🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 6 /20.04. - 11.05.2021/

• 28 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз съм "за" да има тематични вечери, но ще ми дойде твъреде много да слушам цяла вечер само гръцка или френска музика.

# 106
  • Пловдив
Това с еднаква музика цяло предаване е ужасяващо за мен. Особено индийска, гръцка и френска. Е така наистина ще ме откажат тотално.

# 107
  • Испания
Би било напълно кошмарно. Освен това няма нищо общо с оригиналния формат.

Подобни експерименти не биха довели до нищо добро.

И сравнението, което обещах.

И графика след приравняването.

Синият /тъмен/ цвят на нашата анкета е преди концерта, червеният - след.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 23:01 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 108
  • earth

Сакън! Ако си видяла, точно за такива еретични мисли ми изтриха пост вчера. Много засегнах някого.

Хм...хайде, този път ще те оставя на мира Simple Smile

# 109
Аз пък се питам ...къв е тоя Ъпсурд да се "пее" тоя  нещастен Джорджино...смисъл това не е певец аз доколкото съм запозната с творчеството му човека е с диагноза ! Алоууу отиваме на кОпоон

# 110
  • Козлодуй
За имитацията на този Джорджано и аз нямам думи - отврат - толкова ли няма стойностни песни че това са тръгнали да имитират

# 111
За имитацията на този Джорджано и аз нямам думи - отврат - толкова ли няма стойностни песни че това са тръгнали да имитират

Кой търси днес стойностното? Особено пък медиите. Жълтичко да има, скандалче да стане, ей такива работи са котират, не знам що са решили, че това продава. Все пак радостно е, че има реакция. И шоуто на Рачков визирам, епизода със силиконите и следващия. Видя се все пак какво предпочитат хората, но....Остава и тези от медиите да се променят, ама надали.Simple Smile

# 112
Този сезон ми остава леко горчив вкус в устата. С откровени подигравки към всички. Неуместните коментари на Зуека независимо за какво, към Софи и нейният английски, към Фики с образите на жени с голи бедра(задължително)и Издислав трябваше да му се падне! , към  образите на Азо все на жени с токчета Simple Smile, и сега този образ на Къци си е жива подигравка за мен-Джордано и музика!! Да стои на панела редом до Куин, Тина, Майкъл Дж. и т.н.това си е кощунство направо!Рафи подценяван съвсем целенасочено.. и кой остана Поли и Михаела, те няма от какво да се оплачат.
Абе жълтее ми предаването определено.

# 113
  • София
Благодаря за новата тема Simple Smile

Гласувах са Къци. Според мен не случайно на него му се падна точно Джорджано, който не може да пее. ИМитацията ще е важна, а Къци го може. Та ще видим дали съм права Simple Smile
Мисля, че довечера ще е много забавно. Жалко, че пак ще го гледам с леко изоставане Sad

# 114
  • Испания
Снощи беше финалът на "Точь-в-точь". Толкова съжалявам, че свърши! За мен беше празник всяка неделя. А някои моменти се връщах да видя отново и отново.

Мисля, че за първи път гледах имитация на Филипп Киркоров. Имитира го много добре Александр Панайотов, който стана известен с участието си в руския "Голос".

Финалът

# 115
  • София
В България досега не са ли го имитирали? 🤔

# 116
  • Испания
В България досега не са ли го имитирали? 🤔

В "Капките" - не. Извън формата го имитира Иво Сиромахов.

# 117
# 118
  • Испания
Слава Богу, не се отваря от чужбина. Този кошмар съм го изтрила от съзнанието.

# 119
Според мен и всеки от участниците трябва да спечели поне един път или има обидени, като навсякъде в живота ..

Общи условия

Активация на акаунт