Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 28 561
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Ако някой ден реша да го изгледам, ще е само заради Лий Пейс, според мен повечето зрители са така (хвърлям едно око на Туитър от време на време).
 Не е ли ирония, че целта е добрите да са силни цветнокожи жени, а лошите - бели мъже, а повечето зрители гледат само заради главния лош бял мъж?
Шанг Чи е детски филм, ще напиша по-подробно мнение в другата тема. Не е лош, де.

# 646
  • София
Вчера и аз гледах Шан-Чи. Допадна ми, а и винаги са ми харесвали филми, които по някакъв начин се докосват до китайската култура. Марвел с опит да внедрят нови герои в бъдещите Фази, но си мисля, че след като ликвидираха Капитана и Тони, няма да са много успешни. Особено и Тор, минавайки на зададен план, за да видим Валкирията, която си пада по жена Тор Grinning
Ще набълват сега тонове Капитан Марвел, Мис Марвел, Ши-Хълк и други такива Grinning

# 647
Нищо от тези няма да гледам Simple Smile
Даже и сериалът за Локи се превърна в сериал за повяхналата Силвия (или както там се казваше) 😄
Ако искаш китайска култура - китайците имат тонове фентъзи сериали, много от които въобще не са лоши.

# 648
  • София
"Повяхнала Силвия" - коментар на седмицата и изби рибата Grinning Grinning Grinning

Ако не си гледала, моля да хвърлиш едно око на Tian jiang xiong shi (Драконово острие). На мен ми хареса Simple Smile Интересна интерпретация. Могъщият Рим да стигне чак до Китайската стена.

# 649
Не съм го гледала, но звучи познато - може да съм хващала части от него, ако се е давал по някоя телевизия. Освен това, мисля, че се споменава в една книга, която четох тази година - "Антични светове", на Майкъл Скот (авторът го коментира).

Не знам към кого са насочени тези нови героини с вид на средностатистически жени на около 40. Определено не към мъжката аудитория, не и към мнозинството от женската (която, като мен предпочита да гледа добре изглеждащи мъже). Не го разбирам - предполага се отнякъде да се появят огромно количество комплексирани жени и момичета, които си мечтаят да станат супергероини и точно те да добият самочувствие от тези филми?... Както и да е, спирам, защото сигурно някой ще ми се обиди, ако продължа да изразявам мнението си по темата.

# 650
  • България
Ако не си гледала, моля да хвърлиш едно око на Tian jiang xiong shi (Драконово острие). На мен ми хареса Simple Smile Интересна интерпретация. Могъщият Рим да стигне чак до Китайската стена.
Този ли е:
https://mydramalist.com/11798-dragon-blade

# 651
Да, определено съм гледала сцени от този филм. И мисля, че е било по наша телевизия (т.е. не от торент), но отдавна.

# 652
  • Разпиляна във въображението
Брат Ден го даваха Simple Smile

# 653
О, много як епизод на Фондацията
Скрит текст:
Брат Изгрев определено издиша откъм игра, но закачката с градинарката беше много добре изиграна.
Брат Здрач и неговия стенопис беше яко преживяване. Като шамар с цветния вариант.
От Салвор очаквах, че ще успее да разгадае Трезора, но финалът беше зашеметяващ.

# 654
Изгледах The  Nevers
Това е като феминистката версия на X-Men във викторианска Англия.Главните герои са неоправдани дами,които получават специална дарба,носят корсет и се борят със злото.Злото може да бял мъж, социална и расова дискриминация,друга жена или нещо по-екзистенциално.Може и да е всичко споменато.
Политически коректен.
За 6 епизода имаше прекалено много сюжетни линии и герои.

# 655
  • Русе
10 декември

# 656
Записала съм си втори епизод на Доктор брейн, но не намирам време да го изгледам ...

Една новина - за феновете на "Невидимия живот на Ади Лару" - не е изненадващо, че след като пожъна голям успех, книгата ще бъде адаптирана - по нея ще се снима филм, чийто режисьор ще бъде Augustine Frizzell (Аугустин Фризъл ли се чете?). Тя е известна с работата си по сериала "Еуфория".

# 657
Ох, Еуфория пък един сериал...

# 658
И аз не го харесвам. Добре, че беше Дюн, да видя Зендая в по-положителна светлина (за 5 минути накрая).

# 659
Обичам филми и сериали на тематика за извънземни, нашествия и космоса като цяло, затова дадох шанс на Invasion. Нищо оригинално, но за убиване на време става. Който не е гледал епизодите или не му е интересно, да не отваря скрития текст.

Скрит текст:
  Пропуск за мен е, че не показаха какво се случи след като шерифът в първата седмица беше убит(и дали го убиха). Все пак там е май първата дупка, която се появи.

Майката, Сара, не ми го побира ума как се присъедини към лекарите и изобщо забрави за децата.

Мъжът й, ужасно мекотело, трябваше да го изостави на бензиностанцията.   

Общи условия

Активация на акаунт