Замунда нямам имейл, но те имат форум секция с подфоруми и там трябва да има подфорум за проблеми с торента или сайта, нещо такова. И там да се пише. Може вече и да има тема за което, не знам.
По принцип форумите са им доста умрели, но май няма друга опция за комуникация.

# 174
Аз и форума им не мога да отворя Joy

Както и да е - изгледах 11 епизод на Отломки -
Скрит текст:
изцяло посветен на Браян. Военната история за мен е по-скоро дразнеща, но добре си направиха труда да уточнят, че все пак той не е военнопрестъпник. Мислех, че ще задълбочат темата за болестта му, но сигурно остана за последните епизоди - нали се спомена, че лекарството вече не му действа. И аз предполагам, че това с индианеца беше намек, че ТЕ са идвали и преди...

Някой да напише нещо в темата за МВ Simple Smile

# 175
  • София
Току-що изгледах най-накрая епизоди 1 и 2 на Лошата партида и ей сега сядам да пиша, ама ще е малко по-дългичко, търпение... Grinning

Иначе дано го подновят (Отломките) за поне още един сезон, защото според мен е абсурд да имаме подобаващ финал ако е само един сезон. Имаме прекалено много въпроси на които трябва да да се даде отговор и като цяло материята е голяма и сложна.
Ако си изиграят правилно картите един финален втори сезон с 13 епизода ще е перфектно. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 20:06 от Diavolo

# 176
Не знам как вървят рейтингите, но не вярвам да остане само един сезон.
Видях коментари, че "феновете" (не истинските фенове - и...тите-активисти от Туитър) искали повече репрезентация при клонингите - т.е. да има клонинги от различни раси Joy

П.п. В Замунда е излязъл четвърти сезон на Касълвения, успях да го изтегля от 5-тия опит за зареждане на страницата Simple Smile

# 177
  • София
Аз имах предвид за Отломките да направят още един финален сезон, че иначе всичко ще отиде по дяволите. Wink
За Бад Батч ще пиша в темата. Но там имаше брожение, че цветът на клонингите бил много светъл, имало протестиращи (?!) и от Лукасфилм щели да преработят епизодите и да направят клонингите малко по-тъмни (там оригиналът е маорец - Джанго). Grinning

# 178
А, сега те разбрах Simple Smile Ами, и неговите рейтинги не съм гледала. Не е топ сериал, но е интересен, дано да го подновят.

Клонингите са с маорска жилка, достатъчно са си тъмни. 

Една новина: Аманда Тапинг от Старгейт е разкрила, че може би ще има нов сериал, който ще е свързан със Старгейт Атлантис. Тя самата ще участва и режисира. За сега проектът е в ранна фаза. https://www.syfy.com/syfywire/stargate-sg-1s-amanda-tapping-reve … -for-proposed-new

# 179
  • София
Ако разбереш как са рейтингите сподели, че ми се иска да го подновят все пак.
2 сезона - общо 16 епизода ще е перфектно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт